rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ez még az 1.1-eshez volt, ami már abszolut nem jó az 1.2-eshez!!

Alex! Az Orchard uptade-eddel kapcsolatban azt kérdezném, hogy van ugye egy uptade1 meg egy update2, most ezt hogy kell felrakni? Egymás után, vagy csak a kettest?

JuanG
húúú vazze, nincsenek a toppon <#idiota><#conf>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ez sokkal jobb <#eljen><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mohus
off
Code...vágtam egy kicsit...
BMW Art

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Itt találsz setupokat és replayokat , összehasomlítás képpen ...

lac coo
Hát ja ..

Rögtön láttam rajta , hogy csigalassú a grafmotorja😄

3ghz HT p4 , 2 G ram és tuningolt X800XTPE-vel anizó nélkül , medium árnyékkal élsimítással tol 30 fps-t 😄

Az azért elég kevés...

JuanG
egy shotot nyomathatnál 😊))

most mentem Mills Longon F3-al...1:17 lett a vége, ez jó idõ Code???

Alexease
Kivancsisagbol, elkezdtem bekapcsolgatni az arnyekokat Birmingham Short-on, hogy legyen mindennek: tablak, fak, kerites, korlat, gumifal, kordon, utjelzo kupakok stb. Igy mar eleg jol nezett ki a dolog, foleg hogy adtam a paltara egy kis kodot is😊 Az arnyekoknal sajna csak a tizedeig jutottam, mert utana mar 1 fps ala kezdett csokkenni a dolog😉))))))

Jo ez a dinamikus napszak, de azert ennyi hatranya van, hogy csak azoknak az objektumoknak lehet rendes arnyeka melyek fontosak. Ami nem rossz, de latva hogy milyen lenne ha mindennek lenne rendes arnyeka, eleg lehangolo, eg es fold a kulombseg😞
Istencsászár
Magyarosítás Frissítés

/ha találtok hibákat vagy hiányos részeket irjatok azt továbbítom Lackónak/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jól van na! balfasz voltam, mit szépítsem, látszik, hogy kezdõ vagyok !<#fejvakaras>

lac coo
Én azt nem értem mi a jó abban , ha már 100 mk/h-val is csak vért izzadva lehet végigmenni a pályán 😄DD

Egyszer már volt róla szó , és egyetértek azzal , hogy egy versenyautót, jó setuppal igazán könnyû elvezetni , A dolog onnantól kezd érdekes lenni ha már saját idõidet próbálod megdönteni , ahoz ugye instabilabb setup kell , és a saját határododn túl kell autózni .

Én írtam le elsõnek , hogy az F1 milyen nagyon sínautó lett túl könnyû...
De ma már mást mondok :
a hotlapom replay-ét nézve még lazzán van benne 1-1.5 mp...De ezt az 1 mp-t ledolgozni már szinte lehetetlen számomra mert saját határomon is túl van ,,,De ha nem rontanék egy kicsit se (!) egy körben biztos összejönne...De rontok...
És ez a nehéz . Egy igazi F1 pilóta 1000 kört megy gyakorlatilag hibátlanul , na az az igazán valami...

Az meg külön tetszik , hogy végre van lehetõségem korrigálni is a hibák alatt , nem az van mint F1C-ben , ha rontottam akkor a fal fogott meg...És ez igazi élvezet számomra , hogy "érzem " hogy most már kicsit megindult az autó hátulja de még tudomm kontrollálni és nem csapom magam a falhoz ...

Szal nekem ez így bejövõs.
Amíg az elsõ napokban csak autózgattam addig túl könnyû volt , most hogy a saját határaimat akarom túllépni már elég izzasztó , és igen élvezetes mert nem csak a megjegyzett mozdulatok alapján megyek mint F1C-ben , hanem a legkissebb rezdülését is érzem a kocsinak és marha jó terelgetni 😄DD

Tolsztoj

CodeRed
Hát igen...azt azért jó ha tudod hogy egy új mod az ugye a fizikában is tartalmaz változásokat, és ezáltal a korábbi setupok felejtõsek...ezzel azért jó ha tisztában van az ember <#wave>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Mindent visszavonok!!!!!!!!!!!!!! <#falbav>

Én állat csak behívtam a setupomat, és bele se néztem. Hát az van, hogy az 1.1 alatt készült setupokban mindkét szárnyat minimumra vette a kis aranyos, így nem csoda ha egy gyors kanyarban elszáltam, mert annyira túlkormányzott volt.

A helyzet az, hogy az 1.1-ben volt 3 fajta elsõ -és hátsószárny, itt meg millió variáció.

Ezáltal sokkal jobb, mint a régi verzió.

Így hát nem fejezem be, dehogy fejezem, most jön a java!!<#eplus2>

CodeRed
Hát én nem tudom srácok....szerintem érezhetõen javult... kezd alakulni a mod..100%-os linearity-n használjátok?Mert csak úgy érdemes véleményt mondani túl-és alulkormányzásról.

igazad lehet, most olvasom az RSC-n, hogy másoknak is állatira túlkormányzott gyors kanyarokban.
ezen kivül visszaváltáskor nagyon instabil lesz.
megnézzük egy jó setuppal mit mutat, de nem sok jót remélek 😞

Istencsászár
jaja
Trave jo setupp-al mindet lehet kompenzálni csodákra képes probálgasd beállitani a kocsit jól

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

3 napja játszottam az F3-al ,szokták mondani, hogy minden csoda 3 napig tart 😊
én itt befejezetem az F3-as pályafutásomat, ugyanis ez számomra vezethetetlen!

