61525
  • zolee145
    Új hardver sem segít. Ahogy Night írta el voltak szúrva a LOD-ok, vagy nem is volt. Toby megoldotta, úgy nem volt gond. Hogy mit csinált vele ne kérdezd.:)
  • Nightt
    Azt hiszem, h abban a modban a lod-ok nincsenek optimalizalva es emiatt keves az fps sok autoval... Toby csinal valami javitast erre, de nem tudom, h az megvane meg valahol...
  • Roger6
    Sziasztok!

Van egy kis gondom. Szóval feltelepítettem a BMW M3 E92 GTR mod-ot, és ha versenyt indítunk ismerősökkel, akkor hihetetlenül leesik az fps. Nem a pálya hibája, mert próbáltuk ugyanazon a pályán, más mod-al, simán van rajtnál 50-80 fps, de a BMW mod-al 15-20-ra leesik. Sajnos az sem segített, hogy minden levettem minimumra, csakis a felbontás maradt natív + DX9. Nem tudtok erre valami fps növelő megoldást az új hardveren kívül?
  • hondash3
    /mute mackosajt
  • mackosajt
    Akkor is ezt fogom hajtogatni neked, nem papírcsákót.
  • hondash3
    Nincsen nagy titok szerintem.
    Nekem gyűrődik az ütközéstől a flare polyja is, és azért bugzódik be krassoláskor.
    De jó lesz ez így.

Leeső ajtó....hm.
    Lehet csinálok azt is, de nem tudom mennyi szabad slot maradt még a debris-eknek. Eddig 17 db. leszakítható cucc van megadva.

De a kieső motor az poénosabb lenne . És könnyebben is kivitelezhető.
  • mackosajt
    Na, akkor áruld el neki a titkot lécci, különben ezt fogja tőlem állandóan hallani ventrin. :D
  • mackosajt
    Ahham, tehát soha
    Moftanában állandóan faragod, csiszolod.
    Mi lesz a következő? Kieső motor? Leeső ajtók?
  • Toby0501
    Nem bugos, nekem már teljesen jól működik. :)
  • hondash3
    Update majd lesz ha a végére érek mindennek.
    A kieső H4-es izzót meg Some1-nak jelezd, hogy bugosra írta meg a shadert.
  • mackosajt
    Nagyon pöpec! De mikó lesz má official update?
    Meg 0:29-nél a csillagszeműjuhászhatás is mintha lefittyenne. :)
    (tudom, én mindig ilyen hülye részleteket veszek észre)
  • ronnydown
    Naon pöpecek ezek a plakátok! Grat!
  • gviski
  • hondash3
    Kicsit faragtam a Civic törésmodelljén:

• pointer4
    Frusztráló lehet ilyenben elindulni egy wtcc futamon :)
  • Ulvar
    Hegessz egyet meg még egyet nekem is :D
  • Smici1985

Ilyen cocpit kell nekem.
  • bardocz
    Edina most búslakodik igazán:DD
  • bosco05 #55796
    de gagyi :D (bocs de tényleg az szerintem :D)
  • hugoagagyilo
    #55788 hsz-hez szolt :P
  • hugoagagyilo
    Ilyesmire gondolsz?obhun
  • simcompany
    hehehe :)

• Norbi1990
    Valamelyik csapat mappáját másolod azt elnevezed a csapat nevére utána a .veh fájlba kell átírni a nevet és kb ennyi.
  • Roger6
    Idézem magam: "annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e saját csapatot berakni?" - ha elmondod melyik részét nem érted, elmagyarázom.

Tudom, hogy csak akkor látják, ha letölti, mivel ez a 3. ligánk. Eddig patch formájában adtuk ki a dolgot, ami felülírta a régi skineket mindenkinél. De most saját csapatot akarunk belerakni, ez lenne a cél. Találtam ilyet, talán itt lesz valami érdekes dolog...
  • mackosajt
    Ha be is teszitek az egyen autót külön festéssel, azt a többiek csak akkor fogják látni, ha nekik is megvan az a gép.
    Természetesen megoldható, de ebben nálunk Trógi a profi, itt meg szerintem Emerico meg Toby-ék vágják ezt nagyon.
  • Szabi1991
    nemigazán értem a kérdést :)

nagyon jó mód, HRC-ben volt sok izgalmas verseny(közvetítések videói) :)
  • Roger6
    Akkor én feltennék egy kérdést. Szóval mostanában a BMW M2 E92 GTR mod-ot próbálgatjuk, és annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e saját csapatot berakni? Az adminoknak egyen autót akarunk, külön festéssel, egy külön csapatban. Szóval ez megoldható valahogy? Gondolom igen, csak a metódus nem ismert számomra, esetleg valaki felhomályosítana róla?
  • mackosajt
    Olyan kihalt a topik, mintha mindenki f1 2010-ezne a codi termékével.
  • Solt
  • arty
  • Ulvar
    "I sure hope rFactor 2 is still on track for a 2010 release. I have high expectations and hope I won't be dissapointed! I'm expecting netKar Pro and iRacing quality physics! "
  • Toby0501
    Bíztató jelek, dolgozik az ISI. :)
  • Penge88
    óóóóóó heeee, 2 hétig rfactor nélkül leszek, most várhatok jövőhét vasárnapig :D
  • mackosajt
    EastCars 1.50 @ RFC
    Tessék kritizálni nyugodtan. ;)
  • Szabi1991
    most kaptam meg a végleges nevezési listát a szervezőktől, ezen is rajta vannak :D
  • hondash3
    Enyime:

• Szabi1991
  • zolee145
    Most csináltam ledest, de amúgy az a mókás, hogy közelről alapból is ledes volt (eddig nem néztem), messziről, vagy verseny közben meg úgysem fog látszani, hogy ledes vagy sem.:)
  • bosco05 #55776
  • Szabi1991
    végtelen ciklusú