112
Ki mennyire fukar? Mire sajnálja a pénzt?
  • MIMACSKA
    jobban kell keresni :c))
  • tajfun
    Mindenki keresi csak nem mindenki talalja. :)
  • tajfun
    Lattam en nalunk a kozert elott ciganyokat 600-as merdzso tetejen szalonnazni. Na az ciki.
  • MIMACSKA
    tegnap vótam. Jó volt nagyon :DD
  • tajfun
    Attol fugg mennyi zse'd van. Sok penzbol lehet kolteni, kevesbol nem. Akkor ga'zos a tre't valasztani ha megtehetned hogy a jobbat valaszd es megse, a csoro ebben nem valogathat.
  • MIMACSKA
    ez nem spórolós topik hanem topic arról, hogy ki az és ki nem
  • MIMACSKA
    Csak az sem mindegy, hogy a közértben vásárol kólát iszom az utcán....fújjj...vagy egy szép kávézó teraszán ücsörgök :)
  • MIMACSKA
    különben én szeretem költeni a pénzt :DDD
    Azé keresem
  • ThePartyFace
    Ezt mar en is leirtam... TRUE!
  • ThePartyFace
    Amugy szerintem ez nem is sznobsag...egyszeruen megvalogatom a kornyezetemet.
    Ki jon este szigetre?:DDDD
  • Taranov
    Ja és az első eset nem lehúzás/átverés, hanem meg kell fizetni a helyet, a kényelmet, az eleganciát. Nekik is meg kell valamiből élniük :)
  • Taranov
    egyértelmű, a másikat a spúr ember választja :D
  • ThePartyFace
  • ThePartyFace
    Szerintem nem tétel...
    Amugy ha felhivod a haverod es elhivok vhova dumalni, akkor mi elegansabb?
    #1-Menjunk, uljunk be valahova es beszeljuk meg!
    #2-Ugorjunk el a boltba es menjunk fel a westend tetejere, a fure...ott is jol lehet dumalni! Es meg sporoltunk is:D
  • Taranov
    Bocs félreérthető voltam. Snassz, hogy ott veszed meg és megiszod vmi szar helyen, ahelyett, hogy beülnék vmi jóba.
  • Taranov
    Punkos meg snassz. Én is inkább vagyok sznob.
    Bár minek számoljam, hogy 250-et fizetek egy pohár kóláért vagy 250-et fél literért.
  • ThePartyFace
    Miert snassz a kozert?
    En ott veszem a kenyeret, a tejet, meg a sort a hazibulihoz:D
  • ThePartyFace
    Az asvanyviz nagy biznisz a klubtulajoknak. Plane, ha rendszeresen vannak "fullos" bulik...
    Nem veletlenul draga!
  • Taranov
    A közért és a meki is iszonyat snassz, mekibe be se megyek :D
  • ThePartyFace
    A westend tetejere kiulni egy uveg boltban vett akarmivel az olyan punk-os, nem?
    Inkabb vagyok sznob, mint punk.
  • Taranov
    Egyébként meg a jó helyeken a kiszolgálás a hangulat a jó, sajnálom, hogy ezt nem tudod átérezni, bár biztos megspórolsz vele jópár ezer Ft-ot.
  • Cat #51
    nem értünk egyet
  • Taranov
    Szerintem meg iszonyatosan spórolnak. Betegesen. Számolják a 10 forintokat.
  • Cat #49
    én fagyit szoktam, szerintem messze a legjobb fagyijuk van - és ha már sporolos topik, a legolcsóbban :D 80ftért máshol egy gombocot kapsz, amit meg ott adnak máshol 3 gomboc lenne
  • Taranov

