rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nem, ne értsd félre tetszik a cucc, csak kissé valószerütlen mikor egyenes úton elkezd liftezni és egy percig abba se hagyja
😄DDD Max rugón megyek max packers-el , de így is...
Amit linkeltél abban nem is csinálja. de nálam sem mindenhol , fõleg alacsony sebességnél van hogy "belengeti" magát....

De ennek ellnére nagyon jól vezethetõ 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
amúgy amit a #7900-ban linkeltem, ott nem tûnik hülyének 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
de elmondanám: ezt a modot "pikkpakk" dobtam össze egy komoly modhoz képest, azon célból, hogy elkezdjünk egy teszt-fun bajnokságot az rFactorból...jelen állapotban is remekül versenyezhetõ...

nem vagyok egy mod-guru, de ha valaki próbálkozik javítani a fizikán, azt természetesen letszteljük, és betesszük ha jobbnak látjuk...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
többen próbáltuk, nekünk bejön, talán a setupod rossz...vagy túl sokat vezettél F1-est 😊))...

lac coo
A Civic.nél azt a hülye rugózást nem lehet javítani ?
Ilyen autó a világon nincs. ami így liftazik 50-nél egy sima betonon 😄DDD

lac coo
Tudtok adni linket a Formula3 gumikopás patch-éhez ?

lac coo

lac coo

JuanG
probaltam most de semmi...vége3?

Tomo15
Mivel nem jöttetek, ezért nyomtunk egy gyors versenyet... ezen nem kell megsértödni vagy nemtudom<#crazya>most jöhettek...Különben sry a spam-ért.
hátja...😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

na figyelj bakker!!! gondolom ez direkt szívatás, hogy folyamatosan race van.
ha szervert akarsz csinálni, akkor talán kicsit jobban odafigyelhetnél.
úgyhogy jó játékot kívánok.... <#levele>

most néztem, session closed😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

na most jó, de hozzáteszem eddig is így csináltam😊
indítsátok már újra mert race van, tehát nem tudok csatlakozni 😊)

Tomo15

Például én😊egyszerüen ird be az ip-t, és utánna keresd meg a listában.Ja és nem a legujabb betapatch van fent.
milyen a haverod rFactorának verziószáma?

Alexease
Esetleg a beta patch nem kavar be, ha dent van>?!
igen, de mondom, hogy nem látlak, tudott valaki más csatlakozni?

Tomo15
Az ip-t ird be a keresöbe és ok-ozd le.Akor meg fog jelenni a server nevem ami Magyarok.
semmi, szerintem hagyjuk !

Tomo15
Na most már jöhetsz!
ilyen nincs <#wilting>

JuanG
- alapból 80 a hõmérséklet, nem tudom hogyan lehet kevesebbé tenni, de talán ez nem is nagy baj...de majd utánanézünk...
- elsõ szárny: nem állítható, csak egy spoiler van az orrán, fix 😊))
- a váltóáttételben igazad van, azt majd teljesen állíthatóvá tesszük vhogy
- gumitípus: elég slick, esõ úgy sincs, medium-hard meg nem lesz sztem...

Tomo: este nekem nem jó nascarom van...

Tomo15
Na mindjárt kész a server!
Neve:magyar server
ip-je:80.99.176.229
MOD: Civic
Pálya:Toban Long
tõlem mehetünk!

Kipróbáltam a modot, nagyon jó, nagyon élvezetes! 😊

Egy-két apró dolog szerintem javításra szorul:
- a gumihõmérséklet alapból 80 fok
- nem állítható az elsõ szárny, a súlyelosztás, a fast bump
- a váltóáttétel csak egyben állítható, a fokozatok külón-külön nem igazán
- a gumitípus választásnál nem látszik milyen gumik vannak, mert nem fér ki annyi karakter a rubrikába

Egyenlõre ennyi, szerintem egy fun bajnokság mindenképpen nagyon jó lenne ezzel a cuccal, mert szuper!!! GRAT!!<#eljen>

aesirbaba
Nekem még kicsit korán van ehhez😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Sziasztok.

nakato,add meg az emiledet,ahová küldhetem a file-okat,vagy az msn címedet,és ott áttolom a cuccot.
Remélem segít valamit majd.
Tomo15
Hali a haverom csinálna servert, ha jönne valaki.Irja le ide aki szeretne jönni.Ha lesz jelentkezõ, akkor majd mondom a nevet+az ip-t.Civic mod lenne, és toban long pálya.És körülbelül 6 felé inditaná el.
elsõkerekes gépet még nem setupoltam soha, valaki küldene egy setupot vagy linkelne be ide egyet a Civic modhoz, hogy abból ki tudjak indulni?

