rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
khhmm...és Alexease F1 mod-ja?? <#zavart1>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
sztem 3-4 ember akinek sok ideje van rá, fél év alatt összehozhat egy jó modot...bár kérdés hogy pl. a 3D modelleket is teljesen 0-ról kezdik, vagy már valahonnan meglévõ modellekkel dolgoznak...

de aztán lehet hülyeséget mondok <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

a tapasztaltabbaktól kérdem, hogy mennyi idõbe telik kb. egy jó MOD összedobása?

Duddits
Tudnátok segíteni? Mikor indítanám a játékot, beadja a a csatlakozós, töltõs képernyõt, aztán egy üres fekete ablak, majd kidob a Windows-ba... Mi lehet a baj?

JuanG
kormánnyal az igazi...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DJ Skyline
szevasztok!
lenne egy két kérdésem...

1. ez milyen játék? ez alatt azt értem,hogy a single,vagy a multi részre van inkább kiépítve?
2. mennyire lehetetlen billentyûzettel játszani?<#idiota>
letöltöttem valami MP Test Demot,ott viszonylag nem volt nagy dolog elvezetni,mindaddig amíg kipróbáltam a hátsókerékhajtású' gépet!<#idiota>
nincs kedvem se,meg pénzem se kormányba beruházni a játék miatt,így ha nagyon hajtépõs bill.-el játszani akkor inkább nem szerzem be feleslegesen!😊

copass

TeamTundra's Lawnmower Racing Mod
készülõben van!😊

JuanG
ezek teljesen különálló modok lesznek, szóval új kocsik, új fizikával, nem írnak felül semmit...

egy mod már van: Euroseries F3 Mod

Tényleg ezekbe a moddokba a fizikát is megváltoztatják vagy csak a kocsi néz ki máskép?
Hogy kell a moddokat használni és van hatásuk a mentésekre vagy a alap kocsikra (felülírja)?
JuanG
még csak készül....

JuanG
már volt szó róla:
North American GT mod

Engem is az érdekelne, hogy honnan lehet letölteni ilyen kocsikat és, hogy lehet berakni öket
copass
OFF (de csak picit)
speedhawaii.com
Elmeteg driftek,Formula Drift videók, érdemes a dvd trailereket is megnézni (Viper drift erõböl<#wow1>)
ON

Tomo15
<#wow1><#vigyor3>Ezeket meg hol találtad?
JuanG
ezt meg csak úgy, mert teccik <#taps>

DJ Skyline
<#taps><#wilting><#eljen><#worship>

Oh, mióta vágyok egy videomaking howto-ra. Nagyon király lesz, elõre is köszönjük!

GTi Gaga
rajöttem, hogy ezeket a burmingam mp mappába kell rakni 😊))))) és ténleg tél lett 😊)) köcce a segitséget 😊))))))))))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
help me!!!!

ezeket az uj pálya graffokat hova kell rakni? birmingan fall és a winter mappákat? beraktam a locationba, és elvesztek a kocsiról a tunningok, ez normális?
az uj dolgokat hova kell rakni? esetleg nem lehetne egy txt irni, hogy hova kell bemásolni?û
trhx a seget elöre is!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Ch_Slater
ilyen felakadós az lfs-ben volt velem a régi BL1rev-en, a hosszú egyenesben, a split elõtt, LX6-tal. azon az emelkedõn, ami ott volt, elszállt a kocsi.
durva volt 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

CodeRed
Jön lefelé mind2 videó....Köszönöm! Igen Sturmovik is az enyim a Pacific Fighters kiegészítõ ragadott meg benne..Meg pár dolgot abban gyakoroltam le hogy az rFactor videoban már jó legyen...

mohus
off
haligali...
ezt ma raktam össze mert betegecske vok...uncsiztam
link

mintha egy sturmovik videót is láttam volna tõled...vagy repcsisettt...ász volt ha te tetted "TAILOR"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
<#eljen><#worship>
Istencsászár
az királyság lesz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CodeRed
Nemsokára indul 1 részleg az oldalamon ahol minden részletet megtudhattok a következõ rFactor videóról..Nyomonkövethetitek lépésrõl lépésre...+1 részleg magával a videókészítéssel fog foglalkozni...remélhetõleg sok-sok érdekes és értékes infoval amint idõm engedi...Mostmár szívesebben nézném mások munkáját is! <#idiota>

lac coo
Minden hangot ???
Bolond nem vagyok 😄D
Csak a motorhangokat kivûl-belül , esetleg a váltó hangját 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ha minden hangot kicserelsz m inden autonal, akkor 260 Mbyte lesz, vagyis nem😊) De ha csak a motorhangokat es jo lesz akkor igen.
lac coo
Vennem kell kavintont hozzá 😄.....