Várok egy jó modot <#szomoru1>

Alexease
Szerintem, csak most kezd "normalis" lenni😊)
Istencsászár
1.1 nemvolt túl könnyû sem túl nehéz... minnél nehezebb annáljobb

Kipróbáltam az 1.2-es F3-at. Hát szerintem nagyon szar! Maximális tapadásra van állítva a szárnyam és egy gyors kanyarban 30 fokot elfordítva a kormányt kidobja a seggét. Jól is néznénk ki ha a valóságban ez így lenne. Már az 1.1-es is nagyon nehéz volt, de ez katasztrófa.
Szóval pár kör után azt monodom, szokni kell 😊

Tomo15
Nem semmi ami ott folyik<#vigyor3>
köszi müxik....csak rossz ellenfél volt kiválasztva neki....
Alexease
Ha mar feltoltottem, akkor mar ide is belinkelem erdekessegnek. 2005 augusztus, Hungaroring, Astra kupa (AVI, DivX 6, 6Mbyte)
Alexease
Szerintem standalone, bar en az 1.1-re telepitettem fel. Szerintem valassz ellenfelet, az lesz a megoldas...
ehhez nem kéne a 1.1es vérzió is ,hogy fönnt legyen elötte???

felraktam ezt és tesztet se tudok inditani,azt mondja hogy válasszak ellenfelet vagy valami ilyesmi 😞
Alexease
Meg nem neztem meg😊
lac coo
Nem sikerült rájönnöd , hogy a váltóhangokkal mi a baj ?

uhh, az kicsit sok ido..

Alexease
Ev vegeig talan mar lesz 3-4 eredeti palya, komplett MOD esetleg jovore...
Vagy barmilyen mod, eredeti palyakkal?

Es kb mikor lesz f1 mod palyakkal egyutt?

Alexease
Megjelent az 1.2-es F3 MOD: http://www.stylelo.com/
lac coo

is is 😊
oks meglesz. thx 😊

http://thenamelessphoto.com/

lac coo
Videokártya teszt vagy benzingõz szagolás ?? 😄DDDD

(szólj ha valamiben segítség kell ! )

jaja. bejövõs a graf alapján 😊 megnézem ,h fut 😄

lac coo
Csak nem , Cucli ? 😄DDD

CodeRed
Igen...nekem is az az érzésem, hogy bár 2.0-ként van eladva a motor de nem hinném, hogy ez egy teljesen új 2.0-ás motor.Itt-ott érezhetõ, hogy valóban toldozott-foltozott motorja van a játéknak.Reméljük egy kiadós peccs kijavítja ezeket a hibákat...

na azé 😄
nembaj töltöm a játékot. pofás kis grafja van neki

Alexease
Az fenykep.
ez ingame kép? =0

Alexease
Persze az elozo csak elmelkedes volt nem vita tema, mert mindenki tudja hogy ehez penz es ido kell😊 Ami nincs😊))
Alexease
Amugy sok helyen latszik, hogy kapkodott az ISI, es/vagy a "tartalomra" mar nem volt eleg ido, es inkabb az engine-t probaltak hegesztgetni. Sok-sok apro hiba van - ami azert meg nem zavaro -, de a teljesen alfas AI es az FPS gondok mar gazosabbak😞

Tenyleg sokat javult a grafikai engine, belekerultek a DX8 es DX9 efektek, a shaderek stb., de ezzel egyutt egyelore lassult is rendesen😞 Sajnos itt a MAX arnyekolas - ami alap lenne (az autora is ravetulo) - szinte hasznalhatatlan versenyben, annyit lassit. Es raadasul ugy lassu, hogy nelkuloz minden DX8/DX9 pre/post-process efektet (valodi tukrozodes, HDRi, dinamikus kontraszt, melyseg elesseg, motionblur stb.). A Shine es a Bump mappoknal kimerult (szinte) az uj effekt es render paletta😊

Szerintem az engine ismet (csak) erosen meg lett hackelve, inkabb csak hozza lettek drotozva az ujdonsagok😊 Ami nem gond, nem kritika, csak ez van😛
Bar tenyleg egy (online) szim-be nem a grafika az elsodleges, csak fajo tudni, hogy ha a kiadok, fejlesztok "normalisan" tudnanak a szimekhez allni, akkor szinte lehetne olyan grafikat produkalni mint pl. a PG3-ban.
Alexease
Upsz, mar meg volt amikor kilinkeltem a filmet, csak lemaradt a file-rol a link😊) Nem szolt senki es meg lakast festegetek (meg mindig😄) nem vettem eszre😉)
rFactor Orchard Lake Texture Update 02 (Asphalt)
mikor lesz meg, mikor lesz meg???? nyammmmmm-nyammmmm 😊

😄DDDDDDDDDDDDD

és végül sikerült a fal lebontása vagy leintették a versenyt? 😊)))

lac coo

lac coo
Új Imola 94 shotok :

Nagy méretben itt látható .