JuanG
ZR.MAS

b-type
Benne.
alulról felfelé kezd el végignézni a text ablakban, meg fogod látni a dds hivatkozásokat, azokat kell keresni a mas-ban.
Van hogy tga-ként írja a gmt-ben, ha nem találod, akkor keres rá dds-ként.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
És hol lehet megnézni , hogy a GMT mire hivatkozik ?

b-type
félre ne érts, nem arról van szó hogy ne segítenék.
Hanem már tudod hogy hol keresd, és meg is tudod csinálni csak idõ kérdése, ha meg akarod csinálni meg tudod.
Arra vigyázz hogy legyen mentésed (az sem baj ha az egész vehicle mappáról)
hogy ha számít a mas mérete (nem tudom), akkor vissza tudd rakni.
és ha átnevezgeted a réi cuccokat akkor végleges visszacsomagolásnál vedd ki belöle hátha az is számít.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
választék van bõven: link
<#zavart1><#idiota>

lac coo
<#nyes><#eplus2>

b-type
Nem tudom,(most épp nincs is fent)
De meg tudod csinálni, nem tudom milyen szinû..vagy a szne alapján, vagy tényleg rákeresel a gmt-ben...nem tom milyen néven van.

én most a saját hülyeségemmel vagyok elfoglalva: kép
valmi élethû rendõrlámpát keresek..

lac coo
Masba nyúlkálhatsz , festegethetsz nem hiszem , hogy baj lehet belõle....
sok pályához így van update....

Súgd meg már melyik MAS-ban lévõ felnit használja a Civic , 😄DDD

lac coo
Na nagy nehezen megtaláltam a dds-eket...😄DDD

A skinen lévõ lámpa festés az csak valami kamu ???
Mert nem azt használja a kocsi...
A lámpát hol lehet "festeni " ?

b-type
miért nem?
(persze lehet hogy nem, de sztem igen)
Az elérési utak maradnak, elnevezések maradnak, pusztán a felni dds szine lesz más.
De az elvileg nem zavarhat.

JuanG
mit akarsz pontosan? mert már nem értem 😞((

JuanG
azért a MAS-t ne buzerálja, mert nem fog csatlakozni multiba, az tuti...

lac coo
Bakker ????
Pontosan mi az elérési útvonala azoknak a dds-eknek amit a Civic mod használ ????????????????????????????

Az összes ZR skint átnéztem amit találtam az rFactoromban de egy sem az.....

<#nemtudom>

b-type
én ott akadtam el még délelõtt, hogy az alap Hammer mûszerfalát (HAM_CPIT_STOCK.GMT) szerettem volna összekombinálni az HAM_CPIT_RACE.GMT a oszlopon használt viz és olaj órájával..

ki is írtogattam belöle ami nekem nem kell...elvileg bejegyzést nem is kellett tennem (inkább átneveztem a stock dds cocpit-jét) de nem nyeli be 😞
stock cocpit az lcd-s race kormánnyal megy, de az átírt gmt-t nem olvassa 😞

b-type
Ja, felnit akarsz festeni? Azt visszakeresheted a hivatkozásokból, a .gen-ben megnézed melyik gmt-re hivatkozik, ott pedig megnézed melyik dds-re, azt megfested amilyenre akarod, és aztán visszacsomagolod a mas-ban.
elvileg nem lehet ütközés, mert minden maradt a régiben.

amikor a dds-bõl kiszeded akkor ügyelj hogy a végén a méret egyezzen.

JuanG
ja, a felnit átfesteni nem tudod, azt a MAS-ból szedi...

JuanG
de, a csapatokon belül a DDS file-ok a festések...a templatet átfested photoshop-al, aztán kell a PS-hez egy DDS plugin, amivel a festést el tudod menteni DDS-be...

b-type
itt van egy sztem:
ZR template

lac coo
Nem változtatni akarom , festeni ...azt sem lehet ?

lac coo
Esküszöm nem találom azokat a skineket amit használ a Civic MOD....😄DDD
Hol a csudában van ???