rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Altalaban csak az boki a csoromet, ha valaki alapbol meg sem veszi, de igenyei vannak, elvarasai, kivansagai. Mint az rF1-nel nehany ember: nem vette meg, mert csak online lehet, es nincs benne tartalom. Kesobb meg azert, mert megjelent nehany SimBin cucc, ami "jobb", bovebb. A vegen meg azert nem, mert mar elavult, ugy is jon az rF2;) De ettol fuggetlenul, lehet hogy evekig folyamatosan tolta (az alja, amikor ezt szervezett keretek kozott, bajnoksagban teszik)...
Dinamikus napszak változás most is van, dinamikus idõjárás, pár grafikai apróság (önárnyék, hogy Alex is örüljön:D) és asszem rendben is vagyunk.:)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ráadásul az ígéretek közt is van különbség: "bennevan és becs'szó jó" vs "vedd meg és ha sokan megteszitek becs'szó beletesszük és jó is lesz" :)
Mind1, nem az én pézem, de ebbõl megint nem kerül egyenesbe az ISI ...
Forza.
Aztán persze a kézikönyvben minden oldalon minimum egyszer le van írva, hogy a készítõk jelenlegi állapotában tekintik késznek a programot, és amennyiben nem tetszik az a te bajod, de semmi olyat nem mondhatsz, hogy ez meg az kéne bele, miért nem tudja, stb.
Mivel mar most is ugy reklamozzak az rF2-ot, hogy csak a megjelenes utan tudnak/fognak beleepiteni meg tobb lehetoseget (idohiany, penz stb.), igy az eladasok fuggvenyeben fognak/tudnak majd hozzaallni.
Ha mindenki agyon warezolja (mert kell neki de ingyen mert O nem fizet csak online-os vetelert nem dobozos jatekert es ez nem er ennyit mert csak mod es alig fejlesztettek csak le akarja tesztelni az XY jatek az isten o ugy sem hasznalja annyit ugyanaz mint az elozo stb.:DDDDD), hiaba is vannak igenyei, semmi ertelme tobb energiat belefektetni.
http://vimeo.com/17438207
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Nem is értem anno miért nem sikerült összehozni ezt az egészet.
Virtual SimRacing
Szóval nem lenne ez hülyeség, ha nem ragaszkodna mindenki a saját kis nevéhez, társulatához, ligácskájához.
Mindegy, a véleményem az hogy a Simracing-es srácok világszínvonalú portál készítettek és üzemeltetnek, de ezt a ligázást én nem erõltetném.
De mindenki azt csinál amit akar :)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nekem a LEO FFB van és 1000x jobb lett a feeling mint az alap rFactoros FFBvel, és jobban is lehet érezni evvel a kocsit ha csúszkál.
Mondjuk nekem baszott erõsre van állítva. Tehát a legerõsebb és azon belül is 70% minuszban és érzem hogy néha könnyebben forog a verda modoknál néha pedig meg se moccan...szóval...hát ez van ...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Vagy beállíthatsz idõgyorsítást, és akkor gyorsabban eljön az este.:)
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Lehet én vok tudatlan, de ez is csak egy újabb rókabõr SimBin-éktõl. Nem?
Amúgy érdekes, hogy ha benézel a könyvtárba, vannak érdekességek.
pl. jelenleg 2 ótóka van, mégis több is található a telepítésben. :)
De mondom, nem rossz, csak újabb bõrnek tûnik.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Csak javaslom. Legyen valamelyik nagy liga szervezésében a Simracing.hu támogatásával bajnokság, vagy sorozat, csak könyörgöm ne legyen már 2015468. új liga.