rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffy
Ez az oldal a LEGÁLIS játékról szól nem a warezrõl.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Üdv! Olvasgattam visszafele de már rengeteg a hozzászólás. Sajnos nem tudom a játékot elinditani, pedig követtem a nfo-ban leirtakat. Szerintem ezzel az átnevezéssel rontok el valamit. Azt irja az origi exe-t át kell nevezni ex_-re. Hát én átneveztem de nem történik semmi. Légyszi valaki mondja el, hogy kell normálisan crackelni a gamet.

Tomo15
Hi!Nem tud valaki adni egy jó kormánybeállitást momo racinghez?
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SASboy
Láttam, de minki csak f1-s képeket tesz be. 😊

nice legs. what time to open?

hali!

nincs vkinek vmi hasznalhato kispolski modelje? (3ds, maya, zmodeler) szoval amibol ki lehet indulni 😊 kerestem neten, de nemigazan tudom hogy kene keresnem, hogy forrasfileokat leljek meg 😊

-- http://www.x-plane.hu

Istencsászár
nem lásd banner😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SASboy
De ugye az rFactorban nem csak forma1-s autókkal lehet menni?

Danecay
De engem még mindíg érdekelne, hogy lehet valahogyan növelni a BRIGHTNESS LEVELT a játékban?

Danecay
Hát én letöltöttem ezt a rf-mastools-t, majd felinstallálás után ez beépült a jobbegér gombal való kattintás hatására történõ lehetõségek közé "Extract rFactor MAS File...", nálam rögtön az elsõ. Ha ezt választod, kicsomagolja a MAS-t ugyan oda ahol a MAS van, egy ugyan olyan nevû könyvárba. A kicsomagolásra kerülõ DDS file-okat az innenletölthetõ plugin segitségével, Photoshoppal tudod editálni, vagy a DDS file-ok által rejtett képfile-okat a dxtbmpprogi segitségével is ki tudod nyerni, majd editálni.

SASboy
ok.

Istencsászár
nem,nem,nem probáld ki és rájössz ilyen 1szerû

SASboy
Jó ez a játék ? Megéri leszedni szerintetek? Jobb mint az LFS?

Tomo15
Késöbb majd biztos lesz😊
drop
nem tudjátok nem lesza játékba pit crew mert tök jó nézne ki
mert igy egy kicsit furcsa

drop
ja látom nagyon jó néz ki a jorden

Daffy
NAgyon jó az F1 minimód.Grat hozzá Alexease,és további sok sikert a fejlesztéshez.KOmolyan egyre jobban élvezem ezt a módot:-))

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

lac coo
Valaki mondja már meg , hogy kell használni a MasTools-t ! 😄DDD

Nem jövök rá....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

JuanG
az lehet...de az nem sim volt...az tiszta get real vazze 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

azám,,ok

Alexease
Gondolom warez verzio?! Most gyujtotted be ezt is?!😊) Olvasd el az NFO-t, kisebb hibakkal de elvileg mukodik. De itt sincs warez, vagyis a tobbi ezzel kapcsolatos hozzaszolast torolni fogom!
srácok,mikor elinditom a játékot,bejön a kép hogy állitsam be a felbontást stb.. leokézom de nem indul,ujra bejön ugyanez a kép és nem csinál semmit.. tud valaki segiteni??? pls

hiba
Emberek! Ez a jatak irto szuper!
Qrva jo a grafix, gyors, szep, tetszik az iranyitas, a rengeteg beallitaasi lehetoseg, mar 2 oraja csak egy autoval korbe korbe megyek egy palyan tok egyedul 😊
Es szinte ez az elso jatek ahol a belso nezetetes iranyitasbol is qrva jol kezelheto es erezheto a kocsi (najo lfs es nascar is jo a tobbit nem probaltam :>😉
Meg eleve , hogy "vaan" <#eplus2> belso.

<#eplus2>

Danecay
Végül is így mûködik 😊 Én azt hittem, hogy a SAVE REPLAY csupán csak az egyébként is megnézhetõ replay-okat menti el, késõbbi visszajátszás, vagy editálás céljából. Na mind1, azért THX!

