rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Azért nem látod , mert rohadt nagy látószögû optikával veszik , ami lecsökkenti a rázkodást.
Ugyanez megfigyelhetõ fordítva is ha belenézel egy erõs távcsõbe.
Döcög az rendesen ne izgulj .
Azokat a felvételekt nézd meg ahol szembõl mutatják a pilótát: majd leesik a feje 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease:

Említetted, hogy a cockpit rázásának, vibrációjának mértékét lehet állítani valahol. Ha igen, meg tudod mondani, hogy hol? Mert szerintem egy kicsit eltúlzottnak tûnik. Pl. formula autóval mész egy egyenes, sík szakaszon, és akkor is eléggé nagy vibráció van, kicsit irrálisnak tûnik. Pl. ha megnézek egy cockiptes felvételt a forma-1-ben, ott sem látom, hogy teljesen sík, egyenes szakaszon is úgy ráz a cockpit, mintha szét akarna esni a kocsi, ahogy az rFactorban.
lac coo
Rámenõs pilóta kissé agresszív stílussal ligát keres :
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ingy
Brazil pálya egész pofás <#idiota>, kedves emlékek, az egyetlen ligás pálya ahol célba értem <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Egyébként erre tud valami magyarázatot adni, hogy miért van? Kódoltak a motorhangok, vagy mi?
lac coo
Hát az jár a crack-hoz , elméletileg ...
Olyant keress ami sok mega abban benne van biztos...

És azt az új motorhangot (hangokat) hol találom meg?
lac coo
off.:
A crack-hez elméletileg járna új motorhang is azt ki kell cserélni ...

Eredeti verzióm van.
Haverral akarok játszani, neki csak crackelt verziója van. De, crackelt verzióval nincs motorhang. Valakinek valami ötlete?
b-type
Nem, bizonytalan, és hullámzik az egész mintha ivott volna. 😊
sokat nem lehet vele tenni, én letettem az elején a merevítést, és hátulján meg feljebb vettem, hogy ha már be akar fordulni az eleje, akkor forduljon be gyors kanyarokban is, azt a pár lassú kanyart meg kibekkelem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
másik fõ baj, hogy buta az eleje, ennél szebben nemtom leirni de nem ugy viselkedik mint egy versenyautó, vagy ha igy viselkedne a szerelõket egyenként herélném ki <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ja, egyébként két változat van. Az egyik az, amin te versenyzel (azt írja ki a képernyõ tetején, hogy: "SPA FRANCORCHAMPS - GTR"), ez nekem úgy mûködik, ahogy írtam.
És van egy másik, amikor ha betöltöd a pályát, az van a képernyõ tetején, hogy: "SPA FRANCORCHAMPS", és ez meg úgy mûködik nekem, ahogy te írtad. Ez a változat van meg azon a linken, amit írtam a #7157-ben.
lac coo
Kicsit billeg , igen.

Ingy
most próbálgatom a H6C-t, egyenlõre nem teccik, nagyon szar a felfuggesztese barmit csinalok ladik az egesz Vaport meg leb*szom hogy mert ilyet csinalni<#idiota>
1160 kg-s auto joval fürgébb és feszesebben kéne a kanyarokban feküdnie, vagy csak velem van a baj<#idiota>

Ingy
<#idiota>bruno palya

lac coo
Alex, min bûvészkedsz ?
Prewiew-et akarunk 😄DDD

b-type
igen, van némi illesztési probléma ami engem is zavar 😞
fõleg a pálya hátsó, utolsó részén, ott próbálok csak az útra figyelni.
(amúgy ati 9600xt)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Milyen videókártyád van?
Azért kérdem, mert nekem egy GeForce 4 Ti4200-zal a belga pálya nagyon zavaros 44.03-as és 81.85-ös driverrel is. Sok helyen nem látni az aszfaltcsíkot, égbolt van helyette😊. Minden beállítást kipróbáltam az rF Config.exe-vel, de a helyzet nem javult.
lac coo
THX.

b-type
wow, várjuk..😊

Spa-ban formula autókkal elég érdekes a versenyzés, az ai olyan fékeket vesz, amit Montreal-ban tapasztaltam,..torpedó.

