rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Voodoo
Hát nem tudom... dll fájlokat nem mutat szóval nem tudom mik vannak alapból.
rF fõnyövtárban: binkw32.dll, dsetup.dll, libmysql.dll és mss32.dll DLL fájlok vannak, nem tudom ezek okésak e.
Plugin mappában okésak a fájlok.
Szóval nem tudom mi a baja a 3d9d.dll fájllal, ami már rF mappából ki lett törölve.
Nem tudom hol, de volt egy oldal, ahol az rF fel volt téve verzió számok szerint és "kicsomagolva" lehetett látni. Azt az oldalt megtudjátok mondani, hogy összevethessem az enyémmel.
Lenne egy problémám.
Csinálok egy modot, de sajnos mikor teszt futamot indítok és pár kört megy az AI, akkor fogja magát az rF-em és Hibátészlelt üzenettel kivág. Ebben az üzenetben rfactor.exe van és egy 3d9d.dll fájl. TVStyle fel volt nekem téve és megpróbáltam, hogy leszedem, mert volt egy ilyen fájla az rF mappában, de törlése után is vissza jött a hiba mikor már nem volt ott ez a DLL fájl. DX9-et és a VGA drivert újra tettem hátha az a dll-hez tartozik, de így is visszajött a hiba. Ha jól írom akkor a trace=3 -al is elindítottam a rF-em, de a log sem mutatott semmi hibát.
Szóval kicsit tanácstalan vagyok, hogy mi lehet a hiba oka. Remélem tud valaki segíteni! rFactorom eredeti!
Elõre is köszönöm!
- Warezen nem megy, vagy csak trukkosen
- Olvasd el reszletesen a hozzaadott leirasokat
komolyság!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ez b+ súlyos. <#worship>#worship>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
http://www.simsporttv.com/component/option,com_utchat/Itemid,217/lang,hu/
Ez a "kívánság" az elsõk között szerepel a topicban, hogy az rF2-höz gond nélkül fel lehessen használni az rFactorra eddig készített mod-okat, egyéb munkákat, magyarán a visszafele kompatibilitás elve.
- Az animacio lenyegebenigen😊 Es igazabol a serules is😛
- A gumifizika, RealFFB, Spotter az biztos hogy nem😊
- De a toresmodellnel, utkozesmodellnel, serulesmodellnel nem a grafikara gondoltam😊 Az masodlagos hogy latszodik-e a tores;😊 Szamolja jol az utkozest, legyen gyurodes ami befolyasolja az autot (ledaralja pl. a gumit😄), kopjon/seruljon a valto, kuplung, fekek (most peldaul a valtot szet lehet cibalni, kuplung nelkul valtani, es semminek semmi baja)😊 Az ilyenekkel, ki lehetne szurni az olyan csucs hotlapokat, amikor 20 meter alatt fustolo kerekekkel 6-ot visszavalatank.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Persze tudom, a korrekt online miatt nem lehet, mert kaosz lenne mint az rF-ben, de akkor legye az amit mar ezerszer irtam, hogy az addon palyakrol nem keszit statisztikat a hivatalos szervereken, nincs nyilvantartva, de lehetne hasznalni offline es az online bajnoksagokban.
Van ami sokkal fontosabb lenne: fizika, toresmodel, utkozesmodel, kopas, serules, gumi, Real FFB, spotter, animaciok, stb.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Viszont egy off, hamár szó esett az lfs-rõl.
Aki használja, és DFP-vel, vagy G25-tel nyomul, az hány fokos kormányszögben teszi mindezt? Az rendben, hogy a prdogi kiírja, hogy az adott autó mit használ, de még nem jöttem rá arra, hogyha a vezérlõ mondjuk 300-on áll, és ajátékban állítgatom akkor mitõl lesz reálisabb?
Jó...jó, a legreálisabb a paralell, de akkor is.
Bocs, az offért.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
amúgy nem kéne sok dologhóz nyúlni, csak egy új grafikus motor kéne, meg persze élethûbb törésmodell és AI!
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.😊
De majd ha bármely más "hardcore " szimulátor képes lessz ezt utánacsinálni földön-vízben-levegõben.....Csak példaként: volt, hogy beszurúlt a kasztni két ék alakú kerítés közé, és ki lehettet rángatni, túráztatni-hintáztatni !!