rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Hogyan lehet kideríteni,hogy valaki csal vagy nem csal?Adott egy versenyzõ x ligában aki,mikor megismertem hát nem igazán volt gyors,vett egy sz,gépet és egybõl ufó kategóriás versenyzõ lett.Nekem gyanús az ilyen szintû fejlõdés,csalásra gyanakszom.Fogalmam sincs,hogy rfactorban hogyan lehet vagy lehet-e egyáltalán cheatelni online,de nem is érdekel a módja,én inkább legyek lassú de fair,viszont arra nagyon kíváncsi vagyok,hogyan lehet ezt kiszûrni.Aki tud pls help,akár privi,akár ide.
Köszönöm!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem kell pályát építeni csak le kell zárni megfelelõ útszakaszt :D ezek a Litvánok csak tudnak valamit :D
Virtual SimRacing
Forza.
Legnehezebb módon úgy nyertem fifában, hogy átvettem az ellenfél csapata fölött az irányítást, és lõttem kellõ mennyiségû öngólt<#idiota>#idiota>
De aznap volt Tekken is:D:D:D:D 10 perc utan folmerult benne a kerdes hogy most melyik is az o babuja:D
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Igazad van ebbe és pont ez bosszant hogy hüje a világ...
Grafikában ez gyönyörûen ki is jön, mert cél az, hogy ütõs legyen a kinézet.
Fizikában nem jön ki (sõt, ugye az említett F1 2010, vicc kategória), mert NEM CÉL, hogy szimulátor legyen. De a lehetõségek miatt tudnának jobban, csak eladni akarnak, nem szöszmötölni.:)
Sokkal több idõ és pénz szimulátort csinálni, miközben nagyságrendekkel kevesebb embert érdekel a valóság, így aztán a bevétel is nagyságrendekkel kevesebb lenne.
A többségnek elég, ha 1-2 közepes versenyzõ némi USD fejében elmondja, hogy ez a legjobb, és soha nem tapasztalt valóságos fizika, stb. Tulajdonképpen most is ez van...az F1 2010 vérszim, hiszen a Yuji Ide (vagy mittudomén ki) is megmondta...:D
Szal nem hiszek ebben a céges felsõbbredüségi gondolatmenettel.
titkos reményem, hogy ez megoldodik rf2 alatt, a modder elkésziti a pálya modelljét, letexturázza, belövi a nap pozicioját és minden magától leszámolódik, valós idõben + esetleg az idõ mulásával az árnyékok is változnak, stb :) nem hiszem, hogy tulzottak lennének az elvárásaim...
Forza.
Ugyanez a fizikánál: amennyire tudok mindennek utána nézek, de ha belegondolok, hogy milyen infókhoz juthatnék ha mondjuk licenszelnénk az adott kocsit, vagy éppen odamehetnék, le a kerék róla és lehetne méricskélni, stb...szóval az azért más lenne. Ráadásul mindezt nem szabadidõben (este 7 után, miközben reggel 4-kor kelés), hanem ez lenne a munkám...:)
Egyébként bátorkodom megjegyezni hogy nem csak az én érdemem a Suzuki fizika, hanem Zolee145 felfüggesztés geometriában segített( nem az erõsségem :D) :)
Az R3-at nagyon ajánlom.
Ha most megnézed a korábban linkelt konvertált Monaco-t akkor az azért kicsit másabb kategória.
Soha az életben nem fogok ilyen pályát csinálni, se BTB-vel, se semmivel. Persze vannak akik sokkal jobban értenek a pályákhoz mint én (nincs nehéz dolguk ha engem akarnak felülmúlni:D), vannak nagyon fasza pályák, de mégis más kategória amikor egy erre szakosodott cég ráuszít egy Monaco-ra néhány modellezõt, meg textúra készítõt, stb.
Ugyanez a helyzet az autókkal is. Van sok ember aki nagyon szép modelleket csinál, de mégis más kategória az amikor egy erre szakosodott cég összerak egy modellt.
De beszélhetünk a fizikáról, vagy a hangokról, vagy bármirõl. Egyszerûen egy mod soha nem lehet olyan jó mint egy olyan játék amit fõállásban készítenek.
Az utóbbiakkal inkább mindig a cél a probléma. Gondolok pl a Shiftre, ami grafikailag szerintem mindent kihozott az rF motorjából, viszont nem volt cél szimulátort készíteni. Biztos, hogy jobbat csináltak volna mint bármelyik mod, ha akarnak. De nem akartak, mert nem arra van igény.
Vagy éppen az F1 2010. Nagyonszép látvány, és szerencsére nem a csilivili cukormáz, hanem tényleg valóságosnak ható látvány, de ott sem volt cél a szimulátor készítés. Michelisz 10%-nyi "szimulátorságot" szavazott meg neki, de valszeg ezt is csak azért, mert nem akarta nagyon megsérteni a játék rajongóit.:D
Pedig biztos vagyok benne, hogyha akart volna a Codemasters szimulátort csinálni akkor tudott volna.
cockpiten annyira nem zavaró, de a tájon nagyonis
Forza.
A rallyfactor lilásságát könnyen meglehetett oldani, egy csillogás texturát nem ér el, de ki lehet kapcsolni hogy ne is akarja elérni. De annak a fizikája nagyon rosz volt.Ez egy régebbi vinyon volt.
A jelenlegi gépemre ujra leszedtem a rallyfactor modot, ami lehet már 2.0ás nemtom, a nevében nem volt benne, de ez már nem lila és közel 700MB volt.
A rally world1.0 pedig szintén egy packben szedtem le( de más forumon láttam külön külön linkelve) amiben sintén volt egy base mod, hangok meg egyéb fájlokkal, és külön voltak az egyes kocsi telepitõ exek, ezek az alábbiak voltak: corollawrc,c2s1600,celicagt4mumpreza95,focus02,saxokitcar,peugeot405msuzukisx4,fabias2000,octaviawrc
Ez a 3.0 bétája. Egy kis idõ múlva kint lesz a teljes itt: http://rallyworld.foroactivo.com/
Amúgy az 1.0 meg van még?
Ez a Rally World 3.0, a pálya pedig itt van: http://www.megaupload.com/?d=8WB0V1UG
A fizika MAJDNEM RBR szintû(legalábbis nekem, mint noobnak).
Arról a Rally Factorról meg ne is beszéljünk a maga lila autómodelljeivel...
Az 1.0-át azért kérdem, mert volt A5, A6 stb. És azt megnézném. Amúgy lesz majd egy Rally Evolution, de arról majd késõbb.
A játékkészítõk javíthatnák, mert "kicsit" másabb a textúrája a Swift mûszerfalának.
Én anno leszedtem a rallyfactort meg a rallyworld1.0át azután mutogattak videot meg képeket a rallyworld 2.0ról , aztán egyszer csak megjelent egy forumban egy topic rallyworld 3.0 néven, de törölték pár nap mulva, mert sok modder nem támogatta hogy az engedéylük nélkül átkonvertálják a kocsijukat.
Kiváncsi vagyok te mit szedtél le, mert én a fent emlitett 2 mod egyikére se mondanám hogy rbr szintü fizika, nagyon nem....
De ezt ki fogom próbálni, mert érdekel.
Monaco egy WRC-vel elég jó lehet.
http://www.nogripracing.com/gallery/showphoto.php?photo=110884
http://www.nogripracing.com/gallery/showphoto.php?photo=110883
Kívülrõl fasza.<#eljen>#eljen>
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Persze, tudom, ez "csak" egy MOD:)
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun