rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
azon gondolkodtam, hogy milyen "álomgém" lehetne a dolog, ha mondjuk nem 5 ember hanem 100 csinálta volna és nem 20ezer dolcsiból hanem 5 millából

most nem kéne modokra várnunk....mert ugyan megvan nekem és nem is eredeti, de csupasz mint egy csiga....az AI-t nem is említem...40 dolcsiért ez így elég gáz

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

b-type
Már szóltak neki miatta, és le is reagálta már, csak nem írtam.
De a lényeg hogy jó lesz a végén.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Danecay
Lehet, hogy hülye kérdés, de azokat a TOOL-okat, amiket az F3 modhoz, vagy egy pár hozzászólással lejjebb látható CSMF-hez, meg még egy két modhoz használnak nem lehet beszerezni sehonnan? Pl. hogy editálni, inportálni, exportálni lehessen a GMT fileokat, de feltételezhetõen van még ezen kívül több is. Na jó gondolom erre az a válasz, hogy az ISI csak bizonyos, és csak megbízható MOD-oló csapatoknak adta oda azokat, esetleg, a TOOL-okat is az adott MOD-er csapatok készítették, de pl. nem egyszer láttunk már rá példát, hogy mondjuk egy játék még a sokszorosítás elõtt ki került a netre vagy BETA verziók, forráskódok. Szóval hihetetlen, hogy léteznek ilyen TOOL-ok és nem érhetõek el.
Esetleg fel lehetne venni a kapcsolatot olyan MOD-erekkel akik rendelkeznek ilyenekkel. Meg kellen Õket kérni szépen 😊

mohus
"Hát a hármas képen a kerékvetõt eléggé elszúrták ...."

örülök hogy nem csak nekem tûnt fel...

CodeRed vidiójában is zavartak azok a snittek, ahol közel volt a "kerékvetõ" melynek magassága zéró

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Amse
jó az, szeretjük!😛

mohus
csak ezt az Rfactoros anzugot kéne már elfelejteni😊 minden sárga fekete mint Garfield

CodeRed
Nagyon fincsi!!!!!! <#worship>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

b-type
hmmm...jól néz ki 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Nem igazan volt/van idom foglalkozni a jatekkal, a mod-dal, de azert lesz benne egy-ket uj grafikai resz is😉 Csinatam uj karbont es egy-ket dolgot.

lac coo
Gyanítom az utóbbi igaz ....😞(((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
nekem mp420 mekikell😛 hát ez a wdt vagy nagyon titkolja a dolgait vagy sehogysem állnak..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

juhé beletették a széfti kárt, ezt el sem hiszem..<#eljen>

tényleg frankó game, így elsõ nekifutásra grafika eszement jól néz ki

(válasz a "béke autós" hszre)

lac coo

lac coo
A banner alatt......

A video-t fel tudnátok tenni valahová, a link nem él.

Tomo15
<#wow1>Ez de durva!Csak adnák már ki<#vigyor3>
lac coo

lac coo
Alex , azt nem lehet megoldani , hogy az AI is csak hard vagy soft gumikat válasszon ?

lac coo
Hát a hármas képen a kerékvetõt eléggé elszúrták ....

lac coo
Csak az én szemem csal , vagy ez(ek) a modok autói sokkal tönn poligont használnak ?
Remélem F1 modból is látok hamarosan valami hasonlót 😄DD
Bár ahogy halad vele a WDT soha nem lesz kész 😞(
Más valaki nem dolgozik F1 modon ???

arty
értem.

mennyire fogod bonyolultnak látni az rfactor modolást ugy mondjuk 2 év mulva? 😉
nem e inkább a kibõvült lehetõségeknek fogsz örülni, mint azon bosszankodni, h ezt -meg azt még két helyen át kell (lehet!) állítani ?!

Forza.

mohus
nagyon jó lett...grat

JuanG
ez is klassz 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
<#guluszem1><#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
uhhh..mammma..ez nagyon jónak néz ki!

