rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
Ha van esetleg olyan replay-etek, vagy olyan "akció"-k amiket szívesen látnátok videoban újra küldhetitek mailben :-D

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
Persze hogy meg lehet oldani, de ahoz mar fomunkaidos modder kell😊 De ha kell, autonkent lehet mas a kaszni, a texura, a cockpit infok, az efektek, a hangok, az upgrade-ek, es ha kell, lehet filterezni palyankent is, vagyis meg attol fuggoen is valtozhat az egesz😊)) A lehetoseg adott...😊
JuanG
nyammi 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Alex !

Lehet nagy hülyeséget kérdezek most , de megolgható az hogy az autók csapatonként más-más hangfájlokat használjanak ?

Tehát pl. mást használ a Renault csapat mint a Ferrari.
Vagy megoldható csak lehetetlenül nagy munka lenne....?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
várjuk, várjuk hajrá

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
tök 1szerû oválon minden szárny le kb igy max 360as tempo megvan😊) berkasz pár alt elindulsz az ellenkezõ irányba azt valamelyikkel lepartizol

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
És is csak ezen a képen vettem észre 😄
Nekem még nem sikerült felgyújtanom , pedig már próbáltam 😄DDDDD

Istencsászár
igen?😄 én az útra koncentrálok😊)) ( és akkor nemkenõdõk fel a boxutca keritésre😛 ) Itt egy törött kocsi

lac coo
És azt megfigyelted , hogy a távoli fák a kerítés elõtt vannak 😄

Istencsászár
törés attól függ hogyan skálázod 0-100% természetesen törik minden maxon: kerék, felfüggesztés, szárnyak, kaszni deformálódik stb...

mohus
és hol a törés skacok?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
menny a sunyiba 😊))))

lac coo
Bug:

copass
állat az a gép, láttam vhol hogy egyre népszerûbb lesz az A1 bajnokság is!😊
vmi fejese nyilatkozta!

lac coo
"A1" autó 😄D :

Amse
azt hittem A1 Ring 😞
de azé... 😊

mohus
LOL

tiszta Margitsziget

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
LoL😊

Toltam pár kört F1-el éjjel ,Tobanon..
Elég izgi, pont a leghúzósabb részeknél , a padlógázas kanyaroknál tök sötét van : )

Gyakorlatilag 500 kör után már "érzésbõl" is elég jól lehet menni szinte vakon.

Ez itt két kép 😄DDD

pajti
pl. HSW 😊Alexease F1 mini mod királyos 😊

Istencsászár
ehhez még sehol

pajti
Esetleg nézd meg a win-ben hogy van beállítva. Játékon belül kéne hogy reagáljon rá (%-ban lehet módosítani)

maffia79
F1 modot hol találok ?
thx!

csuhi
hali!

lenne egy nagy kérdésem. hogy állítsam be a holtjátékot? jó, megtaláltam, de nem tudom beállítani mert nem egyszerûen nem reagál rá.
5let?

JuanG
jah, értem 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ch_Slater
van Birmingham-hez téli-õszi textúra..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

JuanG
mi ez a téli és õsszi???és hova akarod betenni??

b-type
jaj, véletlenül elküldtem..😞
Szal utána felraktam egy másikat ami megcsinálta a kerítésalapot viszont lecserélte a kerékvetõ festést....
Birmingham mondjuk csak egyre jobb lett, pl a forgó torony nagyon bejött.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
köszi 😊

neked is Alex. 😊

Most már lassan el fogom menteni a pályákat mert kezd sok lenni az update,
felraktam Mills-re a valós reklámokat, aztán felraktam a kopottas fû texturákat, de ezzel lecserélte a kerítés alap fehér festését mállott vakolatosra, ezzel elég gatya lett a pálya 😊)))
mint vmi rissz-rossz körtedüllõ 13 versenypálya golyóscsapágy kerekû sufnigokartoknak. (mennyit toltam jessza

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Este meg nezem, de meg nem tudom mirol van szo😊 Van teli meg oszi?! Gondolom a HSCS-be jott ki?!
Ingy
haver dolgozik rajta hogy kulon bent legyen mindegyik

