rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totti10
sziasztok

ilyesmi pályák vannak rfactorhoz? pár pálya nevet tudnátok mondani? köszi

http://www.youtube.com/watch?v=kEOKck7WWvU&feature=related

hajrá,lilák!

bakkerman
hmm csak a demot lehet leszedni,meg ott van a buy license felirat is,szóval ez nálam a kihagyós kategória 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zolee145
Az elsõ mondat vége volt a lényeg.😉

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ennyi erõvel mi értelme van az autó modelleknek?, azok is a polcon porosodnak.
Mi értelme van a festményeknek ?
Mi értelme van a szobroknak ?
Mi értelme van az életnek ?
Kemény dolgok ezek <#buck>
zolee145
Nagyon megéri egy ilyen mûanyag (jó tudom, igazi karbon meg ilyesmik) játékot venni. Nézegetheted azért a pár százezer Ft-ért, faszán tud porosodni a polcon, és még az rfactorhoz is sok köze van.😄

Max úgy lenne értelme ha egy szimulátor kormány helyére beépítenéd, és megoldanád, hogy mûködjenek a gombok meg tekerõk meg kapcsolók meg a kijelzõk. Viszont ehhez is rohadtul drága.

copass
ferrari f1 kormány replika
mennyi most az euro?! 😄

mcmoha
Talan nem tulzottan off. Uj kepek rF2-bol!

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
Az XMotor nagyon jó cucc, régen néztem már, azóta sokat fejlõdött.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Igen😉
bardocz
Ha a fizika készlesz, akkor kiadsz majd valami bétát? Egy autó van benne, az bõven elég.
bosco05
Át lesz konvertálva majd evo-ra vagy race onra?
simcompany
ez csak nekem új?

este ki is próbálom

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

daf xf
Sziasztok Fiúk!😊
Egy kis segítséget szeretnék kérni töletek.
Letöltöttem a ctdp 2006os modot.Fel is telepítettem de valamiért miután betölti a pályát kifagy mindig.😞
Ez mitöl lehet?
Semmi más mod nincs csak ez.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Norbi1990
<#taps>
simcompany
alakulódik..

simcompany

arty
ebay! 😊

Forza.

Ha ott valakit megkérdezel, akkor elõbbre jutsz, néztem több helyen is regisztrálva van (HSW), de sehol nem ad meg elérhetõséget.
simcompany
nem a pozícióját keresem hanem a kontaktot, értsd email, telefon, ilyesmi 😊

simcompany
Nos, nem tud valaki kontaktot BettesP-hez?

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csiaki
Szevasztok!
Van valahol neten leírás hogy a PRL fájlban mit hogyan érdemes állítani?
Köszi

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Dietrich
hrc-team.hu a letöltésekben az egyébb, pluginok részben..
vagy itt: http://prunn.xtreemhost.com/rfactor/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sziasztok
Ezt a féle kijelzést melyik moddal tudom elérni?mod
2010-es autókat találtam már de olyan kijelzést mint ami a tv-ben látható seholsem találok.

bosco05
ez oké, de terhelésnél mindkettõ úgymond "veszit a minuszból", ezért a belsõ behúz, de nem tudom jól megfogalmazni mire is gondolok
nincs elbaszva, ne írj át semmit

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

zolee145
Negatívval mégy elöl. Mint a síelõ amikor fékez. A bal oldali kerék jobbra megy, a jobb oldali balra. Stabilan fog gurulni az autó. Egy bal kanyarnál a jobb oldali kerékre megy a terhelés, így annak a balra húzó hatása jobban érvényesül, mint a bal oldali kerék kicsit jobbra húzó hatása.

Toby0501
Akkor el van baszva az rF, feliratozását tekintve.. Át is írom a GUI-ban a toe in-t toe out-ra.<#idiota>

zolee145
Ezek szerint, de amúgy a negatív érték az összetartás.