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
köszi!!! Ismét a szokásos hangulat és minõség, nagyon bejött!!! Gratula!!! <#alien><#taps><#eljen>

copass
ez azért ott van:
NAGT

b-type
uhh, nagyon jól fog kinézni Toban ha megjön ][udson frissítése:
- kép
- kép
- kép

Daffy
Ez a videó nagyon komoly,minden elismerésem.Nagyon tetszett és eszméletlenül hangulatos volt.Nekem nagyon bejött.További sikeres melót az ilyenekhez!Grat

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

b-type
félOff:
Hát sztem nem fogják, nem akarják.
Ha tejel egy felvevõréteg, akkor annak a megtartására törekednek, ha a fejlesztõcsapat menne is más irányba, a kiadó/terítõ cég majd megmondja hogy, valójában merre is akarnak õk menni. 😞
Azt a réteget ami pl. az NFSU-t sikerjátékká tette, azt nem fogja érdekelni a felfüggesztésszámolása a játéknak...ebben biztos vagyok.
billentyûvel lehesen irányítani jól, és 'cool' körítés, esetleg szériaautókra, versenysorozatokra, pályákra való jogok vásárlása, ez ami kell, és nagy, és jó reklám.
Csapatnak megéri, mert így évente új játékot raknak a piacra, kiadó mosolyog szintén ez ok miatt, vevõk mosolyognak.
Ezt dobják el maguktól azok akik szimet fejlesztenek, és ezért gondolom úgy hogy szimet nem szabadna warezolni.
(én a szimmel vagyok így, más mondjuk egy FPS-sel, az én életembõl kimarad az FPS de én döntöttem így, az egyetlen játék ami mindig fent van a gépemen az a Heroes of Might and Magic sorozat <#idiota>)
Na szal ha nem warezol is a szimközösség, akkor is sokkal kevesebb a bevétel egy szimbõl mint egy jól felfuttatott autósjátékból...amihez még jár egy védelem, és egy dvd.
Sztem ugyan ez egyhelyben toporgás, és kerékkötés...de ebben van egyenlõre a pénz.
Viszont a dolgokat, mint mindig is, ahogy én emléxem azok vitték elõre akik a dolgot magát akarták jobbá tenni, nem a megélhetési körülményeiket.

Ez alol kivételnek tartom a GTR-t, és nem is igazán értem, mindenesetre ott maga a futtatás nagyon profin volt megoldva, viszont kiváncsi lennék, hogy azok közül akik megvették, de nem szimmegszállottak, hányan tolják még most is, mert tartok töle hogy sokaknak ott áll a polcon, mert "..nem lehet a menüben kormánnyal léptetni, pedig azt már a Colin2 is tudta" (ahogy olvastam).
..és mert foglalkozni, érteni kell hozzá.
A következõ GTR rész után majd meglátjuk...remélem megtartják az irányt.
on:
Az rFactor-t mindenképpen nagyon jó játéknak tartom, jó iránynak, aminek inkább hiányosságai vannak, mint hibái, ennek oka már le lett itt írva, mindenesetre számomra pl. kihagyhatatlan volt, és most is megvenném bármelyik percben, ha nem lenne már meg.

Alexease
A banner alatt is bent van a link!😊
CodeRed

nem tudná valaki elérhetõvé tenni máshol ezt a videót? úgy látom az ATW törölte 😞((

lac coo
Ez a WDT csak a honlapját nem frissíti , vagy tényleg nem halad az F1 moddal ???

lac coo
Tudom , hogy van 😄
Lazítás képpen néha most is tolok rajta DTM-et (szégyen de így van 😊))

En azt irtam - egy masik forumon - hogy nehezebb moddolni.

"Moddolasi szempontbol nem annyira sima a jatek, mint az F1C, egyelore meg nekem is van benne par sotet folt."

Nem pedig hogy nehez. Irtam ezt annak tukreben, hogy TIZENHAROM perccel korabban publikaltam az RSC-n az elso modomat, amihez mar kellett rFactor tool.

