61525
  • Debilon
    nekem is megy w7 alatt, nemhiszem hogy azzal lenne a baj
  • Szabiedem
    na meg azt nemtom, hogy a win7-nek lehet köze hozzá? mondjuk hallotam már másnak műxik
  • Debilon
    a win7-ben default a dx11, semmi köze ahhoz milyen dx-et tudó vga-d van.
    maximum dx10-es effekteket tud megjeleníteni játék alatt
  • Szabiedem
    elvileg friss minden, viszont most ahogy megnéztem furcsállom hogy a windows 7 azt írja hogy direktx 11 van fent holott tudtommal ez a kártya direktx 10es
  • zolee145
    Egy eredeti VFTS-t én sem vinnék pályára. Megcsinálnám gyári állapotúra, és néha előhoznám, meghajtanám kicsit aztán vissza a helyére.:)
  • arty
    uj driver, uj directx megvolt? bár nemtom agps kártyákhoz van-e még driver
  • Nightt
    Nekem ATI 9600-zal csinalta ezt... vga csere utan nem volt gond...
  • Szabiedem
    Hát nemtudom eddig jó volt. Nem is melegszik túl a vga. Régi VGA-val is jó volt még a radeon 9550, akkor ez csak nem kevés neki.
  • Nightt
    Sztem keves a vga...
  • Szabiedem
    Sziasztok!Kéne egy kis segítség.Mostanában egyre többször hal meg az rfactor, de csak ha verseny van és többen vagyunk. Szabadedzéseken meg időmérőn szinte soha semmi baj. Rámegyek a verseny feliratra mutatja a kocsit majd fekete kép aztán visszajön, megy megint aztán megint fekete és van mikor villog a fekete ill. az asztal között. VGA: radeon hd2600 pro 512 agp
    Nem tudom, hogy a vga e a baja mert más játékkal pl GTR2 semmi gond.
  • bardocz
    Jaja, eleve Vilniusi alig van, mert nem tudtak legyártani 400-at, vagy mennyit, és más üzemek is csinálták, most már régi is, számomra kb felbecsülhetetlen:D
    Rallyzni inkább csinálnék egy másik ladát, amit nem kell félteni.
  • bosco05 #56653
    Én se, bár én szerintem más okokból :D Te féltenéd ha jól veszem ki a szavaidból én meg inkább félnék :D No meg egy Ford Fiesta ST N3-nak jobban is örülnék, ha mondjuk VFTS helyett azt kapnám, hogy rallyzzak (utóbbit úgy se tudnám elvezetni :D ).
  • bardocz
    Ja akkor okés. Mondjuk nekem lenne egy eredetim, vezetni sem merném:D
  • bosco05 #56651
    Nagyon sok VFTS van, amihez még hozzányúlnak. Ezt jelenti a szépen rendbe tett. Kijön a gyárból mondjuk 150 ló, nekiesnek annak a motornak hozzáértők és kihoznak belőle 210-et. Tisztában vagyok vele, hogy sok az itthoni barkács, de ez már nem a 90-es évek :)
  • bardocz
    Mit nevezünk szépen rendbe tett VFTS motornak? Mert én azt, amit Vilniusban raktak össze. Ahhoz a gyári papír 160-at ír, és ehhez hozzá lehet számolni a szovjet nagyotmondást:D
    Ha olyanról an szó, amit itthon összebarkácsoltak, és VFTS-nek nevezik, akkor az akár lehet annyi is.

Emiatt is nagy kavar van itthon ebben, az országban van 1db eredeti VFTS, de az összes többi ladát is úgyhívják:D
  • bosco05 #56649
    Hát én úgy tudom, hogy egy szépen rendbe tett VFTS motor 200 felett dobog.
  • bosco05 #56648
    nem indul, vagy nem indult? *
  • bosco05 #56647
    Nem tudom milyen háttere van Gabinak, de hogy onnan ömlik a pénz az fix :D Van olyan autóverseny itthon ahol Gabi nem indult, vagy nem indult? :D Megy 12 óráson, suzukin, rallyba, gokartba. Nem mint ha sajnálnám tőle, de egyeseknek igen igen jól megy :D Belsőt majd kérek :)
  • simcompany
    A ladák 130-170 LE között mozognak, de pl az a Polski amivel Tim Gabi megy a Szilveszter Rallye-n, abban is VFTS motor van, ami 190 LE.

Eléggé változó, zsebpénz kérdése
  • Alexease
    Utobbi 2-3 evben nem neztem, lehet hogy mar regen leallitottak.
  • symbol
    pár kérdés: a racecast nem működik? vagy nem is jó a fenti link? regelni racecast-on eredeti játék alatt sem tudok. előre is köszi. :)
  • zolee145
    Most találtam egy A-s 21074-et 135LE 7500rpm. Megnézem majd mit tud így az autó.:)
  • bardocz
    Gyári adat VFTS-re 160ló 7000RPM-nél.
    A barkács VFTS-ekről meg azt olvastam, hogy azok kevésbé nyomatékosak, viszont picit erősebbek.
  • zolee145
    Offnak hangzik, de nem az.:)

Szóval egy rally-ban használatos 21074-es Lada kb hány lovas? Amiket én találtam a neten azok általában olyan 110LE körüliek. A Lada modban lévő meg 170, ami szerintem inkább VFTS moci. (Vissza akarom butítani, mert már lassan 1 perccel verem a Varga-Jobbik idejét:D)
  • symbol
    pedig nem online lesz az rf2. a menüképeken meg etc, látszik, hogy normális, játék menüje lesz.

amőgy jah, online inditás meg ilyesmi lenne a legjobb megoldás talán, dehát fasztudja. amőgy az rF1-ből mennyi fogyott anno? hátha valaki tud valami ilyesmit.
  • symbol
    Nyilván dolgoznak rajta. Amikor videót láttam meg etc, mindig azt nyilatkozták, hogy rajta vannak a témán ezerrel. És nyilván nekik is jól jött volna ha karácsony előtt adják ki.

