61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Pedig sokáig nem tart felvenni a kapcsolatot a mod készítőkel. Kérni felhasználási engedélyt. -
rFactor. :)
LFS topikban persze LFS. Need For Speed topikban meg NFS. Ne kérdezz ilyet. Próbáld ki őket és el tudod dönteni.;) -
urak R factor vagy Life for speed? -
Egy kis OFF/Reklam;)
Novembertol uj ingyenes (alapelofizeteshez jar) auto(k) az iRacing-ben!
-
te vettél fel msn-re? :) -
Mindenki olyan es annyi bajnoksagot indit, amilyet es amennyit akar;) Teny, hogy nem szerencses, de ha mukodik, akkor miert ne;)
Ket dolog, ami miatt problemas lehet (ez most NEM HSRL-re vonatkozik, ez altalanos!):
- nyiltan warezre epit
- lopott, atnevezgetett, modositott moddal mukodik -
értem én csak nem látom értelmét, de hajrá, ha te szeretnéd akkor sok sikert hozzá. -
Bosco hsrl régen is ment. Csak a sok figyelmetlenségem miatt felbomlott és most újra szeretnénk indítani. -
Tényleg nem akarok kötekedni, meg már sokszor le is írtam ezt, de van ennek értelme? Miért nem lehet végre egy helyre húzni? Maszim-Simco-HRC-VSR négyes mindenkinek minden igényét kielégíti, tiszta felesleges egy 65. ligát csinálni. Ez szubjektív vélemény, azért sok sikert hozzá. -
HSRL újra megnyitja kapuit ingyenesen! Jelentkezz Te is : Hungarian Sim Racing League -
Alapból az vagy :D. -
Én már nem keresek semmit, mert megtaláltam. De amint látod, emiatt hülyévé avanzsáltak.
-
-
hugoagagyilo #55881 Hali!
#55879,#55869 Nálunk van hely,bár nemrég kezdtük az rFactoros pálya futásunkat.Bajnokság inditása most van folyamatban,van saját szeró igaz nem non stop Du 2-től kapcsol be és jelenleg ingyenes.BMW M3E92 Gtr "kis átalakitással"toljuk minden este.
Bővebben itt:OBHUN -
Toya #55880 HSW.hu - ha jól sejtem nálunk fent van amit kerestek és egy Track Packet is találtam ezzel a névvel. -
david9205 #55879 Hello! Nem tud valaki valami jó kis F1-es ligát régebbi F1-es moddal?Vagy bármien jó kis ligát, nem feltétlen F1-es.
Köszi előre is. -
ficko14 #55878 köszi szépen -
De te vagy olyan hülye hogy még nézed is tovább :). -
ASR Godfather #55876 biztos azért szólt be, mert Nyíregyi :) -
Beszólsz b*zdmeg, de fogadok, nem nézted meg, hogy vajon a linkek élnek-e még. Most nagy gyorsan 10 oldalt végiggörgettem, mindegyiken döglött link van.
Szerk.: talán itt egy működő link. -
Na nekem google kidobta szerintem neked is kifogja.... -
ficko14 #55873 Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Rally Factor 2.1-et??????? -
ronnydown #55872
Race On
-
rFactor-ral tolják már?
-
ronnydown #55870 www.gtr-masters.hu -
Egy jó WTCC bajnokságot vagy vmi túraautós világbajnokságot tudtok mondani, ahol még van is szabad hely? Egy kis doboz autós mókázás most jót tenne:) Köszi -
Bocs, nem ide szántam egy ablakkal odébb, egy másik topic-ba!
-
Próbáld meg itt:Kormányok -
Az endurance versenyek elsosorban a technikat es a csapatokat hivatottak "kinozni", es persze, valamilyen szinten a pilotakat, mennyire birjak a gyurodest;) De nagy csapatasok, kuzdelmek valoban nincsenek;) Ez max annak jo, aki ott tud lenni vegig a box-ok, csapatok kornyeken, es lathatja mit hogy an ugykodnek:P Foleg, ha valami "komolyabb" verseny kismillio autoval Nord-on vagy LeMans-ban;) -
a szervezés kérdése. a szervező bevasalja a csapatonkénti 4000 eurot, és kész pasz, többi nem érdekli.
egyébként nézőként én is elaludnék rajta. nem az én világom :) mondjuk én speciel sose fogom megérteni ezt a versenyzési típust. sokkal drágább mint a sprint, nincs lényegében verseny hisz az autók között körök vannak. nem szabad a pilótának határon menni, van egy megadott tempó amit hozni kell. szóval nem értem na. ne tudjátok meg milyen lehetett Gabinak kb 3-4 mp-el lassabban menni mint amit tudott volna. de hát ilyen ez a fajta versenyzés.
viszont mint egy csapat tagja ott lenni, számolgatni, taktikázni stb, az nagy élmény. -
Láttam az autót :)
oda is mentem megkérdezni mi hogy mi volt...mesélték hogy fékprobléma volt a futamon :(
szép nagyon...valahol Ócsa közelében a benzinkúton láttam meg, rajta Tim Gabi nevét...gondoltam odaköszönök :) -
Persze, csak ilyen érdektelenség mellett nem tudom, hogy lehet fenntartani ezt a dolgot, de biztos minden csapat úszik a pénzben így jól szórakoznak. -
Ennyi :DD
Am nagyon megy az a Lotus.
H váltós vagy szekvenciális? -
Nem is nézőnek jó ott lenni. Sőőt, annak kifejezetten szar :D -
Sok néző nem volt :S -
-
Ohh, ezt nem tudtam, köszönöm szépen, remélem működni fog. :) -
Régebbi i2Pro kell hozzá, nem a legújabb. v1.01.0082 -
Egy kicsit off, de talán itt értetek a dologhoz. Szóval rFactor, mod telepít, mondom akkor legyen hozzá telemetria is. Motec i2 Pro + Data Acquisition Plugin 1.32
Minden frankón működik, a csajszi bemondja mikor kilépek a pályára, hogy veszi az anyagot, a log könyvtárban ott csücsül szépen az ld meg ldx (ennek a kiterjesztését nem vágom) fájl. Megnyitom Motec i2-t, kiválasztom, hogy az adott könyvtárból olvassa be a log fájlt, erre azt írja, hogy a könyvtár nem tartalmaz log fájlt. Nem tudjátok, mi lehet a gond? -
Ó de idétlen egy pálya.:D Vagy csak szokni kell, de franc tudja. Semmi ritmusa.