rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A kulso koron levo valszeg hatranyban lesz😊))

Istencsászár
vad grat. ( középre egy karácsonyfa kéne az lenne az igazi 😄:😄 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
ezen majd tudsz driftelni mint a hülye 😄:😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Kicsit bonyolult a kanyarkombináció 😄DDDDD

Jó lesz ez 😄 <#worship>

akkor most már lehet neki állni a fullos Monaco pályának 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
Alex, te modellezel is? <#hehe>

Alexease
Tesztelesnek csinaltam egy "teszt palyat" <#idiota><#zavart2>
Muxik minden, csak meg mippelesi gondjaim vannk😞
lac coo
Csak kipróbáltam hogy kell GIF animációt csinálni 😄DDD<#banplz><#idiota><#lama><#lama><#lama>

lac coo
Egy jól sikerült kanyar, ahogy tanítják : <#alien>

avcom
már nem aktuális

lac coo
<#vigyor>

Pl. HSW 😄D
Ismered véletlenül ? 😄D

avcom
nem szóltam <#felkialtas>

avcom
kicsit úgy tûnik lemaradtam, honnan van a Merci?

lac coo
Hála istennek nem evett meg , mert nem bírta a vodkaszagot 😄DD

Istencsászár
csak kimi lehet ilyen pekhes😄😄:😄

lac coo
Aszfalton mentem de berántott a homokszörny....

Ch_Slater
<#idiota><#vigyor>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Istencsászár
az aszfalton kell menni<#idiota><#vigyor5><#vigyor5>

lac coo
Jó a Laguna Seca csak a futóhomokra kell vigyázni 😄DDDDDD

Egy tesztpálya,de elég érdekes /végülis kettõ/test
Helyesbitek
Laguna
lac coo
THX 😄DD

lac coo
És milyen néven van benne ?
Nem az a trackpack amit belinkelt Ingy?

Végeztem egy kis összehasonlítást az rFactor és az F1 Challenge setup menüi között.
Összefoglalva azt tudom mondani, hogy szerintem az F1 Challenge setup menüje áttekinthetõbb, mert jobban csoportokba vannak szedve az autó egyes elemei.
De rFactornál van egy-két olyan pont is (pl. Engine: Boost mapping, Brakes: Handbrake pressure, Weight distribution: Lateral, Wedge), ami F1C-ben nincs.
Viszont kicsit bosszantó, hogy a gearing-nél csak 300 km/h-ig van skálázva a sebességtartomány (F1C-bn 400-ig volt), ami egy F1-es autónál szerintem kevés. Ezen lehet majd változtatni a késõbbiekben? Végülis szerintem csak egy kép a menüfile-ban (vagy MAS-ban, F1C-nél MAS file-ban voltak a menü képei), amit lehet nagyobbra venni, mert eléggé töpörödött mórickaábrára sikerült.
Az embernek olyan érzése van az rFactor setup menüjével kapcsolatban, mintha spórolni akartak volna a hellyel.
Szóval a lényeg, hogy F1C setup menüje nekem jobban tetszik, áttekinthetõbb.
aesirbaba
Laguna Seca, az rFactor Track Pack 1-ben benne van. Azt nem tudom honnan lehet leszedni, nekem b-type Drága töltötte fel ftpm-re.😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Melyik az a Laguna pálya ?
És hol találom ? 😄DDD<#lama><#idiota>

lac coo
Szerintem nem tapadtak annyira mint egy "menõmislejn" vagy hasonló ....
Attól független jól mentek vele , csak -érthetõen- sokat óvatoskodtak az elején 😄DD

aesirbaba
A mozgó menüt összedobtam a zenével meg a programozással cca 1 óra alatt, a többit csak fel kell tölteni hozzá ha kész a tömörítés. Sok extrát nem nagyon lehet feltenni, met a kvali a riportokkal 1:13 perc, a futam pedig szintén a riportokkal 1:23 perc. Annyira meg nem vagyok mazochista, hogy DL-DVDre készítsem😊

Alexease
Azert nekem ennyi idom nincs😊 Meg DVD-nek sem "konvertalom" at, csak kiirom az Mpeg-et file-kent aztan annyi😉)))

Bar gondolkodtam rajta en is, hogy felveszek, beszerzek minden lehetseges anyagot - filek, kepek, capture stb. - es csinalok egy menus DVD-t extrakkal, de hat irtozat mennyisegu ido...
Alexease
Szerintem nem volt veluk baj😊 Bar gozom sincs igy TV-bol latva😊) De vegig mentek, nem volt defekt, nem volt komolyabb csuszkalas stb.

