61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Megnéztem, ha ennél sokkal magasabbak akkor nagyon rángat visszaváltásnál. Kéne nekem egy H váltó.:) -
atiwrc #56213 http://hsw.hu.ip10.varolista.hu/index.php?headlinesid=16254
Jött ma valami rally factor world 2010 mod, jopár kocsival, de igy a rallyworld után nagyon nem tetsző fizikával. Szerintem ez az általam említett rallyfactor1.0 folytatása lehet..... -
azé köszi, de majd nézzétek meg a kuplungra vonatkozó értékeket
és ne automatán válts... -
Ezt a menüt azért kapta a mod, hogy feltűnőbbek legyenek a festések. Így azonnal ott van az ember szeme előtt. Nálam nem csúszik a kuplung, user error. -
hmmm... hibakereső robot scanning the mod files...
.
..
...
.... error found in \s2000\.hdv
.... csúszik a kuplung, de nem kicsit
.... scan forward
.....
...... error found in \mazda mx-5\.hdv
...... csúszik a kuplung, de nem kicsit
....
...
..
.
eddig ennyi.
Remélem javítjátok.
Illetve ha szabad megjegyeznem, a hideg kiráz, amikor ilyen átbuherált menüvel találkozom, ráadásul mindig race weekend-re akar menni alapban. Szép, meg jó, hogy ennyit melóztok vele, de (hangsúlyozom) nekem ez már sok. ;) -
Ez most a legfrissebb, mert a mai azon ritka napok egyike volt amikor semmi nem változott.:D -
Ez valamivel gyorsabb, mint a MU. -
Ezt jol idozitetted:) Eppen tegnap, tobb honap kihagyas utan, elinditottam az rFactor-t, es a Shift Street MOD jott be default-ba (csak 2 MOD van fent, ez es a GTL), erdeklodni is akartam, hogy letezik-e frissebb verzio a 0.4b-nel;) Es igen, most mar letezik:D
THX! -
A Logból nem tudsz kiszedni semmi, a starter a tuti ha biztosra akar menni az ember. Én mondjuk pont leszarom :) Aki ekkora gyökér azzal kár foglalkozni. -
david9205 #56205 Valaki esetleg F1 WCP 2010-et próbálta már? -
Szabi1991 #56204
-
Annyit hozzá tennék, hogy amennyiben az ember az rF-en belül nem kapcsolja ki a segítségeket akkor is minden off a nevezett állásokban, de valamiért mégsem ugyanaz. Ezt mondjuk nem értem, de egy kicsi, mondhatni észrevehetetlen segítség azért mégis marad, ki tudja miért...:) -
Ha még esetleg valaki játszik ezzel a játékkal:
Shift Street mod 0.5b
Rídmí:
Verziószám: 0.5b
Kiadás dátuma: 2010.11.14.
Új autók/javítások:
- minden autó fekete hiba javítva, ezzel együtt javított tükröződésbeállítások
- Audi S3 FWD Cup (javított szélvédő, fényszóró)
- Ferrari 599 GTB (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari California (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari F430 Challenge
- Ferrari F430 GTC
- Ferrari F430 Spider (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari F430 Scuderia (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari F430 Scuderia Spider 16M (Manettino az upgrades menüpont alatt)
- Ferrari F50GT
- Ferrari FXX
- Ferrari Superamerica
- Ford Focus ST FWD Cup (javított szélvédő, fényszóró)
- *Porsche 997 GT2 (javított szélvédő, fényszóró)
- Renault Megane Sport FWD Cup (javított szélvédő, fényszóró)
- Seat Leon Cupra FWD Cup (javított szélvédő, fényszóró)
- Volkswagen Golf GTI (+FWD Cup, javított szélvédő)
- Volkswagen Scirocco (+FWD Cup, javított szélvédő)
* - csak javítás
** - az új autók már a javított fényszórókkal készültek
A Manettino helyes használata:
- válaszd ki a neked tetsző beállítást
- a pályán kapcsold be az ABS-t(F9), kipörgésgátlót(F8) és menetstabilizátort(F4)
- ha a CT vagy CST off beállítást választottad, kapcsold ki az összes segítséget
Fizikát érintő változások:
- FWD autók aerodinamikai beállítása
- 4WD beállítás
- Sebességváltó és kuplung beállítások
- Pilóta súlya
A telepítő törli az előző verziót. -
Csíterek mellett elég nehéz jól szórakoznia az embernek.
-
Nem tudsz vele mit csinálni Laci
Nem könnyű bizonyítani és nem is érdemes vitázni rajta. Abban bízhatsz csak, hogy megunja és nem boldogítja egy idő után és lelép. Ha türelmes vagy megvárod, vagy lelépsz.
A lényeg Te jól szórakozz. -
Abból csak olyan véget nem érő vita van, hogy csaltál, nem, de, nem, de, nem...