A tool-ok mindig is kellettek, de ezek mar az MP demo ota leteztek, a vegleges verzio es az MP demo kozotti atmenetet 1 het alatt oldottak meg a tool keszitok kb. De ez nekem is megvolt meg aznap.

Hogy megis miert nehezebb modolni? Mert a kulcsfontossagu fileok tobben es mashova vannak rakva, tobb koztuk az egymasra hivatkozas. Ennyi. De ettol meg valos amit irtam, jobban at kell tudni altni mi miert van, mint az F1C-ben.
GTi Gaga
megtaláltam f3 modját! köcce!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Istencsászár
devan

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
TRD2-ben nincs online ???

lac coo
Hát én bízom benne , hogy megfogják 😄D
Mert soha nem érjük el azt a fejlõdést mint pl , az FPS-ek vagy a NFS...
A TRD2-ben ott volt már a bûvös pro simulation gomb..
De asszem Alex tudna errõl mesélni ...Õ piszkálgatta erõsen TRD2 fizikáját 😄

Éppen ez a siker titka ...Az arcade cuccban benne van a sim is...Az arcados tömeg kifizeti évrõl évre a fejlesztést 😄D

GTi Gaga
huuuuu a hwsröl honnan? én akér hogy is keresem, csak a gtr hez találtam modot, nagyon láma vagyok... esetleg egy közvetlen link 😊))))))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

CodeRed
Hát azért az erõteljes koppintástól messze van...GTR és rFactor között 1 generációnyi különbség van...minden tekintetben!

GTi Gaga
köszi a segitséget!
ahogy igy leirtad, tökéletesen egyet értek veled4 visszanvonva a 3637 hszemet!
epekedve várom a gtr modot a gamehoz és a gtr2!

Istencsászár
nemfogják😊 mer akkor nemlenne ilyen nagysiker nameg konzolon egy szimulátor hgynézmárki😄 majd számításba veszem a trd3at ha lesz benne kidolgozott belsõ nézet de addig cska egy arcade csilli villi tömegcikk megjegyezm jó karier móddal abba az 1be jó...

Alexease
- A GTR ennek a cegnek a tobb eves engine-jevel fut, mindentekintetben elavult (nem a jatek!)
- A GTR2 - ha lesz - ezzel az engine-nel fog menni (de addig lesz GTR MOD az rFactor ala is;D)
- Meg a TRD2-t sem lehet ehez hasonlitani. Az "autos jatek" sok-sok arkados beutessel, konnyitessel, koritessel stb. (NINCS: idomero, rendes belso nezet, normal fizika, serules-kopas , online, modolas, reszletes setup stb.) De az nem is erre van. Olyan mint ha a Quake-et hasonlitod a Swat-hoz😉
- NEM jott hozza ki F1-es palya, ne probalkozz! Eddig csak Limerock Park es Birmingham jelent meg.
- Az F3 1.1-et pl. a www.hsw.hu-rol lehet tolteni.
CodeRed
Érdekes...papy-nak bejött az NR sorozattal...fényesen megélt belõle mindenki...pedig az hardcore!

GTi Gaga
hát... nem nevezném azért arcadnak, meg tömeg cikknek se... a lényeg számomra a játék a lejebb emlitett két játék között van! egy biztos, a GTRt nem fogom leszedni emiatt a játék miatt! eröteljesen koppintása az rfactor! annyi, hogy nem csak a GT kategoriára megy rá, hanem millió mod lesz hozzá!

lac coo
És ha ne adj isten a TRD3-ban megvalósítják a full szim fizikát is akkor mi lesz?
Mert nem hiszem , hogy képtelenek rá, túl nagy csapat túl jó fejlesztõkkel 😄

ISI is erre hajazott a karrier modjával, érzik õk hogy "csak" szimulátprból nem lehet megélni 😄D

A pénzcsinálás mindenhol lényeg...

Istencsászár
én tudom jól mitirtál😄
Rodolfo TRD2 ugymond tömegcikk arcade style nagy reklámmal kiadóval a háta mögött lényeg a pénzcsinálás...