rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Tudom, hogy csak akkor látják, ha letölti, mivel ez a 3. ligánk. Eddig patch formájában adtuk ki a dolgot, ami felülírta a régi skineket mindenkinél. De most saját csapatot akarunk belerakni, ez lenne a cél. Találtam ilyet, talán itt lesz valami érdekes dolog... <#vigyor5>#vigyor5>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Természetesen megoldható, de ebben nálunk Trógi a profi, itt meg szerintem Emerico meg Toby-ék vágják ezt nagyon.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
nagyon jó mód, HRC-ben volt sok izgalmas verseny(közvetítések videói) :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
www.smart-bus.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Thank God, I\'m a Lada owner!
The Power of Dreams
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
hátul ledes lámpák vannak, ugye tudjátok ? :p
Mindig jó egy Toby a háznál! <#taps>#taps>
The Power of Dreams
"Effect Adviser : Some1"
Ebbõl a Számvan arcból kell kikönyörögni a dolog nyitját. <#eplus2>#eplus2>
The Power of Dreams
"Also, the mod features customized shaders (light flares for example) that attempt to boost the visual quality of the old rFactor graphics engine. "
Szóval ez tényleg valami egyedi cucc. Amit mutattál az olyan, hogy szembõl látszik, de 45 fokos betekintésnél már alig látszik pl?
Vagy csak úgy van ott?
The Power of Dreams
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."