rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ja és mindezt a harmadik körben hozta össze , úgy , hogy mikor kiírta a full sárga zászlót és gondolom elindult a safetycar , akkor totál összeomlott az egész , és ment vagy 2 fps-el 😄DDDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mohus
jóóóóó, nagyon jó

csak néha bevillan az aszfalttextura a verdába...itt-ott

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Na ez már sok 😄DD

A Safetycar valahogy nekifordult a falnak és az istennek nem jött rá , hogy nem tudja eltolni a falat :

A kijövõ AI-k sorra belecsattantak , már én sem tudtam kifönni a boxból mert összatörtek .A Jordan meg kb 10-szer hátra tolatott és beleszállt a Safetycar-ba , gondolta majd letúrja maga elõl:

Aztán látva hogy ez nem sikerül , stratégiát váltott és engem borított fel , hogy eltudjon menni :

Mindeközben a Safetycar folyamatosan tolta a falat , és mivel nem tudott kiállni , végig sárga zászló volt , szal ennyi itt egy offline verseny 😄DDD

Adjátok át gratulációmat az isi-nek !!!

<#nyes><#levele>

JuanG
klassz!!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Nagyon jó 😄DD
Ez kell a jó sebesség-érzethez 😄 Ezt így megcsinálhatnád minden pályára 😄DDD

A váltó hangja nálad is ilyen lol a videon .

lac coo
Megtisztelsz 😄

Figy mi lett a hangokkal az új mododnál ?
Eredetire van állítva de a váltó hangja elég lol , és még autó nincs a képen meg motorhangot se hallani , már akkor váltócsattogás hallatszik 😄

Miért van ez ?

Aceton
Kösz-kösz...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Alexease
Lacc Coo-nak jo sok aszfalt csik😊) Prev movie, semmi extra, csak a jatekbol exportalva, kis felbontas miegymas, csak a folthatas miatt😊) rF OrchardLake Asphalt (AVI, DivX 6, 10Mbyte)
lac coo
Próbáltam, de nem tom milyen mert az eredeti F3-al még nem játszottam 😄DD
De gondolom nem egy Flat Out tipusú törésmodell 😄DDD

CodeRed
Most notiról netezem...ezen nincsen fent a játék...milyen?Próbáltad már?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo

CodeRed
Temp autó addig van amíg nem frissíti magát a "progi"....

Itt és a játékon belül is lehet regelni...

Alexease
Azon a neven regelsz mint amilyen neven megvetted a jatekot, eloszor a jatekban utana johet a RaceCast.
Aceton
Hol lehet regelni a Racecastra?
Miért vannak kis szürke Temp autók néha online? Az egyedi festés miatt? Akkor miért nem rak be a progi egy autót, akár egyszínût, az is jobb lenne, nem?

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Varenga
Szép jó napot mindenkinek, egy kicsit offolnék, ugyanis tegnap este, amikor blázoltam az ablakban elmentent az úton egy astra és az oldalán "Magyar Factor"(---->Magya rFacor)felirat figyelt...egy kicsit LOL volt...<#idiota>

Most akkor on, ugyanis eddig problémám volt azzal, hogy a szezonban nem kaptam komolyabb összegeket csak max. egy ezrest, hát ez azért volt, mert ZR-el kezdtem(így a legjobb helyezésem az 5. volt szinte full upgrade-es ellenfelek ellen, természetesen alap verdával), nem pedig Rhez-el, úgyhogy tegnap elkezdtem és mindjárt meg is nyertem kisebb erõfeszítés nélkül..szal ez volt a titka....

Daffy
Hát még ezek a szövegek<#wink>
Ezzel jól indult a napom,frankó a videó nagyon!<#eljen>

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

lac coo
Ja már látom...A setupban át kell írni a VehicleClassSetting-et ...

Alex , nem lehet hogy a váltó hangját a sound efect-ben nem jól adtad meg , mert most mindig ezt használja a progi ?

lac coo
De miért nem látja a setupjaimat ???

Ott vannak pedig a könyvtárban...
Na mindegy reinstall.....😞(((
Jó nekem a sima skines mod is , ez nálam nem a legjobban mûködik 😞((

lac coo
Nálam azért vannak gondok vele 😄

Nem látja a korábbi setupjaimat , minden autón brigestone gumi van , és az összes többi autó a tuningolt hangot használja amiben nem is hallatszik szinte semmi más csak a váltó hangja 😄DDAz a leghangosabb.

lac coo
THX 😄DDD

CodeRed
Hát gyerekek!Óriási menet volt MILLS-en ONLINE!!!!Mindenkinek kívánok ilyen profi partnereket 1-1 lobby-ban mint akikkel volt szerencsém menni egy futamot.Német srácok voltak és rohadt jó volt.Természetesen F3 mod-al toltuk.Ja és az egy dolog, hogy eddig az ISI nem a netes megoldásairól volt híres de amit most hoztak ki ezen a téren az szerintem a Nascar Racing 2003 online részéhez hasonlítható minõségben(kivéve hogy kiderült, nem a router miatt nem tudok szobát indítani).Semmi lag, és semmi gebasz nem volt a futam alatt.Szinte mintha offline menne az ember annyira az úton vannak a gépek.Bár ez egy 100mbites szerver volt, és nem tudom mennyire eszi a játék a sávszélességet,de mint felhasználó nagyon pozitív a véleményem.
Egyre pozitívabbak a tapasztalataim az online versenyzéssel kapcsolatban is ezzel a játékkal.Valahogy mindenki tud a másikra figyelni.Persze vannak apróbb hibák, de nem végzetesek.
Itt van 1-2 pillanat a mai összeröffenésbõl.
Semmi extra nem csúcs minõség 1x nézhetõ.Csak összefoglalócska nem nagybetûs videó.Itt ott egy-két kommenttel fûszerezve.
De azért érdemes megnézni!
Jó szórakozást hozzá!
<#integet2>

