61525
  • ronaldo86
    hello...az miért van h betettem az OBS Drifft Modot és ha megyek bármelyik autóval csak egyenesen megyek..em kormányzok és csak dobja ki a hátulját..???
  • Bigdaddy1005
    Köszike a segítséget
  • mcmoha
    Itt van a hivatalos oldaluk. Szerintem ott hamarabb kapsz segitseget.
  • Bigdaddy1005
    Próbáltam frissel is, de semmi, dedikált szerón meg nem lát haver, mer azt is próbáltuk, nem látja az IP met

Esetleg tudna valaki adni linket, honnan töltsem le az F1rft 2010 et + a trackpackot? Mert lehet hogy rosszat szedtem le
  • gviski
  • bardocz
  • gviski

Jelentkezz Magyarország egyetlen NASCAR bajnokságába, ahol átélheted az ovál versenyzés királykategóriájának a küzdelmeit. Szoros, eseménydús versenyek, kemény csaták, jó hangulat és kiélezett taktikai harc, ez az, ami a NASCARt olyan különlegessé teszi. Itt nincsenek előre lefutott versenyek! A fordulatokban gazdag versenyeken bármikor megnyílhat az út előtted a győzelemhez.
    Hogy a bajnokság még szorosabb és kiélezettebb legyen az egyenlő teljesítményű autók mellet, FIX, azaz mindenkinek azonos SETUP van, így neked nincs más dolgod, csak beülni az autóba és körözni.

Gyere és adj a szombat estédnek egy nagy adag adrenalin pluszt! Látogass el a VSR.hu-ra és CSATLAKOZZ az ország egyetlen NASCAR bajnokságához!

NASCAR, minden más csupán egy JÁTÉK!
  • Ulvar
    simán lehet játszani ha jól tudom. Legalább is én ha jól emlékszem egy Dedikált szervert tudtam csinálni és ketten simán fent voltunk multiban. Max olyan helyre mentél ahol módosították a modot és ezért nem tudsz menni vagy egyszerűen rosszul tetted fel. Próbáld meg egy teljesen szűz rFre rakni hogy úgy megy e.
  • Bigdaddy1005
    Sziasztok, az a problémám, hogy amikor online szeretném nyomni F1rft 2010(sompir) mod dal, akkor mindig kickelnek egy olyan hiba miatt hogy "f1rft 2010_mp_HDV." hibával. Rákerestem neten és azt találtam hogy a sompir féle mód nem jó az online játékhoz.
    Kérdésem, kérésem az lenne, hogy a sompir féle 2010 en kívül tudnátok e linkelni nekem másfajta 2010 modot, vagypedig, hogy ti hogyan játszotok a moddal.

