112
Ki mennyire fukar? Mire sajnálja a pénzt?
-
#72 jobban kell keresni :c)) -
tajfun #71 Mindenki keresi csak nem mindenki talalja. :) -
tajfun #70 Lattam en nalunk a kozert elott ciganyokat 600-as merdzso tetejen szalonnazni. Na az ciki. -
#69 tegnap vótam. Jó volt nagyon :DD -
tajfun #68 Attol fugg mennyi zse'd van. Sok penzbol lehet kolteni, kevesbol nem. Akkor ga'zos a tre't valasztani ha megtehetned hogy a jobbat valaszd es megse, a csoro ebben nem valogathat. -
#67 ez nem spórolós topik hanem topic arról, hogy ki az és ki nem -
#66 Csak az sem mindegy, hogy a közértben vásárol kólát iszom az utcán....fújjj...vagy egy szép kávézó teraszán ücsörgök :) -
#65 különben én szeretem költeni a pénzt :DDD
Azé keresem -
#64 Ezt mar en is leirtam... TRUE! -
#63 Amugy szerintem ez nem is sznobsag...egyszeruen megvalogatom a kornyezetemet.
Ki jon este szigetre?:DDDD -
#62 Ja és az első eset nem lehúzás/átverés, hanem meg kell fizetni a helyet, a kényelmet, az eleganciát. Nekik is meg kell valamiből élniük :) -
#61 egyértelmű, a másikat a spúr ember választja :D -
#60 -
#59 Szerintem nem tétel...
Amugy ha felhivod a haverod es elhivok vhova dumalni, akkor mi elegansabb?
#1-Menjunk, uljunk be valahova es beszeljuk meg!
#2-Ugorjunk el a boltba es menjunk fel a westend tetejere, a fure...ott is jol lehet dumalni! Es meg sporoltunk is:D -
#58 Bocs félreérthető voltam. Snassz, hogy ott veszed meg és megiszod vmi szar helyen, ahelyett, hogy beülnék vmi jóba. -
#57 Punkos meg snassz. Én is inkább vagyok sznob.
Bár minek számoljam, hogy 250-et fizetek egy pohár kóláért vagy 250-et fél literért. -
#56 Miert snassz a kozert?
En ott veszem a kenyeret, a tejet, meg a sort a hazibulihoz:D -
#55 Az asvanyviz nagy biznisz a klubtulajoknak. Plane, ha rendszeresen vannak "fullos" bulik...
Nem veletlenul draga! -
#54 A közért és a meki is iszonyat snassz, mekibe be se megyek :D -
#53 A westend tetejere kiulni egy uveg boltban vett akarmivel az olyan punk-os, nem?
Inkabb vagyok sznob, mint punk. -
#52 Egyébként meg a jó helyeken a kiszolgálás a hangulat a jó, sajnálom, hogy ezt nem tudod átérezni, bár biztos megspórolsz vele jópár ezer Ft-ot. -
Cat #51 nem értünk egyet -
#50 Szerintem meg iszonyatosan spórolnak. Betegesen. Számolják a 10 forintokat. -
Cat #49 én fagyit szoktam, szerintem messze a legjobb fagyijuk van - és ha már sporolos topik, a legolcsóbban :D 80ftért máshol egy gombocot kapsz, amit meg ott adnak máshol 3 gomboc lenne -
Ebben nem értünk egyet. Szerintem (lehet, hogy ilyen téren sznob vagyok, vagy lehet, hogy később máshogy fogom gondolni),de szerintem a westend tetejére kiülni nagy snassz. Nem amiatt, hogy a boltban veszed a cuccot, hanem amiatt, hogy a westend egy proli hely.
Én inkább beülök egy jó helyre és fizetek két pohár kóláért 600-at, de legalább az kellemes és nem halok bele a költségeibe. -
#47 Biztosithatom, kedves uram, h megfontoltan szorom a penzt...celiranyosan, az ablak fele -
#46 Kb 1 eve nem vasaroltam semmit a mekiben... -
Cat #45 igen, csak nekem nem a pénzköltéssel van bajom, hanem azzal ha valaki egyértelműen hülyén csinálja, és ugyanazt megkapja 2 méterrel arébb -
peet69 #44 rádjött a topig nyitó mánija ? :DDDD -
#43 Teny, h nem tudok sporolni, de momentan nem is celom. Addig probalok elni, amig fiatal vagyok. Most meg nem kell torodjek a jovommel: a tanulasra kell koncentraljak es cserebe a seggem ala tolnak mindent. Visszaelek a szulok joindulataval? Nem...mindossze kihasznalom:D -
#42 Teljesen igaz. Én mondjuk csak úgy vagyok vele, hogyha nem akarok mondjuk 10k-t fordítani az éttermi étkezésemre, akkor nem a gundelbe megyek, hanem valami visszafogottabb helyre és akkor legalább normálisan tudok kajálni anélkül, hogy izgulnék a számla miatt.
Viszont nagyon sokan vannak, akik egyszerűen nem tudnak átsiklani a kaja árán, csak azt nézik az étlapon, hogy melyik az olcsóbb és melyik "mennyire éri meg" :)) -
Cat #41 na, a mcdonalds kola ugyanilyen példa lehetne a baromságra - oktogonnál egymás mellett van az éjjel nappal nyitva tartó meki és a közért. Egyikben fél liter kóla 250ft (vagy hasonló, rég vettem ilyesmit), mellette meg két liter kerül ennyibe :) normálisak ezek? -
#40 Nem fustos, meleg picekocsmaba kell menni. Van rengeteg nagyon hangulatos hely, amikert szerintem megeri kiadni a tobb penzt. Elvegre megsem ulhetek le egy puccos kavezo asztalahoz a boltban vett kolammal... -
#39 a mai fiatalok nem tudnak spórolni
én mindenre sajnálom a pénzt
igaz nincs is
-
#38 Ki kell abranditsalak...vannak nagyon hulye emberek, akik azt hiszik, h iskolan kivul is lehet ragoert kolat kerni:D -
Cat #37 azért ne keverjünk itt dolgokat
én se szeretem a nagyon spúr embereket, de speciel a kávézók/kocsmák iszonyatos lehuzását sem bírom. Szerintem egyszerüen nevetséges, hogy ami a boltban 100 ft, az van hogy 5-600 egy ilyen helyen, és egyszerüen hülyéknek tartom azokat akiket igy át lehet baszni. (Pl. egy másfél literes ásványviz 60-80 ft, de egy szórakozóhelyen a félliteres is 300...) Nyáron éppen ezért baromság beülni kocsmába, csakis szabadban, jó környezetben szabad inni, például a westend tetején - lenn éjjel is nyitva tartó bolt, felülünk a füves rétre, rendes asztal, padok stb. a város tetején, és negyedannyiból iszunk JOBB KÖRNYEZETBEN, OLCSÓBBAN, mint egy füstös meleg pincekocsma. -
#36 Jó, én a legtöbb kólát meg a legtöbb rágót az iskolában fogyasztom :D
Egyébként arra gondoltam csak, hogy az iskolában vannak ilyen emberek :) -
#35 Nem, úgy értem, hogy csak iskolában vannak olyanok, akik rágót adnak és kólát kérnek cserébe :D -
#34 Meg aztan ragot is lehet mindenhol kerni a masiktol...ez sem iskola fuggo.
A teoriad eleg gyenge labakon all -
#33 Meg pölö a megdonálcban. Eleg sok helyen lehet kolat kapni, ha nem tudnad:D