rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
meganba nyomja 1 hét múlva Ringen akinek ti festettétek meg az autóját?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mcmoha
Magaban a .hdv-ben ennyi van leirva:

// Everything is in SI units (kg, m, kPa, N, etc.), except:
// Engine speed is measured in RPM.
// Angles are measured in degrees.

Mas leirast nem ismerek, de lehet mas igen.:)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
A HDV-ben jobb ha sehogy. Inkább az engine.ini-t próbáld, és ott látni fogod. Az utolsó oszloba kell írni a megfelelõ fordulatszámhoz.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smici1985
Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy az eredeti adatokat pl Nm-ben megadott adatokat, milyen formátumban kell megadni az arfactornak a hdv fileban. Mert próbáltam Nm-ben de csak katyvasz lett belõle. Van valamilyen leírás hozzá? Ha van akkor légyszi linkeljétek be.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Rojales
owáow...szépségek!

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok elõtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

simcompany
katyvasz. Sketchup, 3Dsimed, és BTB, na meg persze rengeteg photoshop :)

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

mackosajt
Tudunk róla. ;)
Ha lesz rá ideje Tróginak, talán javítja.
Köszi!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Mivel készíted?3ds max or BTB.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen

simcompany
elég pontosra készül. már 4 hete szórakozok vele, elvileg kapok a pályától teljes domborzati meg mûholdas térképet. nem mondom hogy milliméter pontos lesz, meg hogy minden dudva a helyén lesz, de eléggé pontosra sikeredik az tuti.

Dietrich
<#eljen>

Imádom, ahogy ez a Z4 kinéz.

Poi: Jól van, tudom, hogy átalakításon vagytok. Tegyétek rendbe, aztán gyere! <#wink> (Vagyis gyertek, Zsoltival együtt, mert õ sem jön manapság.)
bardocz
Akkor csinálunk majd printscreen-eket iRacing módra, hogy minden a helyén van ;D
simcompany
Igen, csak utána. Most kajakra megcsinálom az épületeket, és le kell fotózgatnom.

Smici1985
Emerico a Slovakiaring mikor lesz kiadva? Csak a verseny után?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

SL
valaki tudna segíteni egy festést megcsinálni? <#szomoru1>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

pointer4
Ne fájdítsd te is a szívem, pár hét, és vagyok. így áll most a régi <#szomoru1>
batihu
Nem láttam a Spykeremet!:-D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

simcompany
ejj micsoda járgányok...
http://www.youtube.com/v/oCJeWE9Q2Ug&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany

az biztos kutya a mozgás a kocsiknak nagyon....
ez ilyen 85%-ban van készen.

Másra sem jössz Poi, szégyelld magad! <#ejnye1><#circling>
SL
én le se töltöm szerintem :S

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Ulvar
Most még több idõt rászántam és mentem vele Ringen...hát vicc...most már ezt kell hogy mondjam sajnálom...

-Külsõ hang V10...(ctdp05)
- A Gumi fizikát képen mutatom be.

5ös hûtõvel folyamatosan pörgetve a hátsó kerekek ennyire szétkoptak, konkrétan ideális hõfokra melegedtek...

Annyira csúszik a kocsi 40-45ös szárnnyal ringen hogy vicc (mármint kigyorsításon lassú kanyarból) gyors kanyarban pedig úgy betapad hogy a Mansell kanyart 5ös padlón veszem. A pályán keresztbe kasul megy az autó ilyen szárnnyal LOW TC vagy TC nélkül tök mind1 ugyanúgy csúszik keresztbe, de a gumi semmit nem melegszik szóval megmerem kockáztatni hogy teli tank kerék csere nélkül végig lehet futni egy 70-80%os távot...vicc.

Nálam ennyi volt ez a mod.

Amugy a waresznél is ez lehet hogy egybe van a kasztnival mert eléggé sötét belülrõl, a boxba. (Viszont a versenybelsõnél a fordulatszám mérõ fehér pereme meg egyáltalán nem sötétedik<#idiota> )

hát többet vártam az fsone 09-tõl 10/7 elleszek vele míg kijön az f12010

macleody
Milyen jó, hogy kijött a mod, a pedálom meg most adta meg magát. Alig pár kört tudtam menni.
Ulvar
Mondom nem akarok elvakult nézetet képviselni a CTDP felé, de tény hogy valójában rFre nagyon nehéz is lenne jó F1es modot csinálni, viszont viccesek voltak ezek a dolgok, ki tudja mit lehet kihozni ezekbõl, még a CTDP 06-nak is vannak hibái, viszont amikor tavaly kijött ugyanúgy default settel néztem és élvezetes volt, itt meg szenvedek EKKORA szárnnyal, ami vicces. Lehet hogy difinél kéne állítani de ha jól emlékszem a Power 10%on volt ami nem sok és még ígyis kicseszte a seggét kigyorsításon. Szóval akinek tetszik használja, de ha a 2009es évet akarja valaki leszimulálni akkor vicces lenne, hiszen baromi nagy difi volt e gépek alatt (dupla difi) ami alapból hatalmas leszorító erõt adna de itt nem, TC nincs tehát ki kéne venni eredetileg, úgy meg csúszkál mint a rossz baj, TCvel meg tapad mint az állat.

