61525
  • Totti5
    Meg fogom, de álltalában csak olyanokon megyek amit ismerek innen onnan amonnan, ezeket nem!
  • zolee145
    Esetleg megnézhetnéd a lézeres Oran Parkot, meg Eastern Creek-et... Meg még van pár szép pálya.
    Persze kétségtelen, hogy az F1 2010-nek a grafika az erős pontja, nm is értem miért akarják elb@szni azzal a grafika moddal, hülyeség.
  • Totti5
    Talán a CTDP Bahrain még nagyon szép.
  • Totti5
    Bocs hogy élvezem:) ISI alapájákon kívül még nem láttam szebbeket rf alatt, pedig eltelt jó pár év... ez van. F1 2010ben meg bitang jól festenek a pályák, és csak ott, persze lehet konvertálni ide oda amoda, de már messze nem lesz ugyan az a hatása.
  • Alexease
    Igen, mivel a Codies mashogy oldja meg az arnyekot es/vagy ott a statikus fenyviszonhyok miatt shadowmappot hasznalnak. Az rF-ben minden objectnel kulon-kulon be kellene allitani az arnyek vetest es fogadast. Eleg sok munka lenne, meg igy konvertalva is, megcsinalni normalisan egy-egy palyat.
  • arty
    Az a gond, hogy a codemastersből-konvert pályákon minden kb. egyen-fényes, fény-árnyéknak nyoma sincs. Rondábbak, mint az eredetileg rf-re készült pályák :) Sajnos nem csak a PP hiányzik... :( (mondom ezt a grid konvertek alapján)
  • Toby0501
    Jaja! Én a Shift zöld pokoljával próbálkoztam (ő az, aki magától kilép, amikor ki szeretnénk lépni xD), meglepően jól néz ki, kivéve az úton lévő graffitiket vagy miket, sok helyen színes négyszögek csak. :) Butítani nem kellett rajta, szinte ctrl+c ctrl+v művelettel megoldható, illetve butult magától, amennyire kellett neki. :D
  • bosco05 #55687
    Jó neki most az F12010 a minden. Ne csesztessétek már ... :D
  • zolee145
    És a kocsikat?:D

Amúgy a pályákkal az a nehéz, hogy bizonyos kanyarokban nullára vegyék a tapadást, hogy abban az 1-2-ben tutira megforogjál, míg a pálya összes többi részén kétszázszoros legyen, hogy ott véletlenül se.:D Ez lenne a szim verzió, meg majd kiadnak egy árkádot is, rendes tapadással.:D
  • mcmoha
    Igy nez ki egy GRID palya rFactorban:

• Alexease
    Barmilyen furcsa, a postprocess cuccokat leszamitva (ami igazabol nem tartozik a palyahoz), ugyan ugy nez ki, sot talan nehany rF cucc reszletessebb is;))) Ha az F1 2010-ben kiloned a PP-t, egy ultralapos, agyon optimalizalt poligonszamu, rajzfilmszeru latvanyt kapnal:)
  • Totti5
    Kellően le kell butítani és kiherélni, hogy a szintnek megfelelően nézzen ki:) ehhez idő kell.
  • Szabi1991
    f1es izéből átpakolták már a pályákat rfre ? :D
  • Dietrich
    CODUO + German Front
  • gviski
    Na végre megcsinálják! Valami jogi mizéria volt az építési engedélyezéssel ha jó emlékszek, azért áll/t évekig feltúrva parlagon....
  • Ulvar
    Nem rossz, jó nagy beruházás. Az alap meg marad a régi ha jól látom ami nem baj. Tetszik.
  • Smici1985
    Red Bull Ring alias átépített A1-Ring.

Jövőre már DTM verseny lesz itt.
  • bosco05 #55677
    cod1 :) de felölem összehasonlíthatod az összes többivel is, akkor is a cod1 :D (ez már picit nagyon off :D )
  • Ulvar
    Na hasonlítsuk össze a Cod1et és a COD6ot...

