rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Pedig nagyon jó lenne ha megvásárolható más-más tipusú gumi-k lennének!
Pirelli/Dunlop/bridge'..stb (jó tom nincs Dunlop, de csak belépõszintre jó lenne)
fõleg, mert ezek a gumik talán illeszthetõek lennének a kasztnis autókhoz is.

Az F1 fizikára:
Tegnap néztem ahogy megvette egy fickó MS 2001-es Formula one versenyautóját (természetesen szigorú kikötésekkel) és tesztelte Fiorano-ban.
Azon kivûl hogy induláskor gyakran lefulladt vele (ezt nálunk sajnos nem lehet szimulálni), és elromlott benne valami (gondolom a megfelelõ hûtéshez tempó kell)
Szal a csákó azon kivûl teljesen elvezette az autó, igaz 0:55 mp helyett 1:30mp-vel, de elõtte bár vezetett, és van neki utcai Ferrari-ja,..semmilyen formula autós tapasztalata nem volt.
Az autó egy az egyben MS 2001-es legjobb szériás versenyautója volt, nem csökkentettek semmit, sõt a fickónak sem szabad hozzányúlni, a gyárnak a megvételtõl függetlenül örökös használati joga van rá.
Az ülésformát öntötték a srácnak és pár olyan alkatrészt szabtak a rá, ami nem befolyásolja az autót.
A fickó is azt mondta hogy meglelõen egyszerû vele menni, gyorsan menni is egyszerû, a dolog ott kezd megborulni ha nagyon, azaz határon autózva akarnak vele menni.
És nekem nagyon tetszik, hogy itt is akkor jelentkezik csak irányíthatósági probléma amikor már szinte szemmel is nehéz követni azt amit közben csinálsz.
Term. kikapcsolt segítségekkel értem, ami kb. megfelel a valóságnak, tehát az F1-es járgány állandó használatban lévõ vezetési segítségeinek.
Sok szim, szvsz, ott baltázza el, hogy már középtempónál is meg akarja mutatni, hogy mitõl is nehéz ez, pedig ott még sztem a legtöbb dolog a pályaismereten, és a vezetõn múlik. De ez csak a saját véleményem az eltúlzott nehézségû szimekrõl.
Pont olyan technikákon múlik pedig a nehézsége, amit a számítógépre áthozni lehetetlen.
Valszeg ezért akar sok szim megtanítani arra hogy ezeket az autókat hûde nem egyszerû uralni..

A gumira visszatérve sztem is apró, szinte mellékes dolgok állításával érdemes foglalkozni.
Én örülnék ha lenne mit tesztelni! 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Koszi a tesztelest!! Igazabol csak barkacsolgatom de tesztelni, jatszani nincs idom😊)

Az uj gumiknal elsosorban nem a "felul mulas" - jobb kanyar sebesseg, tapadas stb. - volt az elsodleges szempont, hanem ismet "csak" a teszt, hogy tudok-e gumivalasztast beletenni es/vagy tudok-e tobb gumi kevereket osszerakni. Kicsit tobb "munkaval" elvileg azt is ossze tudom hozni, hogy megvasarolhatoak legyenek az uj gumik uj texturaval, de azt annyira mar nem eroltetem😛

Nekem az eredeti (rFactor Dry) gumikkal - de valszeg az alap auto fizikajaval is - az a "gondom", hogy szinte hiba nelkul vezetheto. Bar teljesitmenyben ezek nem F1-es autok, de igazabol szinte lehetetlen tulporgetni, megcsuszni, elvileg vegig padlogazon es padlofeken lehet kozlekedni, es ha az ember megtalalja a tokeletes iveket nincs semmi gondja.😊

Hogy mi lenne a jo irany a gumi tuningnal, nem tudom😊 A Dry-nal "jobb" - gyorsabb, jabban tapado - gumikat mar nem sok ertelme van csinalni - igy is eleg durva az oldaltartasa -, esetleg a melegedessel, kopassal es a terfogatvaltozassal lehetne jatszani.

Bar szerintem a ket gumi "munkasabban" vezetheto - erezhetoen ki-ki tor a hatulja - de mivel lassabb is, igy senki nem azokat valasztana, mert altalaban a gyorsasag az elsodleges es nem a "vezetesi elmeny"😊))

Esetleg meg a fizikahoz tudnek hozza piszkalni, de az hozza magaval a tobbi belenyulas szuksegesseget is (pl. aero). Talan csak a nyomatekot kellene novelni (LE nelkul) es a diffi zaroszogeket, zaroeroket.

