rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ott találtam egy elég korrekt (grafikailag) modot, aztán majd ha lesz idõm faragok hozzá egyedi fizikát (minden autóhoz), mert most egyrészt szar, másrészt meg egyen fizika van.
Legalábbis szerintem szar. Mese tapadás, 10 méteres féktáv Monzában, nulla futómû mozgás, stb. Valszeg az MS Train Simulator is nagyobb kihívás.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ehhez ott vannak az adatok elõzõ években mit kellett teljesítenie.
(innen juthatnak be az Indylightsba a versenyzõk amerikában, az már az IC elõszobája)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Másnak mire ide eljut 7-10 év fizikai edzés és motorsport van a háta mögött.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ui.: Sot, rossz kort vettem fel a videoban;D De lenyegtelen, azon a 4 szazadon nem mulik semmi😄
~500 emberbol ~30-an nyomtak le Fisichella-t, abbol ~20-an tizedekkel, 1 masodpercen bebul, persze van 1-2 ufo is, es van 8-10 akiknek 1,5 masoperccel sikerult. A lenyeg, hogy a tobbseg azert megizzadt, es meg "messze" van tole😉
15 kort mentem tesztnek, toltam neki rendesen, en szerintem elertem a plafonom, igy kaptam szuk 4,5 masodpercet;DDDDD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Persze, az sem 100%, mert az is csak szim., de a jobb fajtabol. Mig az rF-ben altalaban komoly masodperceket tolnak az igazikra, modtol fuggetlenul, addig az FVA-ban a fix ~500 regisztralobol (vagy a 2-3000 probalkozobol), altalaban max 15-20 ember tudott gyorsabb koroket menni mint a 3 igazi. Es nem 3-4 masodperccel, hanem altalaban csak tizedekkel.
Ha masra nem is jo, de arra tuti, hogy az ember kiprobalja, osszehasonlitsa, hogy ugyan azzal a programmal mennyit megy, Alonso-hoz, Massa-hoz vagy Fisichella-hoz kepest😉
Nehany kor utan, nezegetve a telemetriat, vakarozos a dolog: hogy a francba csinaltak?!?😊))))
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Itt csak addig tart a vélemény mondás, hogy tetszik vagy sem, elhiszem, hogy ilyen egy F1-es vagy sem. Tudni csak kevesen tudják. Az F1 pilóták, vagy aki valaha vezetett F1-es autót.
Kiváncsi vagyok ezt is elrontják-e fizikailag.. :/
szimben elért pálya ismeret nélkül nem valószínû, hogy így tud teljesíteni..
De amugy sincs sok ertelme osszehasonlitani, egy eleteben eloszor megtett palyakort, egy tobbeves versenyzoi multal felepitett gyozelemmel😉
Ha hasonlitgatni lehet, akkor a ket Norbi elso koreit, versneyeit erdemes, amikor elsore, talan meg igazi jogositvany nelkul, lazan vertek a MGYOB rutinos versenyzoit😄DD
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Amugy meg tenyleg olyan, mint Kimi, igazi Finn😊 Az elso, izgalmas, valodi versenyautos korok utan visszajon a pit-be, kerdezgetik, es a valaszai: ja, aha, ja, ja, ok, ja , aha, aha, ja...😊)))))))))
Nem mindenkinek egyen izlése van.
Alibi szinglis fps-t sem vásárolok.
Ha az ISI nem tanult az elsõ rész "kudarcából", hát ez van.
Forza.
Igyunk sört jól!
Valszeg, ha beleferne a kisebb tores, zuzas, kicsuszas, frusztacio nelkul tesztelhetne hataron, gyorsan meglenne a palyacsucs is😉
Hihetetlen, hogy elõször ül versenyautóban, és fut egy 3sec-el rosszabb idõt, mint az aktuális pályarekord.
Szimulatorozas, kis tortenelem, technika, versenyek, Greger Huttu, az elso valodi teszt, eredmenyek stb. Jol osszerakott, vagott, szerkesztett video, sok infoval.
(Az hogy iRacing, ne remisszen el senkit, ez most nem jatek reklam - na jo, csak egy kicsit😛 - csak Ok (is) teremtettek meg a lehetoseget. Bar Ok is penzbol elnek, nem jotekonysagi szervezet, de azert megis dicseretes, amit a szimulatorozassal kapcsolatban kiepitenek.)
http://www.iracing.com/greger-huttu/
Thank God, I\'m a Lada owner!
(reggel néztem/néztük a versenyt)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
(én sírtam eleget a tartalmatlanság miatt és ma sem tudok játszani az rfactorral: pár moddal szoktam menni néha pár kört, csakúgy, mert "jó" - gyanus, hogy a második ugyan ez a kategoria lesz és akkor csak steamakcioban vagy olcson lemezen 1-2 évvel megjelenés után lesz beszerezve. ha nem multizol, az rf egyszerûen nem éri meg 😞 üsetek 😉 )
Forza.