rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze kétségtelen, hogy az F1 2010-nek a grafika az erõs pontja, nm is értem miért akarják elb@szni azzal a grafika moddal, hülyeség.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Forza.
Amúgy a pályákkal az a nehéz, hogy bizonyos kanyarokban nullára vegyék a tapadást, hogy abban az 1-2-ben tutira megforogjál, míg a pálya összes többi részén kétszázszoros legyen, hogy ott véletlenül se.:D Ez lenne a szim verzió, meg majd kiadnak egy árkádot is, rendes tapadással.:D
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Virtual SimRacing
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Jövõre már DTM verseny lesz itt.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
És kérdezzük meg a CB gyõzteseket hogy melyik a jobb :).
www.smart-bus.hu
Virtual SimRacing
Fizikaban es setup-ban egyszeruen meg "idiota" hozzaallas:) De ha jol tudom, alapbol valami XBox Arcade fooson tolja kontrollerrel, vagyis teljesen hasznalhatatlan a velemenye...
Sajnos, nem sajnos, az elso negy osszehasonlitasi alapot, meg az rFactor2 sem fogja felulmulni. Egyszeruen nincs ra penz, kapacitas, liszensz, es nem arra keszul.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
www.smart-bus.hu
Egyébként van még itt renault, meg citroen, vw, talán opel teherautó is( ha az amcsi vackokat nem számoljuk), egy egész bajnokságot lehetne kreálni.
Kiváncsi lennék lehet e ehet jó fizikát csinálni, van ugyebár a kamion mod, de az nekem picit durvának tünik( vagy csak nem tudom vezetni és azért :D )
Majdnem kifelejtettem hogy a cmr5be is van furgon aminek van normálisnak mondható mappingja.
És reklámfelületben szinte verhetetlen ez a széria !<#taps>#taps>
Virtual SimRacing
On
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Miket kinem találnak az emberek....
A régi idök voltak a szépek amikor ladák meg trabantok versenyeztek....
Azokat bárhol bármikor meglehetett szerelni ezeket az agyon elektronizált meg agyonbonyolitott autokat már nem lehet bárhol bármikor megszerelni mert sok speciális szermszám kell hozzá.
Ja még az f1 az jó volt régen..
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Ford Transit Trophy
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ja a másik hogy vki tudna adni egy jó beállítást hozzá? (net)
[email protected]
élvezetesebben lehet driftelni a sima autókkal :D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Esetleg tudna valaki adni linket, honnan töltsem le az F1rft 2010 et + a trackpackot? Mert lehet hogy rosszat szedtem le
Jelentkezz Magyarország egyetlen NASCAR bajnokságába, ahol átélheted az ovál versenyzés királykategóriájának a küzdelmeit. Szoros, eseménydús versenyek, kemény csaták, jó hangulat és kiélezett taktikai harc, ez az, ami a NASCARt olyan különlegessé teszi. Itt nincsenek elõre lefutott versenyek! A fordulatokban gazdag versenyeken bármikor megnyílhat az út elõtted a gyõzelemhez.
Hogy a bajnokság még szorosabb és kiélezettebb legyen az egyenlõ teljesítményû autók mellet, FIX, azaz mindenkinek azonos SETUP van, így neked nincs más dolgod, csak beülni az autóba és körözni.
Gyere és adj a szombat estédnek egy nagy adag adrenalin pluszt! Látogass el a VSR.hu-ra és CSATLAKOZZ az ország egyetlen NASCAR bajnokságához!
NASCAR, minden más csupán egy JÁTÉK!
Virtual SimRacing
Kérdésem, kérésem az lenne, hogy a sompir féle 2010 en kívül tudnátok e linkelni nekem másfajta 2010 modot, vagypedig, hogy ti hogyan játszotok a moddal.
Elõre is köszönöm