De majd ujabb tesztnek csinalok a Dry-bol is ket uj gumit, egy kemenyebbet es egy puhabbat a sajat elonyos es hatranyos tulajdonsagaikkal.
tomsolo
ok

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Devids Pro
Ennek a játéknak 64 mb szabad videokáryta memóriára van szüksége?
Pont 64 megás a videokártyám, de hát abból eszik a winfos..
most iylenkor mit lehet csinálni?
kigyi
Sziasztok!
Van egy komoly gondom 😞
Felrakom a játékot elindul megy is szépen oflline-ba de ha egy szerverre akarok csatlakozni ezt írja:
Damon has entered the game (ez ok beléptem)
Aztán ez jön:
You have been booted: Server does not recognize Vehicle
Connection lost

És mindegyik szerverre ezt írja bármilyen pálya autó az amivel felmegyek.
Ha tudtok segítsetek! Mert már nagyon nyomnám, csak ez valahogy kifogott rajtam.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

robotnyk
render
lac coo
Valamit megkeverhettem , mert a három autónak , amit utólag raktam bele , egyiknek sincs hangja ....( Jordan , Sauber , Toyota)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Alex !
A Jordán-nak nincs motorhangja nálam . Nem lehet , hogy azért mert nincs fent a te hang frissítésed ?

b-type
Imádok tesztelni 😊))
Fõleg hogy nagyon jó lenne ha sikerülne megvalósítani, mert jó ötlet.
uazon setuppal max szárnyállással
13 köröket mentem a jól ismert Toban Short-on.
Egyik gumi sem tudta felülmúlni az alap gumikat.
Amikor elõre az F1Soft gumit, hátra alapDry gumit raktam, akkor voltam a legközelebb, de akkor is kerek 1.5mp-vel voltam gyengébb.

- Az F1Hard:
nagyon bizonytalan érzés, fõleg az autó hátulján, kb. 3 kör kell amig felmelegszik, 105° környékén lehet elküldeni, de akkor sem túl biztos érzés, olyan mintha túl direkt lenne a kormány, rossz még az egyenesfutása is (? ezt nem igazán értettem hogy miért, talán a sok hupli miatt ami elég jellemzõ Toban Short-ra)
Lehet hogy kevés volt a 13kör, de annyira bizonytalan volt, és annyival rosszabb köröket mentem (5-6mp), hogy nem hiszem hogy bevállalnám versenyen.
-Az F1Soft:
Rögtön felmelegszik, gyak. a felvezetõ kör végén már jó a tapadás, de már a mért kör végére el is melegedett (1kör), a következõ körben már hûteni kellett volna
, tehát jó qual. gumi lenne, viszont mégis 2.5mp-vel voltam lassabb vele.
Vhogy ez a gumitipus is bizonytalan vezetés közben.
- AlapDry
Alacsony gumihõ ellenére jól tapad, és nem tudom mitõl, de sokkal nyugodtabban lehet vele rajzolni az íveket, jóval bátrabb vele a csapatás.

Valszeg kisebb lépésekben kellene eltérni az alapgumiktól, fogalmam sincs hogy nézhet ki, de most nagynak tünik a különbség.
A kopást nem figyeltem sajnos 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Na ez ok, de azért remélem egyszer a pc szimulátorok is eljutnak egy bizonyos grafikai szintre 😄D

Nálam még mindig az XPand Rally a csúcs grafikailag.....
Hasonló szinvonalon el tudnék viselni valami F1 szimet 😄DDD

Istencsászár
odabasz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
hasonlókat csodálkoztunk a GT4 grafikáját illetõen, aztán a játék fizika elég ratyi lett 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
x800 as demonstrációt bemutató techdemokat megnézegettem padlóról szedtem össze magam utánna😊, simán tudja sõt...de csilloghat a konzolosaknak ha életükben nemláttak még belsõ nézetet egy állítólag konzolos szimulátorban😊) pl a grand turismora gondolok

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Persze PS3 -ra nem lesz pénzem , szal nekem8😄DD

lac coo
A filmben nem ez volt ....

lac coo
Aklár az is lehetne, szvsz...
Egy jobb PC már most is tudna hasonlót szerintem....
Hát még egy PS3😄

Alexease
Ezt a kepet es a filmet 1 eve adtak le itt ott😉) Ez egy pre-render terv egyelore.😊 De valszeg eleg kozel fog ehez allni a jatek is.
Amse
ige és ez biztos in game sreen...

lac coo

Alexease
b-type
nem tudok visszamenni már saja ('dolog' lett <#zavart1>)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Annak aki akar tesztelni😉
Megcsinaltam a gumivalasztast a F1 mini-MOD-hoz, 3 fele gumival (rFactor Dry, F1 Hard, F1 Soft). Erezhetoen mas, de hogy mennyire korrekt, az mar mas kerdes😉))))
A csomagban benne vannak az eredeti file-ok is!
Formula1 mini-MOD Tires 0.1 (ZIP, 23kbyte)
b-type
háhmpf, dehonnem. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomo15
Nem jöttök a serverre?
Slater, nem lehetne valamelyik alap pálya?

