rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
ki szídta??? ...én nem <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
ja, a cmos után elfelejtettem 200 felkiáltójelet tenni, mert nem értem miért kell kicsapni egy demo-nak a bios-om..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
off:
lehaltam..felraktam-uninstalltam a TRD3Demo-t -> cmos..és pl. rFactor-ba a b-typeOLD.plr-t töltötte be...<#idiota>, amit még akkor csináltam mikor vmi hokit át kellett írni..
Nagyon remélem hogy más probléma nem lesz.
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
ekkora bugos föst és meg az rfactor AI-t szidtátok<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

régebben volt egy kérdés hogy mit is jelent a Yaw a játékban :

Sokszor félreértelmezett szó, mely az autó menetdinamikai viselkedésében, kontrollált csúszásában/sodródásában a "keresztbefordulási faktor". Szaknyelven nem állandó fordulási ráta. Ha van elegendõ yaw, az autó dinamikusabban fordul
Sziasztok!
Honnanlehet magyarosítást letölteni az rFACTOR-hoz!
Elõre is köszönöm!
JuanG
thxa---kimaradt nekem 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type

JuanG
off

na megnézzük lassan ezt a Toca RD 3 demót 😊

on

JuanG
a jó Brno-t honnan lehet szedni, mert az enyém kilép...

b-type
Kipróbáltam verssenyen is a Nippon 1.1-et, és Trois Rivieres-t (7 kör hátulról rajtolva, replay)
Szinte minden jó, jó nehéz vezetni, viszonylag jó az ai (108%), egy pont van ahol nagyon jól megy, egy kanyar ahol én mindig lecsúszok, de ez lehet az alacsonyabb elsõ szárny miatt is.
Brno-ban pl. H6C-nél feltünõ hogy az ai a legtöbb kanyart izzó elsõ féktárcsákkal veszi. <#nemtudom>

JuanG
a legkézenfekvõbb: www.rfactor.net

a legjobb ha van dombornyomott hitelkártyád...

DJ Bee18
sziasztok, nem szoktam ilyen láma kérdést feltenni 😄, de nem találok FAQ-ot. Hol tudnám beszerezni ezt a game-et? Vásárlás, meg egyéb lehetõségek 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

b-type
nem 😞

JuanG
off

neked se jön be a PH???

on

JuanG
köszi, közben ráakadtam 😊...majd leszedem, bár inkább a kasztnis cuccok érdekelnek...

b-type
😊))
A Japán Formula bajnokság modja, az elsõ verzió az túl kezes volt...bár ez enyhe kifejezés, rugdoshattad ahogy csak bírtad, nem igazán akart kitörni, ez a mostani viszont pont jó sztem (bár eddig csak Trois-on hajtottam).

Kipróbáltam a H6C-t is Trois Rivieres-en, de nem tudtam 1:05 alá menni eddig 😞

JuanG
ez a nippon már megint micsoda??? 😊

b-type
😊
és ez még ki is tolódik, mert a Nippon mod 1.1-es verziója is innen jön 😊 😞
Egyébként sztem egészen jól sikerült, Trois Rivieres-en mentem az alappal,..valami felejtõs körrel jött össze egy 57,8-as idõ, az 1.1-es verzóval 59.0 a jó idõm.
jobban csúszkál erõre, és visszaváltásra is, ezen a pályán jó az biztos.

Ch_Slater
vajon meg lehet találni máshol ezeket a pályákat? mert 1 letölt 1 órát vár nem túl gyors 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

b-type
Nagyon jó, szép pálya...és jó nehéz 😊
De már látni a fákon, a környezeten hogy kidolgozott pálya, talán az dobna még a hangulaton ha mozogna a kihelyezett kamera, pl. a 3-as kanyarban nagyon jó, kiváló a kamerabeáll, ha kicsit kisérne is akkor fullos lenne.

