rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
<#zavart1>
Alexease
En sem azt irtam, hogy csak akkor tesznek bele ezt-azt, ha megveszed, hanem azt, hogy mar most latni, hallani, hogy lesznek dolgok, amit csak kesobb tudnak beleepiteni. Ezzel nincs is gond. De ha nem veszi meg senki vagy tul kevesen, akkor SZERINTEM, nem fogjak elkapkodni az utolagos munkakat;) Mivel az ar, csak az alapot tartalmazza, a tobbi csak bonuszplusz;) Persze, ha megigerik, akkor valszeg meg is csinaljak.

Altalaban csak az boki a csoromet, ha valaki alapbol meg sem veszi, de igenyei vannak, elvarasai, kivansagai. Mint az rF1-nel nehany ember: nem vette meg, mert csak online lehet, es nincs benne tartalom. Kesobb meg azert, mert megjelent nehany SimBin cucc, ami "jobb", bovebb. A vegen meg azert nem, mert mar elavult, ugy is jon az rF2;) De ettol fuggetlenul, lehet hogy evekig folyamatosan tolta (az alja, amikor ezt szervezett keretek kozott, bajnoksagban teszik)...
bardocz
Gonosz Alex, fúj fúj! :)
zolee145
Jelen állás szerint annyit tudunk ami a hírekbõl kiszivárgott. Ha ehhez hozzájön egy-két apróság (normális megoldás bizonyos futómûtípusokra, mert az az alapja egy autó viselkedésének), és egy kicsit több lehetõség a hangokkal akkor szerintem máris megéri megvenni.
Dinamikus napszak változás most is van, dinamikus idõjárás, pár grafikai apróság (önárnyék, hogy Alex is örüljön:D) és asszem rendben is vagyunk.:)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Toby0501
Az ISI sehol nem írt vagy mondott olyat, hogy ha megveszed csak akkor lesz beletéve ez meg az.. Ezt Alex hangoztatta.

arty
A mindenhol kicsit tulzás, sok játékból van demo szerencsére.

Ráadásul az ígéretek közt is van különbség: "bennevan és becs'szó jó" vs "vedd meg és ha sokan megteszitek becs'szó beletesszük és jó is lesz" :)

Mind1, nem az én pézem, de ebbõl megint nem kerül egyenesbe az ISI ...

Forza.

zolee145
Mindenhol ezt teszed. Nincs demo. Van egy szép lista (pl F1 2010), hogy mit tud, meg videók, meg szavahihetõ emberek nyilatkozatai, meg fizetett versenyzõk véleménye, aztán megveszed, és vagy örülsz, vagy pofára esel.
Aztán persze a kézikönyvben minden oldalon minimum egyszer le van írva, hogy a készítõk jelenlegi állapotában tekintik késznek a programot, és amennyiben nem tetszik az a te bajod, de semmi olyat nem mondhatsz, hogy ez meg az kéne bele, miért nem tudja, stb.

arty
csak ez már megint milyen? elõre fizessek egy ígéretért? :(

Forza.

bardocz
Azért ebben alapból több autó lesz, és érdekesebbek, mint az elõzõben voltak. Így talán már az alapjáték is jobban fogja vonzani az embereket.
Alexease
Az lenne a legjobb, ha a tortet, el sem lehetne inditani:) Pl. online, bejelentkezos rendszer.

Mivel mar most is ugy reklamozzak az rF2-ot, hogy csak a megjelenes utan tudnak/fognak beleepiteni meg tobb lehetoseget (idohiany, penz stb.), igy az eladasok fuggvenyeben fognak/tudnak majd hozzaallni.

Ha mindenki agyon warezolja (mert kell neki de ingyen mert O nem fizet csak online-os vetelert nem dobozos jatekert es ez nem er ennyit mert csak mod es alig fejlesztettek csak le akarja tesztelni az XY jatek az isten o ugy sem hasznalja annyit ugyanaz mint az elozo stb.:DDDDD), hiaba is vannak igenyei, semmi ertelme tobb energiat belefektetni.
Alexease
Sajnos az alap rFactor FFB efektek, szamitas nem valami jo. A szimulalt (kamu) rangatasokat erdemes nullara venni, kikapcsolni esetleg minimumra allitani. A kozepre huzas is kikapcs. Es erdemes hasznalni hozza valami FFB plugint (pl, Real FFB vagy LEO), mert azok rendesen a felfuggesztesbol szamoljak az eroket. Persze, ha szar a MOD vagy szarul, hianyosan van osszerakva, azzal nem lehet mit kezdeni. De az nem az engine hibaja!
simcompany
Na végre megszereztem. Tim Gabi elsõ gyõzelme, és elsõ totálkárja.
http://vimeo.com/17438207

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nightt
Nagyon remelem, h az rf2-ot majd nem lehet torten online jatszani es ezert ertelmesebb tarsasag alakul ki...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Majd rF2-ben;)
gviski
LFS követendõ példa lenne, de részemrõl itt ezt a témát le is zárom...

Virtual SimRacing

Norbi1990
Ha rF1el nem lett semmi akkor bármi mással mér lenne?
Nem is értem anno miért nem sikerült összehozni ezt az egészet.
gviski
Ezt már egy párszor átrágtuk, én nem láttok arra esélyt, hogy rF1-gyel bármi is legyen...

