rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

copass
proex promo film:mikor nyom egy padlót, meg a féktárcsa izzik az hemény nagyon!😊

😄

lac coo
Need For Speed-ben sokkal jobb a Porsche GT! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Milyen idõt??
Ne kérdezz már ilyet egy full amatõrtõl.
Örülök ha végig tudok menni egy pályán, ráadásul minden kör végén elfelejtem a pálya vonalvezetését így mindig újra kell tanulnom. <#wilting>
Lehet, hogy csak a farmotort nem szereted.
Eléggé alulkormányzott sztájl.
Nyugalom. Mik barátom egy érdekes stílussal megáldott élpilóta.
Kicsit szokni kell a srácot. 😄

Amúgy milyen idõt is heggesztesz ott?

lac coo
Ne inkább magamat akasszam fel ?

Akaszd fel a bukódat a szögre apám, gyatra vagy. : D
lac coo
Hát nem szeret engem ez a PCC 😊))
Ha megfeszülök , akkor éppen csak egy hajszállal le tudok menni Tobanon 1:40 alá , de onnan sehová😄DDD
Nézem a hotlapokat , van aki 1:34 alatt van 😄

Asszem nem ez a mod lesz amire éveket szánok majd 😄DDD

lac coo
Az euroring_mix -ben melyikõtök gyilkolja a verdát ? 😄DDDD

Megint újra raktam, most már mindent betölt.
Érdekes egy probléma. <#idiota>
avcom
ez valamelyik pálya aszfalt textúrája illetve annak egy része
szerintem valahol sérült(ek) a mas fájl(ok)

A pcc05 install után írt ki ilyen dolgokat, hogy nem tud betölteni, de elindult a játék, betöltött mindent.
Aztán lekaptam a játékot, újra install, de már a pálya betöltésnél kilép. Szóval már a gyárinál jelentkezik a probléma.
Alexease
Gyari palyaval, mod-dal?
Ha újrainstallálás után ilyet ír ki akkor mi van:

gMotor2 Error
error loading texture ROADSTRP for material ROADSTRP

gMotor2 Error
error loading global material ROADSTRP
lac coo
A Zonda project hogy áll ?
Pihen?

Köszönöm.
Akkor kérnék az alábbihoz egy linket:

Interlagos v2.01
meg jó lenne egy Watkins Glen végleges release is, mert én arra akarok szavazni többek között 😊

csak annyi kellene, hogy az eddig megjelent pályákból egy szavazást egy bajnokságra, de úgy, hogy 8 pályára lehessen szavazni.

Ingy
jobbesetben <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Panther
Mivel én vagyok az admin (HGTRR oldal), ezért csak meg kellene tudnom, hogy mit is akartok. A szavazást ki lehet írni, de egyszer már kifejtettem, hogy minek ide még egy weblap, amikor itt van nekünk a hsw-n egy. A HGTRM is elbír több bajnokságot, gondolom a mienk is.

A lap már megvan, a szavazás meg nem kérdés, csak most vacakol pár napja a hsw, nem tudok feltölteni sem, szóval......

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Meddig tart egy ilyen egyetem?!?! 10 evig?! <#zavart1>
Lassan az egyetem kapujabol mesz nyugdijba😊)))))
Ingy
igaz <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

aesirbaba
Az biztos, hogy a kapkodás nem vezet jóra😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Ingy
Az ha az ember 9 éve szop az egyetemmel <#idiota>
Mentem volna inkább bölcsésznek vagy nõgyógyásznak neeeeeeeeeeeeeeem nesze neked építõipar <#idiota>

aesirbaba
Ez a "gyak ívz" valami rejtett perverzió?😄😄

lac coo

Ingy
Jó Racét mindenkinek sajna nemtok menni mert holnap gyak ívzek <#rinya><#rinya><#rinya>

Ninja
Interlagos v2.01, ha jó mindenkinek! Szerver megy! Pass: hunfactor
Ha valakinek valami kérése van, [email protected] MSN-en elér, illetve 195.56.146.149:8770 TeamSpeak-en.

aesirbaba
Errõl már volt szó, csak még egyik site admin sem írta ki😞

és ez melyik Interlagos, a 2.0 v. a 2.01-es?? hánykor indul a szerver?

egyébként nem lenne nagy ügy a HGTRR oldalán egy szavazást tartani, a jobb oldalon van is egy ha jól látom, ahelyett lehetne. Az összes eddig megjelent pályát ott fel lehetne sorolni és már mehet is s a szavazás 😊

JuanG
este akkor aki tud jöjjön az OPC szerverre tesztelni: Civic - Interlagos

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
naja, csak le kéne csekkolni jók-e online játékra...meg a weblapot is össze kéne hozni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
ez remek lesz, gondolom lesz cad "támogotás" dögivel.
egy alaprajz szintadatokkal csodákra képes.

ZolEE F1
ez jó ötlet 😉<#eljen>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Ninja
Yes Sir😊 Csak szoljatok, szivesen indítok, FTP van fellökítek a cuccost (Autók, csapatok igény szerint)beélesítem s Hajrá!

Lehetõleg ne gagyi pályák legyenek.
aesirbaba
Talán végre összedobhatnánk a pályacsomagot, és nem tesztfutamnak hívnánk, hanem bajnokinak😊

Jól átgondolva én már írtam 8 pályát😊

JuanG
ilyen tesztfutam vasárnap esténként lehetséges mert akkor a miénk a szerver...de ha megkérjük NINJA-t, Õ sztem bármikor tud szervert indítani...csak elõre meg kell beszélni hogy sokan legyünk...

...mehetnénk pl. interlagosban 1-et 😛

lac coo

ZolEE F1
pont most akartam én is megkérdezni <#wink>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Mikor lesz legközelebb tesztfutam? Vagy már nem lesz, míg elindul a végleges "szerver" pár hét/hónap múlva?
Akkor az az, arra gondoltam. Köszi.

Nekem is rögtön az tûnt fel, miután a GP4-rõl áttértem az F1 Challenge-re.
Aztán ezt itt szóvá is tettem, és jól lehurrogtak.😊
avcom
maga a pálya modellje (pl méretek, arányok, szintkülönbségek stb stb)

"a geometria miatt aggódom egy kicsit, mivel az anno az F1 sorozatban igen gyenge volt (kb közük sem volt a valósághoz)"

Geometria alatt pontosan mit értesz? Ez az a bizonyos "layout"?
Alexease
Mivel nullarol keszul, igy a minosege az eredeti rF palyakkal kell hogy megegyezzen. Esetleg lehet jobb is, mert mire elkeszul, valszeg az rF is fejlodik valamit😊
avcom
nem szeretnék elkezdeni jósolgatni
grafikára úgy gondolom, hogy legalább a gyári rF pályák szintjét hozzák, a geometria miatt aggódom egy kicsit, mivel az anno az F1 sorozatban igen gyenge volt (kb közük sem volt a valósághoz), de nem tudom, hogy mik alapján dolgoztak, itt értékes dokumentumokat kaptak és a továbbiakban mi is elmegyünk fényképezni, videozni (csak ugye most gondolom áll a hó a pályán)

bár az is biztos, hogy az F1 sorozathoz sem utazták végig a világot

mohus
a videjó nagyon zsír...<#eljen> a többihez meg sok sikert....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Köszi 😉

Alex: tudom, hogy nem lehet konvertálni, én a minõségre értettem 😄DDDD
A grafikára...