61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Honda Civic Type R 2007. letöltés. -
Eccleston a 85. születésnapját Szocsiban akarja tartani az első F1-es futamon a ruszkiknál...ez is vicc amúgy ;) -
Amúgy nemrég olvastam, hogy az iR-es fiúk indítványozták, hogy a valóságot igazítsák az iR gumijához.:D Végülis ha Türkménbasi 75 évre emelhette az átlagéletkort törvényileg akkor miért ne lehetne a valóságon alakítani egy kicsit?:D
Najó, ez csak vicc.;) -
Tóth Jozsef #56051 Köszönöm szépen a segítséget már megy jól. -
Nem úgy értem a fiktívet, hanem úgy, hogy F1 témakörben nem odaillő.
Hogy mit érez meg mit nem az ember azt hagyjuk, próbáltam, nem estem hanyatt. Amúgy meg ha jól tudom a kezdetektől sírtok normális gumiért, meg hajtásláncért, meg ugye a fék, stb. Nade nem is ezért írtam amit írtam.
rF-ben is idegesít amikor látok mondjuk egy ligában F1 bajnokságot, és mondjuk van futam Surfersben, meg ki tudja még hol. Nem a pálya a baj, kedvencem, csak ott nincs jelenleg F1 verseny. Ha mondjuk a 2012-es naptárban benne lenne már nem zavarna, de nincs.:) -
Nem F1-es autora talaltak ki azt a palyat, az biztos;)
Az a New Hampshire palya, nem fiktiv, ami elsosorban oval (NASCAR), es annak is a road resze. Ami nagyon jo amugy, mert dimbes-dombos, jo kanyarokkal, jo razos, egyeletlen aszfalttal - es persze, also kategorias autokhoz:)
Nem hivatalos iR futam volt, csak ott is teszteltem egyett a palya karakterisztikaja miatt;)
Azert az rF utan teljesen mas vilag, amikor az ember valoban erzi maga alatt a felfuggesztest, a kerekeket, a gumikat;P -
Próbáld meg kikapcsolt tűzfallal. Nálam csak úgy ment. -
Valami nem okés. Vagy a pálya van a nem megfelelő autó alatt, vagy az autó alatt van nem megfelelő pálya...
Tényleg a hideg ráz az ilyen fiktív izéktől. Mondjuk a 20-30 Williams is mókásan mutathat egy online versenyen, de ez egy másik történet.:D -
köszönöm! :) -
Tessék:
Fiesta Cup -
Tóth Jozsef #56044 Jó ez jó meg minden látom a másik gépen a szervert de mikor be szeretnék lépni azt írja ki hogy csatlakozási idő lejárt pedig csak fél perc telt el a szerver készítése és a másik géptől való belépésig. És ezt a problémát hogy tudom orvosolni?
-
rFactoros Fieasta-t lelehet valahonnan tölteni?
gugliztam, de semmi :( -
Akit esetleg érdekel, kiadásra került egy elektromos fantázia autó.
Voltexe 1.0
Csak rfc valamiért nem műkszik rendesen, de tőlünk tölthető, ha érdekel valakit. -
Tóth Jozsef #56041 THX -
1. Minek a hamachi mikor rendes szerver is van?
2. A routerben engedélyezni kell a portokat:
TCP: 34447
UDP: 34297,34397 -
Tóth Jozsef #56039 Helló!
Az volna a kérdésem hogy ruteres nettem van és szeretnék a hamachi program segítségével egy lan hálózatos szervert csinálni de meg csinálom mind két módszerél a kinti program segítségével (rfactor Dedicated) és bent a játékban is próbáltam már és sehogy se látták az emberek a szerveremet.Miért nem látták?
Választ köszönöm előre is. -
Ez a cincegés:DDDDDDDD -

-
:D:D:D:D -
akkor ez olyan mint Onasim a valóságban ;) -
Uccso, kavedaralo hanggal;)
Amugy "rajottem" miert szarabb a hang, mint kellene: felvetelnel valamit tulvezerel es/vagy a "Dolby/Stereo atalakitassal" van a gond:/ Sok a duborges es elveszik nehany hang kozeprol;)
Persze, tudom, amugyis szar, csak az lehet, de hat ez van:D
-
LOL! :)
En csak poenak szantam, hogy forditva irtam a nevet (ha mar visszafele megyek a palyan), nem tudtam, hogy GPL-hez valaki megcsinalta (es/vagy valoban hasznaltak igy)?!:))))) -
Basszus! Megvan! 

-
letöltés.
csak aztnemtudom rF-hez van-e... -
Soha nem hallottam rola, raadasul nem is talalok ra utalast sehol. Ez egy letezo palya?
-
Tropsom :)
-
Ezt a palyat hogy hivjak?:) -
Nem;) De tessek, legyen porszivo hang is;D
-
Nagy köszi :))) -
Nagyon klasz.:) Kozben valaki feltoltotte ide is.:) Toltsed mig meleg.:) -
:( köszi, és milyen ? A mérette mindenesetre elég nagy. -
Sajnos csak ez az egy link van.:( Nekem reggel lejott; probalkozni kell tobbszor aztan egyszercsak jo szokott lenni.:) -
Szia mcmoha!!
Sajnos a Monaco 2010 nem jön le :(
Szeretnék kérni egy másik linket, ha van
köszönöm . -
Most kivételesen Mugen emlíette, hogy láttam már? Én meg rálestem, majd megmutattam nektek is. :D
Amúgy miért lennék hibakereső program? Megoldásokat is tudok ám. ;)
Amúgy meg tényleg a lelógás a fő ok, amiért mutattam.
EC-ben szoktunk így járni, hogy lecsúsznak a dolgok a helyükről, aztán lehet javítani. -
Ha egyszer ezeknek a kenyérpirítóknak ilyen szar hangjuk van. -
Köv félévben pályázok minden ösztöndíjra, hogy tudjak iRacingozni
-
kávédaráló hangnál most sem futotta többre? -
Monaco 2010 -
Szerintem nem az a baja, hogy hova vannak felfogatva, hanem hogy nem fekszik fel az egész féknyereg, csak az egyik fele, és a másik vége lóg. -
Szerintem te nem is egy élő fórumozó vagy, hanem valami hibakereső program.:D
Amúgy miért ne lehetne ott a féknyereg? Az F1 autókon pl 6 óránál van az első meg a hátsó féknyereg is. Régebbi DTM autón láttam, hogy elöl két féknyereg volt 3 és 9 óránál. De mondjuk hátul a az F430-on is kettő van, az egyik a kéziféknek van, a másik az üzemi fék. Szóval ezer megoldás létezik.