rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A probema azzal van, hogy mi a komoly?😊 Sajnos meg a "jobb" sem teljesen egyertelmu😊 Bar teny, hogy "fizikai", felfuggesztes, gumi erzetre "jobb" az LFS. De sajnos egy teljes szimulacio nagyon sok dologtol fugg, ami meg egyikben sem tokeletes. Ide sorolhatnam a netKar-t, NR2003-at, a RBR-t, VGP2-ot, vagy talan meg a Racer-t is (bar az utobbi mar erosen hianyos😄). ((((Persze ezek koze kellene sorolnom az Invictus engine-t is, de inkabb nem, mert szajhuzas lesz, mivel ok a lazabb retegnek dolgoznak😊 Bar az engien igencsak komoy😊 Osszesegeben a kovetendo pelda (talan az iRacing ami valami hasonlot gyart).))))
Pl. az LFS is csak addig szamolja a dolgokat, amig a fuggolegesen all, ha mar oldalt vannak a kerekek, akkor vege😊 De ott is gondok vannak az utkozesekkel, es a fizikaval mint targy😊
Ha tippelnem kellene, akor az rF marad ennel az iranyvonalnal (ami nem rossz!), csak tovabbfejleszt, bovit, finomit, stb. Mondjuk mint az F1C vs. rF grafika, az alapok maradnak, csak hozzadrotoznak hogy jobb legyen😊
http://www.youtube.com/watch?v=m7EAwCmch9U
http://www.youtube.com/watch?v=wbg8y6PbXTU
Az LFS mennyire moddolható? Hasonlóan az rFactorhoz?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valószínûleg nem is tudnak róla, talán nem is ismerik a kék zászlós szabályt.
Én kezdem feladni a dolgot. Írtam az egyik legkomolyabb fórumra, az RSC-re, amit egy-két ISI-fejlesztõ is olvasgat néha, és vasárnap délután óta semmi válasz. Természetesen nem azt várom, hogy fejlesztõ válaszoljon, de úgy néz ki, senkit nem izgat a dolog, pedig új témaként írtam, tehát észre kéne, hogy vegyék.
Átbogarásztam keresõvel a fórumot, és ezt a problémát egy elég hosszú, AI-ról szóló topicban is csak egy elejtett félmondatban jegyzik meg, hogy "az AI még mindig nem enged el, ha körözik".
2008. január 9.-én a SimSport TV élõ on-line adással jelentkezik a Virtual SimRacing Formula 3-as bajnokság 2. fordulójáról. A közvetítés 19:20kor kezdõdik, a kommentátorállásba Lehr Attila (Honk) lesz.
Virtual SimRacing Formula 3 International Series 2008 hivatalos menetrendje:
Idõmérõedzés kezdete: 19:20 idõtartama: 30 perc körszám: korátlan
WarmUp kezdete: 19:50 idõtartama: 10 perc
Verseny 1 kezdete: 20:00 táv: 110km maximum 40 perc
Verseny 2 kezdete: 21:00 táv: 80km maximum 30 perc
Virtual SimRacing
Az éjszakai versenyekrõl meg annyit, hogy szerintem (!) nem ugyanaz, hogy van valami és azt valaki fogja és lenyúlja vagy van valami már sok-sok éve, amit valaki egy adott helyzetben használni tud függetlenül attól, hogy már létezik.
Azzal nem vitatkozom, hogy jól néznek ki az éjszakai versenyek, de az, hogy az F1 is most ilyet akar, nem egyszerû nyúlás. Megalapozott gazdasági érdekei vannak, amik eddig nem jelentkeztek így, ennyire, ilyen formában. Sokkal komplexebb a játék, A CC/IndyCar alapvetõen amerikai bázisú, az F1 törzsközönsége Európa, a pénz viszont már inkább keleten van. Az idõzóna meg más, máshogy nem nagyon lehet áthidalni.
Mindegy már nagyon elkeveredtünk a "szegedi OB futam" koncepciójától <#vigyor>#vigyor>
ui. az elismerést köszönöm
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a CC Clevelandi éjszakai versenye után pattant ki elõször Eklesztón fejében a szikra, hogy ilyen neki is kell 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az esti futamokat amerikából koppintja Eklsztón. Ráadásul pont akkor pattant ki az "isteni szikra" az õsz fejébõl, amikor az IRL meghívta a texasi esti versenyre. A "nézõk nem kelnek fel" szöveh pedig csak indok, igaz jó indok.
