61525
  • Ulvar
    ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEE ALEX KÉRLEK NE TÖRÖLD LÉGYSZIII ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN!ÚRISTEN! JÚÚÚJÚJÚJÚJÚJÚJJÚJÚJÚJJÚJÚJJJJJJ!!!!!! ISTENEEEEEM :'))))) örömömbe elsírom magam! :'))))))) már meg van rá a keret GYERE APUCIHOZ KICSIM!!!
  • simcompany
    rFactor2 preorder
  • solo
    Hmm, ez a pálya érdekelős kategória: D
  • GPx8
    És mi a jelszó a kitömörítésekhez?
  • Toby0501
    A mas fájlt ezzel tudod megnyitni, megkeresed a mirror.bmp-t jobb klikk, extract, aztán képszerkesztővel nagyítod, mented oda, ahol a .mas van.
  • Ulvar
    Látszik szelektív a látásom, word-öt láttam only just XD.
  • Nightt
    Notepad = jegyzettomb
  • Ulvar
    jegyzettömb?
  • Nightt
    Es azt mivel kell megnyitni, h normalis szoveg legyen? Notepad, word nem jo...
  • Toby0501
    Valamelyik .mas fájlban van egy mirror.bmp nevű textúra. Annak a felbontását kell növelni, csakhát ugye minél nagyobb, annál izmosabb vas kell alá.
  • Nightt
    Hi! Arra van valami megoldas, h a tukor ugyanolyan felbontasban legyen, mint a jatek?
  • gviski
    Az is egy megoldás :D
  • Roger6
    Héjjj, Emerico! Ti már mindenhova betörtök? Győrben lőttem múlt hónapban ezt.
  • hondash3
  • mcmoha
    Dedalon.
  • Roger6
    Hogy a francba nem szédültök el a sok bal kanyar közben?
  • gviski
  • Szabi1991
  • zolee145
    OFF:

Azt mondták, hogy abban az esetben indulnak, ha ugyanazt az autót tudják használni a V8-ban is mint a DTM-ben. Ez nem 10%, hanem annyi százalék amennyire hajlandó a V8 átvenni a DTM technikai szabályzatát.
    Mellesleg nagyon remélem, hogy semennyire. Nem a BMW miatt, hanem a V8 miatt. Menjen a BMW nyugodtan, de akkor ő alkalmazkodjon, ne egy komplett sorozat, egy komplett földrész...

Kicsit hasonló volt a helyzet a NASCAR-ban: a Toyota be akart szállni. Nem az történt, hogy a V8-ak helyett 1,4-es sor4-gyel megy a NASCAR, hanem a Toyota épített olyan autót (és teljesítette az egyéb feltételeket, pl USA-ban gyártott autók) amivel indulni tud a sorozatban. Ez ilyen egyszerű. Jöjjön a BMW, mondjuk egy V8 szabály szerint átépített 5-össel.
  • Ulvar
    Ne feledd a lehetetlen is lehetséges :).
  • SirAlo
    Kiprobaltam azt is hogy egy masik helyre feltelepitem ujbol az rfactort , de ugyanez van ott is vagyis nem a jatek beallitasokkal van szerintem gond:(
  • SirAlo
    Hat sajnos ez sem oldotta meg a problemat, ha az effekteket bekapcsolom azok mukodnek de az alap ffb akkor se megy , ha az effekteket kikapcsolom egyaltalan nincs semmi erohatas a kormanyba szerintem valami mas gondja van a jateknak:( mar probaltam a RealFeel plugint is de az se sokat csinalt nincs valami debug vagy log fajlja az rfactornak amibe meg tudom nezni hogy mi a gond? Aztan olyat is szokott csinalni a jatek hogy fellepek es annyira kicsi az fps vagyis ugy erzem hogy szinte mar akad a jatek, de ha ujrainditom a gepet megy utanna jol, lehet a windows xp miatt vannak ilyen problemaim ? Win7en soha nem voltak ilyen gondjaim
  • Roger6
    "Egyszerűen képtelenség. Ha mégis..." - az ilyen mondatoktól agyhugykövet kapok.
  • Ulvar
    ide írtam a választ.
  • pointer4
    És ha én szívesen néznék V8-at, azt hogy tudom megtenni?
    Akár élőben, akár felvételről?
  • Dietrich
    V8 topicba folytassuk mert Alex kitílt örökre minket ;)
  • Ulvar
    2008ban lépett le a Bömös az F1ből 2009ben már tervezték a DTM kocsit és 2012ben állnak rajthoz...akárhogy számolom 3-4 év csak hogy ott induljanak hát akkor itt? Egyáltalán nem biztos hogy FOGNAK csak fontolgatják ami 10% egyelőre.
  • Dietrich
    nincs annyi..
    "V8 Supercars bejelentette a következő generációs autóról szóló elképzelését, ami a 2012-től állhat szolgálatba."
  • Ulvar
    Az még 3-4 év mire belépnek...De az a baj hogy amíg a DTM egy NÉMET sorozat Tehát CSAK Európában és azon belül is nagy részt Németországban rendeznek versenyeket, addig a V8 a világ másik végén más gondolkodásban más felépítettségben élnek alapból az emberek. Mind1 nem fog sikerülni nekik akárcsak a Porsche visszatérése az F1be meg a VWnek se a hülyesége...
  • Dietrich
    V8 - Belépését fontolgatja a BMW

mikor kiléptek a F1-ből és a WTCC-ben is leépitették a projektek azt is elmondták terveik között szerepel más szériákba való beszállás.
    egyik a DTM a másik a V8..ami nem lenne baj ha nem így kezdenék:
    hogy amennyiben ugyanazt a modellt tudjuk itt is versenyeztetni, akkor minden bizonnyal javaslatot készít a BMW a V8 Supercars szériába való belépéshezne akarjon diktálni..
  • Ulvar
    OFF: elnézést érte.

