61525
  • Alexease
    En sem, mert az intenziven lennek:))))))
  • bardocz
    Mondjuk egy ilyen után lehet én sem tudnék sokkal többet mondani:D
  • Alexease
    Megneztem megint, valoban eleg szarul volt. Van rajta jonehany kilo pluszban, tuti nincs kondiban (szam.gep. elott nehez:P), es a meleget meg biztos hogy nem birta, nincs hozza szokva;) Ha jol lattam, kicsit osszehanyta magat:DD
    Amugy meg tenyleg olyan, mint Kimi, igazi Finn:) Az elso, izgalmas, valodi versenyautos korok utan visszajon a pit-be, kerdezgetik, es a valaszai: ja, aha, ja, ja, ok, ja , aha, aha, ja...:))))))))))
  • arty
    A 90% tulzás.
    Nem mindenkinek egyen izlése van.
    Alibi szinglis fps-t sem vásárolok.

Ha az ISI nem tanult az első rész "kudarcából", hát ez van.
  • Alexease
    Azok nem tizedek, hanem pont azok a masodperces dolgok;) Csak ahoz mar valoban nagyon kell (igazabol) ismerni a palyat, autot:)
  • zolee145
    Dehogy. Azért van mert mégsem megy a gyors visszaváltás keresztben motorfékkel beesés a kanyarba, majd szép szögletesen rángatva a kormányt padlón kigyorsítás.:D Meg egyszerre gondolom nem is ment 2-3 körnél többet, mert a gumikopáshoz nincs hozzászokva.:D
  • TerranceG
    Ha valaki nem tudné és érdekli, kint van az Endurance mod SP1. AudiR10, Peugeot 908, stb
  • bardocz
    Nincs kondiban, rosszul is lett a kocsiban. Nem is csoda, ez egy rohadt nehéz pálya. Nameg marha meleg volt, ő meg finn, és nincsen hozzászokva.
  • Norbi1990
    Féktávon is van még sok ahogy hallottam a végén a leggyorsabb körét. Ez valószínű azért lehet mert nincs kondiba vagy nem engedték neki, hogy idióta módjára váltson vissza :D
  • bardocz
    A rázóköveket szinte alig használta, már az minusz pár tized lehet.
  • Alexease
    Es mind ezt egy nehez, veszelyes palyan! Egy ilyen elso versenyautos teszten sok-sok uj, izgalmas dolog van, de elore sorolandok a technika megovasa es az eletbenmaradas;) Sot, a felhajtas es a nepszeruseg miatt, meg valszeg egy egyszerubb kicsuszast is cikinek erzett volna - bar messze nem lett volna az. Egy atlagos europai vagy uj F1-es palyan egyszeruen csak a bukoter vagy a homokagy a "buntetes". Itt biztositott a totalkar:)
    Valszeg, ha beleferne a kisebb tores, zuzas, kicsuszas, frusztacio nelkul tesztelhetne hataron, gyorsan meglenne a palyacsucs is;)
  • bardocz
    Hát az biztos:D
    Hihetetlen, hogy először ül versenyautóban, és fut egy 3sec-el rosszabb időt, mint az aktuális pályarekord.
  • Alexease
    Huttu-val felesleges hasonlitgatni barmit, mindig vicces eredmeny jon ki;) Nem csak profi, hanem megszallott is, vagyis sokat megy. Es mindenfele szimulatorral, ami megjelent;)
  • bardocz
    Néztem a statjait, több vezetett köre, meg nyert versenye van arányaiban mint nekem top5-ben célbaérésem:D
  • Alexease
    Itt egy kicsit OFF lehet, de igazabol meg sem;)
    Szimulatorozas, kis tortenelem, technika, versenyek, Greger Huttu, az elso valodi teszt, eredmenyek stb. Jol osszerakott, vagott, szerkesztett video, sok infoval.

