rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hûtõ-kopoltyú ? (Vagy mi...) <#nyes><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Sajnos ez is igaz ...😞(((

Pl.: az Ai hiánya miatt nálam is az egy teszt-verseny , hogy szabadedzésen megyek 50 kört 😄DDDD

De majd jó lesz ez ....

Szerintem meg még mindig beta. Nalam egy teljes jatekkal lehet legalabb vagy offline vagy online jatszani. Itt offline az ai miatt, online a palyak, bajnoksagok, modok hianya miatt nem lehet. Valoban jelenleg az egyik legjobb szimulator, de a motor keves, kene hozza a korites is..

JuanG
én személy szerint örülök hogy ilyen programok mint az rFactor napvilágot látnak, és meg is veszem...a mai PC-s szimulátor világban még mindíg az F1CH és Nascar 2003 -on élünk (no meg a GTR)...persze van LFS (ahol a géppark fele nem reális-vezethetetlen) meg netkar, amibõl speciel várom nagyon a PRO-t, de semmi igazi áttörés...az rFactor tulajok egy év múlva másként állnak majd hozzá az tuti...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ezzel nem értek egyet, ugyanis a grafikára nem mondanám hogy béta, de még a játékra sem....sztem egy F1CH-es pályát átkonvertálni úgy hogy úgy nézzen ki mint az F1CH-ben nem nagy kunszt...de hozzálõni az rFactor grafikájához már nehezebb ill. idõigényesebb...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mohus
vazze ez vmi találós kérdés?😊

nem vagyok egy F1 fan...a startot megnézem azt szunya😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
És miben más az az autó ? 😄DDDD Na.....

mohus
az autón

sztem azzal semmi baj

de ezek az rfactor logók kezdenek idegesíteni....

az új passatomra sem kértem azt a kis LEITOLD AUTÓ matricát😊 borzalmas...

off
uhh rtlklub WRC...indul most

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Nekem mindenhogy jó 😄DD
Azt gondolsz amit akarsz 😄DD
Az autón mi a furcsa ? 😄

mohus
jól van na...nem szóltam

persze én Pif-fen kívül semmit nem tudok rajzolni...úgyhogy korrigálok

-Profi pilóta kinézet...hm és mozgás közben még szebb...így jó?😊

lac coo
Normális vagy ?
Nézd meg eredetiben milyen okádék a pilóta meg a sisak 😄DDDD

( a magyar ember miért nem büszke Baumgartnerra ?????<#wilting> ez szégyen )<#nemtudom>

mohus
ki ez? fakezû Baumgartner?😊

lac coo
<#taps><#taps><#taps>

lac coo
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

mohus
jaj rönó megán

mohus
kösz neked is...

sok embernek nem játsza le nem értem<#nemtudom><#hehe>

pedig csak ez a codec neve: 3ivx D4 4.5.1 Pro video Codec😊 imádom a pct😊

avcom
az igazat megvallva nemtom, most "egy pálya" (:-D) érdekelne, de sajnos annak az ügyeire sem jutott idõm

Alexease
on:
Keszulget az Alfa 147 GTA Cup MOD is😊 Allitolag a modell mar kesz, a texturazasnal tartanak. Valszeg az F1C-bol huzzak at...
lac coo

lac coo
off:

megane:

Alexease
Akkor ezt beneztem😊) Igy terjednek a pletykak😊 Bar mentsegemre szol, hogy az M4D-rol "szedtem" a hirt, es olaszul nem sokat tudok (vagy Ok tudjak rosszul)😊) Amugy valoban siralmasan nez ki😄 remelem legalabb az OBJ resze az az AIW hasznalhato lesz - es persze a feny-arnyek-napszak-pit stb.😄 - a texturazast majd megoldjuk😛

Az esetleges patch-rol valami publikalhato info esetleg?!😊 Gjon par napja irt az RSC forumba, allitolag mar tesztelnek egy verziot...

avcom
gyári F1C pályák...
legalább a JP textúrákat elkérték volna, mert szerintem ez így siralmasan néz ki nem is beszélve a szörnyû modellrõl, de ez van. Láttam egy félkész Magny Cours-t a GP4-bõl, na az ütött, remélem hamarosan kijön.