De ha kész lesz berakod a mododba !? 😛

Alexease
Igen, pontosan igy! Jo munkat! 😛
lac coo
Tehát a jól értem:

csinálok egy csomó másolatot az eredeti F1 hangok mkönyvtáráról , és mindegyikben kicserélem amit akarok, majd átnevezem a csapat nevére...Pl.:GameData\Sounds\rodolfoF1_Renault
Utána csinálok ugyanannyi darab SFX fájlt (Gamedata\Vehicles\Formula1\rodolfoF1_renault.SFX ) az adott csapat nevével , és átírom az eléréseket pl.: rodolfoF1_Renault\rF1_idle.wav

majd a Form_06.veh fileban átírom : Sounds=FormulaIS.sfx => Sounds=rodolfoF1_renault.SFX

Lehet hogy keverem így elsõre 😄DDDD

lac coo
Értem.....
Hát csak néhány motorhangot akarok lecserélni , mégis élethûbb , ha egymásután jönnek az autók , és picit mindegyiknek más a hangja...

lac coo
Nem az a lényeg hogy jobb vagy nem jobb...
Élvezetesebb 😄DD
Bár rFactort speciel jobb kormánnyal.

Istencsászár
Kormánnyal😊) Pénz Pénz Pénz mennyit szánnál rá?
a legjobbak közöttvan..

Ti mivel irányítjátok? Bill vagy kormány? Ha kormány: megéri gyûjteni egy jó kormányra, vagy nem számít igazán? Azaz jobb irányítani egy kormánnyal? Ha igen, akkor melyik kormányokat ajánljátok?
-és még egy nagyon buta kérdés: ez most a legjobb szimulátor? (gondolom eléggé szubjektív, de szerintetek...)
Boccs a nem igazán ideillõ és amatõr kérdésekért...

Alexease
Hang file-ok cserelgetese (pl. az Formula1 mod-ban, de az osszesre igaz):
- A ..\GameData\Vegicles\Formuloa1 konyvtarba talalsz egy FormulaIS.SFX-et vagy egy Formula1.SFX-et.
- Ha bele nezel a file-ba, szerintem mar egyertelmu, hogy ott a hang neve (pl. VS_INSIDE_COAST_ENGINE_1) az = jel es a file elerese (rF1engine\rF1_idle.wav).
- Ha csinalsz pl. egy ..\GameData\Sounds\FerrariF1 konyvtarat, beleteszed a hangjaid, es az SFX file-ba atirod az eleseket, akkor mar a sajat hangjaid fognak szolni minden autoban.
- Ha autonkent akarsz mas-mas hangot, akkor csinal egy csomo konyvtarat es SFX-et (pl. FearrariF1.SFX) mindegyiket "kitoltod", aztan az auto konyvtaraban a Form_XX.VEH file-ban atirod az SFX nevet (Sounds=FormulaIS.sfx => Sounds=FearrariF1.sfx).
- Ennyi, csak nagyon macera es hosszu. Hogy megeri-e, nem tudom😊
lac coo
Ennyire lámának ne nézz már 😄DD
Egymás alatt sokkal jobban szemügyre veszi mindenki ....😄DDDDD

De ok....

Alexease
Kepenkent ne nyomj ENTERT es akkor egymas melle teszi oket😊)) De max 3-at mert utana meg az lesz a gond😄 THX!
Amse
az ilyeneket szeressük.<#worship><#eljen>

lac coo
Opel Astra:

lac coo
Hát ha felfogom a csöpp agyammal , az idõ nem számít, esküszöm megcsinálom 😄DDDD

lac coo

Alexease
Megmondom hogy kell - egyszeru - csinald meg <#idiota>
lac coo
Szóval ez nagyon-nagy munka lenne ?
Kár....

lac coo
Rá volt állítva a törés, de csak ennyire tört 😄DD

lac coo

mohus
császár szaggató csúnya videóit megcsinálhatnád szaggatásmentesre😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CodeRed
<#idiota>

mohus
tudom😊

de így lett volna szép

Istencsászár
lac coo -nak neadj 5leteket mer beküld olyat amin felvan kenõdve a villanyoszlop tetejére😄😄😄