Ingy
löl <#idiota>

most csekkoltam Mugellot, nagyon zsírocska<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Nem tudtam elképzelni mik röpködnek utánam MagnyCours-ban...
Hát a kameraman-ok 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Én meg megültem a kövön mint az iszap :<#idiota>

Megnéztem "mûködnek-e" a bólyák 😄D

aesirbaba
Báhhh, Croftot imádom😊 Jó kis M3 kellene hozzá😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Ingy
ja egész jó, az egyik derékszög elött elfelejtettem fékezni és megharaptam a kormányt <#idiota>

lac coo
Az aszfaltot nem lehet megcsinálni rendes rFactor-osra ?

lac coo
És tök jó , hogy ki lehet menni a pályáról ...
Volt is egy kis RallyCross :<#idiota>

( Ez nem lassítja nagyon a topikot ? )

Alexease
Ez valszeg a Pits-es Trois lesz mert ez eleg jo😊 Meg nincs kesz nehany textura de az ejszakai vilagitas mar nagyreszt mukodik es nagyon hangulatos!!
Alexease
Basszus, Trois Riviere teljesen jo!!! Meg a felho is mozog😊)) Bar meg egy centit nem mentem rajta csak betoltottem😛
lac coo
Monaconak nagyon örülök ...Kedvenc pályám volt mindig, legalább 6000 kör bennem van...
Ezen jókat tudok tesztelni .....Igaz ez még nem az átépített pálya ahogy nézem...

Alexease
Pedig logikus😊)))
Ket dolgot tud figyelni a gepen az egyik az IP a masik a cookie. Ha az IP akkor disconnect\conect ha cookie akkor annak a torlese😉))

Persze, az uj IP cim csak a dinamikus IP-s elereseknel mukodik (ADSL) vagyis kabel netnel vagy egyeb masnal mar nem;(
lac coo
Ja ...😄D
Ezt a disconnectet nem tudtam 😄DDD

Alexease
Nekem nincs vele bajom (RapidShare). Mindig kivarom azt a fel percet amig leszamol, aztan annyi😉

Annyi trukk van osszesen, hogy egymasutan nem enged tolteni tobbet - file korlat - igy ADSL disconnect aztan connect es mar johet is a kovetkezo😉))))
Alexease
Egyik sem friss modellezes az biztos😉) Azokra meg varni kell par honapot. Esetleg lesz majd 2-3 az ev vege fele is, ha mar korabban - honapokkal ezelott - megkapta valamelyik csapat a utilokat (pl. Birmingham).
JuanG
jah, 1 óra...én a trois rivieres töltöm..

lac coo
A Rapid Share meg szopat szokás szerint 😄DDD

lac coo
Monaco egy az egyben F1C...
De semmi baja szvsz, így elsõre..

lac coo
Ejha...
Beindultál ? 😊)))

lac coo
De miért akkora nagy szám az a fizika számítás ?
FPS-ekben tök jól megoldják egy szimulátorban meg nincsen ? <#nemtudom><#fejvakaras>

Alexease
Az engine-nek nem az erossege a tuti fizikai szamitas, foleg amikor a levegoben van az auto, igy valszeg csak illuzio rombolo lenne a dolog😉
De ha nagyon kell, csinalok ugratokat😊))))))))
Istencsászár
összetörik fõként 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
foggadjunk fekete zászlót kapok elsõre mert rossz felé megyek , és bukok egy csomó pénzt ! <#idiota>
Csak úgy próbából tudnál csinálni valami pályát amin van egy marha nagy ugrató ,
Kipróbálnám mit csinál az F1...
Esetleg kissebb nagyobb ugratók .....

Alexease
Tessek, probald <#idiota><#vigyor3><#zavart1><#zavart2>
De nincs rajta semmi, es ha "messzebb" mesz leesel a playarol😊))))))))))
AETest (RAR, 5Mbyte)
lac coo
<#eplus2>
És mi is kipróbálhatjuk ??

lac coo
<#idiota><#mf2><#awink>