Az esti futamok amerikai ötlete pedig csupán az oválozásból ered. Este, a villanyfényben minden sokkal szebben csillog-villog, ráadásul a sebesség még gyorsabbnak tûnik. Ezért kezdte el a NASCAR és vette át az egészet az IRL még '97-ben. Ergo a CC max az esti utcai(!) versenyeket találta ki. Egyébként sztem utcán nem nagyon érvényesül a dolog, de majd meglátjuk.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Egyébként nagyon eltorzult a gondolat, eredetileg abból indultunk ki, hogy nekünk magyaroknak kevés pályánk van, építeni meg nincs pénzünk, mert hát mibõl lenne. Erre mondtam, hogy variálható pálya kellene, focipálya és esetleg nagyobb városokban utcai verseny, de igen komoly biztonsági elõírásoknak kell megfelelni már egy gagyi magyar OB-nak is (mondjuk Orfûnél kilógott a lóláb), akkor mi lenne, ha valami komolyabb dolgot akarnánk egy magyar város utcájára. Építeni kéne egy új városrészt direkt ilyen célra, ld Valencia, Abu Dhabi vagy Szingapúr, csak azoknál az új részek egymaguk akkorák, mint mondjuk fél Budapest.
Egyébként bármennyire is szeretnék az Amerika rajongók szépnek látni a CC-t és az IndyCar-t, marhára nem mennek ott jól a dolgok. A Champ Car még a CART-os idõkben egy meghatározó dolog volt, most meg Timo Glock inkább visszaült a GP2-be, hogy megnyerje azt és bekerüljön a F1-be, Bourdais sem azért kapta meg az STR (!) ülését, mert 4x nyert, hanem mert Nicholas Todtnak jók a kapcsolatai. Ettõl még nem rossz õ, csak semmi súlya nincs a CC-nek és egyáltalán az amerikai formulaautózásnak a világon, nem véletlenül nyalják magukat a pilóták sem át a stock car-okba. Én is szeretnék mondjuk egy jó Champ Car-t, de sajnos egy formulaautós márkakupa lett, semmi több. Ebbõl meg csak Európában van 3 normális és a CC-nél sokkal jobban álló sorozat.
Az esti futam ötlete sem tõlük jött sajnos, azt a makacs nézettségi adatok kényszerítik ki. Az európaiak utálnak felkelni egy Ausztrál Nagydíjra. Erre mit mondott asszem a texasi verseny rendezõje? Õk szívesen rendeznének éjszakai F1 versenyt. Végül is nem baj, hogy marhára nem jönnek össze az idõzónák...
Az utcai pályák az F1/Ferrari témaparkok óta jönnek elõ újra, de nem csak Bernie mániája, rá kell nézni a WTCC naptárra, ami nem Ecclestone érdekeltségi köre, és lehet ámulni.
Ja és még a buli. Tavaly néztem a 24 órás Nordschleife-t, ott is volt minden, ami kellett, a WSR is egy egész hétvégés szórakozás, ráadásul ingyen, olykor az F1-et is kiegészítik egyéb rendezvények. Ez sem hamburgerfalváról jön.
Hosszú lett bocs
amúgy a jenkiknél egy utcai verseny hatalmas biznisz több napig tartó buli. koncertekkel, sörözéssel mindennel..ha 10 km-re van a pálya a várostól nem mennek ki..így az abalkuk alá viszik a versenyeket 😊
azért érdekes..Ecclestone lenyúl minden jó öteletet a jenkiktõl (újabb utcai pályák, esti futam stb) valamit mégis csak jól csinálhatnak a CC-ben.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
minden másra meg úgysem kíváncsi senki, még ingyen se
egyébként Adelaide meg Detroit 😊 persze
meg még Monte Carlo 😊
meg tudnánk csinálni mi is, csak kéne hozzá egy Adelaide vagy egy Detroit 😊
srácok láttátok a mostani fifth gears-t? link
Nagyon jó volt! 😊
Az az egyik hogy a figura aki megvette régebben az egyik F1-s Ferrari-t (asszem a 2004-s évadból), az beruházott az 50 megvásárolható Maserati mc12-st, és angliában hóban-jégen(!!) autózott ki a havas Cadwell park-ba hogy aztán ott összetörje.. <#idiota>#idiota>
de a két lökött milyen versenyt rendezett egy Viper-rel és egy Corvette-l, csak néztem...olyan párosdrifteltek hogy vigyorogtam a tévé elõtt, nagyon jó volt .<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Adelaide, Detroit..jójó persze amerika + ausztrália, ez meg MO..
de sztem akkor is többen jönnének kishazánkba ha utcai pálya lenne..arra a 2-3napra meg sztem simán le lehet zárni nagyobb útvonalakat..
A Rábaringen egyszer voltam csak, amikor a McLaren idehozta a 2 üléses autóját, de be nem jutottam, szóval nincs róla sok emlékem.
