rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha F1C-ben ez meg van oldva, rF-ben is meg lehet oldani.
F1C-ben van. Elég csak egy pillantást vetni az 1975-ös F1-es autókra. Ott elég nagy a méretbeli különbség az elsõ és hátsó kerék között átmérõben és szélességben is, és a játékban is úgy van. Szóval nem néztél szét eléggé.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
szólok ha megy a szerver...
2x 14 kör lesz...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak nem gondoljátok, hogy komolyan érdekel hogy egyforma -e a kerék a játékban? 😄DD
Amugysem látom....
Ja, rossz képet linkeltem az elõb 😄DDD Na mindegy 😄DDD

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Egy moddernek legyen tolómérõje.....<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Mi ez az egységes csillag jelzés???? <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Valami pleccsnit kaptatok ? 😊)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
msn:[email protected] bárki felvehet
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Én nem ismerem a számadatokat, meg nem is érdekel ,de képek alapján nagyon jól látszik , hogy az összes GT3-as hátsó felnije szélesebb...Sokkal.
Pl.:
Átmérõre valóban nem sok a különbség, de szélességre annál inkább 😄DDD
Nem mintha ez zavarna , csak mert én még nem láttam F1C-rF-ben különbõzõ méretût! Biztos van , de én nem nagyon próbálgattam mod-okat...
És oldalról is elég szépen látszik: sokkal szélesebb a felni pereme 😄DD
(..nagyobb szélesség=jobb tapadás hátul....)
Szerintem addig azt sem kellene nagyon megbelyegezni, amig nem szerzunk korrekt adatokat.
Amugy meg nem hinnem, hogy 8-10%-al nehezebb lenne elol egy Porsche, foleg nem egy versenyre felkeszitett! Eleg csak ranezni az autora oldalrol. Hatul van a motor, a valto, a diffi, valamivel a kozeptengelytol hatrebb helyezkedik el a pilota, es azon a reszen a es a mogotte levon van szinte az osszes acel merevites az utasterben.
Vagyis, szerintem (😄), ha nem iskorrekt teljesen a jatekban beallitot ertek, max nehany szazalek lehet a kulonbseg. Ha valaki arra fogja hogy nem tud vele menni, vagy szerinte O erzi a kulonbseget - mert tudja milyen az igazi😄 - az mar mas kerdes... 😊)))))
De azert szerintem a modellek is kulonboznek, mert ha egyformak lennenek, de a szamolt ertekek kulonboznek, vagy nem erne le az egyik a foldre vagy bele logna az aszfaltba😉)
Szélességrõl lévén szó, a kerekek megint egyformák elöl-hátul😄DD
Ezt ilyen nehéz megcsinálni?
a gumik terén viszont nézelõdök lévén, hogy lesznek pirellik is a játékban... (állítólag ezek szélesebbek, mint a Michelin)
Fizikában lesz változás valami? Genghis99-et kimondottan érdekli a projekt😊
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
"2005.Fokozzuk a tempót!" <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
msn:[email protected] bárki felvehet
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
( Sajnos nincs végig a kör ,mert közben betelt a vinyóm...😊)
Boldog új évet kivánok mindenkinek!
B.Ú.É.K!!!!!!!!!!!<#pias>#pias><#pias>#pias><#taps>#taps><#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
az rfactoros mas fájlokat mivel lehet megnyitni?
BUÉK
ezen a linken van segítség, hogyha kiizetted hasonló módon mint én, akkor mi a teendõ...nekemis csak ezzel a módszerrel ment
code"rFactor activáció fizetés után
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Vagyis, irj at mindent 101-re, de a GenString-et hagy egyszeruen pl. PC00G-n. Ebbol ugy is csak az 5. karakter szamit😊