OFF
Mohus az eddigi videóid közül szerintem ez a legjobb! Gratula! Nagyon jó a dm számválasztás, és a végén a Nordschleife-i gyorsított felvétel is tuti. <#eljen>

lac coo
"A fizikanak nem "neheznek" kell lenni, hanem jonak😊"

Ezt most nem értem 😄DD
Itt mindenki azt az álláspontot hangoztatja , hogy akkor jó ha nehéz 😄DD
Én nem tom , hogy az F1 fizikája milyen a játéknak , élethû-e vagy nem , de rohadtul élvezem 😄DD

Sajnos nem tok sehová feltölteni de megmutatnám nálam milyen egy agresszív , határon-autózós kör , bakkancsban 😄DDD

persze, nekem nincs is semmi gondom ezzel, de egy beta jateknal azzal ervelni hogy azert nem jott meg ki a palya hozza mert meg beta...

Alexease
A fizikanak nem "neheznek" kell lenni, hanem jonak😊
Kepet videobol a legegyszerubben, a PrintScreen gomb megnyomasaval lehet kinyerni* 😊))))
* De csak akkor, ha nem overlay taskban fut a video😉
Alexease
"Betanak valoban beta", de legalabb csinal valaki ilyet is, mar megtudtuk venni, lehet tesztelni, tuningolni, "MOD-olgatni", es bugreportokkal, kivansagokkal elarasztani a keszitoket😊)
A jatekkal kapcsolatban altalaban az a legnagyobb felreertes, tevedes, hogy ez nem egy szokvanyos "kesz" jatek, ami "megjelent", es teljes ertekuen lehet tolni, hanem egy jo alap a keszitoknek es a szimulatoros "tarsadalomnak". Vagyis csak megszalottaknak valo😊

Aki "kesz" jatekot akar, annak ott az NR2003, F1C es modjaik, a GTR, es a hamarosan megjeleno, szerintem nagyon igenyesen osszerakott GTL.
lac coo
Na ezt ugatom 😄DD
Nem a fizikának kell nehéznek lenni ...Elég nehéz (számomra lehetetlen) így vezetni 😄DDD
(mivel tudsz videoból képet csinálni ? )

lac coo
<#nyes>

szerintem még az egesz rfactor beta..

Alexease
Toltottem le '90-es Senna es mostan Truli Monaco osszehasonlito kort videoban... hat eleg allatok az biztos😉)) Truli-tol szedtem ki kepet, meg a kezemet sem raktam oda a kerek es a szallagkorlat koze😊) es azert megy rendesen😊

Alexease
"Elvileg Beta alapotban vannak..."
lac coo
Nem hiszem...Még csak készítik ..

Es letoltheto valahonnan?

lac coo
Hát több mint a semmi 😄DD

Bár én bevallom rF szintû grafukára vágyom 😄
De legalább végre lemérhetem a fizikát , milyen idõt megyek eredeti pályán 😄D

Váltóhangal mi van ?? 😄D

Alexease
Igen, FullSim el kezdte "konvertalni" az RH palyakat rF ala, eloszor Imola 2004-et es Braziliat. Elvileg Beta alapotban vannak...
lac coo
Nem értek olaszul , de ha jól látom ez RH pálya rF autóval 😄DDD

lac coo
Dídzsézés ?<#zavart1>

Panjabi Mc
Azért mert kérdeztem valamit már ki kell törölni a hozzászólást?

Rotary & Dypee production

lac coo

mohus
kösz

Alexease
DX9-et a #4263 szerint, az arnyekokkal ne foglkalkozz, ahoz file-okat kell szerkeszteni, de ugy is hasznalhatatlanul lassu.
Ch_Slater
rfconfig.exe. ott lehet a dx9, 8, 7

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Aceton
Ezeket hol kell bekapcsolni? Nem elég a Displaynél az árnyékot fullra tenni?
(és hogya lehet beállítani, hogy directx 9-ben menjen, vagy az a default, és a régebbekhez kell állítgatni?)

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

JuanG
F3 Mills long

1kör

JuanG
csak pár kört mentem, meg 13 körre való benzinnel...úgy vettem észre kell 2-3 kör míg bemelegszik a gumi...nemsokára felrakom videóba, mert lementettem...

azzal ahogy néztem a legjobbak 1:14.XXX-et mennek, de elõbb-utóbb lesz 1:13-as idõ is😊
én 1:16.8-at mentem 1.1-el 40-50 kör után, de 1.2-vel még nem próbáltam!

JuanG
1.2-vel

Volt egy fasza kis Mirror fix az F3 1.1-hez, de ezt az 1.2-nél alkalmazva nem nagyon akar mûködni. Ez volt az, amivel a tükörben látszó képet módosították, hogy ne legyen olyan vékony minden benne!
Van valakinek valami ötlete, hogy lehete egy ilyet csinálni? Valami f3.gen file volt ez talán, meg egy bmp file, de nem biztos!

1.1-el vagy 1.2-vel?