Az autók nagy részénél amúgy manapság dinamikusan változik a hátsó szét és összetartás. Manapság alatt értem az elmúlt 20 év autóit, kivéve a merev hátsó tengelyes jószágokat.

bosco05
Ezért mínuszos mert nincs rajta terhelés, az autó súlypontja a külsõ ív felé tolódik el, de ezáltal elhúzza a belsõ íven lévõ gumit. Nem tudom teljesen érthetõen leírni, de így van. Ami leírtál aszerint ha kevésbé mínuszos jobban fordul és lassabb egyenesben, ezek szerint az rF-ben széttartott gumival mész elöl, ami viszont nem igaz. Szerintem eddigis teljesen jól csináltad és most itt bonyolítod a dolgot 😊
Nightt
Hat sztem az rfben a negativ az osszetartas es pozitiv a szettartas! Ezt tobb helyen olvastam, most nincs idom megkeresni, de a setupolas tapasztalatok is ezt igazoljak!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Toby0501
Miért a belsõ íven lévõ gumiból van több a pályán? Azon pont hogy nincs terhelés..<#fejvakaras> Pl egy jobbosban a bal oldali kerekek terhelõdnek, ha elõl összetart, hátul szét, akkor fordul az autó rendesen.. (legalábbis józan paraszti ésszel gondolkodva) De nem is ez volt a kérdés, hogy mi kell elõre, mi hátra.. A kérdés arra irányult, hogy rF-ben a pozitív érték összetartást vagy széttartást eredményez-e.

Közben megtaláltam rá a választ is:
Toe In
Increase front (positive): Improve turn-in; increase front tyre wear; decrease straight line speed
Increase rear (positive): Improve stability; increase rear tyre wear; decrease straight line speed
Decrease front (negative): Decrease turn-in; increase front tyre wear; decrease straight line speed
Decrease rear (negative): Decrease stability; increase rear tyre wear; decrease straight line speed

Ezek szerint a pozitív érték az összetartás, a negatív a széttartás. Ha Toe out lenne az rFactorban, akkor kellene negatív értéket használni elõl.

bardocz
Szóval tulajdonképpen jól állítottam be, csak a nevét tudtam rosszul.
<#vigyor5>

Nightt
Megeloztel, valami hasonlot akartam belinkelni😊

Egy kasztnis autonal kb -0.2, -0.4 kozotti beallitas jo elol hatul +0.05, +0.2 kozotti.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

A negatív értéknél beszélünk összetartásról.
bosco05
- kell elõre mert ha kanyarodsz a belsõ íven lévõ gumibõl ér több a pályára, így behúzza a kocsit a kanyarba
bosco05
a + a szét a - az össze
bardocz
Valaki, aki ért hozzá még ezt tanította GTL-ben, és ezért azt használom😄
Toby0501
Az neked miért jó, hogy széttart elõl a kerék? Elvileg az a jó, ha picit összetart, könnyebben befordul a kanyarba.. Ez alapján én elõl széttartást használtam, mert azt hittem, hogy az az összetartás..és csodálkozok, hogy alulkormányzott a vas.<#idiota>

bardocz
És úgy tudom, hogy összetartás a pozitív, ami hátul kell, és széttartás a negatív, az meg elöl kell. Aztán lehet ezt is rosszul tudom, mint sok minden mást.
Toby0501
Hm. Kezdem azt gondolni, hogy eddig fordítva használtam rF-ben a ToeIn beállításokat..
Szóval valaki legyen szíves és tisztázza bennem a kérdést: ha pozitív az érték, akkor összetartásról vagy széttartásról beszélünk?<#zavart1>

Köszönöm!

Tudtok nekem segíteni? Sehol nem találok guideot ovál pályás beállításokhoz. Ha valaki mutatna egy linket azt megköszönném.

Külföldön miután levették a polcról a játékot a pénztárnál kártyával fizetnek, hihetetlen, de igaz <#hehe>
Dietrich
üdv a XXI. században 😊

bardocz
Tudom, hogy meg lehet oldani, de akkor is vicc, hogy készpénzzel ezért nem lehetett fizetni.
Dietrich
nem de valamilyen mezei otp-s vagy más banki utalással meglehetet oldani családon belül vagy ismerõsnek biztos, hogy van ilyen.
de ha minden kötél szakad van olyan bank akinél 200Ft a havi díj és mindent lehet intézni neten keresztûl..