Alexease
Keszult nehany javitas, tobbek kozkott minden autohoz korrekt alpha csatorna/tukrozodes. nem toltom fel a teljest, itt van sorban az egesz😊)
- rFactor_Formula1 1.20.rar
- rFactor_Formula1 Toyota.rar
- rFactor_Formula1 Patch 1.21.rar
b-type
😊)))
Mindenesetre ha ha lesz olyan rendes akkor örömmel jönnék én is. 😊

Istencsászár
? fizetni😊) nézd a banner alatt mennyi hp😛 HSW,BH....

Mr. Slater, lehet lemaradtam valamirõl, de mostanában nincs sg.hu szerver, pedig mi magyarok játszhatnánk egyet, mert már a tököm kivan a sok hülyével 😊

Légyszíves egy szervert csinálni, ok?

És gyertek minél többen!

MikX
De most nézem, hogy fizetni kell a letöltésért ezen az oldalon...
Tudsz másikat ahol nem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Istencsászár
már van 1.1 is😊

MikX
F3 Euroseries Mod V1.0
Asszem ez nem volt még...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Istencsászár
kockafizika rlz😊))))

Alexease
A Sony-e a WRC is😉
Ingy
mint mindenbe, kiprobaltam a ps2 es f1 2005 öt, istenem felesleges volt kiadni

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
Én sem vagyok nagy F1 fan, de bele tudok érezni...
Igazából valóban elég dühítõ, hogy kizárólagosságot lehet vásárolni ebben a sorozatban.

Istencsászár
szerintem örülj neki hogy nem valami elvetemült teamhoz került az f1 joga és adná ki pcre a jobbnál jobb grafikai csodákat.. F1c-re eddigis megkaptuk évente a legjobb f1 simet modként erre is reméljük megfogjuk..

Mindenestre azért remélem nem kell egy évet várni rá ebben az f1 hiányos idõkben! Fene a sony idióta üzletpolitikájába, meg abba, hogy egy világra kiható versenysorozat játékadaptációját megvétózhatja egy multi, csak azért, mert volt valaki akit lefizethettek és ezzel csalódást okozva többszázezer szimulátor rajongónak! Ráadásul ez elég kicsinyes szarrágás a sony részérõl, mert ugye az volt a lényege az üzletnek, hogy 2007-ig csak azon a redva ps2-õn jelenhet meg f1-es játék! Hát ez milyen húzás már kérdem én? De jól felhergeltem magam.

MaverickSXT
nem az rfactorhoz kell hanem azz scchez

MaverickSXT
hi all tudja vki mivel lehet exe fileket szerkeszteni?

Ch_Slater

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

avcom
hát nemtom, sajnos a srác már a Saubernél sem találta el a betûtípusokat <#shakehead>

b-type
Még nincs teljes F1 mod, Alexease a mini mod-ba belerakott mindent amit tudott (festés, hang, sokminden, de a kasztni, a fizika alap. Ha lesz teljesértékû Formula one mod, akkor biztos vagyok benne hogy lesznek hozzá pályák.

Üdv! Kérdésem a következõ: ha már van F1 mod, akkor elképzelhetõ-e, hogy készül hozzá pálya is? Mármint az official pályákra gondoltam.

JuanG
teljesen újra telepítetted a játékot??? (nemcsak a törést)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
rTrainer-re szép festés:
- Ferka
- Mclaren
letöltes:
RSC topic

Ch_Slater
nagyrészünk megvette, igen...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

b-type
Ha visszaolvasol, akkor látsz hozzászólásokat a témában, kerestem neked egyet, hogy ne fárszd magad nagyon a játék miatt:
ha írsz a post nickjének privátot, valszeg úgy kapsz választ hogy nem írsz ide feleslegesen.

Nem kell feltétlen ideírni minden nyavaját, pl. ideológiát a warezrõl, és a Magyarországi kereseti, megélhetési lehetõségekkel, itt sem mindenki gazdagember.
Ez a játék topicja.

Ahh. Sory! Gondoltam ha már a játékok 99%-át itthon warezolják akkor ezt is. Ha tényleg csak olyanok irogatnak ide akik már megvették az újat akkor sory, bár ezt kétlem. Azért ha valaki tudja pls válaszoljon.