Ilyen a "tokeletes" gumi, az elejen par kor melegites, kostolgatas, a kozepen kemenyebb csatak, es attol fuggoen ki mennyire etette meg a gumikat, a vegen lehet vezetes technikazni😊

Ha vegig tokeletes lenne a gumi, nem sokat erne az egesz. Az autoversenyhez hozzatartozik a jo gumikopas es azzal a taktika.

Ha szoktal menni "stock car jatekokkal, modokkal", ahol szinte egyformak az autok, a beallitasok is minimalisak, akkor tudod hogy nagysagrenddel elvezetesebb mint egy ultra technikazott, "gepesitett" sorozat😊
aesirbaba
Holnapra elkészül😊 Menü - alatta jó kis afrikai jazz, reklám, Fókusz-riport, kvali, és a verseny😊 Jessssz😊

lac coo
Remélem késõbb kapnak vmi normális gumit mert úgyláttam ezekkel volt baj rendesen.....
De tényleg jó vót 😄D

Alexease
Extra zsir voot!😊) Megy ki DVD-re😊))
Ingy
hát zsír vót a GP Masters<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
A Brno tényleg nagyon jó pálya , én még sose láttam...De tetszik 😄DDD

aesirbaba
Brno szenzációs, Lagunaból pedig az eddigi legjobb aszfaltcsík (remélem a villózások a táblákon és a replayben javítva lesz).

lac coo

Istencsászár

Aceton
thx...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Ingy
1300 kor rtlklub

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
új 1976 mod képek (tegnapiak)
off:
így jár aki 200-nál akar kengurut csókolni 😊) (egyébként nagyon kár hogy kiesett<#shakehead>)
Galli meg megint higgadt mint mindig <#zavart1>
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Aceton
Hol megy, mikor?

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Ch_Slater
naná 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ingy
picsbe McRae kiesett pedig jol tolta a skodrival<#idiota>
Solberg meg 190 el megcsokolt egy kengurut<#merges2>
bocs az offért<#idiota>
GP Masters nézitek?😄

lac coo
Kezdetnek csinálhatnál F1 Minimod-hoz normális 3D felnit 😄DDD

Alexease
Nem mindegyik kamu! Van benne valos bump map szamitas is, parameterezhetoen.
Alexease
Ajtot gitteltem😊))) Vagyis nem csinaltam semmit😉
De azert raneztem milynek a lehetosegek, es eleg jok, tetszik😊) Bar irtozatosan idoigenyes lesz. Pl. az uj engine - es a kompatibilitas miatt - minden texturabol harmat kell csinalni - bar van ra lehetoseg egyszerusiteni, de ha utolag modositani kell akkor nagy szivas vagy torles es RE.😉)

A masik legnagyobb szivacs az AIW😊 Ami nem lenne gond, mert AI-t nem csinalnek - nem is tudok - de a PIT poziciokat es a rajtracsot is onnan szedi😉 Amit egyelore csak kezzel lehet irkalni - bar tuti van ra valami progi - ami igencsak maceras😉

A lenyeg hogy mukodik, lehet barkacsolgatni.
lac coo
Ja..Kár hogy csak kamu..Én is rájöttem hamar , hogy semmi köze az úthoz.Kár , pedig a legjobb újítás a játékban 😄DDNekem nagyon bejön 😄DD

Alexease
A Cockpitinfo-ban tudod allitani, ezzel: CockpitVibrationMag=0.005

De kamu razkodast szamol, a sebesseg fugvenyeben, vagyis sokat tenni ellene nem lehet.
Esetleg meg az altalanos fejmozgast tudod allitani a HeadPhysics reszben.
PLR editing:
Cockpit Vibration Mult1="0.20000" // Primary vibration multiplier affects eyepoint position (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq1="31.00000" // Primary rate of vibration affects eyepoint position (higher framerates allow higher rates)
Cockpit Vibration Mult2="0.20000" // Secondary vibration multiplier affects eyepoint orientation (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq2="37.00000" // Secondary rate of vibration affects eyepoint orientation

Amúgy alul a keresõben rákerestem és fél perc alatt rátaláltam.