rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Vak vezet vilagtalant😉 <#idiota><#zavart1>
Sorry, nem birtam ki😊
vissza kell olvasni!!!!

VAlaki segitsen!!!Sehogy se tudom a TV staylet megcsinálni!!íEgyszerüen nem tudom,már egyszer segitett valaki ,de akkor sem sikerült!!!Futatni win98 ban vagy mi...valami ilyesmi volt !!!Valaki segitsen már!!Köszi
lac coo
Igaz ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Gondolni kell a jovore is😊))
avcom
köszönöm mindkettõtöknek 😊

lac coo
Nálam ilyen a lowpoly... e még így is nagyon sok ...

Kép .

lac coo
<#idiota>

Alexease
Nyertel😊
lac coo
Swift.rar....

De a lowpoly sem lowpoly 😊))

avcom
egy srác nekiállt a Suzukinak, bár nekünk 3 ajtós kéne meg találtunk blueprintet is, de hátha jól jön 😊

Alexease
Miert kell valamelyik?😊 Nekem nincs meg, nem szedtem le, ugy sem hasznalnam😊
lac coo
<#eplus2>

avcom
neked is? 😊

Alexease
Ezek kepek igen, de meg van Low Poly-ban is😉
lac coo
Ezek elég high-polyk, nem ?

Alexease
Modellek most mar vannak, csak ember nincs aki oszerakja oket MOD-nak😊
Pl.: High+Low poly:

Vádá
Srácok nincs valakinek elfekvõben otthon egy momo racing kormánya ? Pedálom van Kormány rész érdekelne csak olcsó pénzért !

Voodoo

Köszike!

Hát nem tudom... dll fájlokat nem mutat szóval nem tudom mik vannak alapból.

rF fõnyövtárban: binkw32.dll, dsetup.dll, libmysql.dll és mss32.dll DLL fájlok vannak, nem tudom ezek okésak e.
Plugin mappában okésak a fájlok.
Szóval nem tudom mi a baja a 3d9d.dll fájllal, ami már rF mappából ki lett törölve.

Alexease
TVStyle jól ki lett pucolva semmi nem maradt fent.

Nem tudom hol, de volt egy oldal, ahol az rF fel volt téve verzió számok szerint és "kicsomagolva" lehetett látni. Azt az oldalt megtudjátok mondani, hogy összevethessem az enyémmel.

Alexease
A Plugins konyvtarban nincs esetleg olyan amit mar nem hasznalsz vagy hianyos?
Sziasztok!

Lenne egy problémám.
Csinálok egy modot, de sajnos mikor teszt futamot indítok és pár kört megy az AI, akkor fogja magát az rF-em és Hibátészlelt üzenettel kivág. Ebben az üzenetben rfactor.exe van és egy 3d9d.dll fájl. TVStyle fel volt nekem téve és megpróbáltam, hogy leszedem, mert volt egy ilyen fájla az rF mappában, de törlése után is vissza jött a hiba mikor már nem volt ott ez a DLL fájl. DX9-et és a VGA drivert újra tettem hátha az a dll-hez tartozik, de így is visszajött a hiba. Ha jól írom akkor a trace=3 -al is elindítottam a rF-em, de a log sem mutatott semmi hibát.

Szóval kicsit tanácstalan vagyok, hogy mi lehet a hiba oka. Remélem tud valaki segíteni! rFactorom eredeti!
Elõre is köszönöm!

Alexease
- Hasznald a legfrissebb rF veriot
- Warezen nem megy, vagy csak trukkosen
- Olvasd el reszletesen a hozzaadott leirasokat
hali! a dinix féle tv nememgy nálam vagyis egyrésze..... a kijelzõt megjeleniti körönkét meg néha vmiket de tiszta fekete amit a monitorra rak a gforce erõk stb meg se jellennek pedig bekapcsoltam midnent😊😞
sikura
<#guluszem1><#banplz>
komolyság!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

JuanG
thx 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
Juan G drift Aardvaark Park
ez b+ súlyos. <#worship>

JuanG
sztem nincs, de most hogy van drift mod, talán készülnek majd ilyen pályák 😊...Aardvaark Parkban elég jókat lehet driftelni 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
ez mekkora, a tinker team az szépen kente, fõleg a csoportost!😊

sikura
Vagy hasonló, csak lehessen rajta driftelni <#idiota>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

sikura
Link

Sziasztok! Ez a pálya véletlenül nincs meg valahol? Légyszi ha tudtok küldjetek linket! Köcce

Ginger17
Ja... azért erre marhára kiváncsi leszek.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
VSR, Formula 3 bajnoksag, 2. futam, elokozvetites! MOST!
http://www.simsporttv.com/component/option,com_utchat/Itemid,217/lang,hu/
"A mod készítõk meg dobhatbák a folyamatban lévõ cuccaikat a sufniba... én nem tudom, hogy megy ez, de a 2.0 lehetne kompatibilis az 1.255 modjaival, márcsak a számszerûség miatt is..."