Virtual SimRacing

Toby0501
Szerintem próbálják követni a lengyel vonalat, ami egyébként is követendõ példa lenne.. Egy nagy társulat, mindennel tolják, sokan vannak, nevelõszériákkal, tele jó programozókkal (lásd #56329).
Szóval nem lenne ez hülyeség, ha nem ragaszkodna mindenki a saját kis nevéhez, társulatához, ligácskájához.

gviski
Ezzel én is egyetértek

Virtual SimRacing

simcompany
nocsak.

Mindegy, a véleményem az hogy a Simracing-es srácok világszínvonalú portál készítettek és üzemeltetnek, de ezt a ligázást én nem erõltetném.
De mindenki azt csinál amit akar :)

Ulvar
apa kezdõdik :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Próbáld meg mínuszba rakni az FFB-t rF-ben
gviski
Ez nem egészen így van...

Virtual SimRacing

Attól, hogy össze-vissza rángat mintha meg lenne kergülve, még nem lesz szimulátor. Nem szeretem az rF-ben, totál idiótául viselkedik és még zavar is, akárhogy állítom. De pl. GTR2-ben vagy RBR-ben teljesen jau. nekem

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Norbi1990
Jah. Nem is értem mért kell a modokba ilyrn FFB Upgradeket rakni, mert csak elcseszi a egészet. Aki használ FFB-t annak már megvan a saját beállításai ami fekszik neki, nem fogja modonként átállítgatni...

Nekem a LEO FFB van és 1000x jobb lett a feeling mint az alap rFactoros FFBvel, és jobban is lehet érezni evvel a kocsit ha csúszkál.
Ulvar
Csak éppen ha szar az FFB a modban akkor meg cseszheted :). Állítgathatod jobbra balra :).

Mondjuk nekem baszott erõsre van állítva. Tehát a legerõsebb és azon belül is 70% minuszban és érzem hogy néha könnyebben forog a verda modoknál néha pedig meg se moccan...szóval...hát ez van ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nightt
Ott a pont<#taps><#eljen>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alexease
Aki nem hasznal - vagy csak minimalisan - FFB-t, az nem szimulatorozik, csak autosjatekozik;)
bosco05
Szerintem sem feltétlenül, én pl gyorsabb vagyok, mivel nem rángat az ffb nincs felesleges mozdulata az autónak, tehát mindenképp gyorsabb. Az már más kérdés, hogy aki nem szokta meg alacsonyan az ffb-t az túlságosan rángatja az autót és azért lassabb.
simcompany

Roger6
De, feltétlenül.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

peti193
nem feltétlenül szerintem...

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Nightt
Az eleg nagy hiba egy szimulatorban... szamomra pl teljesen elvezhetetlen anelkul, raadasul 1-2 mp-cel lassabb is vagyok.

peti193
én FFB-t nem igazán használok...vagy leveszem pár %-ra

Toby0501
Húbakker, akkor én más játékot próbáltam.<#idiota> A ForceFeedback gyalázatos benne, sok újabb játéknál vettem azt észre, hogy annyiból áll az FFB, hogy jobb kanyarban teljes erõbõl balra tekeri a kormányt, bal kanyarban meg jobbra.

peti193
letöltöttem nem rossz...tetszik a fizika :=)

Dietrich
ha online, akkor a pálya gdb fájlt is átkell írni mert felül írja az rfm fájlt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Kezdési idõpontot tudsz állítani. Ha éjszaka kezdõdik a futam idõ szerint akkor este fogsz autózni. Vagy beállítod hogy teljen az idõ, és megvárod az éjszakát, mivel dinamikus napszak változás van. Ha jól tudom este 8 körül felkapcsolják a pályán a lámpákat, ha vannak.
Vagy beállíthatsz idõgyorsítást, és akkor gyorsabban eljön az este.:)

Sziasztok!Éjszakai futam is van ha van ezt hol lehet beállítani?elõre is köszönöm
mackosajt
gyakorlatilag a saját modjaikat adják ki újra és újra :D

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

kf1rl
Hát eddig 13 nevezõ van :)

Dietrich
4. éve..GTR2 kiadása óta...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
De legalább jól csinálnák, rF-ben a jobb moddercsapatok max grafikában maradnak el a simbines szarságoktól.
simcompany
kb 3-4 éve mást se csinálnak

mackosajt
nem rossz, nem rossz, csak most azt nem tom, hogy ebben gyk mi lesz az újítás?
Lehet én vok tudatlan, de ez is csak egy újabb rókabõr SimBin-éktõl. Nem?
Amúgy érdekes, hogy ha benézel a könyvtárba, vannak érdekességek.
pl. jelenleg 2 ótóka van, mégis több is található a telepítésben. :)
De mondom, nem rossz, csak újabb bõrnek tûnik.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Nightt
Az ok, de miert kell uj bajnoksagot inditani? Az eddigieknel is altalaban gond a letszamhiany...

simcompany
elindult, tölthetõ
www.raceroom.net

kf1rl
Igazából a VSR Támogat minket szerverrel.

simcompany
nagyon örülök hogy van a simracing.hu, végre egy igényes, és folyamatosan frissülõ oldal. örülök hogy a Suzuki modunkat is belevettétek a listába, és hogy sokszor foglalkoztok a SIMCO-val az oldal. De miért kell még egy bajnokság?

Csak javaslom. Legyen valamelyik nagy liga szervezésében a Simracing.hu támogatásával bajnokság, vagy sorozat, csak könyörgöm ne legyen már 2015468. új liga.