Gondolom olyan megoldás kellene a fórumtársnak ami megbízható, oda lehet tolni az illetékes orra alá, hogy itt meg itt, így meg így csaltál, viszlát.
Ha jól tudom vannak LOG ellenőrző dolgok, vagyis elvileg futam után meg lehet nézni, hogy volt-e valakinél valami okosság vagy sem. -
egyensetupos verseny nem volt? replay-ben azért könnyen ki lehet szúrni, ha mókolt valamit. -
haflac #56197 Sajna én ilyen startert nem igazán tudok elkészíteni,bár ha tudnák is, akkor is a ligaadminon múlna.Abban a ligában egy ideje már nem versenyzek(kb 3 hete),visszamentem régi kedvencemhez,na ott még nem láttam olyat,hogy valakinek minden létező mód(még az álltalam megpiszkált is) feküdjön.Ilyen egyszerűen nincs.És ez gyanús.Meg az is ,hogy olyan srácokat "tol le a pályáról",akiknek az f1-es módok nagyon fekszenek.És utána az egyik srác megkérdezi chaten,hogy xy mióta pro? Na ez mekkora :)
-
szatocs #56196 Ha nem csal, de a gépét egy bizonyos módon buherálja meg, akkor is kemény másodperceket hozhat körönként. Volt rá példa, hogy egyik ismerős megmutatta, hogy hogyan is lehet ezt. Száj tátva maradt, olyan különbség volt. -
lehet csalni. sajnos. van cheat. sajnos. van több tucat crack verzió, majd mindenben van cheat is. sajnos.
kiszűrni csak úgy tudod, hogy írsz egy startert a modhoz, ami a fizika elemeit egy szerverről hívja meg, így a csalás kizárva.
az hogy valaki csalt-e, jelenlegi tudomásom szerint nem bizonyítható 100% így csak a fenti modszer van a kiküszöbölésre.
vagy egy kulturált liga. -
Pedig bizony ez rF. A pálya meg az F1 2010 konvert.:) -
Gyornyoruen nez ki, nulla arnyekkal;)))) -
Gyeee, ez milyen játék? Mert az rF sose nézett ki ilyen szarul. Meg a színek, mintha lego-ból lenne :D -
neztem most:) lehet:) -
sztem rám gondolt, és nem nem rugtam be tegnap csak ma, tömören röviden kapja be a bolygó napot tartottam :) -
Korea 2010 kamera
-
haflac #56188 Hi!
Hogyan lehet kideríteni,hogy valaki csal vagy nem csal?Adott egy versenyző x ligában aki,mikor megismertem hát nem igazán volt gyors,vett egy sz,gépet és egyből ufó kategóriás versenyző lett.Nekem gyanús az ilyen szintű fejlődés,csalásra gyanakszom.Fogalmam sincs,hogy rfactorban hogyan lehet vagy lehet-e egyáltalán cheatelni online,de nem is érdekel a módja,én inkább legyek lassú de fair,viszont arra nagyon kíváncsi vagyok,hogyan lehet ezt kiszűrni.Aki tud pls help,akár privi,akár ide.
Köszönöm! -
van már honlap F1 2010 ellen? mert mellete volt mikor ki sem adták még a játékot..a gazdája azóta eltűnt mióta Michelisz szerint 10% a szim benne :p -
Ha nalunk lezarnanak 1 autopalyat ilyen celra, akor az orszag negyede megbenulna;)))) -
rF alá megvan ez a pálya...
kegyetlenjó :D
-
Nem kell pályát építeni csak le kell zárni megfelelő útszakaszt :D ezek a Litvánok csak tudnak valamit :D -
höööö? ezt kifejtened? nem rolam volt szo:D -
valaki mintha nem kicsit frusztrált lenne ... akarsz beszéllni róla, Jacek? beszóltak az f1 2010 topikban vagy mivan? -
:D
Legnehezebb módon úgy nyertem fifában, hogy átvettem az ellenfél csapata fölött az irányítást, és lőttem kellő mennyiségű öngólt
-
Nem ugyan az 15 percen keresztul nem eszre venni hogy a sajat kapudat tamadod:D
De aznap volt Tekken is:D:D:D:D 10 perc utan folmerult benne a kerdes hogy most melyik is az o babuja:D -
Nemigaz, NHL09-ben még csak véletlenül lőttem öngólt, amikor a kapuból akartam passzolni:D -
Mert nem erted:) azert van, meg regen amikor a PS2 zsir uj volt, egy haverom agyig betepve 10 percen keresztul tamadta a sajat kapujat fifaban:D mig mindenki szakadt a rohogestol o meg koncentralt:D:D na ez a konzolosok lelki vilaga:D igy elvezheto minden szar:D -
Mi vagyunk Teszkó bolygó boldog lakói...
-
sajna a tomegnek ez kell:( -
David Anthonyson hüje... 
Igazad van ebbe és pont ez bosszant hogy hüje a világ...