Ebben nem értünk egyet. Szerintem (lehet, hogy ilyen téren sznob vagyok, vagy lehet, hogy később máshogy fogom gondolni),de szerintem a westend tetejére kiülni nagy snassz. Nem amiatt, hogy a boltban veszed a cuccot, hanem amiatt, hogy a westend egy proli hely.
    Én inkább beülök egy jó helyre és fizetek két pohár kóláért 600-at, de legalább az kellemes és nem halok bele a költségeibe.
  • ThePartyFace
    Biztosithatom, kedves uram, h megfontoltan szorom a penzt...celiranyosan, az ablak fele
  • ThePartyFace
    Kb 1 eve nem vasaroltam semmit a mekiben...
  • Cat #45
    igen, csak nekem nem a pénzköltéssel van bajom, hanem azzal ha valaki egyértelműen hülyén csinálja, és ugyanazt megkapja 2 méterrel arébb
  • peet69
    rádjött a topig nyitó mánija ? :DDDD
  • ThePartyFace
    Teny, h nem tudok sporolni, de momentan nem is celom. Addig probalok elni, amig fiatal vagyok. Most meg nem kell torodjek a jovommel: a tanulasra kell koncentraljak es cserebe a seggem ala tolnak mindent. Visszaelek a szulok joindulataval? Nem...mindossze kihasznalom:D
  • Taranov
    Teljesen igaz. Én mondjuk csak úgy vagyok vele, hogyha nem akarok mondjuk 10k-t fordítani az éttermi étkezésemre, akkor nem a gundelbe megyek, hanem valami visszafogottabb helyre és akkor legalább normálisan tudok kajálni anélkül, hogy izgulnék a számla miatt.
    Viszont nagyon sokan vannak, akik egyszerűen nem tudnak átsiklani a kaja árán, csak azt nézik az étlapon, hogy melyik az olcsóbb és melyik "mennyire éri meg" :))
  • Cat #41
    na, a mcdonalds kola ugyanilyen példa lehetne a baromságra - oktogonnál egymás mellett van az éjjel nappal nyitva tartó meki és a közért. Egyikben fél liter kóla 250ft (vagy hasonló, rég vettem ilyesmit), mellette meg két liter kerül ennyibe :) normálisak ezek?
  • ThePartyFace
    Nem fustos, meleg picekocsmaba kell menni. Van rengeteg nagyon hangulatos hely, amikert szerintem megeri kiadni a tobb penzt. Elvegre megsem ulhetek le egy puccos kavezo asztalahoz a boltban vett kolammal...
  • mikike
    a mai fiatalok nem tudnak spórolni

én mindenre sajnálom a pénzt
    igaz nincs is
  • ThePartyFace
    Ki kell abranditsalak...vannak nagyon hulye emberek, akik azt hiszik, h iskolan kivul is lehet ragoert kolat kerni:D
  • Cat #37
    azért ne keverjünk itt dolgokat

én se szeretem a nagyon spúr embereket, de speciel a kávézók/kocsmák iszonyatos lehuzását sem bírom. Szerintem egyszerüen nevetséges, hogy ami a boltban 100 ft, az van hogy 5-600 egy ilyen helyen, és egyszerüen hülyéknek tartom azokat akiket igy át lehet baszni. (Pl. egy másfél literes ásványviz 60-80 ft, de egy szórakozóhelyen a félliteres is 300...) Nyáron éppen ezért baromság beülni kocsmába, csakis szabadban, jó környezetben szabad inni, például a westend tetején - lenn éjjel is nyitva tartó bolt, felülünk a füves rétre, rendes asztal, padok stb. a város tetején, és negyedannyiból iszunk JOBB KÖRNYEZETBEN, OLCSÓBBAN, mint egy füstös meleg pincekocsma.
  • Taranov
    Jó, én a legtöbb kólát meg a legtöbb rágót az iskolában fogyasztom :D
    Egyébként arra gondoltam csak, hogy az iskolában vannak ilyen emberek :)
  • Taranov
    Nem, úgy értem, hogy csak iskolában vannak olyanok, akik rágót adnak és kólát kérnek cserébe :D
  • ThePartyFace
    Meg aztan ragot is lehet mindenhol kerni a masiktol...ez sem iskola fuggo.
    A teoriad eleg gyenge labakon all
  • ThePartyFace
    Meg pölö a megdonálcban. Eleg sok helyen lehet kolat kapni, ha nem tudnad:D