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
na..hát nem jöttem rá, szal ha vki tudja mondja légyszi. 😊
gdb, és scn után megnyitottam kínomban a pályanév.mas-t jegyzettömbbel..hát én csípem a horrort, de ezt gyorsan becsuktam.<#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Kérdés (de azért próbálok rájönni magamtól is 😊 )
Ha én akarom az eredeti birmingham-et, és a téli Birmingham-et is..(az õszi az nekem elég katasztrófa)
Akkor mit kell tennem, elég másolni-változtatni, és a téliben átírni a gdb-t?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
De a slik gumi update legalább jó a többi Hammerra is 😄

lac coo
Jól van na 😄
Én csak jót akartam nektek 😄
Én azt se tudom az ilyen fajta autónak melyik az eleje meg a hátulja 😄DD

b-type
mohohóóó..😄
ettõl lehet hajat tépni..😄DD
stabil 100lityi üzanyag..stb.
nem gyenge, aki ezt szereti annak biztos jó.
alsõ futamon 6. lettem, nem kaptam pénzt, másodikat megnyertem...nem kaptam pénzt, nézem a tunningot, hogy így mi lesz, mire leesett, hogy nincs tunning, csak dudára (!) 😄DDDDDDD
Na az valószinüleg sokat nem fog segíteni a vezethetõségen...szal én pihentetem. 😊
Ráadásul elsõ pályának beadta Birmingham-t, ami azért 19 ai-val elég diavetítés volt...
kemény mod. 😊

lac coo
Ha már ismeritek , akkor bocs .....

lac coo
INFORMATION:
This is a generic Stock Car series using the Hammer chassis. All files in this modification were already in game and no new files have been added with the exception of the physics changes.

Physics have been adjusted to reflect Stock Car racing. This series is primarily for racing on the oval tracks. For this series you should be running with full course yellow flags enabled and also rolling starts with pace car.

I kind of see this as a sort of IROC series for rFactor. My idea was simply to let anyone that is interested have a series were all cars are equal. Also so everyone can see just how the Stock Car potential is in this sim.

Download this file here

--->TIRE SPECS UPDATE<---
It was brought to my attention that the tires on the cars were heating up way to much. After investigating I found that I had the cars using the "stock" tire specs. So here is a small update that will put the "racing" specs on the tires. Just unzip the file to your rFactor/GameData/Vehicles/RFHC folder and let the new file over write the one there now

Download this file here

Alexease
Igazabol gozom nincs, de elvileg a PLR file-ban ez be van kapcsolva (Player Car Equal="1") akkor egyenlo az auto beallitasuk a tieddel. De ez nem biztos.
lac coo
Szõrös dobókockák nem lesznek a tökürre akasztva ? Vagy bólogatós-kutya....<#taps><#taps><#taps>

Viccen kívûl : már kérdeztem ,de nem válaszoltál ..Meg lehetne oldani , hogy az AI is soft gumikkal mehessen csak ?Jobban élvezném a "tesztelést" ha õk sem a szupergumival mennének....

Alexease
Pedig valoban nincs idom, ha lenne, inkabb az NR futamon indulnek😊 De majd penteken, addig mar jo leszek😛

Bar semmi ertelme, de lesz cserelheto szinu kormany is😊))))) Tesztnek jo😊 majd a sebesseg kijelzeseket is tuningolom es a lampakat is.

lac coo
tudom=tudod 😊

arty
isten! köszönöm ezt a néhány percet 😊 eszméletlen ...

Forza.

b-type
Azért sztem is elég jól sikerült.
bár én szintén nem mennék vele, akkor inkább a 2002-es Kageyama féle..

lac coo
Nagyon tuti 😄DD

Most pofátlan leszek , de nem tudom a fordulatszám-jelzõ ledeknél a pirosat valahogy feltünõbbé tenni ?
Hang alapján váltok , de néha elõfordul hogy "pirosban " pörgetem a motort ilyenkor jól jönne valami "szemkibökõs " jelzés...

arty
ez csak egy szkin... annak aki csinálta teccik 😊 sztem nem rossz bár az életben nem tenném fel 😊

Forza.

mohus
"Csinatam uj karbont"

én is idézek mert komálom a csávót...

a kis vegyész

"Nem igazan volt/van idom foglalkozni a jatekkal..."

Ezt a pofátlan szerénységet. <#crazya><#worship>

mohus
kösz...

mohus
jaj de sok a a beteg ember....elõbb szóltam meg az rFactor skint...de ez már durva...minek???