CodeRed
Meg a ProjectGotham3 is...most néztem meg a videóját....ilyenkor olyan szomorú leszek....olyan grafikája van a játéknak, hogy erre már tényleg azt lehet mondani:FOTOREALISZTIKUS!De ahogy elnéztem csak ennyi...mert fizikát nem sokat láttam benne...bár szvsz GT4-nél jobb...Miért nem hoznak össze ilyen grafikát PC-re??Nem tudom elhinni, hogy ezekre a brutál VGA-vezérlõkre nem tudnának ilyet írni.Biztos nagyon faszányosak a mai játékok, de nincs akkora különbség egy 5éves és egy mai játék között...akármilyen kártyával is futtatod..persze szebb meg minden, de valahogy nem érezni azt az óriási különbséget amiket ezek a mai kártyák állítólag nyújtani képesek.Egy PS1 és egy PS2 konzol között pl érezhetõ az a sok évnyi különbség.De egy PC-s videókari között nem...Persze tuti hogy van élszûrés meg minden...de alapjaiban véve nem annyival szebbek a játékok, bármennyire is maxra lövöd a kártyád.Még1x hangúlyozom nem aztmondom (mielõtt valaki elkezdene vitatkozni), hogy nem szebbek a mai gémek...csak nem annyival, amennyivel többet elkérnek egy vacsiúj kártyáért, és amennyi lehetõség

CodeRed
Büntet!!!

CodeRed
De volt... :-D

Istencsászár
asszem nemvoltmég.. Pro Racing H6 Challenge mod

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CodeRed
Csordogál lefelé!!!

CodeRed
<#worship><#worship>

Alexease
Formula1 mini-MOD 1.3
Nincs befejezve, tesztelve stb. A gumik (Hard, Soft) es a fizika 2004-hez van allitva, de nem veglegesre, nem rendesen tesztelve! A Michelin es a Bridgestone gumik tulajdonsagokra egyformak! A fizika es a gumifile-ok kulon-kulon vannak, aki akarja es tudja irogassa, tesztelje oket😉)
Erdemes minden elozo Formula1 mod-hoz tartozo cuccot elotte torolni, es a UserData\"TeNeved"\Formula1.cch-t is!
Formula1 mini-MOD 1.30 (RAR, 34Mbyte)
Alexease
Alexease
Amig feltotom, felsorolas jellegel hogy mi van benne:
Ket Class (FormulaIS es Formula1), osszes csapat, festes, rajtszam, csapat logo, valaszthato kormanyszinek (😄), csapathoz tartozo Michelin es Bridgestone gumik.😊

Upgrade lehetosegek
FormulaIS (FIS): csak kormanyok es hangok (FIS, motor, efekt, osszes).
Formula1: kormanyok, hangok (FIS, motor, efekt, osszes), gumitipus (FIS, Formula1 Soft es Hard, a Michelin es a Bridgestone-hoz mas-mas gumifile), valaszthato fizika (FIS es Formula1).
Alexease
Elvileg kesz van a full F1 mini-MOD az osszes csapattal, ha nagyon kell akkor osszecsomagolom es feltoltom az egeszet😊
Abszolut megvaltozott az egesz😊 Nincs idom folytatni, befejezni, tesztelni stb., ez inkabb csak modolasi-teszt volt😉)) De mukodni mukodik. Ha fent van kilinkelem.
lac coo
Csinálj már egy minardi csapatot légyszíves 😄DDD
Nekem nem sikerül új csapatot létrehoznom 😞((

lac coo
B+
Ez nagyon jó ! Még egy kis guminyom rá és tökéletes....<#worship><#taps>

Alexease
Ebed fozes utan (<#zavart2>) csinaltam aszfaltot is (csak Addon, Shine es Bump).
CodeRed
Ha valaki ért a routerekhez és tud, segítsen nekem kicsit....egyszerûen nem akar menni a dolog.A port amiket a progi használ 34297,34397,34447 D-Link DI-514-es modellt használok.Dinamikus IP (chello).Nem tudom min és hol kell állítani ahhoz hogy menjen a dolog.Window tûzfal kivan kapcsolva.

LOL😊 ahogy mondod😄

lac coo

Ch_Slater
😄DD
mondjuk azért kemény egy ilyen betonpalánk a pálya szélén...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo

lac coo

lac coo

lac coo
Most tényleg ilyen határon kanyarodok ( gyakorlatilag azt érzem hogy sodródok le az ívrõl...). vagy ez csak valami bug a replay-ben , hogy a levegõben vannak a belsõ kerekek ???

lac coo
Nem inkább összeloptad ? 😄D

(bocs)

CodeRed
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Alexease
Osszedobtam nehany Orchard lake reklamtablat:

CodeRed
Ha valakinek van kedve megpróbálhat csatlakozni mert routeren engedélyeztem a játék által használt portokat...

már 4-en vagyunk, ebbõl 3 biztos magyar😊 gyertek!

mohus
látom tiszta szívás ez a netes móka😞((inkább megyek bf2-özni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

a játékból eléred, vagy mégjobb a ServerSpy

jo bar racecaston nalam nincs ilyen nevu srv 😊