rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
de aztán lehet hülyeséget mondok <#idiota>#idiota>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
lenne egy két kérdésem...
1. ez milyen játék? ez alatt azt értem,hogy a single,vagy a multi részre van inkább kiépítve?
2. mennyire lehetetlen billentyûzettel játszani?<#idiota>#idiota>
letöltöttem valami MP Test Demot,ott viszonylag nem volt nagy dolog elvezetni,mindaddig amíg kipróbáltam a hátsókerékhajtású' gépet!<#idiota>#idiota>
nincs kedvem se,meg pénzem se kormányba beruházni a játék miatt,így ha nagyon hajtépõs bill.-el játszani akkor inkább nem szerzem be feleslegesen!😊
egy mod már van: Euroseries F3 Mod
Hogy kell a moddokat használni és van hatásuk a mentésekre vagy a alap kocsikra (felülírja)?
North American GT mod
speedhawaii.com
Elmeteg driftek,Formula Drift videók, érdemes a dvd trailereket is megnézni (Viper drift erõböl<#wow1>#wow1>)
ON

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
ezeket az uj pálya graffokat hova kell rakni? birmingan fall és a winter mappákat? beraktam a locationba, és elvesztek a kocsiról a tunningok, ez normális?
az uj dolgokat hova kell rakni? esetleg nem lehetne egy txt irni, hogy hova kell bemásolni?û
trhx a seget elöre is!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
haligali...
ezt ma raktam össze mert betegecske vok...uncsiztam
link
mintha egy sturmovik videót is láttam volna tõled...vagy repcsisettt...ász volt ha te tetted "TAILOR"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bolond nem vagyok 😄D
Csak a motorhangokat kivûl-belül , esetleg a váltó hangját 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha kész lesz berakod a mododba !? 😛
csinálok egy csomó másolatot az eredeti F1 hangok mkönyvtáráról , és mindegyikben kicserélem amit akarok, majd átnevezem a csapat nevére...Pl.:GameData\Sounds\rodolfoF1_Renault
Utána csinálok ugyanannyi darab SFX fájlt (Gamedata\Vehicles\Formula1\rodolfoF1_renault.SFX ) az adott csapat nevével , és átírom az eléréseket pl.: rodolfoF1_Renault\rF1_idle.wav
majd a Form_06.veh fileban átírom : Sounds=FormulaIS.sfx => Sounds=rodolfoF1_renault.SFX
Lehet hogy keverem így elsõre 😄DDDD
Hát csak néhány motorhangot akarok lecserélni , mégis élethûbb , ha egymásután jönnek az autók , és picit mindegyiknek más a hangja...
Élvezetesebb 😄DD
Bár rFactort speciel jobb kormánnyal.
a legjobbak közöttvan..
-és még egy nagyon buta kérdés: ez most a legjobb szimulátor? (gondolom eléggé szubjektív, de szerintetek...)
Boccs a nem igazán ideillõ és amatõr kérdésekért...
- A ..\GameData\Vegicles\Formuloa1 konyvtarba talalsz egy FormulaIS.SFX-et vagy egy Formula1.SFX-et.
- Ha bele nezel a file-ba, szerintem mar egyertelmu, hogy ott a hang neve (pl. VS_INSIDE_COAST_ENGINE_1) az = jel es a file elerese (rF1engine\rF1_idle.wav).
- Ha csinalsz pl. egy ..\GameData\Sounds\FerrariF1 konyvtarat, beleteszed a hangjaid, es az SFX file-ba atirod az eleseket, akkor mar a sajat hangjaid fognak szolni minden autoban.
- Ha autonkent akarsz mas-mas hangot, akkor csinal egy csomo konyvtarat es SFX-et (pl. FearrariF1.SFX) mindegyiket "kitoltod", aztan az auto konyvtaraban a Form_XX.VEH file-ban atirod az SFX nevet (Sounds=FormulaIS.sfx => Sounds=FearrariF1.sfx).
- Ennyi, csak nagyon macera es hosszu. Hogy megeri-e, nem tudom😊
Egymás alatt sokkal jobban szemügyre veszi mindenki ....😄DDDDD
De ok....
Kár....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de így lett volna szép