rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jó lesz ez 😄 <#worship>#worship>
akkor most már lehet neki állni a fullos Monaco pályának 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Muxik minden, csak meg mippelesi gondjaim vannk😞

.gif)
Pl. HSW 😄D
Ismered véletlenül ? 😄D
Nem az a trackpack amit belinkelt Ingy?
Összefoglalva azt tudom mondani, hogy szerintem az F1 Challenge setup menüje áttekinthetõbb, mert jobban csoportokba vannak szedve az autó egyes elemei.
De rFactornál van egy-két olyan pont is (pl. Engine: Boost mapping, Brakes: Handbrake pressure, Weight distribution: Lateral, Wedge), ami F1C-ben nincs.
Viszont kicsit bosszantó, hogy a gearing-nél csak 300 km/h-ig van skálázva a sebességtartomány (F1C-bn 400-ig volt), ami egy F1-es autónál szerintem kevés. Ezen lehet majd változtatni a késõbbiekben? Végülis szerintem csak egy kép a menüfile-ban (vagy MAS-ban, F1C-nél MAS file-ban voltak a menü képei), amit lehet nagyobbra venni, mert eléggé töpörödött mórickaábrára sikerült.
Az embernek olyan érzése van az rFactor setup menüjével kapcsolatban, mintha spórolni akartak volna a hellyel.
Szóval a lényeg, hogy F1C setup menüje nekem jobban tetszik, áttekinthetõbb.
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
És hol találom ? 😄DDD<#lama>#lama><#idiota>#idiota>
Attól független jól mentek vele , csak -érthetõen- sokat óvatoskodtak az elején 😄DD
Bar gondolkodtam rajta en is, hogy felveszek, beszerzek minden lehetseges anyagot - filek, kepek, capture stb. - es csinalok egy menus DVD-t extrakkal, de hat irtozat mennyisegu ido...
Ilyen a "tokeletes" gumi, az elejen par kor melegites, kostolgatas, a kozepen kemenyebb csatak, es attol fuggoen ki mennyire etette meg a gumikat, a vegen lehet vezetes technikazni😊
Ha vegig tokeletes lenne a gumi, nem sokat erne az egesz. Az autoversenyhez hozzatartozik a jo gumikopas es azzal a taktika.
Ha szoktal menni "stock car jatekokkal, modokkal", ahol szinte egyformak az autok, a beallitasok is minimalisak, akkor tudod hogy nagysagrenddel elvezetesebb mint egy ultra technikazott, "gepesitett" sorozat😊
De tényleg jó vót 😄D
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
off:
így jár aki 200-nál akar kengurut csókolni 😊) (egyébként nagyon kár hogy kiesett<#shakehead>#shakehead>)
Galli meg megint higgadt mint mindig <#zavart1>#zavart1>
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Solberg meg 190 el megcsokolt egy kengurut<#merges2>#merges2>
bocs az offért<#idiota>#idiota>
GP Masters nézitek?😄
De azert raneztem milynek a lehetosegek, es eleg jok, tetszik😊) Bar irtozatosan idoigenyes lesz. Pl. az uj engine - es a kompatibilitas miatt - minden texturabol harmat kell csinalni - bar van ra lehetoseg egyszerusiteni, de ha utolag modositani kell akkor nagy szivas vagy torles es RE.😉)
A masik legnagyobb szivacs az AIW😊 Ami nem lenne gond, mert AI-t nem csinalnek - nem is tudok - de a PIT poziciokat es a rajtracsot is onnan szedi😉 Amit egyelore csak kezzel lehet irkalni - bar tuti van ra valami progi - ami igencsak maceras😉
A lenyeg hogy mukodik, lehet barkacsolgatni.
De kamu razkodast szamol, a sebesseg fugvenyeben, vagyis sokat tenni ellene nem lehet.
Esetleg meg az altalanos fejmozgast tudod allitani a HeadPhysics reszben.
Cockpit Vibration Mult1="0.20000" // Primary vibration multiplier affects eyepoint position (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq1="31.00000" // Primary rate of vibration affects eyepoint position (higher framerates allow higher rates)
Cockpit Vibration Mult2="0.20000" // Secondary vibration multiplier affects eyepoint orientation (base magnitude is in VEH or cockpit file)
Cockpit Vibration Freq2="37.00000" // Secondary rate of vibration affects eyepoint orientation
Amúgy alul a keresõben rákerestem és fél perc alatt rátaláltam.