rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát multiban bizony ez gyakran megesik 😄DDD
Az emberek nem gépek, tévednek , fõleg az elsõ kanyar elõtt nehéz megálni néha😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Hát.....Gondolkodom erõsen , de nem jövök rá mi az a PH !<#idiota>

Nahát, kösz. Nem F1. Tehát akkor kilökhetnek, keresztbe fordulhatnak elõttem stb. Ha ez veled esne meg, te sem repesnél az örömtõl, azt hiszem.
aesirbaba
PH-ra linkeltem egyet, próbáld ki😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Nekem nem volt egyik versenyen sem FPS problémám, mindkettõ szépen ment. Bár egyszer sem nyomtam Alt+Tab-ot. Szóval teljesen simán, szépen ment minden.
Ja, mi az, hogy "laggol"?
aesirbaba

Raplay link:
Raplay Futam 1
Replay Futam 2
Cirka 5 perc és fennt lesznek!!!
a második versenyen volt egy szitu, mikor mögötted mentem 2 centire, mögöttem Johnny 1 centire, és picit hibáztál, de nem tudtam beférni, kicsit lassítanom kellett, erre Johnny úgy gondolta, hogy befér mellém a kis hamis, de én meg úgy gondoltam nem úgy van az.... ott picit lejött a festék mindkettõnk kocsijáról, nagyon, nagyon, nagyon állat volt

replay please!!!! akinek megvan

aesirbaba
Hát ez kurvajó volt😊)
Tiszta WTCC fíling, nagy harcok, koccanások, szuper😊

Roland, ez nem F1, take it easy, ebben éppen ez a jó😊 Így lehet igazán megtanulni multizni igazi ellenfelek ellen😊

Mindjárt linkelek egy kis videjót, Ninjával harcoltunk😊

lac coo
Civic modra tudtok adni setupot Toban-ra, pl.

Én akárhogy keményítek mindent, akkor is 50 centiket bólogat az orra 😄DD

Tomo15
A 2.versenyen nekem eléggé laggolt, de nem volt vészes.Meg nekem is FPS problémáim voltak, de nem tom miért.De egyépként jó volt.
JuanG
bocs az én voltam, leesett az fps 10-re kb..

nekem kurvára szaggatott...lehet túl sok alt+tab -ot nyomkodtam, mert utána kiprobáltam offban is és ott is kurvára szaggatott...aztán újraindítottam a gamét és utána jobb lett...

LAG-okmilyenek voltak? 2. versenyre más connection type-ot választottam...másnak nem volt gondja???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nekem az a tanulság, hogy a rajtnál nagyon kell vigyázni, mert az elsõ versenyen keresztbe álltak elõttem (nem lehetett már kikerülni, beleszálltam), a másodiknak a rajtjánál meg kilöktek az elsõ kanyarban.
Tehát ez így nagyon bosszantó.
Ingy
nekem is csak fun volt juan szolt hogy ugorjak be, nálam a másnap a probléma a 2 aszpirin+sör koktélom se segitett <#lama><#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Nekem extra fun race volt csak😊 Mondjuk, ha belehuzok sem lett volna sokkal jobb😊))
De addig elveztem, legalabbis jot korozgettem, amig az egyik kanyarban le nem lottyintettem mamag a draga borocskaval... <#idiota><#zavart1>
lac coo

Ingy
nem volt hosszú versenyem nincs kifogás k béna voltam <#idiota>
Aesirbébivel viszont jót csataztam 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

ZolEE F1
jah akkor én is mentem volna de még mindig az aktiváló kódnál vagyok leragadva...

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Alexease
Nem😉
Ki volt irva ide is, hogy ma teszt futam van, dedikalt 100Mbit-es szerveren, az johetett volna aki akar😊 Ennyien voltunk csak😊

De valszeg, lesz liga is, ugyanezen a szerveren, hasonlo rendezesben.
ZolEE F1
Ez valami liga?

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Alexease
Toban Long, Civic MOD, Qual 😊))))))

lac coo
Az NAGT mod-ról tudni valamit , mikor adják ki ?

lac coo
Ne szomorkodj! Engem megvertél volna! 😄DDDDD

Alexease
Csak kiprobaltam ezt a Civic MOD-ot😊
Megneztem a "tobbiek" bemelegito koret, es ahoz ugy szamoltam - tapasztalatbol - hogy kb. 10-15 masodpercel leszek lassabb😊) Es majdnem el is talaltam, 3 kort mentem, es a legjobb korom alapjan "csak" 12 masodpercel vagyok rosszabb😊)))

Persze, valszeg en is Ok is javitanak meg valamennyit😊))

Ha valaki tesztelni akar, akkor megy a szerver, vagy nezheto offline, az utolso ido 1:41:XX volt (NEM az enyem😄)😉))
CodeRed
sztem is...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
Lehet hogy benezek, attol fug hogy vegzem😊
De ennyi erovel mehettunk volna mar Porsche-val is, ha mar kijott egy normalis, vegleges, hivatalos, varva-vart rF MOD <#idiota>
JuanG
racecast nál a pipát ki kell venni, most úgy néz ki jó

játék: .::.
jelszó hunfactor

ZRCivic alapfestésekkel...AKINEK VAN KEDVE JÖJJÖN!!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
<#finom>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
köszi, most próbálgatom...

lac coo

b-type
2005 F1
- min alsó súlyhatár 600kg pilótával együtt.
- min. alsó súlyhatár 550kg pilóta nélkül.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Na LOL !!!

