61525
  • SimaSuna #56054
    Honda Civic Type R 2007. letöltés.
  • Dietrich
    Eccleston a 85. születésnapját Szocsiban akarja tartani az első F1-es futamon a ruszkiknál...ez is vicc amúgy ;)
  • zolee145
    Amúgy nemrég olvastam, hogy az iR-es fiúk indítványozták, hogy a valóságot igazítsák az iR gumijához.:D Végülis ha Türkménbasi 75 évre emelhette az átlagéletkort törvényileg akkor miért ne lehetne a valóságon alakítani egy kicsit?:D

Najó, ez csak vicc.;)
  • Tóth Jozsef
    Köszönöm szépen a segítséget már megy jól.
  • zolee145
    Nem úgy értem a fiktívet, hanem úgy, hogy F1 témakörben nem odaillő.

Hogy mit érez meg mit nem az ember azt hagyjuk, próbáltam, nem estem hanyatt. Amúgy meg ha jól tudom a kezdetektől sírtok normális gumiért, meg hajtásláncért, meg ugye a fék, stb. Nade nem is ezért írtam amit írtam.

rF-ben is idegesít amikor látok mondjuk egy ligában F1 bajnokságot, és mondjuk van futam Surfersben, meg ki tudja még hol. Nem a pálya a baj, kedvencem, csak ott nincs jelenleg F1 verseny. Ha mondjuk a 2012-es naptárban benne lenne már nem zavarna, de nincs.:)
  • Alexease
    Nem F1-es autora talaltak ki azt a palyat, az biztos;)
    Az a New Hampshire palya, nem fiktiv, ami elsosorban oval (NASCAR), es annak is a road resze. Ami nagyon jo amugy, mert dimbes-dombos, jo kanyarokkal, jo razos, egyeletlen aszfalttal - es persze, also kategorias autokhoz:)
    Nem hivatalos iR futam volt, csak ott is teszteltem egyett a palya karakterisztikaja miatt;)
    Azert az rF utan teljesen mas vilag, amikor az ember valoban erzi maga alatt a felfuggesztest, a kerekeket, a gumikat;P
  • macleody
    Próbáld meg kikapcsolt tűzfallal. Nálam csak úgy ment.
  • zolee145
    Valami nem okés. Vagy a pálya van a nem megfelelő autó alatt, vagy az autó alatt van nem megfelelő pálya...

Tényleg a hideg ráz az ilyen fiktív izéktől. Mondjuk a 20-30 Williams is mókásan mutathat egy online versenyen, de ez egy másik történet.:D
  • SimaSuna #56046
    köszönöm! :)
  • Smici1985
    Tessék:
    Fiesta Cup
  • Tóth Jozsef
    Jó ez jó meg minden látom a másik gépen a szervert de mikor be szeretnék lépni azt írja ki hogy csatlakozási idő lejárt pedig csak fél perc telt el a szerver készítése és a másik géptől való belépésig. És ezt a problémát hogy tudom orvosolni?
  • SimaSuna #56043
    rFactoros Fieasta-t lelehet valahonnan tölteni?
    gugliztam, de semmi :(
  • mackosajt
    Akit esetleg érdekel, kiadásra került egy elektromos fantázia autó.
    Voltexe 1.0

Csak rfc valamiért nem műkszik rendesen, de tőlünk tölthető, ha érdekel valakit.
  • Tóth Jozsef
    THX
  • macleody
    1. Minek a hamachi mikor rendes szerver is van?
    2. A routerben engedélyezni kell a portokat:
    TCP: 34447
    UDP: 34297,34397
  • Tóth Jozsef
    Helló!
    Az volna a kérdésem hogy ruteres nettem van és szeretnék a hamachi program segítségével egy lan hálózatos szervert csinálni de meg csinálom mind két módszerél a kinti program segítségével (rfactor Dedicated) és bent a játékban is próbáltam már és sehogy se látták az emberek a szerveremet.Miért nem látták?

Választ köszönöm előre is.
  • Totti5
    Ez a cincegés:DDDDDDDD
  • hondash3

• Totti5
    :D:D:D:D
  • Dietrich
    akkor ez olyan mint Onasim a valóságban ;)
  • Alexease
    Uccso, kavedaralo hanggal;)
    Amugy "rajottem" miert szarabb a hang, mint kellene: felvetelnel valamit tulvezerel es/vagy a "Dolby/Stereo atalakitassal" van a gond:/ Sok a duborges es elveszik nehany hang kozeprol;)
    Persze, tudom, amugyis szar, csak az lehet, de hat ez van:D

• Alexease
    LOL! :)
    En csak poenak szantam, hogy forditva irtam a nevet (ha mar visszafele megyek a palyan), nem tudtam, hogy GPL-hez valaki megcsinalta (es/vagy valoban hasznaltak igy)?!:)))))
  • mcmoha
    Basszus! Megvan!
  • SimaSuna #56031
    letöltés.

csak aztnemtudom rF-hez van-e...
  • mcmoha
    Soha nem hallottam rola, raadasul nem is talalok ra utalast sehol. Ez egy letezo palya?
  • Alexease
    Tropsom :)
  • mcmoha
    Ezt a palyat hogy hivjak?:)
  • Alexease
    Nem;) De tessek, legyen porszivo hang is;D

• Hexenking
    Nagy köszi :)))
  • mcmoha
    Nagyon klasz.:) Kozben valaki feltoltotte ide is.:) Toltsed mig meleg.:)
  • Hexenking
    :( köszi, és milyen ? A mérette mindenesetre elég nagy.
  • mcmoha
    Sajnos csak ez az egy link van.:( Nekem reggel lejott; probalkozni kell tobbszor aztan egyszercsak jo szokott lenni.:)
  • Hexenking
    Szia mcmoha!!
    Sajnos a Monaco 2010 nem jön le :(
    Szeretnék kérni egy másik linket, ha van
    köszönöm .
  • mackosajt
    Most kivételesen Mugen emlíette, hogy láttam már? Én meg rálestem, majd megmutattam nektek is. :D

Amúgy miért lennék hibakereső program? Megoldásokat is tudok ám. ;)
    Amúgy meg tényleg a lelógás a fő ok, amiért mutattam.
    EC-ben szoktunk így járni, hogy lecsúsznak a dolgok a helyükről, aztán lehet javítani.
  • pointer4
    Ha egyszer ezeknek a kenyérpirítóknak ilyen szar hangjuk van.
  • bardocz
    Köv félévben pályázok minden ösztöndíjra, hogy tudjak iRacingozni
  • Totti5
    kávédaráló hangnál most sem futotta többre?
  • mcmoha
    Monaco 2010
  • pointer4
    Szerintem nem az a baja, hogy hova vannak felfogatva, hanem hogy nem fekszik fel az egész féknyereg, csak az egyik fele, és a másik vége lóg.
  • zolee145
    Szerintem te nem is egy élő fórumozó vagy, hanem valami hibakereső program.:D
    Amúgy miért ne lehetne ott a féknyereg? Az F1 autókon pl 6 óránál van az első meg a hátsó féknyereg is. Régebbi DTM autón láttam, hogy elöl két féknyereg volt 3 és 9 óránál. De mondjuk hátul a az F430-on is kettő van, az egyik a kéziféknek van, a másik az üzemi fék. Szóval ezer megoldás létezik.