rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok, köszi, akkor mindent tudok 😊

JuanG
jah, én is azt mondom válassz egyet az alapokból, különben minek vannak benne?? 😄...hát azért mert nem akartam egy fullos 20-25 autófestést megcsinálni, ezért vannak az alapok, és akinek megy a saját csapat csinálás az csinálhat magának, úgymond opcionális...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
még nincs...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
setuppal segíthetsz rajta 😊))

ez a fun bajnokság csak a Civic moddal fog menni...

JuanG
a terv az, hogy a HSW szerverén menne majd dolog, ami fizetõs, de ezért több ligában is nyomulhatsz (GTR, Nascar, stb..)...de úgy tudom a szerveren még nincs fenn a teljes, ezügyben írtam Mozso-nak...de az is jöhet aki a Masters vagy LFS szerverre van befizetve...

addig pedig lesz egy két tesztrace, amit valamelyikünk (akinek jó a kapcsolata) indít, hogy legalább kipróbáljuk multiban...

Atipapa
Hungaroringbol nincs '2003'-as verzió, magyarán az új pálya?

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

JuanG
ha a felnit akarod megváltoztani, azt ne keresd, mert nem lehet...kivettem az upgrades.ini-bõl...

Atipapa
na kiprobaltam a ZRCivic modot, tetszik, csak kicsit neha fektavokon viselkedik furcsan az auto, hirtelen tulkormanyzotta valik.
De az a fun bajnoksag mindenkepp erdekelne, akar mas autokkal is mehetnenk. (F3Euro mod?)

lac coo
Bakker...
Hát hol vannak azok a skinek amit a Civic használ ? 😄DD
Sehol nem találom ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

aesirbaba
Errõl majd Juant kérdezd, ha elõkerül.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

ok, de szerver miatt kell valamit perkálni, vagy ez nem az a kategória?

lac coo
Azt néztem én is de nem jó ...
Valami más lehet ...PRL vagy mit tudom én 😄DDD

A kuplungot nem tom kikapcsolni ....)

b-type
sztem próbáld meg úgy hogy kikapcsolsz minden segítséget, én simán berajtolok zöld elõtt. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Atipapa
ok megnézem...

aesirbaba
Ha kasztnis érdekel, akkor szedd le a lapomról a ZRCivic MODot, próbáld ki, ha tetszik akkor gyere😊

aesirbaba
Választasz egyet a gyári festésûekbõl😊

Juannal még konzultálunk ezügyben, de egyelõre egészen biztos, hogy 'funrace' jelleggel fog menni a verseny😊

Atipapa
Hali!
Lesz majd valami kis fun bajnokság?
Hosszú szünet után újra felraktam az rF-et, most mar vegre jo sok kiegeszito van hozza...szivesen csapatnek masokkal, mar hianyzik a versenyzes...az F1C már nem az igazi😊

én szeretnék veletek versenyezni, mit kell tennem?

ja festeni nem tudok, de nem is igazán számít nekem hogy néz ki a kocsi, csinálsz nekem egy egyszínû kocsit a csomagba??

lac coo
Két dolgot kérdeznék :

1.: hol lehet kikapcsolni azt , hogy álló rajtnál nem enged elindulni piros alatt akárhogy nyomom neki?

2.: hol lehet belõni azt , hogy ha egyesben indulok akkor ne pörögjön elõszõr fel a motor mintha csúszna a kuplung ?

THX...

b-type
tárgytalan...már rájöttem 😊))))
jó nagy hülyeséget kérdeztem <#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Alex
😊
A .gmt-ben a cc jelöli az üres mezõt?
tehát ha pl. szerkesztenem kell a gmt-t, konkrétan ki akarok belölle venni hivatkozásokat, akkor cc-vel nem okozok galibát?
(közben azért próbálom..)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nem tudom..
Várd meg a Spet .plr-jét, próbáld meg azzal, ha nem jó, akkor nézd át a kormánybeállt a win-ben, van-e és mekkora a középrehúzó erõ..
akár egy új driver reinstall a kormányhoz..
és ha semmi, akkor egy rFactor reinstall.

Másra nem tudok gondolni. 😞

aesirbaba
Ez. Ezenkívül mér csak egy külön festéscsomag lesz annak, aki velünk akar versenyezni😊

ez a végleges verzió?

Eddig senki mástól nem használtam mást, mint modokat. Még setupokat sem töltöttem le.
Felpakoltam, licenszeltem, létrehoztam a saját profilomat és ennyi.
Tetszik nagyon az rFactor, de lehet, hogy hiába fizettem érte ki az árát, nem tudok majd forma autóval nem tudok majd versenyezni? :-(
b-type
Alex F1-es minimodja nem írt át semmit semmilyen más vehicle könyvtárban.
Csak az F1-ben...az hogy most a FormulaIS vagy Formula1 azt nem tudom már régen használtam a Formula one autóját.
De az F3-ban, a Nippon-ban....stb, nem ír át.
Fõleg sztem a Nippon-t késõbb raktad fel, tehát ha összeírogattak volna akkor a Nippon felülírta volna Alex-ét...de nem így van, nem írogatott össze, ami benne van az csak arra a könyvtárra vonatkozik.