(Az hogy iRacing, ne remisszen el senkit, ez most nem jatek reklam - na jo, csak egy kicsit:P - csak Ok (is) teremtettek meg a lehetoseget. Bar Ok is penzbol elnek, nem jotekonysagi szervezet, de azert megis dicseretes, amit a szimulatorozassal kapcsolatban kiepitenek.)

http://www.iracing.com/greger-huttu/
  • Penge88
    Emerico! A Deli György bá is a Suzuki kupában versenyez? Tudsz róla, vagy ismered? Csak azért mert mikor kimentem Zengőék elé a Ferihegyre, akkor ő hozott vissza a koliba és emlegetett valami Suzuki kupát! Jól elbeszélgettünk a Gyuri bávan! :-)
  • Dietrich
    no ilyen eső kell az rf2-be :))
    (reggel néztem/néztük a versenyt)

• Dietrich
    az FPS is csak 1x jó singleben..mert mindig ugyanaz történik akárhányszor is kezdi el az ember ;)
  • Ulvar
    Customize. Control. Connect. Aki ebből nem ért vásárlás előtt az így járt. De amúgy manapság a játékok 90%át multira tervezik. Nem értem miért gondolkodnak egyesek még mindig a single-ben. Nem csak szimulátor terén hanem FPS és had ne soroljam még mi minden terén.
  • arty
    kihagytad, hogy "trymedia digit vásárlás miatt nem vette meg" ;) ha a második is digit disztribucios lesz, remélem legalább steamre, d2d-re, stb kerül...

(én sírtam eleget a tartalmatlanság miatt és ma sem tudok játszani az rfactorral: pár moddal szoktam menni néha pár kört, csakúgy, mert "jó" - gyanus, hogy a második ugyan ez a kategoria lesz és akkor csak steamakcioban vagy olcson lemezen 1-2 évvel megjelenés után lesz beszerezve. ha nem multizol, az rf egyszerűen nem éri meg :( üsetek ;) )
  • Alexease
  • Alexease
    En sem azt irtam, hogy csak akkor tesznek bele ezt-azt, ha megveszed, hanem azt, hogy mar most latni, hallani, hogy lesznek dolgok, amit csak kesobb tudnak beleepiteni. Ezzel nincs is gond. De ha nem veszi meg senki vagy tul kevesen, akkor SZERINTEM, nem fogjak elkapkodni az utolagos munkakat;) Mivel az ar, csak az alapot tartalmazza, a tobbi csak bonuszplusz;) Persze, ha megigerik, akkor valszeg meg is csinaljak.

Altalaban csak az boki a csoromet, ha valaki alapbol meg sem veszi, de igenyei vannak, elvarasai, kivansagai. Mint az rF1-nel nehany ember: nem vette meg, mert csak online lehet, es nincs benne tartalom. Kesobb meg azert, mert megjelent nehany SimBin cucc, ami "jobb", bovebb. A vegen meg azert nem, mert mar elavult, ugy is jon az rF2;) De ettol fuggetlenul, lehet hogy evekig folyamatosan tolta (az alja, amikor ezt szervezett keretek kozott, bajnoksagban teszik)...
  • bardocz
    Gonosz Alex, fúj fúj! :)
  • zolee145
    Jelen állás szerint annyit tudunk ami a hírekből kiszivárgott. Ha ehhez hozzájön egy-két apróság (normális megoldás bizonyos futóműtípusokra, mert az az alapja egy autó viselkedésének), és egy kicsit több lehetőség a hangokkal akkor szerintem máris megéri megvenni.
    Dinamikus napszak változás most is van, dinamikus időjárás, pár grafikai apróság (önárnyék, hogy Alex is örüljön:D) és asszem rendben is vagyunk.:)
  • Toby0501
    Az ISI sehol nem írt vagy mondott olyat, hogy ha megveszed csak akkor lesz beletéve ez meg az.. Ezt Alex hangoztatta.
  • arty
    A mindenhol kicsit tulzás, sok játékból van demo szerencsére.