Az hogy van eső meg ilyesmi, önmagában nem nagy szám, de a pályák azért itt is brutál mód ki vannak dolgozva (oké nem lézeres, de őszintén, leszarom, ha ilyen a minőség, a színek meg minden, nekem ez százszor élethűbb mint az iracinges. Mindenben fog javulni a program, legalábbis ha a hírek igazak ugye, szal ahhoz képest, hogy az iracing mögött meg ott van a pénz, a töke a sok fejlesztő, ott fél évig kellett könyörögni egy szektoidőért, amikor már nem volt semmi, szal a kemény tempó azért ott is megvolt/megvan...

Szerintem még több hónap mire megjelenik, és nem akarják elkúrni. Nyilván a gmotor 3-at (?!) is elég sok helyre el szeretnék adni idővel, meghát szeretnék, ha nem lenne annyira fapados a gamma mint az rf1. és nagyon bízom bennük. az eső meg netkarproban nem dinamikus, f1 2010 egy árkád fosnulla, a simbin gammák felett eljárt az idő elég sok téren, igy ott hiába jó, itt az új motor miatt minden jobb lesz, szal ők is simán válthatnak. Élményre ez lesz a legjobb az holtbiztos.

Mindegy, én tuti vevő, vagyok, de ha 1 hónapon belül megjelenne, már tuti promóznák ezerrel.
  • Alexease
    Az lenne a normalis, mar evek ota mondom:)
    Annyi kulonbseggel, hogy nem lenne elofizetesi dij (mivel nem is biztositanak szervert) es vasarolhato tartalom sem (ugy sem vennek meg, mert modolhato:P). De nagy elonye lehetne, hogy talan nem lenne (annyi) warez, megerne dolgozniuk vele, es folyamatosan tudnak patch-elni, boviteni.
    Ettol meg offline, AI-s resz lehetne. Egyszeruen csak az inditashoz be kellene jelentkezni a szerverre. Az a problemat es indokot a warez-re, hogy "nincs net-em" es/vagy "dobozost akarok" szerintem hanyagoljuk...:))))
  • bardocz
    Az jóság lenne. Offline meg komolyabb szimeseket úgysem érdekli. Inkább körözgetek egyedül, minthogy szenvedjek a kőbuta AI-val.
  • simcompany
    BTCC 2010 Preview
  • simcompany
    Én úgy tudom, igaz ez nem biztos info, hogy az rF2 ugyanolyan webes felületen lesz indítható mint az iRacing pl. Igaz emiatt viszont nincs offline móka. Fene tudja
  • SitatiS
    F1 Challenge-re készített jó pár modot,de ezt kifejezetten rf-re kreálta.
  • Ulvar
    Ki az a Bettes Peti?
  • SitatiS
    Sziasztok!

Annó volt Bettes Petinek egy modja WTCC 2009,de már nem találom hol láttam,köszi a segítséget!:)
  • Alexease
    Amugy a napokban jelent meg egy interju Kunos-sal (nKP). Nem is az nKP es annak dolgai a fontosak, hanem az abbol leszurheto, altalanos szimes fejlesztes-dilemmak. Persze, az nKP mas project, foleg kisebb, de hasonlo cipo (nincsenek igazi nagy leszenszek, nincs kiado, tamogatas es penz).
  • Alexease
    Naponta ranezek az rF2 forumra, de mostanaban semmi erdemleges nem tortenik. Korabban meg ugy tunt, beindul a dolog, jott nehany kep, video, info, de aztan semmi. Lehet hogy probaltak belehuzni, talan megis megjelenhet korabban, de aztan meg sem, vagy csak a kiadott anyagok alapjan ugy lattak, nem volt akkora sikere?! Passz...

Sajnos amit eddig kiadtak, nem volt tulsagosan meggyozo. Nem ereztem, hogy "Hu igen, ez most utni fog!". Foleg az nem erezhetett semmit, aki az rF1-et is warezben tolja...

OK, hogy lesz animacio es eso. De sajnos/szerencsere van mihez viszonyitani. A SimBin-es "rF1-barkacs" cuccokban mar evekota van mindketto. Vagy ott az F1 2010 idojatas-szimulacio. Lehet hogy mas stilusu program, de akkoris. Ha vasarlokat akarnak, es foleg ujakat, sajnos szamolni kell a hasonlitgatasokkal.
  • Ulvar
    Zoli, tapasztalat beszél belőlem. Tőlem nyugodtan próbálhatják huszonhatezren úgyse lesz jó, ezt most mondom neked. Kíváncsian várom, de még az alap sincs meg. Lehet még mindig egy év lehet soha nem jön ki (bár ez a legvalószínűtlenebb).
  • zolee145
    Persze, meg még ezer buktatója lehet, szóval szedjük mindet sorba, és vegyük el azoknak a kedvét akik akarnak valamit csinálni.:)
  • spiczi91
    Úgy mellesleg, az is egy valós probléma, amit te kérdeztél. :)
  • zolee145
    Úgy látom már mindegy, csak beleköthess valamibe.:D Ha majd kiderül, hogy az rF2 krekkelhetetlen akkor gondolom az lesz a következő kérdésed, hogy a nagy összefogásban hányan hagyják majd ott a bajnokságot 2 futam után.:D
  • Ulvar
    Emerico, a nagy összefogásban, hány ember fogja megvenni a játékot? 10? A többi vár a crackre?