Máshol van a probléma.

azt hogy hol azt nem tudom, elképzelésem sincs, pedig szivesen segítenék.
Ha kutyulva lettek a dolgok,..mittomén vkitõl leszedtél egy plr-t akkor lehetnek bajok.
Pl. talán az RSC forumon volt fent egy .plr direkt momo-soknak...de az a piros Momo-ra vonatkozott...lehet hogy ilyenek bekavarhatnak.

Jó reggelt!

Alex:
Azt értem, hogy nem lett tökéletes a gumimodod, de akkor miért jön elõ ez a hiba Nipponnál, F3-nál? Vagy a gumimodod felrakása ezeknél is átírt volna valamit?

Most három lehetõségem van:

1. Megnézem a PLR-ben az In/Out-ot.
2. Visszapakolom az eredeti gumifile-okat. Ezt valaki elküldené nekem?
3. Újrainstallálom az rFactort, hogy tiszta legyen az egész. Ehhez viszont elég, ha a licenszet tartalmazo Trymedia könyvtárat visszamásolom reinstall után?

illetve

Spet:
El tudnád küldeni nekem a PLR-edet, a controll.ini-det és a kormányhoz tartozó WGP-t?
lac coo
És ez a Civic tényleg így "pattog" az úton ?Akárhogy keményítem a rugókat ...

Hol találom annak a felninek a dds-ét amit most használ a civic ?

b-type
Ami még érdekelne hogy a játékban a végrehajtások hol vannak megírva.

pl. piros fények sorrendje, majd a zöld lámpa kigyuladása.
pl. ha elérkezett a pitaktika szerinti kiállás ideje, akkor kiírja hogy mehetek a boxba...
pl. széthajtottam a motort, motor leáll.

esetleges hangok hozzárendelése miatt kérdezem....már-már spotter szerûen kicsit élettel telibbé lehetne tenni a játékot.

b-type
köszi! <#eljen>
Megírni megírtam, az tényleg nem bonyolult, csak azt nem értettem miért nem olvassa be a 'szöveges' tuningot, .hdv, .engine...stb.
De így már teljesen oké, köszönöm <#worship>

JuanG

JuanG
ajánlom Spa-ban a vége felé a gyors balost min. hátsó szárnnyal 😄DD...

lac coo
Hát még szokni kell...
Megszokásból a fékkel akarom stabilizálni az autó hátulját fékezés végén, de az elsõ hajtás miatt épp a fordítottja sül ki belõle: jó kis rallys kanyar 😄DDDD

JuanG
köszi, de akkor ha indul ezzel a kis fun bajnokságunk remélem jössz (meg még sokan)!!! <#alien>

lac coo
Wááá..Ez tényleg nagyon jó 😄DD
Alapvetõen nem szeretem a zárt kasztnisakat de ez állat lett !!!!
Grat .....<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

lac coo
Bár annyira nem fontos 😄DDD
Majd csinálok festést ha kijön a mod....
Csak olyan szépek azok a renderek....... 😄DDD

lac coo
Most vagy én nem értem vagyte 😄DD
Hogy lehet festést ráhúzni ?
Mert nekem csak szürkeárnyalatos sikerül 😄DDD

lac coo
Értem😄

(ez azért annyira nem idegen tõlem ,asztalosként nap mint nap rajzolok 3D.ben bútorokat <#idiota>)

Alexease
Toszavakban😊)
Import 3DS - Material Editor (M bill.) - klikk egyik "golyora" - klikk Standart "gomb" - Scene - 08 Default (Standart)... dupla klikk - Copy es OK - "golyo" rahuz az obira - Render 😉)))
lac coo
....sok benne a gomb 😄DD
Nem tom hogy lehet a templateról texturát húzni rá 😄DDD

Alexease
aesirbaba
rFactor ZRCivic MOD tölthetõ, link az aláírásomban.

lac coo
Már van ...köszi.....

lac coo
Esetleg nincs valakinek priviben egy 3ds max7 aktíváló kódja ?

lac coo
..ext.-re gondolok, belülrõl jól sikerült...

lac coo
Köszi...

...Az új F3 hang nálatok is olyan furcsán "stereo-ban " szól ?

Tomo15
Ezeket a fizetõs modelleket max5,6,7-el csinálták.Oda van irva a képük alatt a szövegben.
Alexease
Valszeg MAX.
lac coo
A rendereket mivel csinálják ???

Alexease
Az rF sok kamu FFB efektet hasznal (kormany razas, razkodas, kerekveto stb.) amit "mar" DX/FFB driverbol probal megoldani, ami neha nem kompatibilis vagy problemas. A netKar-nal, az LFS-nel, az NR-nel azert nem jon elo, mert azok csak fizkabol szamolt FFB-t tonak ki, es/vagy egyebb modon generalt efektet.

A formula gumiknal - foleg az enyemnel 😊) - az lehet a problema, hogy probaltam kihasznalni a program ket fajta gumifizka-gorbe szamitasat. De ez valszeg meg nem tokeletes benne😉 Sok helyen, meg az eredeti modokban is csak egy gorbet hasnal a program, a hossziranyut. En meg eroltettem az oldaliranyu gorbet - oldaltartas, megcsuszas, farolas, drift stb. - allitani, mit ugy nezki meg elszamol nehany kormanyon (nalam nem vlt vele gond).

de problema lehet meg a PLR-ben az In\Out erok aranyanak beallitasa is.