Több emberrel kell kipróbálni hogy milyen szélárnyékban stb... Most már elértünk sztem rFben arra a szintre hogy F1es modot leteszteli az ember megnézi tetszik e a többségnek az adott szabályok szerint és úgy használja.

Most már kezdem azt mondani hogy RFT 2010 skin egy megfelelõ fizikával jövõre egész jó lenne, bár még mindig azt mondom hogy gyönyörûek az RFT autók de ez húzza is a gépet, tehát gyengébb géppel rendelkezõk nem fogják rendesen használni sztem. (régen én is szenvedtem vele).

Az aktuálisoknak azt mondom hogy az elõzõ év leszimulálása is aktuálisnak számíthat, hiszen mire megtudják az alap skineket az évre a csapatoknál és megcsinálják rendesen addigra lemegy a fél évad a valóságban utána még fizikát alá rakni mer jövõre is változni fognak a dolgok.

ennyi.

mackosajt
Az biztos, hogy árnyékban sötétebb minden, de ami azon kívül van, annak nem kéne. ;)
Pont ezért raktam be így a képet, hogy látható legyen a kinti és az üvegen keresztüli viszonyok.
És persze nem csak nálam jött elõ, meg Mugi már leírta a megoldás lehetséges módját, igaz, akkor erõsen rá kell feküdni a 3d-re, szal megértem, hogy nincs kedved hozzá. ;)

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Toby0501
Mint azt már mondtam, nálam ez a hiba nem jött elõ sehol, így orvosolni sem tudom, mint ahogy Night skin problémáját sem.
A tükrök hiányosságáról tudok, readmeben is írva vagyon.
Árnyékban a dolgok egyébként is sötétebbek, nem tudom mit kell ezen fennakadni. :P

pointer4
Ez amúgy vicces, ha valaki 2009-ben kereste a 2009es F1 módot, az le lett ugatva, hogy mi az apja ****-át akar, majd jövõre, vagy év végén.
Most hogy megjött, meg már nem aktuális :D
Elmehetünk mi a bús ****-ba :D
Még jó, hogy ki nem állhatom a formula autókat :D
kf1rl
Én hajnal 4 tõl próbálgattam. Ausztrálon, Malajziába. 30-30 kört mentem. A kers az tényleg nem tudom mire jó mert nem tudtam vele én se semmit csinálni vele. A Fizika pedig nem reális. Mondjuk alap settel mentem én is, 27 körre elegendõ benzinnel 1:28 at tudtam menni. Ulvar, bocs akkor ezek szerint mégse annyira jó?

simcompany
Én megmondom õszintén ki sem próbálom. Aktuálisnak nem aktuális, hisz 2010 van. Historic-nak sem jó, hisz csak egy éves :)

Na jó, a lényeg a lényeg. Eddig lövésem sincs hány, de elég sok FSONE munkát kipróbáltam, a fizikájuk általában eléggé, finoman fogalmazva, érdekesek voltak.

Persze, azt sem mondom, hogy az F1RFT-é jobb.

A CTDP régebbi fizikái szintén viccesek voltak, de feelingre nagyon jók. A 2006-os az már igen, az fasza. Eddig az az egyetlen jó F1 mod számomra.

Ulvar
A 2005öshöz a hang stimmel..

Külsõ hangnak képesek voltak berakni egy V10es motorhangot :D.

NA mind1. Hát default settel úgyhogy semmit nem állítottam lényegében csak levettem 6 értékkel a szárnyat elõl hátul meg felvettem 22esre a kormányzárat, Monzában baromi jó féktávokat tudtam venni. Kipörgés gátló nélkül ha egy picit erõsebben lépsz oda neki elkezd összevissza csúszni meg megforog...Mintha lendületben kéne lenned ahhoz hogy egy lassú rész után normálisan ki tudj gyorsítani. Lehet setup függõ de Monzában 26os szárnnyal érdekes hogy féktávon ilyen jól megmarad az autó nem csúszik sõt betapad mint állat kigyorsításon meg hát úszik. Biztosan setup gondja is van, de az idõ eredményem 3 defaultos kör után 1:27 eleje 1:26 vége lenne. 80 literrel!!