Ingy
most szerzem a mûködõ Brno-t mingyá feltolom<#idiota>

Ok, már megtaláltam.
GTR Spa
Tud valaki linket a spai pálya letöltéséhez, ami szólóban van, vagy csak a trackpackkel együtt lehet letölteni?
Ok, én is megnézem ma, mit tudok menni ott.
Van ,igen.

Melbourne
b-type
Egy kicsit alászámoltam,Spa H6C 2:12,7 (kép), replay.

Istencsászár
azt gondolom 😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
nem hiszem hogy bárkit zavarna 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ne mááá......<#idiota>

Aceton
Oszt az arabok Bahrain felett mikor láttak egyszerre ennyi felhõt?!?<#ejnye1>

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

lac coo
On : na ne mond 😄DDD

Istencsászár
off: van fóruma sztem oda kéne az ilyeneket😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
GP Masters Friday Practice Times - Kyalami

1 Mansell N. (GBR) Team Altech 1:35.086s
2 Warwick D. (GBR) Team Lixxus 1:35.367
3 Fittipaldi E. (BRA) Team LG 1:35.728
4 Patrese R. (ITA) Team GPM 1:35.790
5 Lammers J. (NED) Team LG 1:36.407
6 Cheever E. (USA) Team Altech 1:36.666
7 Stuck H. (AUT) Team Phantom 1:36.775
8 Danner C. (GER) Team Unipart 1:36.806
9 Johansson S. (SWE) Team Phantom 1:37.338
10 De Cesaris A. (ITA) Team Unipart 1:37.736
11 Arnoux R. (FRA) Team Golden Palace 1:38.091
12 Salazar E. Reserve 1:38.187
13 Tambay P. (FRA) Team Lixxus 1:38.964
14 Laffite J. (FRA) Team GMF 1:39.082
15 Jones A. (AUS) Team Golden Palace 1:43.295.

lac coo
Albert Park van már rF-hez ?

b-type
de szvsz H6C-vel Spa-ban lehet lejjebb menni ennél, mentem most 2:14,7-et, egy csúnya hibával a buszmegállóra (replay)..gyakorlatilag keresztbecsúsztam a sikán elõtt. 😞
nekem vhol 2:13 lesz a vége sztem.

lac coo
Replay-ben ha beállítottam a kamerát utána hogyan lehet eltûntetni a kurzort ?
Elég érdekes lenne ha a videóban pont középen egy nyilacska lenne 😄DD

lac coo
CTDP Bahrain videó

Bár nekem nem jó a link vagy mi a csuda....

b-type
medium/medium

"Nem tudom mit változtattak"

Mindenek elõtt fizikát (.hdv), amúgy meg:

Enhanced headlights for night racing.
Added second Marlboro car #28 including driver.
Added brake glow graphic
Added 3 brand new tire compounds.(each has different grip levels, heating factors and wear rates for different tracks and driver styles).
Added more adjustable spring settings.
Added more adjustable brake settings.
Adjusted physics in order to control AI cars at Mills, the flipping at the chicane is now minimal.

Ja, melyik gumival mentél? Gondolom, a legpuhábbal, ami edzésre való.
Ingy
de szép lett volna ha Gyõzikénk is ezt teszi a Gallardoval <#vigyor>

lac coo
Had törjön , lesz másik 😄DD
Alex: legalább ugratót rakjál az egyenesbe 😄DDD

Ingy
szegény Horáció Pagani biztos sirva fakadt<#idiota>

Ingy

naja<#idiota>

b-type
JGTC Lambo: képek

Alexease
Arra egy kicsit varni kell, azert nem olyan egyszeru a dolog😉))
De vasarnap estig azert szeretnek valamit osszebarkacsolni, ha mast nem is, legalabb 100 meter egyenest😊))))
b-type
jaj...demekkora.<#eljen>

lac coo
Alex nagyon csendben van...
Nem lepõdnék meg ha hamarosan belinkelne valami saját update-t 😄DDDDD
Most élvezkedik a tools-on 😄DDD

lac coo
Az enyém szebb 😄DDDD