rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek nem gépek, tévednek , fõleg az elsõ kanyar elõtt nehéz megálni néha😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hát.....Gondolkodom erõsen , de nem jövök rá mi az a PH !<#idiota>#idiota>
Ja, mi az, hogy "laggol"?
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
replay please!!!! akinek megvan
Tiszta WTCC fíling, nagy harcok, koccanások, szuper😊
Roland, ez nem F1, take it easy, ebben éppen ez a jó😊 Így lehet igazán megtanulni multizni igazi ellenfelek ellen😊
Mindjárt linkelek egy kis videjót, Ninjával harcoltunk😊
Én akárhogy keményítek mindent, akkor is 50 centiket bólogat az orra 😄DD
nekem kurvára szaggatott...lehet túl sok alt+tab -ot nyomkodtam, mert utána kiprobáltam offban is és ott is kurvára szaggatott...aztán újraindítottam a gamét és utána jobb lett...
LAG-okmilyenek voltak? 2. versenyre más connection type-ot választottam...másnak nem volt gondja???
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tehát ez így nagyon bosszantó.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
De addig elveztem, legalabbis jot korozgettem, amig az egyik kanyarban le nem lottyintettem mamag a draga borocskaval... <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Aesirbébivel viszont jót csataztam 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Ki volt irva ide is, hogy ma teszt futam van, dedikalt 100Mbit-es szerveren, az johetett volna aki akar😊 Ennyien voltunk csak😊
De valszeg, lesz liga is, ugyanezen a szerveren, hasonlo rendezesben.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Megneztem a "tobbiek" bemelegito koret, es ahoz ugy szamoltam - tapasztalatbol - hogy kb. 10-15 masodpercel leszek lassabb😊) Es majdnem el is talaltam, 3 kort mentem, es a legjobb korom alapjan "csak" 12 masodpercel vagyok rosszabb😊)))
Persze, valszeg en is Ok is javitanak meg valamennyit😊))
Ha valaki tesztelni akar, akkor megy a szerver, vagy nezheto offline, az utolso ido 1:41:XX volt (NEM az enyem😄)😉))
De ennyi erovel mehettunk volna mar Porsche-val is, ha mar kijott egy normalis, vegleges, hivatalos, varva-vart rF MOD <#idiota>#idiota>
játék: .:
jelszó hunfactor
ZRCivic alapfestésekkel...AKINEK VAN KEDVE JÖJJÖN!!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- min alsó súlyhatár 600kg pilótával együtt.
- min. alsó súlyhatár 550kg pilóta nélkül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként az F1-es versenyek végén a Palikék mindig a 600 kg-ot mondják súlyhatárnak (talán pilótával, mert azért állnak a mérlegre a futamok végén).
Sokkal egyszerübb a kasztnit könnyítgetni , mint hátrébb rakni pl. a motort , amin egy évet küzködnek , hogy beférjen.
Valami határ biztos van.....Nem tom.
"minden autó jóval a súlyhatárnál könnyebbre készül (650 kg), és a hiányt súlyokkal pótolják...."
Nem 600 kg a súlyhatár?
Lehet hogy nem hivatalos, vagy a RaceCast beallitast nem szereti - talan a kulfoldi savszellesseg korlat miatt - vagy valami hasonlo. Csak ne este a futam elott legyen szivas.
minden autó jóval a súlyhatárnál könnyebbre készül (650 kg), és a hiányt súlyokkal pótolják....
Többek közt ezeket is lehet mozgatni.....De pl, az elsõ szárny súlya is versenyrõl-versenyre változik mégha méretre ugyanolyannak tûnik is.
Tegnap volt nálunk a Porsche-s barátom ......
Egy szakadt Volvoval.>><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Hónapokkal ezelõtt megbeszéltük, hogy azzal jön, hogy megnézzem, de azt mondta ilyen hóban nem hozza utcára.......Gondolom sokba kerül..<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Valaki el tudná magyarázni, hogy F1-ben hogyan állítják a súlyeloszlást?
Letöltési linket tud valaki adni Oulton Park Island-hez?
Hála a sok segítségednek , még én is megtudom csinálni 😄DDD
Bár mass-ba nem nagyon nyulkálok , mert azt elõbb utóbb össze kellene rakni valami moddá, a keveredés elkerülése végett!
Mondjuk ha készülne egy egységes koszolódás layer (mert minek is minden autóhoz különbözõ), akkor a HPCC-be már bekerülhetne az új mass, a te javított cockpiteddel stb....
Bár gondolom ez a ti tervetek is😄DD
Másrészt, kipróbálod és megtudod.
Ezt kell valtoztatni, es en meg magamnak megcsinalom az auto bump mapjat is, hogy a kosz az auton "kitulemkedjen" 😊
- A legfontosabb, hogy a program kulnbozonek szamolja az elso es hatso kerekeket! Es ez a lenyeg.
- A megadott adatok, a hivatalosan megvasarolhato es/vagy a Nemet bajnksagban hasznalt adatokat tartalmazzak.
- Bajnoksagonkent, orszagonkent (eleg csak megnezni a Brit vagy az Ausztral PCC-t), olyan kerekeket hasznalnak, amit akarnak😊 Sot, ha kell at is epithetik, az a lenyeg az egeszben😊 De az egeszben a legnagyobb lenyeg, hogy a Porsche-tol mindig, nagy mennyisegben megvegyek az aktualis PCC modeljuket, ami a kovekezo evben mar a 997-esen alapszik (#9251) 😊)))
Vaggyis lehet hogy lustak voltak a modellezok, vagy csak nem latszik az a nehany centi kulonbseg, de a lenyeg, hogy a program szamolja a kulonbseget😊)
En ezzel vegeztem😄DD Ha valakinek nem tetszik, modellezzen maganak dgragster Porsche-t😉))))))))))))))))))
ZRCivic MOD © 'Juan G' & 'wildrain', alap festésekkel
Koszolódás réteget nem lehetne mattá(!) tenni ?
Nem arra gondolok, hogy a tükrözõdést leszûröm alfával, hanem mattá?
Valszeg lehet , mert multkor valamit elnyomkodtam ps-ben , és a fekete festés egyik oldalon olyan volt mint a korom: egy kicsi fényt sem vert vissza....(Vagy csak rosszul töltõdött be a game...)