rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nem kéne modokra várnunk....mert ugyan megvan nekem és nem is eredeti, de csupasz mint egy csiga....az AI-t nem is említem...40 dolcsiért ez így elég gáz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Esetleg fel lehetne venni a kapcsolatot olyan MOD-erekkel akik rendelkeznek ilyenekkel. Meg kellen Õket kérni szépen 😊
örülök hogy nem csak nekem tûnt fel...
CodeRed vidiójában is zavartak azok a snittek, ahol közel volt a "kerékvetõ" melynek magassága zéró
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tényleg frankó game, így elsõ nekifutásra grafika eszement jól néz ki
(válasz a "béke autós" hszre)
Remélem F1 modból is látok hamarosan valami hasonlót 😄DD
Bár ahogy halad vele a WDT soha nem lesz kész 😞(
Más valaki nem dolgozik F1 modon ???
mennyire fogod bonyolultnak látni az rfactor modolást ugy mondjuk 2 év mulva? 😉
nem e inkább a kibõvült lehetõségeknek fogsz örülni, mint azon bosszankodni, h ezt -meg azt még két helyen át kell (lehet!) állítani ?!
Forza.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
NAGT
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Hát sztem nem fogják, nem akarják.
Ha tejel egy felvevõréteg, akkor annak a megtartására törekednek, ha a fejlesztõcsapat menne is más irányba, a kiadó/terítõ cég majd megmondja hogy, valójában merre is akarnak õk menni. 😞
Azt a réteget ami pl. az NFSU-t sikerjátékká tette, azt nem fogja érdekelni a felfüggesztésszámolása a játéknak...ebben biztos vagyok.
billentyûvel lehesen irányítani jól, és 'cool' körítés, esetleg szériaautókra, versenysorozatokra, pályákra való jogok vásárlása, ez ami kell, és nagy, és jó reklám.
Csapatnak megéri, mert így évente új játékot raknak a piacra, kiadó mosolyog szintén ez ok miatt, vevõk mosolyognak.
Ezt dobják el maguktól azok akik szimet fejlesztenek, és ezért gondolom úgy hogy szimet nem szabadna warezolni.
(én a szimmel vagyok így, más mondjuk egy FPS-sel, az én életembõl kimarad az FPS de én döntöttem így, az egyetlen játék ami mindig fent van a gépemen az a Heroes of Might and Magic sorozat <#idiota>#idiota>)
Na szal ha nem warezol is a szimközösség, akkor is sokkal kevesebb a bevétel egy szimbõl mint egy jól felfuttatott autósjátékból...amihez még jár egy védelem, és egy dvd.
Sztem ugyan ez egyhelyben toporgás, és kerékkötés...de ebben van egyenlõre a pénz.
Viszont a dolgokat, mint mindig is, ahogy én emléxem azok vitték elõre akik a dolgot magát akarták jobbá tenni, nem a megélhetési körülményeiket.
Ez alol kivételnek tartom a GTR-t, és nem is igazán értem, mindenesetre ott maga a futtatás nagyon profin volt megoldva, viszont kiváncsi lennék, hogy azok közül akik megvették, de nem szimmegszállottak, hányan tolják még most is, mert tartok töle hogy sokaknak ott áll a polcon, mert "..nem lehet a menüben kormánnyal léptetni, pedig azt már a Colin2 is tudta" (ahogy olvastam).
..és mert foglalkozni, érteni kell hozzá.
A következõ GTR rész után majd meglátjuk...remélem megtartják az irányt.
on:
Az rFactor-t mindenképpen nagyon jó játéknak tartom, jó iránynak, aminek inkább hiányosságai vannak, mint hibái, ennek oka már le lett itt írva, mindenesetre számomra pl. kihagyhatatlan volt, és most is megvenném bármelyik percben, ha nem lenne már meg.
Lazítás képpen néha most is tolok rajta DTM-et (szégyen de így van 😊))
"Moddolasi szempontbol nem annyira sima a jatek, mint az F1C, egyelore meg nekem is van benne par sotet folt."
Nem pedig hogy nehez. Irtam ezt annak tukreben, hogy TIZENHAROM perccel korabban publikaltam az RSC-n az elso modomat, amihez mar kellett rFactor tool.
A tool-ok mindig is kellettek, de ezek mar az MP demo ota leteztek, a vegleges verzio es az MP demo kozotti atmenetet 1 het alatt oldottak meg a tool keszitok kb. De ez nekem is megvolt meg aznap.
Hogy megis miert nehezebb modolni? Mert a kulcsfontossagu fileok tobben es mashova vannak rakva, tobb koztuk az egymasra hivatkozas. Ennyi. De ettol meg valos amit irtam, jobban at kell tudni altni mi miert van, mint az F1C-ben.
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mert soha nem érjük el azt a fejlõdést mint pl , az FPS-ek vagy a NFS...
A TRD2-ben ott volt már a bûvös pro simulation gomb..
De asszem Alex tudna errõl mesélni ...Õ piszkálgatta erõsen TRD2 fizikáját 😄
Éppen ez a siker titka ...Az arcade cuccban benne van a sim is...Az arcados tömeg kifizeti évrõl évre a fejlesztést 😄D
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
ahogy igy leirtad, tökéletesen egyet értek veled4 visszanvonva a 3637 hszemet!
epekedve várom a gtr modot a gamehoz és a gtr2!
- A GTR2 - ha lesz - ezzel az engine-nel fog menni (de addig lesz GTR MOD az rFactor ala is;D)
- Meg a TRD2-t sem lehet ehez hasonlitani. Az "autos jatek" sok-sok arkados beutessel, konnyitessel, koritessel stb. (NINCS: idomero, rendes belso nezet, normal fizika, serules-kopas , online, modolas, reszletes setup stb.) De az nem is erre van. Olyan mint ha a Quake-et hasonlitod a Swat-hoz😉
- NEM jott hozza ki F1-es palya, ne probalkozz! Eddig csak Limerock Park es Birmingham jelent meg.
- Az F3 1.1-et pl. a www.hsw.hu-rol lehet tolteni.
Mert nem hiszem , hogy képtelenek rá, túl nagy csapat túl jó fejlesztõkkel 😄
ISI is erre hajazott a karrier modjával, érzik õk hogy "csak" szimulátprból nem lehet megélni 😄D
A pénzcsinálás mindenhol lényeg...