61525
  • bardocz
    Inkább Richard Burns Rallyval próbálkozz, mert amik rF-ben vannak ilyenek, azok nagyon gagyik. Vagy teljesen sima a murva, ami k olyan, mintha aszfalton kicsi lenen a tapadás, vagy repked az autó össze-vissza.
  • mtzfan
    Sziasztok!valaki tudna mondani olyan oldalt ahol tudok rally pályát letölteni ladához?előre is köszönöm
  • zolee145
    Szigorúan széria verzió.:)
  • Szabi1991
    argentin v6ba jövőre azok is lesznek :D
  • zolee145
    Ha kiszedtek egy C63 AMG-t azonnal kéretik nekem elküldeni a modellt...vagyis az rF-be belerakott modellt.:D
  • PacsutaTibi
    Nem vagyok Pesti, de a tied biztos hogy Forza3? Nem csak valami videó DVD? :D

Van egy csomó program xbox360 backup meg egyebek, meg tán vannak .zip fájlok is amihez egy sepckó zip kicsomagoló progi kell.

Megmondom a tesómnak hogy szedje le jövő héten. Ugyis egész nap megy a gépe.:D
  • gordon 24
    Én tört verzióba leszedtem a forza 3-at.. De DVD formátumban van:D Szóval nem tudom hogy kell szétszedni.

Plusz én nem is értek hozzá, szóval hiába.

De ha gondolod megírom aztán oda adom vagy nem tudom... (ha Pesti vagy egyszerű:D)

Csak nem tudom hogy audits meg Video ts-t hogy lehet szétszedni, úgy hogy magát az adat részét lásd..
  • PacsutaTibi
    Én csak 2-3 lapról szoktam szedegetni a kocsikat. Az egyiken full felbontásba vannak, a másikon lod1 de az is kb 32ezer poligon, egy kocsi. És azon a lapon most elkezdte a kirakott kocsikhoz felpakolgatni a nagyfelbontású belsőket.

Most megnéztem de egyiken sincsen fent a ford meg a holden.

De elvileg van elég jó leírás hogy hogy kell kivenni. Csak akkor be kelleneszerzni egy Froza3at

Egy helyen találtam de onnan 60kb/sel csorgott...
    Ha nem lesz más lehet kivárom. Mert kurva jó gépek vannak benne.
  • gordon 24
    Az nem lenne, rossz. És esetleg a V8 supercars 2 gépét nem tudnád ki halászni belőle..

Mert abból lehetne egy nagyon komoly modot csinálni rtraktorra...
  • PacsutaTibi
    A kép linkje: kép
  • PacsutaTibi
    A Forza 3 ból kilehet venni a faceliftes Focus RS-t.
    De az csak 3 ajtós illetve az első lökös szélével is kellene kicsitdolgozni.

• spiczi91
  • gordon 24
    :DD
  • gordon 24
    Jaja:D

Mondjuk ez annyira gáz:D

2 lámpa egy motorháztető egy első lökös 2 sárvédő és egy homlok fal csere és ugyan az..

Basszus szerintem egy sarki lakatos kb fél órás munkával kicseréli a homlok falat rajta.. Utána egy 1-1.1/2 óra szerelés után kész az "új fokusz.

Plusz, egy hátsó lámpa ki be és kész.

Erre a gyári wrc-ket matricával toldozgatjuk:D Az elején és az új fajta lámpán kívül az ég világon semmi különbség a 2 autó között:D
  • zolee145
    De amúgy az Emerico képén lévő is rendőr autó, legalábbis a csomagtérajtón ott van, hogy Sün.:D
  • zolee145
    Ez meg a matrica-fészlift.:D

• gordon 24
    Ja! Ez a Rally vb-s időszakos igen..

Tehát az eggyel régebbi focus. A BTCC ben viszont az újabbat használják.. A Rendőr autó orrút.. Olyan kéne, hogy legyen:D

De mindegy jó ez végül is, legalább Focus:D Ő az ni-. Ilyen kéne.. (jahh és hajrá Team Aon!:D)

• zolee145
    Fészlift előtti Kókusz ST, ahogy nézem. Mellesleg a rali vb-n is ezt használják, csak rá van matricázva a fészliftes lámpa, meg hűtőrács.:D
  • palinho96
    köszi!
  • Ulvar
    Hát...dedikált szervert kell csinálni, van egy ilyen exe a főkönyvtárban. A lényeg hogy a 2 mod meg pálya ne különbözzön egymástól amivel tolni akarjátok. A dedikált résznél megcsinálja szépen mindent ahogy kell nem lép ki elindítja a rendes rFet és kész. Mehet a móka.
  • gordon 24
    De kár, hogy nem az új Focus van benne..

Át lehetne valahogy csempészni Race07 be:D Mondjuk ez is jobb mint a semmi.. Csak a jó lenne valami szaki aki át tudná rakni nekem:D
  • palinho96
    sziasztok!
    Bocsi, de nem akaródzik vissza olvasni...
    Az leen a kérdésem, h. tört játékkal haverral (CSAK 2-em) szeretnénk játszani (Online vagy LAN is jó lenne), dce még én se tudok.. kérlek segítsetek!
    előre is köszi:Pali
  • simcompany
  • SirAlo
    Hát az annyira nem érdekel hogy meik év, 2008-2009-es még lehet jobb is lenne , 2008ba szebbek az autók is és lehet taktikázni a tankolással is:)
  • Alexease
    Tobb valasz is lehetseges, de foleg azert van sok RFT, mert Ok mar a szezon kozepen megjelennek, mig az FSONE csak 1-1.5 evve kesobb;) Ha FSONE-nal szeretnel F1 2010-et tolni, akkor az majd csak jovo nyaron esetleg osszel lehetseges;)
    Bar szemely szerint, szerintem teljesen mindegy, de ez mar mas kerdes:)
  • pointer4
    Biztos tiszteletből. Hungarikum.
  • Debilon
    :DDD
  • SirAlo
    Hát én se értem miért megy minden liga RFT-vel:\ Pedig az Fsone szerintem jobb , ha nem is jobb az RFT nem jobb annyival hogy minden liga az RFT-t válassza :D
  • pointer4
    Szerintem csinálj egyet, ilyenben nagy hiány van.
  • SirAlo
    Hi, tudtok nekem olyan ligat mondani ahol Fsone moddal mennek, ingyenes es aktiv is?:)
  • Szabi1991
    ezért lesz szombaton is ezen a pályán.. >.<"
  • Nightt
    Na, 1 het mulva en is leszek:)
  • Dietrich
    biztos lehetsz benne, hogy kb ez lesz merthogy Szabi ezt tegnap este álmodta meg :)
    reálisan nézve szombat vagy 1 hét múlva szerda lenne a jó dátum..
  • Szabi1991
    Top Race :)
  • Roger6
    De milyen verdával?
  • Szabi1991
    remélem hogy többen :)
  • hondash3
    Asszem jövök.
    De ha megint 3-an leszünk szomorú leszek.
  • Szabi1991
  • Nando8
    Hali.

Segítség kellene.
    Nem tudjátok azt hogy lehet megoldani, hogyha upgrade-elem a kocsimat, akkor az AI is ugyanazokat az upgrade-eket kapja meg?

Köszi.
  • Ginger17