Istencsászár
A minimum súlyhatár 605 kiló

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha nem érdekelnek a számok, akkor ne mondj számot.
Egyébként az F1-es versenyek végén a Palikék mindig a 600 kg-ot mondják súlyhatárnak (talán pilótával, mert azért állnak a mérlegre a futamok végén).
lac coo
Hát persze😄
Sokkal egyszerübb a kasztnit könnyítgetni , mint hátrébb rakni pl. a motort , amin egy évet küzködnek , hogy beférjen.

Egyébként lehet, hogy mondasz valamit ezzel az elsõ szárnnyal, mert a haverom mondta, hogy amikor a Mercedesnél dolgozott (valami alkatrésznagyker), megemelt egy F1-es elsõ szárnyat (ami nem tudom, hogy került hozzájuk), és kb. 40 kg volt. Tehát ha tényleg ilyen nehéz, akkor van mibõl könnyíteni, súlyt leadni.
lac coo
Hát nem nagyon érdekelnek a számok , de én 650-re emlékszem pilótával eggyütt...
Valami határ biztos van.....Nem tom.

Aha, értem. Végülis nem lehet olyan nagy határok közt állítani (2004RH-ban 44:56-tól 47:53-ig (F:R)).

"minden autó jóval a súlyhatárnál könnyebbre készül (650 kg), és a hiányt súlyokkal pótolják...."
Nem 600 kg a súlyhatár?
Alexease
Hu-ha elfelejtettem multkor mondani, hogy teszteltem az rF-t a szerveren, es fel percenkent kilepet/kifagyott😞 Nem teszteltem sokaig hogy miert, mert HNR futam volt, de erdemes lenne meg idoben megnezni!
Lehet hogy nem hivatalos, vagy a RaceCast beallitast nem szereti - talan a kulfoldi savszellesseg korlat miatt - vagy valami hasonlo. Csak ne este a futam elott legyen szivas.
lac coo
Hát ha igazi F1-re gondolsz:
minden autó jóval a súlyhatárnál könnyebbre készül (650 kg), és a hiányt súlyokkal pótolják....
Többek közt ezeket is lehet mozgatni.....De pl, az elsõ szárny súlya is versenyrõl-versenyre változik mégha méretre ugyanolyannak tûnik is.

lac coo
Ja bakker !!!
Tegnap volt nálunk a Porsche-s barátom ......
Egy szakadt Volvoval.>><#falbav><#falbav><#falbav>

Hónapokkal ezelõtt megbeszéltük, hogy azzal jön, hogy megnézzem, de azt mondta ilyen hóban nem hozza utcára.......Gondolom sokba kerül..<#falbav><#falbav><#falbav>

Két kérdés (kérés):

Valaki el tudná magyarázni, hogy F1-ben hogyan állítják a súlyeloszlást?

Letöltési linket tud valaki adni Oulton Park Island-hez?
Jó, annyira nem érdekel, csak érdekesséként kérdeztem.
lac coo
Na ez jó ötlet 😄DDDDD
Hála a sok segítségednek , még én is megtudom csinálni 😄DDD
Bár mass-ba nem nagyon nyulkálok , mert azt elõbb utóbb össze kellene rakni valami moddá, a keveredés elkerülése végett!
Mondjuk ha készülne egy egységes koszolódás layer (mert minek is minden autóhoz különbözõ), akkor a HPCC-be már bekerülhetne az új mass, a te javított cockpiteddel stb....
Bár gondolom ez a ti tervetek is😄DD

aesirbaba
Egyrészt az az én videom.
Másrészt, kipróbálod és megtudod.

Alexease
Elvileg igen. A MAS-ban a gtbody_s.dds file- tartalmazza, hogy hol es mennyire "csillogjon" az auto. A fekete reszek a mattabbak.
Ezt kell valtoztatni, es en meg magamnak megcsinalom az auto bump mapjat is, hogy a kosz az auton "kitulemkedjen" 😊
Alexease
Meg mindig kerek meret..😊
- A legfontosabb, hogy a program kulnbozonek szamolja az elso es hatso kerekeket! Es ez a lenyeg.
- A megadott adatok, a hivatalosan megvasarolhato es/vagy a Nemet bajnksagban hasznalt adatokat tartalmazzak.
- Bajnoksagonkent, orszagonkent (eleg csak megnezni a Brit vagy az Ausztral PCC-t), olyan kerekeket hasznalnak, amit akarnak😊 Sot, ha kell at is epithetik, az a lenyeg az egeszben😊 De az egeszben a legnagyobb lenyeg, hogy a Porsche-tol mindig, nagy mennyisegben megvegyek az aktualis PCC modeljuket, ami a kovekezo evben mar a 997-esen alapszik (#9251) 😊)))

Vaggyis lehet hogy lustak voltak a modellezok, vagy csak nem latszik az a nehany centi kulonbseg, de a lenyeg, hogy a program szamolja a kulonbseget😊)

En ezzel vegeztem😄DD Ha valakinek nem tetszik, modellezzen maganak dgragster Porsche-t😉))))))))))))))))))
Megnéztem a videódat. Min kezdtél el vigyorogni? Lehet, azért himbálódzott így az autó😊
Erre gondolsz?

ZRCivic MOD © 'Juan G' & 'wildrain', alap festésekkel
lac coo
Alex!

Koszolódás réteget nem lehetne mattá(!) tenni ?
Nem arra gondolok, hogy a tükrözõdést leszûröm alfával, hanem mattá?
Valszeg lehet , mert multkor valamit elnyomkodtam ps-ben , és a fekete festés egyik oldalon olyan volt mint a korom: egy kicsi fényt sem vert vissza....(Vagy csak rosszul töltõdött be a game...)