Ez a "kívánság" az elsõk között szerepel a topicban, hogy az rF2-höz gond nélkül fel lehessen használni az rFactorra eddig készített mod-okat, egyéb munkákat, magyarán a visszafele kompatibilitás elve.
Ha volt már a kérdés akkor bocs, de megmondaná valaki, hogy vistara mért nem tudom telepíteni rf-t. Elõre is kössz.
Alexease
Melyik (toresmodel, utkozesmodel, kopas, serules, gumi, Real FFB, spotter, animaciok)?😊

- Az animacio lenyegebenigen😊 Es igazabol a serules is😛
- A gumifizika, RealFFB, Spotter az biztos hogy nem😊
- De a toresmodellnel, utkozesmodellnel, serulesmodellnel nem a grafikara gondoltam😊 Az masodlagos hogy latszodik-e a tores;😊 Szamolja jol az utkozest, legyen gyurodes ami befolyasolja az autot (ledaralja pl. a gumit😄), kopjon/seruljon a valto, kuplung, fekek (most peldaul a valtot szet lehet cibalni, kuplung nelkul valtani, es semminek semmi baja)😊 Az ilyenekkel, ki lehetne szurni az olyan csucs hotlapokat, amikor 20 meter alatt fustolo kerekekkel 6-ot visszavalatank.
Istencsászár
De lényegében ezek is grafikai részek, a fizikát kivéve😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
A MOD-olgato palyakkal tuti nepszerubb lenne! Az hogy az autokat nem lehet piszkalni, legyen, az annyira nem izgat😊 Igazabol van benne minden kategoria ami a versenyzeshez kell. palyak kellenenek, de az nagyon.

Persze tudom, a korrekt online miatt nem lehet, mert kaosz lenne mint az rF-ben, de akkor legye az amit mar ezerszer irtam, hogy az addon palyakrol nem keszit statisztikat a hivatalos szervereken, nincs nyilvantartva, de lehetne hasznalni offline es az online bajnoksagokban.
Alexease
Uj grafikus motor?! Minek?!😊 Azt most csinaltak 2 eve😉 Full DX9-es az engine, "mindent" tud. Ami nincs benne, azt meg shaderekkel meglehet oldani (a cegeknek, akik megveszik az uzleti liszenszet😄). Pont a grafika, amivel nem kellene foglalkozni, mert masodlagos.

Van ami sokkal fontosabb lenne: fizika, toresmodel, utkozesmodel, kopas, serules, gumi, Real FFB, spotter, animaciok, stb.

Tomievo
Én általában megnézem, mennyi az adott kocsi kormányelfordulási szöge és arra állítom be a kormányt. Ienkor ad sztem legjobb érzést. De igazából csak funból szoktam menni LFS-el néha. Van valami a játékban, ami miatt nem tud lekötni a progi.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ginger17
A mod készítõk meg dobhatbák a folyamatban lévõ cuccaikat a sufniba... én nem tudom, hogy megy ez, de a 2.0 lehetne kompatibilis az 1.255 modjaival, márcsak a számszerûség miatt is... persze lehet, hogy hülyeségeket írok. <#zavart1>

Viszont egy off, hamár szó esett az lfs-rõl.

Aki használja, és DFP-vel, vagy G25-tel nyomul, az hány fokos kormányszögben teszi mindezt? Az rendben, hogy a prdogi kiírja, hogy az adott autó mit használ, de még nem jöttem rá arra, hogyha a vezérlõ mondjuk 300-on áll, és ajátékban állítgatom akkor mitõl lesz reálisabb?

Jó...jó, a legreálisabb a paralell, de akkor is.

Bocs, az offért.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

w77d
reméljük 😊
amúgy nem kéne sok dologhóz nyúlni, csak egy új grafikus motor kéne, meg persze élethûbb törésmodell és AI!

Igazából senki nem tud konkrétat, csak pletykák vannak. Remélhetõleg az ISI tényleg készíti, és karácsonyra már kint lesz.😊
JuanG
LFS-bõl leginkább egy Nordschleife hiányzik 😊)...nem is értem miért nme teszik lehetõvé pályák berakását, sokkal népszerûbb lenne, jóval többen megvennék...

w77d
és valami nagyszabású dologról van már szó?

Az RSC fórumot olvasgatva erõsen lehet sejteni, hogy lesz. Külön topic van arra, hogy az rFactor 2-ben milyen új feature-öket szeretnének látni a kötelezõnek vélt javítások mellett.
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.😊
lac coo
Az más dolog , attól még a fizika az szinte tökéletes , bár szerintem messze nem használja ki, illetve a játék jellegébõl adódóan nincsenek normálisan paraméterezve az autók ...

De majd ha bármely más "hardcore " szimulátor képes lessz ezt utánacsinálni földön-vízben-levegõben.....Csak példaként: volt, hogy beszurúlt a kasztni két ék alakú kerítés közé, és ki lehettet rángatni, túráztatni-hintáztatni !!

w77d
lesz rf2????