61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-

-
-
Igen, ez jo kerdes;)
Ennyit tudtak, vagy ugy gondoltak, amit csinaltak boven jo;) De mindenki tudja, hogy 4-6 eve mar a "regi" DX9-re olyan dolgok jelentek meg grafikailag es efektileg, ami extrabrutal volt. Ami nem is zabalt aranytalanul tobbet az eroforasokbol, mert a nagyresze shader-es, hardware-es.
Nem kell ide DX10-11, meg a DX9 sincs kihasznalva rendesen. Sot az rF2-ben sem lesz DX10. De ott az F1 2010 (Codies), latvanyban eleg jo, foleg eso, idojaras, az is DX9.
Az rF1, mint egyszeruen, szabadon modolhato engine jo volt, eppen annyira komplex, amennyire kell. Szimes temakorben meg boven magasra pozicionalt (az akkori LFS/nK/Racer/VGP3 stb. mellett). Es meg bovitheto is volt, a SimBin eleg sok pluszt kihozott belole.
Az rF2-vel majd sikerul majdnem beerniuk az 5-10 eves stilust, kiaknaznak nehany regi DX9 effektet;) Bar amit eddig lattam belole, az sem lesz telejsen 100-as;) -
köszönöm, hogy ezt a költői kérdést nem nekem kellett feltennem ;) -
Érdekes, hogyha ezt így meg lehet csinálni, 5 éve az ISI vajon miért nem fordított rá időt?
-
Ez így szaggathat ott is? -
rF1 shader projectek, mod-kent;)
-
Tudtok valamit mondani egy olyan problemarol hogy futam kozbe csak ugy eltunik az rFactor? semmi hibauzi csak megyek es hopp sehol az rfactor, RFT 2010 mod es mar masodjara csinalja...:( -
hugoagagyilo #56327 Help!
Légyszi ha valaki tud segíteni PTRKennyVette féle Hot Laps progi behangolásával kapcsolatban nagyon megköszönném.
Thx -
De sokat agyaltam már ezen, csak én nem poénból, hanem egészen komolyan.:) -
Szabi1991 #56325 szóval a menedzseres játékot beleépiteni egy szimulátorba :D -
Én inkább maradnék a kattintok kettőt, és már versenyzek is módszernél
-
Annak meg lenne is ertelme - csak kellene ala egy jo fizikai engine, ami mindnet szamol, foleg az aero-t;)
Mindenki a megadott feltetelek alapjan, kesz/kapott/modellezett kasztnira, szabalyokhoz kotott beallitasok alapjan, sajat autot epithetne maganak, csinalhatna kulonfele szarnyakat, felfuggesztest mittudomenmit (amit normalisan szamolna a program), azzal tesztelhetne s indulhatna a bajnoksagban:DDDDDDDDD
Lehetne csapatokat alapitani: lenne aki modellez (otletek/kasztni/aero), aki fizikat csinal (beallitasok, setup, telemetria stb.) es persze aki vezeti az autot;D
Majd 10-20 ev mulva...;) -
Szabi1991 #56322 viszont lehet a tesztet szimulálni
-
Januar-februartol mar biztos lesz valami;) Ahogy megjelennek az elso F1-es promokepek a 2011-es autokrol, nehany nap, es mar mehetsz is veluk ahogy akarsz;) Igaz, hogy a fizika, gumi, koridok, festesek, pilotak, csapatok, palyak meg ismeretlenek, de az teljesen masodlagos egy evadot feldolgozo mod-tol;D -
Fúúúúúúúúú, hogy nem nekem jutott először eszembe :D
Van már 2011-es F1 mód vaze? :D -
Jól néz ki.
Dec 1.jén fog indulni. -
Ezt a RaceRoom dolgot probalta mar valaki? http://www.raceroom.net/
Ez is ingyenes SimBin probalkozas, az RTR/iOpener utan/kozben;) -
A gumit akarom sötétítni, Fsone 09 Gumi grafika tetszik nekem -
apaaa kezdődik... -
:D -
Pirelli minek a 2010-es autókra? Vagy már szar a mod, mert véget ért a 2010-es bajnokság? Szóljunk Sompirnak, hogy kapja össze magát, mert legkésőbb karácsonyra a 2011-es moddal akarsz játszani?:D -
Az a gond hogy csak a motor hangot teszik bele es kesz :S de meg sok masnak is hallatszik a hangja az autoba , azt kellene megoldjak de szerintem nem is probaljak -
Hi, tudtnatok valami otletet mondani hogy RFT 2010be megvaltoztassam a gumi skinjet? DDS fajlba nem talaltam gumi skint, akkor hol talalom? Csak mert nem tetszik hogy annyira vilagos a gumi es szeretnek valtoztatni rajta, esetleg pirelli feliratot irni ra;) -
szatocs #56311 Én füldugóval.
-
Solt #56310 Meg sem próbáltam a felvételit, van ám önértékelésem!!! :D -
Fel se vettek a BKV-hez, valld be, aszonták aluliskolázott vagy a csapatukba :D
Ellenőrnek meg nem mentél :D -
Solt #56308 Azt amit EZ! :)
Ha egyszer majd egy szimulátorban ilyen hangok lesznek, akkor 100-s csomag papírzsebkendővel ülök majd a gép elé... asszem... :D -
Solt #56307 Megbuszoztatnálak dundi égnek állna a hajad!! :D -
Még nem láttad? :D -
Tolja neki :) Biztos Griddel gyakorolt. -
eeez mit csinááál?
-
#56286 :P -
Solt #56302 

( kurva irigy! :( )
-
Ezek tenyleg igazi vadbarmok 
Tegnap a kamionos reszt neztem... az egyik ugy elhagyta a rakomanyat, h eszre se vette, a masik ego rakomannyal erkezett meg, szarra rohogtem magam
-
biza, arra számítok. funrace lesz. nem megfeszülés inkább jó kis móka. -
Én ezeket a verdákat próbáltam, hogy ezek mekkora szarok voltak számomra xDDDD. De nagyon kiélezett és jó csatákat lehet vele vívni. -
Nevezés >> -
akkor tömegközlekedj :) -
Ebből annyit tudtam kinézni, hogy ezek mind állatok