rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pl.: az Ai hiánya miatt nálam is az egy teszt-verseny , hogy szabadedzésen megyek 50 kört 😄DDDD
De majd jó lesz ez ....
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nem vagyok egy F1 fan...a startot megnézem azt szunya😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sztem azzal semmi baj
de ezek az rfactor logók kezdenek idegesíteni....
az új passatomra sem kértem azt a kis LEITOLD AUTÓ matricát😊 borzalmas...
off
uhh rtlklub WRC...indul most
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Azt gondolsz amit akarsz 😄DD
Az autón mi a furcsa ? 😄
persze én Pif-fen kívül semmit nem tudok rajzolni...úgyhogy korrigálok
-Profi pilóta kinézet...hm és mozgás közben még szebb...így jó?😊
Nézd meg eredetiben milyen okádék a pilóta meg a sisak 😄DDDD
( a magyar ember miért nem büszke Baumgartnerra ?????<#wilting>#wilting> ez szégyen )<#nemtudom>#nemtudom>

sok embernek nem játsza le nem értem<#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
pedig csak ez a codec neve: 3ivx D4 4.5.1 Pro video Codec😊 imádom a pct😊
Keszulget az Alfa 147 GTA Cup MOD is😊 Allitolag a modell mar kesz, a texturazasnal tartanak. Valszeg az F1C-bol huzzak at...
Az esetleges patch-rol valami publikalhato info esetleg?!😊 Gjon par napja irt az RSC forumba, allitolag mar tesztelnek egy verziot...
legalább a JP textúrákat elkérték volna, mert szerintem ez így siralmasan néz ki nem is beszélve a szörnyû modellrõl, de ez van. Láttam egy félkész Magny Cours-t a GP4-bõl, na az ütött, remélem hamarosan kijön.
Mohus az eddigi videóid közül szerintem ez a legjobb! Gratula! Nagyon jó a dm számválasztás, és a végén a Nordschleife-i gyorsított felvétel is tuti. <#eljen>#eljen>
Ezt most nem értem 😄DD
Itt mindenki azt az álláspontot hangoztatja , hogy akkor jó ha nehéz 😄DD
Én nem tom , hogy az F1 fizikája milyen a játéknak , élethû-e vagy nem , de rohadtul élvezem 😄DD
Sajnos nem tok sehová feltölteni de megmutatnám nálam milyen egy agresszív , határon-autózós kör , bakkancsban 😄DDD
Kepet videobol a legegyszerubben, a PrintScreen gomb megnyomasaval lehet kinyerni* 😊))))
* De csak akkor, ha nem overlay taskban fut a video😉
A jatekkal kapcsolatban altalaban az a legnagyobb felreertes, tevedes, hogy ez nem egy szokvanyos "kesz" jatek, ami "megjelent", es teljes ertekuen lehet tolni, hanem egy jo alap a keszitoknek es a szimulatoros "tarsadalomnak". Vagyis csak megszalottaknak valo😊
Aki "kesz" jatekot akar, annak ott az NR2003, F1C es modjaik, a GTR, es a hamarosan megjeleno, szerintem nagyon igenyesen osszerakott GTL.
Nem a fizikának kell nehéznek lenni ...Elég nehéz (számomra lehetetlen) így vezetni 😄DDD
(mivel tudsz videoból képet csinálni ? )
Bár én bevallom rF szintû grafukára vágyom 😄
De legalább végre lemérhetem a fizikát , milyen idõt megyek eredeti pályán 😄D
Váltóhangal mi van ?? 😄D
(és hogya lehet beállítani, hogy directx 9-ben menjen, vagy az a default, és a régebbekhez kell állítgatni?)
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
én 1:16.8-at mentem 1.1-el 40-50 kör után, de 1.2-vel még nem próbáltam!
Van valakinek valami ötlete, hogy lehete egy ilyet csinálni? Valami f3.gen file volt ez talán, meg egy bmp file, de nem biztos!