Nem fognak tudni beszállni, akkora tradíciója van a V8-nak nem tudnak piacot teremteni ide. Egyszerűen képtelenség. Ha mégis, akkor nem tudnak a szabályokba beleszólni, annyira bonyolult alapból... Nem szólhatnak bele, itt azért kiállnak, egy Európai céggel nem fognak nagyon foglalkozni. Láthatod virít még mindig náluk a Holden és a Ford miközben máshol nem kicsit vissza este a piacon.

Itt nem pénzre megy...persze arra is, de minimális fejlesztések vannak csak az autókon évek között. Hát van aki 1-2 éves verdákkal megy nem a mai fejlesztéssel de megy! Ráadásul évek óta csak a Ford és Holden 2 tábor volt és lesz is! Igaz a Ford csökkenő létszámba van de kit érdekel amikor most is Surfersbe Top 5 be 4 Fordos volt miközben van összesen 10 Ford a 30 autós mezőnyben...és ez nem egy pályán ...rendszeresen így van. Arról nem is beszélve 30 autó van egy pályán! Van verseny izgalom előzés kevésbé szólnak bele a versenybírók a kiélezett versenybe lásd ma, de ha kell keményen büntetnek ÉS AZONNAL 1 kör max...ha rosszul döntenek ez van...de döntöttek nem az hogy most hát vizsgáljuk ja persze blabla döntenek ott így nem úszhatja meg a büntit a vétkes. Most is volt mindre példa, úgyhogy megfogadtam innentől kezdve ha muszáj leszek felkelni hétvégén fél 3 fél 4 fél 5 fél 6kor megteszem csak azért hogy megnézzek egy jó futamot!

bocsi az offért amúgy V8 Supercar! (s hiányzik) topic van majd ott folytatom mert innentől (illetve lassan azt mondom jövőre) ott fogok írogatni róla linkelni streamet stb...
  • Dietrich
    csak itt nincs gyári meg privát csapat..nincs az hogy xy szándékosan 8. lesz hogy aztán a poleból rajtoljon és így tovább..
    FIA WTCC egy bohóckodás a V8 mellett..elég csak az idei évet nézni hogyan bántak el Micheliszékkel a különböző döntésekkel kezdve attól, hogy nem lehetnek privát csapat a nem egyforma büntik kiosztásáig..

de a V8 sem lesz sokáig ilyen..a BMW már jelezte beszállna a V8-ba szivesen....és akkor majd azt is szétbarmolják.
  • bosco05 #55942
    aki chromeot használ rossz ember nem lehet :)
  • Alexease
    Ez jo kormany, szokott mukodni:)
    A beallitasok is jok, de az INI-ben probald ki ezeket:
    - Steer Ratio Speed="0.00000"
    - FFB Effects Level="4" (bar ezek csak a kamu efektek)
    - FFB Gain="1.0"

De modonkent is valtozhat a dolog, a HDV file-okban, update-ekben is lehet sokszor FFB-t allitani, foleg ha a mod kompatibilis valamelyik FFB plugin-nel (ReelFeelPlugin).
  • SirAlo
    Formula Force Ex , de amugy ha effekteket bekapcsolom meg valami erzodik valami mukodik de az sem az igazi de ha az effekteket kikapcsolom olyan laza a kormany hogy vezethetelen az auto, kormany beallitasaim:
  • Alexease
    Milyen kormany, hogy van beallitva a control panel-nel (driver)?
  • SirAlo
    Eddig ment valahogy de eddig se volt 100-as , pl. a csuszkan ha 100%-ra allitottam ugyanolyan gyenge volt az erossege mintha 20-ra allitottam volna es ha effekteket bekapcsoltam forditva mukodott most pedig annyira kigyengiti a force feedbackot hogy egyenesbe is nehez tartani az autot, es barhogy allitom semmi nem valtozik csak ha effekteket bekapcsolom akkor erzodik valami de az se valami jo, utoljara mikor az Fsone 2008-al jatszottam akkor ment jol a dolog
  • SirAlo
    Hat atneztem es a Controller.ini-be be van kapcsolva de feltoltottem hatha tobbet lattok benne:
    Link
  • Alexease
    Nincs korlatozas a verziok kozott, mukodnie kell.
    Nezd at az ../rFactor/UserData/TENEVED/Controller.ini file-t, hogy mik vannak beallitva.
  • SirAlo
    hello, nekem nem akar az rfactorba mukodni a Force Feedback:( lehet azert mert csak az rFactor littlem van ? vagy nem ertem mi van de mas jatekkal kiralyul mukodik pl. Ferrari Virtual Academy vagy netkarPro