61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Szedd le máshonnan a modot. -
mogyipeanut19 #56983 újraraktem de semmi..de azért köszi -
Mod újratelepítése általában megoldja a problémát. -
mogyipeanut19 #56981 ez a hibaüzenet jön be f1-es autó választásakor:
"Error opening MAS file 2010/TEAMS/F1RFTCOMM.MAS" valaki valami megoldást?? -
A leokézás sem rossz megoldás, de hatásosabb elolvasni mi is az a hibaüzi.
Valószínűleg material vagy 3D objekt hiányban szenved a mod. -
mogyipeanut19 #56979 sziasztok..az lenne a kérdésem hogy feltettem a f1-es modot mindent ami kellet hozzá és amikor ki akarok választani egy f1-es autót akkor egy kis ablak ugrik fel valami hibaüzenettel...le okézom megy tovább a játék viszont versenynél nem mutatja az autót...valaki valami megoldást tudna ajánlani? köszi előre is -
"Hello, Tom vagyok és félek hogy egy börtönben análisan megerőszakolnak" 
Dzsibi, neked tanácsolom ha már Cartman került szóba, hogy legyél igen igen csóró és hülye hogy igazi Nascar versenyző lehess!!! Másnak már bejött! :). (bár lehet már megvan mind a két adottság, vagy nevezzük tehetségnek

)
-
Hungarian Sim Racing League - Formula Master -
Nagy analis beultetes nem volt esetleg?! Cartman-nel nem talalkoztal (O hatarozottan tagadja a beultetest):))))) -
Már megint? :D -
vagy UFOk elraboltak és átmosták az agyam! :D. -
Mivan te is rászoktál a gyógyteára?
-
:P :D. -
:D csak nem tudsz annyit a gépnél lenni :D -
Heeellloooo engem hagyjatok ki, nyugodt életet folytatok már :D:D:D. -
Megszoktad hogy ő flamel biztos :D -
na ez benéztem :-) -
Ulvarnak biztos mind1, én írtam :) Csak reklámot szoktál ide írni semmi mást , de aztán nekem tökmind1... -
de csak azért mert még a végén ellustultok.
amúgy semmi közöm az oldalhoz, csak Toya már kb egy hete mutatta nekem, de akkor még nem volt publikus.
De Ulvar neked nem tökmind1, hogy milyen HSZeket írok ide? -
Csak épp nem kattintani kell, hanem másolni :DD -
úgy értem, hogy legalább ne csak a puszta link legyen fórumban, de nekem aztán édes mind1 :D gondolom úgy is az a lényeg minél többen rányomjanak :P -
Ha becopyzod a bongészőbe akkor megtudod :D -
baszki neked itt 10 hozzászólásodból 11 reklám :D Legalább leírhatnád mi ez :D -
ha priviben írnak neked ott is illik válaszolni.
1; mert arról kap értesitést az illető levélben és tud róla, hogy kérdezik
2; így értelmetlen a beírásod itt előzmény nélkül
amúgy igen csak másold be és kész. -
Köszönnöm. És akkor ha ezt bemásolom semmit nem kell állítani? -
privi ment -
Esetleg azt is megtudnád mondani hogy ezt hol kell megcsinálni? -
http://www.simracingnews.hu/ -
sehogy..