Ez CTDP 2006ban oltári jó setuppal ugyanezen a pályán teli tankkal 1:24.1 az elsõ körben utána romlott itt meg egyre jobb voltam. Ilyet lehet állítani upgradenél hogy KERS, de hogy mire jó franc se tudja lehet automaticén van de hát az úgy elég vicces :D. Egyéb grafikai hülyeség ami sztem szimulátorba nem kell ez a bizonyos ember meg a kezei...tök felesleges ha szimulátorban vagy kormány se kell hiszen azt fogod ...na de mind1 ez mellékes.

Elsõre olyan fura ez a bizonyos tapadás, nem csúszkáltam féktávon meg a gyors kanyarokban hanem betapadt mégis 100 fok fölé simán ment viszont egyenletesen oszlott a hõ. Mégis csúszkáltam kigyorsításon stb. Szóval nem tudom. Többet kéne ezzel foglalkozni több pályán, de ehhez volt viszonyításom és hát a tény hogy elvileg teli tankkal egy 2009es verdával simán meglehetne futni egy 2006os F1es verda idejét. Célegyenesben amúgy ilyen 325 körül volt a vége.

pointer4
Mondjuk az, hogy "Billesek is simán tudják tolni vele" igen nagy negatív jelzõ.
A legfontosabb értékelési pontot elfelejtetted, a fizika.

Ulvar, kíváncsi lennék az összehasonlításodra.
hondash3
Elvileg attól függ, hogyan van UV-zva a mirror.bmp a tükörlapok 3D felületére, ill. a cockpitinfo.ini-ben kell belõni a mirrorposition-t.

The Power of Dreams

Ulvar
õõõ--- na jó inkább nem kötekedek... leszedem megnézem. Ha CTDP 2005 vagy 2006 szinthez közel jár szólok.

kf1rl
Sziasztok!

Hát srácok le a kalappal Fsone csapata elõtt. Nagyon komolyra sikeredett a mod, Billesek is simán tudják tolni vele és kormánnyal is eszeveszett jó!

Szinte minden pályára megtalálhatóak az újabb festések. Hangok is nagyon jól sikerültek mintha a tv ben néznénk. A grafikáról ne is beszéljünk és a felhasználható Updatek rõl. Egyszóval nagyon ütõs mod lett.

Grafika 9/10
Hangok 10/10
Tartalom 10/10
Vezethetõség 10/10
Menü 9/10
Szavatosság 7/10 > Mivel 2010 et írunk így szerintem egy 2009 es mod nem annyira hozza lázba az embereket.

Egészében : Király <#vigyor2>

macleody
Az oké de ott honnan? :) Már mindegy, töltöm 2 helyrõl is, köszi :)
fsone csapat szivatja a világot na megyek is.

zolee145
Az árnyék biztosan így marad egy ideig.

A tükrökrõl belövése viszont érdekelne. Arra nem sikerült rájönni.

mackosajt
Lehet nem is volt sötét a pit, mint ahogy Monacoban sem az. ;)

csatolt képemen megpróbáltam megmutatni a szitut.
1. kintrõl sötét lesz az ablak, de a lámpabúrák is.
2. tükröket még tessék belõni, mert pl. RS4-ben iszonyat amit mutat, de a többi is van ami bugos
3. bentrõl is sötét lesz az üveg, asszem a belsõ vs mocitetõ nézet mutatja a legjobban, ráadásul a belsõ tükrön megjelenõ sötét keret is árulkodik. ;)
4. mûszerek is, amelyik elõtt plexis a cucc, besötétülnek.
Honda s2000 pl virít, mint a hülye. :)

kép

Firerock
mit vársz meg?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

V43 1105
Én nem csesztem szét, lehet nem mindenkit érdekel, de rfactorhoz köthetõ.. :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

na akkor megvárom:D

Alexease
Mar tobb mint egy eve keszul az a szerencsetlen FSONE2009, 1 napot csak kibirtok mar, ezert NE csesszetek szet a topic-ot. Nem mindenkit erdekel az F1.
ebbõl csak reggel lesz valami szerintem<#ravasz1><#vigyor2>

zolee145
Én még mindig azon agyalok, hogy ez bug vagy ficsör.:) Végsõ soron ha bemegyek egy alagútba ott is elsötétül a világ. Mondjuk világító mûszerek jók lennének, de arra nem látok esélyt.
Majd az rF2-ben megoldódik ez az önárnyék dolog.:)