Amit említettem, az 100%-ig fikció, szóval nyilván nem komolyan vehetõ ábránd stb 😊 Ha én város lennék én sem fektetnék egy vasat se utcai verseny rendezésébe, a magántõke meg azért nem, mert túl sok adminisztrációval jár és nagyon labilis a megtérülése a befektetésnek 😊
A focipálya jobban hangzik, de ha elkezdenénk számolni valszeg másfél perc után menne az A/4-es a kukába 😊
utcaipálya lehetne, mert több 4sávos is van ami szine egymásba torkollik..
a városháztértõl egészen a búzatér , cementgyárig vannak olyan utak ahol még az aszfalt is megfelelõ... 😊
A városi pálya viszont jó ötlet, de nemtudom lenne e olyan város aki ebbe belemenne, nem nagyon hiszem 😞
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Igen, csak a gond az, (ezzel nem mondok újat) hogy ugye nálunk nincs autóipar (se). A Suzuki itt van ugyan, de a fejlesztéshez semmi közünk sincs, a magyar sportot is csak annyira támogatja, hogy Zengõéknek adott olcsóbban széria Swiftet, de arra már nem volt hajlandó GC felszereltséghez 1.5-ös motort adni.
Most Ujhelyiék kavarnak a MotoGP-vel, ha van egy kis eszük nem hagynak hozzányúlni a Hungaroringhez, de ahogy említetted is a hozzáállást, nem hiszem, hogy meg tudna élni még egy MotoGP szintû pálya nálunk. Ez volt a Pannónia-ringgel is, az sem volt mindig külföldi tulajdon, csak a magyar project bebukott.
Szerintem ami van, azzal kellene kezdeni valamit. Nem lenne például probléma, hogy a Hungaroringbõl csak egy van, ha az variálható lenne, Silverstone például egymaga három pálya, de mi ha 10 évente egyszer átépítjük, akkor is elbontjuk azt, ami korábban volt. '97-ben például úgy épült a Hungaroringen a depó, hogy ahol most alsó parkoló van, ott egy második boxutca legyen kialakítható, na ez például már soha nem fog megvalósulni...
Az Euro-Ringet szeretjük és most aggódunk érte, de valójában versenyzésre az sem alkalmas, csak autókázásra. Egy nagyobb, normális autóval már a versenyzõk elmondása szerint rettenetes rajta menni, egy Leon vagy egy Porsche már csak szenved rajta. A körversenyek rendezéséhez túl kicsi és nem biztonságos a kicsi alapterület és a kevés bukótér miatt. Szóval fából vaskarika 😊
Én arra lennék kíváncsi, hogy nem lehetne-e valami Norisringhez hasonló utcai versenyt rendezni valahol legalább a magyar bajnokságnak. Ha a ralikon vannak városokat érintõ szakaszok, akkor szerintem lehetne valamit csinálni, Szegeden például vannak szééééép széles sugárutak és az a régió egyébként is elhanyagolt. Vagy ott vannak a repterek, Lacházát tudjuk, Tökölön szoktak driftelni, Csákváron gyorsulni, de nem az igazi.
...és én keresnék egy használaton kívüli futballstadiont és csinálnék bele magyar RoC-ot. Lehet, hogy marha drága lenne, de nem annyi, mint egy új pályát építeni és évente egyszer el lehetne szórakozni benne, ráadásul a nézõknek is jól belátható lenne. Akasztó, Stadler Stadion pl? <#fejvakaras>#fejvakaras>
ON 😊
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Az auto-motor sporthoz palyak kellenenek. Azok nelkul nem megy. Mar tobbszor irtam, hogy sok kicsi, rovid, de hasznalhato klub palyara lenne szukseg, amelyeket mammut cegek, nagyobb csapatok, vallalatok karolnak fel, epitenek, uzemeltetnek, stb. Nem sok helyen erdeklodtem, de az elso kerdes ami ilyenkor felmerult: "Ez ez nekunk hol es milyen gyorsan terul meg?". Nah ez az a pont, ahol az egeszet felbe is vagtak...
Ugy tudom, az EuroRing volt az elso es utolso ilyen magan jellegu kezdemenyezes...
Nem temetem a Magyar autosportot, de az 1 db HRing, es az 1-2 lepukkant gyorsasagi szakasz a hegyekben messze van az igenyestol...
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
bocs az OFFért
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Úgy megy a game multiba, hogy vki v1150, vki v1250 játszik???
Elõre is köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
realfeel pluginnel teszteltük amikor csinaltuk a fizikat, volt olyan baki amire a plugin mutatott rá, a trénernél az alap setupot elbaxtam, +4 es caster helyett -4 volt<#lama>#lama>
egyébként ja a legtöbb idõt a gumival töltöttem 1 ágyban utana a felfüggesztés, upgradek (demoban nincs benne)aztan a többi de mind ez nem jöhetett volna létre Speed12, Juan és a többi gézengúz segitsége nélkül <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/