letíltani, hogy kimenjen azt lehet.. -
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy Safety Cart hogy lehet eltüntetni a pályáról? -
simracing.pl oldalon nézz körül, nekik van egy hasonló Suzuka, talán pont ez az. -
Aki megmondja honnan tudom leszedni ezt a Suzukát, illetve, hogy honnan van, kik készítették, annak adok egy nagy pacsit! :D -
az rFactor-t megközelítőleg mennyien vehették meg? Párezer? :D jó lenne tudni egy nagyságrendet. Gondolom a srácok csak ebből élnek meg, meg pár csapat ugye megvette az rFactorPRO-t. -
Jah, wow. :D
nem lehet egyszerű. :D hol lehet ezeket fellelni? Mennyire sikerülnek jól? :)
Alex: jah, sajna. Bár ilyen lépegetősből is lehet szebbet, jobbat és használhatóbbat csinálni, mint a Shift1-ben volt. szvsz. Az mondjuk tuti, hogy az rF2 ebben köröket ver majd mindenre. -
Pedig a Shift2 sem lesz kulonb, nem is nagyon lehet. Az eladasok miatt, az is elsosorban konzolokra keszult, ott pedig a navigacio, a menu olyan amilyen;) Persze, meg lehet oldani jol is, de nem mindig sikerul;) Es speciel utalom a gombos, lepkedos dolgokat, en az egyszeru, egeres megoldasokat szeretem;) De hat egy PS3/XBOX cuccon nehez megoldani, a legtobb felhasznalonak bananja van hozza... -
Nem.:) Shiftből konvertálja a kocsikat Toby, én meg faragom alá a fizikát.:) -
Köszi nektek, megnézem azt is :)
Amúgy annyira tényleg nem akarok már válogatni, a PCC elég jónak néz ki, elleszek azzal egy ideig. :)
Még kellene az a GIP, frankón látszik minden fontos info körözgetés közben.. :)
Te akkor már csak a Shift-et tolod? Annyira jóvá lehet tenni? Szektoridőket sikerült rávarázsolni? Várom a Shift 2-őt is amúgy, kíváncsi vagyok. megjegyzem örülnék, ha ezt a szaros 3D-s menüt hagynák a picsába, 2D, átlátható, normális menü kellene, GT5 és a FM3 is tökre tetszik ilyen téren. -
Szerintem a leo ffb jobb mint a realfeel.
UserData>SajátNéV>Controller.ini, és ott találsz egy ilyen sort:
Steering Wheel Range="xxx" // Degrees of rotation of in-game steering wheel
xxx = a winben beállított kormányszöged.
Boxban elrántja a kormányt?:O Gondolom az ffb negatív értéken van, ha Logitech kormányod van.
Leo ffb-vel nem húz semerre, csak menet közben középre, de ha álló helyzetben tekered akkor ott marad.
Ha fel-le pakolgatod a modokat akkor barkács, de ha túljutsz a tesztelési fázison és letisztul a kép akkor marad majd vagy 60-80 normálisabb pályád (amiből persze igazán kiemelkedő mondjuk 10-15, de a többi is bőven jó) meg mondjuk max 5 mod. Persze hogy ez mennyi kocsit jelent az más kérdés, a Shiftben van 64 asszem.:D
Nekem alapból a Shift van, hiszen azt folyamatosan faragjuk (mondjuk most pont nem) a Lada 21074, az xxx 207 S2000 (ez már kissé kiherélve, csak Janika autója az általam gyúrt fizikával), a VHR NASCAR meg az alap autók.
Plusz tesztelésre van a másik meghajtón egy másik rF.
Persze mire nálad letisztulna a kép, hogy mi tetszik és mi nem addigra igencsak kijön az rF2.:) -
Ha alaphelyzetben furcsan ketoldalra huz az FFB, akkor lehet, hogy forditva van beallitva;) Probald negativra tenni, ha nem ott lenne.
RealFFB-t innen: http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Real%20Feel%20FFB%20Plugin
De ehhez, es masik FFB plugin-hez az kell, hogy a modban korrekttul legyenek beallitva a felfuggesztes parameterek es meretek. Mert van nehany korabbi mod, aminel csak masolgattak innen-onnan ezt-azt, igazabol csak egy uj doboz, igy volt hogy a felfuggesztes eleg kusza es/vagy az auto kozepen, szelen, kulsejen volt, vagy csak ossze-vissza:DDDDDD -
jah az lesz. rájöttem hogy a modern F1 nem nagyon érdekel, nem élvezetes, igy töröltem is. most az a bajom hogy a PCC 2007-ben meg majd minden játékban olyan az FFB, hogy alaphelyzetben már a boxban elrántaná a kormányt ballra, jobbra. az egész fokozódik azzal hogy nem tudom úgy belőni még, hogy annyit forduljon a kormány a játékban, mint amennyit a valóságban. és nehéz kormányozni. mintha folyamatosan középre húzna, pedig ez ki van iktatva a logi profiljánál. bonyesz. szvsz újrarakom az rF-et. :D remélem akárhányszor megtehetem. :D
még ezt a Global Info Display sem tudom aktiválni, mert bár működött, de töröltem egy másik ilyesmi progit, nem kellett a kettő, most meg már ez sem megy :D
barkács egy gamma ez igy mondjuk. de remélem ma estére már kész lesz.
PCC 2007-hez logitech DFGT-hez valaki tudna kormánybeállitást adni, akkor azt nagyon megköszönném!
RealFeelPlugin-t, azaz ezt a realFFB-t rFactor-ban hol látom hogy működik? sehol?
sorry a sok kérdését. :)