És kérdezzük meg a CB győzteseket hogy melyik a jobb :).
  • arty
    Win95-ön sem. -74/10 pont.
  • bardocz
    Nem működik SP2-n. 0/10 pont.
  • Solt
    Adom a véleményeket Urak! :) Azért tettem be a linket, mert kommunikálni úgysem lehet azzal az ipsével, így legalább aki a vallási fanatikus oldalára téved, legalább a szavazatoknál látja, hogy valami nem gömbölyű! :) Szóval szavazzatok! :D
  • gviski
    írtak a VHR-től hogy ha van kedvem akkor csináljam majd meg a VHR 2011 promo videóját :-)
  • Alexease
    Az egy vicc;) Grafikaban, idojarasban, toresben, karrierben igaza van. Pontosabban lenne, ha ugyanaz a jatekkategoria nenne (online-online vagy offline-offlien) es nem 5 ev megjelenesi kulonbseg lenne a ketto kozott;)
    Fizikaban es setup-ban egyszeruen meg "idiota" hozzaallas:) De ha jol tudom, alapbol valami XBox Arcade fooson tolja kontrollerrel, vagyis teljesen hasznalhatatlan a velemenye...
    Sajnos, nem sajnos, az elso negy osszehasonlitasi alapot, meg az rFactor2 sem fogja felulmulni. Egyszeruen nincs ra penz, kapacitas, liszensz, es nem arra keszul.
  • Roger6
    Ez a cikk annyira felbassza az agyam! Há' nem is játszott vele a csicskageci, aztán így isteníti azt a szar F1-et? Szánalmas, Magyarország én így...
  • Nightt
    Van 88 ember, akinek ez a legjobb autos jatek... szegenyek...
  • macleody
    Megtörtént :)
    "Árkádfos. Ennél egy Lego F1 2010 is élvezetesebb lenne. 1/10
    22 4.7%
    "
  • Solt
    Szerintem szavazzunk... :D

• atiwrc
    Gtaba van ilyen model ha gondolod :D

Egyébként van még itt renault, meg citroen, vw, talán opel teherautó is( ha az amcsi vackokat nem számoljuk), egy egész bajnokságot lehetne kreálni.

Kiváncsi lennék lehet e ehet jó fizikát csinálni, van ugyebár a kamion mod, de az nekem picit durvának tünik( vagy csak nem tudom vezetni és azért :D )

Majdnem kifelejtettem hogy a cmr5be is van furgon aminek van normálisnak mondható mappingja.

• Jokerr
    Állat !

És reklámfelületben szinte verhetetlen ez a széria !
  • gviski
  • gviski
    Ez nagyon nagy! kell ilyen! :D
  • adikakk
    Ja meg sokhoz hibaleolvaso meg sorolhatnám még mi nem csak villáskulcs meg ien alap cucok.
    On
  • adikakk
    Jó estét.
    Miket kinem találnak az emberek....
    A régi idök voltak a szépek amikor ladák meg trabantok versenyeztek....
    Azokat bárhol bármikor meglehetett szerelni ezeket az agyon elektronizált meg agyonbonyolitott autokat már nem lehet bárhol bármikor megszerelni mert sok speciális szermszám kell hozzá.
    Ja még az f1 az jó volt régen..
  • Firerock
    beteg:D
  • simcompany
    ma új mod ötletet kaptam :)
    Ford Transit Trophy
  • pointer4
    Nekem akkor is volt ilyen, ha kétszer volt meg ugyan az a pálya, egyszer simán, egyszer meg mondjuk az f1rfttrackpack mappában. Persze különböztek.
  • Ulvar
    már kérdezted, és mondtam hogy lehet módosítottak dolgokon ezért nem tudsz belépni, setup meg külön pályákra jó.
  • Bigdaddy1005
    Sziasztok, rem tudtok segíteni, f1rft t akarnák tolni, rámegyek egy szeróra és nem a jó pályát kezdi el betölteni. Ez miért lehet?
    Ja a másik hogy vki tudna adni egy jó beállítást hozzá? (net)
    [email protected]
  • Szabi1991
    ezt nevezik drift módnak :S
    élvezetesebben lehet driftelni a sima autókkal :D