Istencsászár
Kösz Toya
Ilyen :/ 😊)

Danecay
Mondjuk memóriából. Végül is megpróbálom bekapcsolni, de ha csak az F1C-t veszem alapul, ott is egy replay elmentése, a fõmenübe való kilépésnél történt meg, de ettõl függetlenül bármikor mûködött a replay funkció, még az elmentés elõtt is. Ja és én nem a visszatölthetõ replay-ekrõl bszélek, hanem az alapértelmezetten 20 sec hosszú INSTANT REPLAY-rõl

lac coo
Majd rakj be egy képet hogy milyen , Köszi 😄DDD

Javítottam, kérlek próbáld meg most.
Sorry!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
csak textura keszlet, fizika es modellek nelkul. Normal FIS autoval. De kulon MOD-nak raktam ossze, kulon valaszthato Season-nal, logo, kep, hatter anim, normal csapat es pilota beosztas, informaciok, uj hangok stb. Megszalott F1-esekne jobb mint a semmi, legalabb amig ki nem jon a normalis F1 MOD😉
Hogy miert epp ezt csinaltam, gozom sincs, mert engem eppen az F1 ami nem nagyon izgat😊) De mashol nepszeru, es van ra igeny😉 Pl. az RSC forumon ennek a "mod"-nak a topicja ketszer annyi latogatot es hozzaszolast elt meg mint a tobbi😉)))
Istencsászár
2005. szeptember 14. szerda
rFactor újdonságok - Hungarian SimWorld

FormulaIS T-Cams <= ez kõne mer ez nemakaródzik lejönni valaki átküldené?
Többi lejött😊
FormulaIS Michelin Tyres - Készítõ: Mozso
FormulaIS Engine Sound - Készítõ: Holger
FormulaIS Engine Sound Update - Készítõ: Holger
FormulaIS New Physics & Setup - Készítõ: SK

lac coo
Hát ha nem rögzít valamit , akkor mit és honnan játszon vissza neked ?

😄

A Record Replayt- kapcsold be !

Danecay
Igen, a Replay fidelity FULL-on van, a Replay hossz 20 sec, csak a Record van kikapcsolva, de ettõl még lenni kellene visszajátszásnak.

Ingy
mindenért vallalom a felelõsséget <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
gonosz vagy <#shakehead>
mind1, hagyjuk, mielõtt ideérnek a BKV ellenõrök

Ingy
asszem téged se közelitelek meg 3 méternél jobban <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
<#law>

Ingy
misu: te is fiam Brutalitikusz...vagy ilyesmi <#idiota>

Ingy
vannak hullámvölgyek <#idiota>

Juan te meg csönd multkor alig találtál haza <#idiota>

petesilver
Ez jól néz ki, kiváncsi leszek rá a játékban !! Poligonszám írva vagyon valahol róla esetleg?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Alex mi ez az F1 mod? Sima texturakészlet a formaautókra az F1-bõl, vagy van még ezen felül eztra benne még?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Alexease
Normal PCM-et. Nem tomoriti.
azzal is, meg fdds-val is. És egyikben sem volt hang. Milyen hangot tesz be? Tömörített vagy vmi PCM hang?

Alexease
Mivel renderelted? A "gyari" codec-el (cvid - Cinapak) vagy mar valami massal? Az XviD-be nem teszi bele a hangot😞 #3315
Alexease
Itt a Totoya azert, ha valakinek nem lenne meg😊
Formula1 mini_MOD, Toyota (RAR, 500kbyte)
Múltkor, meg most is rendereltem egy videot, de az rFactor nem mentette be a hangot. Nálatok belementi?

b-type
gratta Alex, egyre jobb minden.<#worship> (Toyo-ról meg nem beszélünk 😄 )
tetszik..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Formula1 mini-MOD 1.20
Ez nem a teljes, a Toyota NINCS benne! De akinek az elozo verzio meg volt, az csak masolja ra a regire (vagy csak a Toyota-t ebbe), lesz Toyota-ja is😉
Sauber, uj nev, grafika, logo, hangok stb.
Formula1 mini-MOD 1.20 (15Mbyte)