Előre is köszönöm
  • bardocz
    Kár, hogy a különböző dolgokat nem tudom egyberakni:D Nameg kicsit nagy lenne ez a kormány abba az autóba:DD
  • Rojales
    jol haladsz, lassan meglesz az egész belső is a nemrég linkelt autodhoz :D
  • bardocz
    No, kell-e valamelyik kocsiba 30 centis kormány fékerőelosztóval, meg két gombbal?:D
  • akos
    Helló mindenkinek!!!
    Egy kérdésem lenne. FSONE 2008-nál szeretném kicsit átállítani, hogy a motor fordulatát szemléltető ledek magasabb fordulatnál gyulladjanak ki, mint most, PL, a zöld az olyan 18000 körül a piros az 18500 körül, és a kék, az pedig úgy 19000-nél. Mit kellene átírni, hogy ezt meg tudjam oldani???
  • Ulvar
    Lejjebb görgetsz és tracks
  • tobias88
    Az alap mapokat tudja valaki honnan tudom letölteni? (Toban-Brianza-stb)
    Mert nem mind van fent az rfactorcentrálon!
  • bardocz
    Én akkor lettem picit ideges, amikor újrajtnál a mögöttem lévő nem tudom hogyan, de olyan tempókülönbséggel ment bele a seggembe, hogy el is mentek mellettem rögtön. Ha az nincsen, akkor a köv sárgánál én vagyok a kutya, és máris előrébb végzek.
  • zolee145
    A probléma ott van, hogyha hosszú zöld van akkor nem lehet észnélkül tolni az elején, viszont nem tudod előre. Ha spórolsz, és mindig akkor jön a sárga amikorra kijönne a különbség a te spórolós gumijaid, és az eleje szétrongyolt gumijai közt, és az élre kerülhetnél akkor az marha bosszantó.:)
    Tegnap bele telt pár körömbe, hogy megfogjam Norbit. Annyi meló után ha jött volna az előzés előtt egy sárga nem örültem volna.
  • bardocz
    Nekem a nagyon hosszú zöld etapok ugyan úgy nem tetszenek, mint a nagyon rövidek, menjünk szépen 40 köröket egyben, és az úgy pont jó:D
  • Tekaay
    Dover 30-40 autóval lenne igazán jó :)
    Kb 15 kör alatt utolérné a sor eleje a sor végét :D Amm, tegnapi futam végéért tényleg kár kicsit, de azért megint látszott, hogy most már bármelyik pályán benne van a mezőnyben egy hosszú etap ahol zöld alatt kell pitelni. Doverben szerintem megint futni fogunk egy 100+ körös zöld etapot, csakhát jó lenne ha 15-16 helyett, 25-26an lennénk. :)
  • bardocz
    Összes road versenyem könnyebb volt eddig, mint a Nascar futamok. Ott sokszor tényleg csak körözgetni kellett, mivel az előttem lévő gyorsabb volt, a mögöttem lévő meg lassabb. Itt ilyen nincs, vagy ritka.
  • gviski
    És még az mondják hogy a NASCAR könnyű mert csak bal kanyar és padlógáz :-) Ahogy Aryton írta a fórumba: "Egyszerűségében rejlik a szépsége és a nehézsége"
  • bardocz
    Hát én nem csúszáshatáron mentem, hanem konkrétan csúsztam az utolsó kanyarból kifele:D
  • mackosajt
    Ha azt vesszük alapul, hogy ez igazából már nem is annyira Moszkvics a videóban, mint inkább egy szörnyeteg ( tehetett volna Target fadeszkás hátsószárnyat is rá, mert az lehet ismertebb :) ), még talán hihető is a szitu.
    Ebben a "csodálatos" példányban már nem is moszkvics moci van elhelyezve, meg picit babrálva van a futómű is.
    Ja és természetesen első az élmény a modnál, második a valóság.
    Sajna. Bár amennyire lehet,a gyári gépeket igyekeztünk valóságosnak megcsinálni, de a tuningoltak már erősen fantáziára vannak bízva, pláne, hogy pl. ehhez is annyi segítséget kaptunk, amennyit egy orosz rallyversenyző gyerek tudott adni. Történetesen, hogy BMW irányon szokták tuningolni. Így kapott szép izmos mocikat a Bajor Motorgyártól. :)
    Ja, és akar a fene abba a topikba menni érvelni. :)
  • gviski
    Mivel csak a hétfői teszten voltam és azóta nem is mentem vele egy kört se csak tegnap délután kezdem el készülni, fogalmam se volt hogy működik a gumi hosszú etap alatt, verseny előtt, kérdezem Morfit mennyire spórolós pálya, mint az előző, mondja hogy nem csak a hátsóra figyeljek, az első bírni fogja, hát nem sok kellet hogy első defektet kapjak a PIT elött. Amúgy nagyon jó volt a set lehetett jókat lehetett "driftelni". A kigyorsításokat nagyon élveztem szinte mindig csúszás határon tartottam, éreztem a FFB-n amikor elkezd csúszni a kocsi, elkönnyült a FFB. Szerintem közepesen jó volt a futam, a végén kicsit sok volt már a sárga, de megint mentünk egy olyan zöld etapot ahol szinte az egész mezőny le PITelt zöld alatt, ha Morfi nem kap defektet és nincs sárga már csak 1-2 kör kellet volna nekem is hogy PITeljek.

Jön Dover az is jó móka lesz ;-)
  • bardocz
    Szerintem ez volt a legrosszabb versenyem eddig. Hosszú zöld etapnál szétdrifteltem a hátsó gumimat, és muszáj volt kimennem a pitbe.
  • zsoca94
    Hello letöltöttem a F1RFT 2010-et és a TrackPack-ot és mikor rámegyek az időmérőre kilép és nem ír ki semmit ez mitől van?
  • ronaldo86
    h kell betenni a játékba a suprat??
  • Toby0501
    :D
  • b-type
    Nem rossz, pláne a modell, de nincs az a moszkvics ami ne pördülne meg ilyen kormánymozgásokra, a fizikája így szemre elég hihetetlen...akár azt is mondhatnám hogy ezzel nem lehetne érvelni az F12010 topikban :))
  • zolee145
    Én is azt hittem.:D
  • Toby0501
    Én is azt hittem, le is töltöttem mindet, s csak utána néztem meg, hogy mégis mit tartalmaz..
  • mcmoha
    Aha. Azt hittem hasznalhatoak.:(
  • Toby0501
    Ezek sajnos eléggé nem jó modellek.. Egybe van az egész kasztni, nincs meg hozzá a cockpit..
  • mcmoha
    Itt vannak Forza3 autok.
  • Smici1985
    Valaki nem tudja feltölteni valahova a Forza3-ból a Seat Leon Supercopa-s autót? Megpróbálnám átkonvertálni, mert sokkal szebb mint az a modell, mint a 2006-os modban lévő.

• gviski
  • mackosajt

Teaser from the EC 1.5
  • zolee145
    Érdekelne az alaktényezője.:D
  • bardocz
    Remélem félév végére már tudok valami értelmesebbet is csinálni majd:)
  • batihu
    Jó lesz ez Dávid! Még egy kicsit azért gyakorolni kell, és segíthetsz Emerico-nak!