rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Image Space Incorporated örömmel jelenti be, hogy megszerezte a jogot az EuroRing versenypályára (http://www.euroring.hu/). Az Euro-Racing Kft. társaságában Gyárfás Oláh, Alexease és Adorján Viktor (Misu) segítségével az ISI elkezdte a folyamatot, hogy ez az izgalmas pálya bekerüljön az rFactor-világba.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de azt ne felejtsétek el, hogy még nincs kész<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ém is innen szemezgetek 😄DD Vannak egész különlegesek is 😄DD
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Amugy tervbe van veve meg 1-2 dolog, de azt majd kesobb...😛

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.f1-info.hu/
Sajnos nincs stáblista , de nagyon állat..Kik csinálták ?
Nem értek angolul, de ezt most ki csinálja ? ISI, Ti vagy közösen ???
meg ezt: http://www.euroring.hu/euroring.php
es persze ezt meg latni kell: http://proexmotorsport.hu/film/proex_film.wmv !!!!!!!
Szoval a pénze megvan rá, hidd el nincsen a támogatokra rászorulva de persze ez nem jelenti azt, hogy ne fogadna el támogatoktol pénzt csak ez neki nem létkérdés.
A versenyzése meg olyan amilyen, több modon is meg lehet közeliteni:
1. ahhoz képest mennyi idös korában kezdte a dolgot, elég jo hiszen egyszer már végigment a dakaron ami önmagában sem könnyü, hát még a 16. magyarok által valaha elért legjobb helyen!
2.persze lehet ezt ugyis nézni, hogy mi keresni valoja van egy volt taxisnak a dakaron csak erre meg lehet azt mondani, hogy annyi mint a parlamentben a képviselö uraknak, magyarán semmi.
Ettöl szép az élet mindenki tart valahová, Anettka az ürbe, Palik a dakarra, mi meg mehetünk a picsba 😛
http://druglord.buzz.hu/ ;)
MS Sidewinder...
THX
Ha valaki ért hozzá : a force-ban van egy kis holtjáték, tehát középállásban kicsit lötyög a kormány , nem fogja a force, azzal lehet valamit csinálni ? Érdemes szétszedni ?
27. Kis
39. Szalay
ennek kell örülni eddig széperedmény
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És BUÉK mindenkinek!
Ne bántsátok a Palik-ot!
Értem én,hogy sok hülyeséget mond néha......de még mindig jobb,mint a monoton fahangú többi kommentátor.A Wéber Gabi okosakat mond,de alig változtatja a hangsúlyát,a Czollner meg mikor felrikolt,olyan,mintha túrógombóc lenne a torkában😊
Így legalább van téma még az unalmas f1 futamokon is.
Az meg,hogy Plik ott van ahol,ahol van......én nem sajnálom tõle,inkább azt sajnálom,hogy pl. én nem lehetek ott.Nyilván vannak tehetségesebbek is minden téren,de mint tudjuk...az még kevés....sajna.
- én örülök, hogy vannak magyarok a Dakaron, annak kevésbé, hogy Palik is még akkor is ha magyar (annak mégkevésbé örültem, amikor betolták a Porsche Supercup-ba és miután majdnem lekörözték megírta a magyar média, hogy a mi Lacink milyen ügyes volt) <#eplus2>#eplus2>
- ha már valakit pénzelnek, akkor ne Palik legyen az, hanem valaki, aki a taxin kívül mást is el tud vezetni
- kiváncsi lennék az RTLMK és a többi csapat költségvetésére, ehhez képest a 2. nap feltengelytörést szednek össze az autópályán... (a száznemtommennyivel való borulást meg hagyjuk, szerintem olvasta mindenki a Totalcart utána)
mindegy, kiváncsi vagyok Toya mit fog mondani, amikor Palik autója jön a HPCC-be
<#violent>#violent>
egyébként én sem birok aludni olyan rosszul vagyok remélem a 3. aszpirin koktél segit most <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
- Valoszinuleg En az O helyeben, ha ugyanigy mogottem allna a teljes media, ha nonapokig folyna a mediahadjarat, valszeg en is elindulnek, meg ha vak volnek akkor is, a reszvetel szamit - meg ha bar milyen rovid ideig is tart - nem a gyozelem, esetleg a jo helyezes😊
- Raadasul orulnunk kellene, hogy ilyen hires-neves versenyen a Magyarok is resztvesznek.
- De foleg azert, mert gondoljatok bele, mennyi reklamot kellett vegig szendedniuk az egyszeru TV-nezo sokasagnak, hogy osszejojjon a penz e nemes "kiruccanasra"😊)))
- Amugy meg fingom sincs az egeszrol... csak egyszeruen nem tudok aludni <#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1><#unalmas>#unalmas><#dumcsi>#dumcsi><#sniffles>#sniffles>
Már lelkiszemeimmel látom a holnap esti fókuszban Marsi Anikó könnyes szemmel fog a nyakába borulni lacink meg hõsiesen szájoncsokolja a kedvesét közben Véder Barna szomoruan kommentalja hogy 180 mérföldes sebességnél történt az egész <#idiota>#idiota>
Tiszta szívbõl sajnálom...se <#hehe>#hehe>
Persze új win is kéne , szegény oda van és legalább felrakhatnám a rendes 1040-et....
Mondjuk nagy hátránya nincs mert semmit nem befolyásol.
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Egyébként nálad honnan jön ez az Aesir Asgaard név?
ON.
Az egy daráló....😊))
Nézz meg egy WTCC-futamot a következõ szezonban, meg fogsz lepõdni.
Érdekes dolgokat mûvel: pl egyszer itt látsz valakit utána egyszercsak 10 méterrel arréb, két méterrel arrébb van az autó mint ahogy látod , kikerülnéd de neki mész ....stb....