rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ne kérdezz már ilyet egy full amatõrtõl.
Örülök ha végig tudok menni egy pályán, ráadásul minden kör végén elfelejtem a pálya vonalvezetését így mindig újra kell tanulnom. <#wilting>#wilting>
Eléggé alulkormányzott sztájl.
Kicsit szokni kell a srácot. 😄
Amúgy milyen idõt is heggesztesz ott?
Ha megfeszülök , akkor éppen csak egy hajszállal le tudok menni Tobanon 1:40 alá , de onnan sehová😄DDD
Nézem a hotlapokat , van aki 1:34 alatt van 😄
Asszem nem ez a mod lesz amire éveket szánok majd 😄DDD
Érdekes egy probléma. <#idiota>#idiota>
szerintem valahol sérült(ek) a mas fájl(ok)
Aztán lekaptam a játékot, újra install, de már a pálya betöltésnél kilép. Szóval már a gyárinál jelentkezik a probléma.
gMotor2 Error
error loading texture ROADSTRP for material ROADSTRP
gMotor2 Error
error loading global material ROADSTRP
Pihen?
Interlagos v2.01
csak annyi kellene, hogy az eddig megjelent pályákból egy szavazást egy bajnokságra, de úgy, hogy 8 pályára lehessen szavazni.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
A lap már megvan, a szavazás meg nem kérdés, csak most vacakol pár napja a hsw, nem tudok feltölteni sem, szóval......
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Lassan az egyetem kapujabol mesz nyugdijba😊)))))
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Mentem volna inkább bölcsésznek vagy nõgyógyásznak neeeeeeeeeeeeeeem nesze neked építõipar <#idiota>#idiota>
Ha valakinek valami kérése van, [email protected] MSN-en elér, illetve 195.56.146.149:8770 TeamSpeak-en.
egyébként nem lenne nagy ügy a HGTRR oldalán egy szavazást tartani, a jobb oldalon van is egy ha jól látom, ahelyett lehetne. Az összes eddig megjelent pályát ott fel lehetne sorolni és már mehet is s a szavazás 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
egy alaprajz szintadatokkal csodákra képes.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Jól átgondolva én már írtam 8 pályát😊
...mehetnénk pl. interlagosban 1-et 😛
Porsche Carrera GT Mountain Drifting....megasound
Ennek a vége érdekes: micsoda féke van....
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Nekem is rögtön az tûnt fel, miután a GP4-rõl áttértem az F1 Challenge-re.
Aztán ezt itt szóvá is tettem, és jól lehurrogtak.😊
Geometria alatt pontosan mit értesz? Ez az a bizonyos "layout"?
grafikára úgy gondolom, hogy legalább a gyári rF pályák szintjét hozzák, a geometria miatt aggódom egy kicsit, mivel az anno az F1 sorozatban igen gyenge volt (kb közük sem volt a valósághoz), de nem tudom, hogy mik alapján dolgoztak, itt értékes dokumentumokat kaptak és a továbbiakban mi is elmegyünk fényképezni, videozni (csak ugye most gondolom áll a hó a pályán)
bár az is biztos, hogy az F1 sorozathoz sem utazták végig a világot
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]