61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Nekem rFben most a nagy kedvenc a Suzuki :D nagyon jó lett ;-) -
-
Te vagy má' egy MASZIM-os! 
-
Ez a mod az egyik legjobb vezetesi elmenyt nyujtja nekem, amivel valaha is talalkoztam, uh ajanlom mindenkinek
-
Akkor nem tudom.:) -
PacsutaTibi #57220 A double sided be van pipálva hiszen csak 1 lap és annak láccani kell mindkét oldalról.
Zoli! De nem tudom mit állitsak, mert simedbe én több lehetőséget nem találtam az átláccóságra. Ott van a képen mindkét verzió, a simple meg a multiply is.
-
Hát akkor hm.. majd átgondolom :) -
Nem, a cikkben le van írva hogy teljesen egyedi mod amit mi csináltunk. Ez 3 hónap alatt sikerült nap mint nap több óra után összehozni. Egyedi az egész, szóval biztosan nem próbáltad ha nem tőlünk szedted :). -
Ha ugyan az a MOD amelyet már volt alkalmam tesztelni, akkor 100% hogy nem szeretnék részt venni ezen.
A gumik nem melegednek kellő mértékben, még a lágyon sem. Időmérő meg elkopik a 3.-4. körömre vagy korábban :) -
Double sided bepipálása talán 3D Simedben. De csak tipp. :) -
Így se jó. Linkre kattintva 403. Viszont ha a linket bemásolom a böngészőbe akkor bejön a kép.
Nekem ugyanilyenek a fák (vagyis mostmár csak a háttérfák). Utólag kell rajta 3dsimedben alakítgatni, valami átlátszóságot kell állítani. Toby jobban tudja ("jobban" értsd: ő igen én meg nem). -
mikor már csapat főnökök azt nylatkozták január elején, hogy nem lenne jó ha sok előzés lenne a F1-ben..én már nem lepődök meg semmin ;) -
Ez akkor ökörség... 
-
Ezt is a szerencsétlen pilótának kell kapcsolnia majd? De ha megelőztem az elsőt, ki kell kapcsolnom, nem, mert nincs előttem senki. Ha meg megelőztek, akkor már van előttem valaki, ott akkor bekapcsolhatom :D -
Az Irace.hu támogatásával MTCC Cikk! Jelentkezzetek! :) -
PacsutaTibi #57210 Hmm érdekes firefoxból nekem se, csak operából meg explorerből...
Igy már jónak kellene lennie -
nem jelenik meg a kép -
Debilon #57208 egyre nagyobb fasságokat alkotnak :DD -
PacsutaTibi #57207 pffff....
Emerico! Az #57178-ra te se tudsz megoldást? -
mintha rájöttek volna, hogy ez nincs igazán kitalálva, most vaktában vagdalkoznak. -
"...az FIA ugyanis így akarja elkerülni az előzések túlzott megszaporodását a versenyeken."
He?
-
hu bammeg -
a megjegyzéseddel sikerült lezüllened a cikk szintjére :) -
-
már többet foglalkoztatok a cikkel, mint amennyit ér :)
a nők nem játszanak pc-n, mégse tudnak vezetni. ennyi.
(tisztelet a kivételnek) -
mi a helyzet pl. 2000-ben vagy korábban mikor nem volt se rf se NFS se GTR se semmi PC-s szimulátor és a fiatalok a fára tekeredtek 1 hónapos jogosítványaikkal? akkor elnevezték disco balesetnek..
szóval ez a cikk egy faszság.. -
-
Solt #57198 Tudod, hogy van ez:
"Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam"
:D -
Azért mondom hogy nagyon rossz...csak nincs pöcsük azt írni hogy az NFS.....nevű játék.....mert az tény és való...hát de megkérdeztek 2000 embert???? az nekik felmérés? és abból szűrték ezt le? :D...vicc...ráadásul nem 1 nem 2 40 feletti ismerősöm tolja velünk le a futamokat... -
Hogyne, NFS és társai. Olyan cikk miért nincs, hogy akik rendszeresen szimulátoroznak azok a valódi versenypályán is elég jól nyomják?:D Jó, mondjuk ez nem hír.
-
Solt #57195 A 3. hozzászólás rá is világít a lényegre... a valóságtól totálisan elrugaszkodott játékokat ( NFS és társai ) játszók esetében simán elhiszem, hogy a felmérés helytálló. -
I LOLD....NAGYON ROSSZ FELMÉRÉS ARRÓL HOGY MI JÁTÉKOSOK SZARABBUL VEZETÜNK A VALÓSÁGBAN. -
és akkor 1080p-be nyomod :D -
Mondjuk az tény, amikor vki megkérdezi, hogy mivel vesztegetem el az időmet, akkor ezt a videót szoktam megmutatni neki... tényleg jól sikerült. -
Mostanában nemigen fogok ilyesmit összerakni, majd ha lesz rendes gépem :P -
xDDD tudom te hülye gyerek xD -
spiczi91 #57189 Ezt most úgy mondod, mintha érdekelne. :D -
:D Innen is bannoltatod magad spiczikém ?:D. -
spiczi91 #57187 Szerintem meg Ulvar egy balfék tirpák. -
nekem a zene