Ráadásul az ígéretek közt is van különbség: "bennevan és becs'szó jó" vs "vedd meg és ha sokan megteszitek becs'szó beletesszük és jó is lesz" :)

Mind1, nem az én pézem, de ebből megint nem kerül egyenesbe az ISI ...
  • zolee145
    Mindenhol ezt teszed. Nincs demo. Van egy szép lista (pl F1 2010), hogy mit tud, meg videók, meg szavahihető emberek nyilatkozatai, meg fizetett versenyzők véleménye, aztán megveszed, és vagy örülsz, vagy pofára esel.
    Aztán persze a kézikönyvben minden oldalon minimum egyszer le van írva, hogy a készítők jelenlegi állapotában tekintik késznek a programot, és amennyiben nem tetszik az a te bajod, de semmi olyat nem mondhatsz, hogy ez meg az kéne bele, miért nem tudja, stb.
  • arty
    csak ez már megint milyen? előre fizessek egy ígéretért? :(
  • bardocz
    Azért ebben alapból több autó lesz, és érdekesebbek, mint az előzőben voltak. Így talán már az alapjáték is jobban fogja vonzani az embereket.
  • Alexease
    Az lenne a legjobb, ha a tortet, el sem lehetne inditani:) Pl. online, bejelentkezos rendszer.

Mivel mar most is ugy reklamozzak az rF2-ot, hogy csak a megjelenes utan tudnak/fognak beleepiteni meg tobb lehetoseget (idohiany, penz stb.), igy az eladasok fuggvenyeben fognak/tudnak majd hozzaallni.

Ha mindenki agyon warezolja (mert kell neki de ingyen mert O nem fizet csak online-os vetelert nem dobozos jatekert es ez nem er ennyit mert csak mod es alig fejlesztettek csak le akarja tesztelni az XY jatek az isten o ugy sem hasznalja annyit ugyanaz mint az elozo stb.:DDDDD), hiaba is vannak igenyei, semmi ertelme tobb energiat belefektetni.
  • Alexease
    Sajnos az alap rFactor FFB efektek, szamitas nem valami jo. A szimulalt (kamu) rangatasokat erdemes nullara venni, kikapcsolni esetleg minimumra allitani. A kozepre huzas is kikapcs. Es erdemes hasznalni hozza valami FFB plugint (pl, Real FFB vagy LEO), mert azok rendesen a felfuggesztesbol szamoljak az eroket. Persze, ha szar a MOD vagy szarul, hianyosan van osszerakva, azzal nem lehet mit kezdeni. De az nem az engine hibaja!
  • simcompany
    Na végre megszereztem. Tim Gabi első győzelme, és első totálkárja.
    http://vimeo.com/17438207
  • Nightt
    Nagyon remelem, h az rf2-ot majd nem lehet torten online jatszani es ezert ertelmesebb tarsasag alakul ki...
  • bardocz
    Majd rF2-ben;)
  • gviski
    LFS követendő példa lenne, de részemről itt ezt a témát le is zárom...
  • Norbi1990
    Ha rF1el nem lett semmi akkor bármi mással mér lenne?
    Nem is értem anno miért nem sikerült összehozni ezt az egészet.
  • gviski
    Ezt már egy párszor átrágtuk, én nem láttok arra esélyt, hogy rF1-gyel bármi is legyen...
  • Toby0501
    Szerintem próbálják követni a lengyel vonalat, ami egyébként is követendő példa lenne.. Egy nagy társulat, mindennel tolják, sokan vannak, nevelőszériákkal, tele jó programozókkal (lásd [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1091827918&no=56329]#56329[/url]).
    Szóval nem lenne ez hülyeség, ha nem ragaszkodna mindenki a saját kis nevéhez, társulatához, ligácskájához.
  • gviski
    Ezzel én is egyetértek
  • simcompany
    nocsak.

Mindegy, a véleményem az hogy a Simracing-es srácok világszínvonalú portál készítettek és üzemeltetnek, de ezt a ligázást én nem erőltetném.
    De mindenki azt csinál amit akar :)