Spórolás......

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ja és az elsõ eset nem lehúzás/átverés, hanem meg kell fizetni a helyet, a kényelmet, az eleganciát. Nekik is meg kell valamibõl élniük 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
egyértelmû, a másikat a spúr ember választja 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ThePartyFace

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
Szerintem nem tétel...
Amugy ha felhivod a haverod es elhivok vhova dumalni, akkor mi elegansabb?
#1-Menjunk, uljunk be valahova es beszeljuk meg!
#2-Ugorjunk el a boltba es menjunk fel a westend tetejere, a fure...ott is jol lehet dumalni! Es meg sporoltunk is😄

Taranov
Bocs félreérthetõ voltam. Snassz, hogy ott veszed meg és megiszod vmi szar helyen, ahelyett, hogy beülnék vmi jóba.

Taranov
Punkos meg snassz. Én is inkább vagyok sznob.
Bár minek számoljam, hogy 250-et fizetek egy pohár kóláért vagy 250-et fél literért.

ThePartyFace
Miert snassz a kozert?
En ott veszem a kenyeret, a tejet, meg a sort a hazibulihoz😄

ThePartyFace
Az asvanyviz nagy biznisz a klubtulajoknak. Plane, ha rendszeresen vannak "fullos" bulik...
Nem veletlenul draga!

Taranov
A közért és a meki is iszonyat snassz, mekibe be se megyek 😄

ThePartyFace
A westend tetejere kiulni egy uveg boltban vett akarmivel az olyan punk-os, nem?
Inkabb vagyok sznob, mint punk.

Taranov
Egyébként meg a jó helyeken a kiszolgálás a hangulat a jó, sajnálom, hogy ezt nem tudod átérezni, bár biztos megspórolsz vele jópár ezer Ft-ot.

nem értünk egyet

Taranov
Szerintem meg iszonyatosan spórolnak. Betegesen. Számolják a 10 forintokat.

én fagyit szoktam, szerintem messze a legjobb fagyijuk van - és ha már sporolos topik, a legolcsóbban 😄 80ftért máshol egy gombocot kapsz, amit meg ott adnak máshol 3 gomboc lenne

Taranov

Ebben nem értünk egyet. Szerintem (lehet, hogy ilyen téren sznob vagyok, vagy lehet, hogy késõbb máshogy fogom gondolni),de szerintem a westend tetejére kiülni nagy snassz. Nem amiatt, hogy a boltban veszed a cuccot, hanem amiatt, hogy a westend egy proli hely.
Én inkább beülök egy jó helyre és fizetek két pohár kóláért 600-at, de legalább az kellemes és nem halok bele a költségeibe.

ThePartyFace
Biztosithatom, kedves uram, h megfontoltan szorom a penzt...celiranyosan, az ablak fele

ThePartyFace
Kb 1 eve nem vasaroltam semmit a mekiben...

igen, csak nekem nem a pénzköltéssel van bajom, hanem azzal ha valaki egyértelmûen hülyén csinálja, és ugyanazt megkapja 2 méterrel arébb

rádjött a topig nyitó mánija ? 😄DDD

ThePartyFace
Teny, h nem tudok sporolni, de momentan nem is celom. Addig probalok elni, amig fiatal vagyok. Most meg nem kell torodjek a jovommel: a tanulasra kell koncentraljak es cserebe a seggem ala tolnak mindent. Visszaelek a szulok joindulataval? Nem...mindossze kihasznalom😄

Taranov
Teljesen igaz. Én mondjuk csak úgy vagyok vele, hogyha nem akarok mondjuk 10k-t fordítani az éttermi étkezésemre, akkor nem a gundelbe megyek, hanem valami visszafogottabb helyre és akkor legalább normálisan tudok kajálni anélkül, hogy izgulnék a számla miatt.
Viszont nagyon sokan vannak, akik egyszerûen nem tudnak átsiklani a kaja árán, csak azt nézik az étlapon, hogy melyik az olcsóbb és melyik "mennyire éri meg" 😊)

na, a mcdonalds kola ugyanilyen példa lehetne a baromságra - oktogonnál egymás mellett van az éjjel nappal nyitva tartó meki és a közért. Egyikben fél liter kóla 250ft (vagy hasonló, rég vettem ilyesmit), mellette meg két liter kerül ennyibe 😊 normálisak ezek?

ThePartyFace
Nem fustos, meleg picekocsmaba kell menni. Van rengeteg nagyon hangulatos hely, amikert szerintem megeri kiadni a tobb penzt. Elvegre megsem ulhetek le egy puccos kavezo asztalahoz a boltban vett kolammal...

mikike
a mai fiatalok nem tudnak spórolni

én mindenre sajnálom a pénzt
igaz nincs is

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

ThePartyFace
Ki kell abranditsalak...vannak nagyon hulye emberek, akik azt hiszik, h iskolan kivul is lehet ragoert kolat kerni😄

azért ne keverjünk itt dolgokat

én se szeretem a nagyon spúr embereket, de speciel a kávézók/kocsmák iszonyatos lehuzását sem bírom. Szerintem egyszerüen nevetséges, hogy ami a boltban 100 ft, az van hogy 5-600 egy ilyen helyen, és egyszerüen hülyéknek tartom azokat akiket igy át lehet baszni. (Pl. egy másfél literes ásványviz 60-80 ft, de egy szórakozóhelyen a félliteres is 300...) Nyáron éppen ezért baromság beülni kocsmába, csakis szabadban, jó környezetben szabad inni, például a westend tetején - lenn éjjel is nyitva tartó bolt, felülünk a füves rétre, rendes asztal, padok stb. a város tetején, és negyedannyiból iszunk JOBB KÖRNYEZETBEN, OLCSÓBBAN, mint egy füstös meleg pincekocsma.

Taranov
Jó, én a legtöbb kólát meg a legtöbb rágót az iskolában fogyasztom 😄
Egyébként arra gondoltam csak, hogy az iskolában vannak ilyen emberek 😊

Taranov
Nem, úgy értem, hogy csak iskolában vannak olyanok, akik rágót adnak és kólát kérnek cserébe 😄

ThePartyFace
Meg aztan ragot is lehet mindenhol kerni a masiktol...ez sem iskola fuggo.
A teoriad eleg gyenge labakon all

ThePartyFace
Meg pölö a megdonálcban. Eleg sok helyen lehet kolat kapni, ha nem tudnad😄

Taranov
Én olyanokat ismerek, akik nem ülnek be egy presszóba vagy egy vendéglõbe, mert sajnálják azt a pár ezer Ft-ot, eléggé gázos, zavaróak.
Másik fajta meg a "vidéki" ember (a parasztokra gondolok) akik csak olyat vesznek, amik látszanak, amikkel tudnak feszíteni, de olyat, ami nekik nagyobb örömükre szolgálna, de nem látja más, arra sajnálják a pénzt.

Taranov
Ez csak az iskolában van 😄

ThePartyFace
😄
Aztan csak okosan!
A legolcsobb kannasbort valaszd! Elvegre ebben a topicban sporolni is meg lehet tanulni..

Punkerwork
na most viszont lépek még be kell vásárolnom a holnapi Borhadjárathoz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
itt nincs metro..., mondjuk Egerben nincsenek távolságok, bár volt már olyan hogy a 20 perces utat hazáig 2 óra alatt tettük meg 😊

ThePartyFace

BKV powa😄
Legjobb az elso metroval hazamenni...begyujteni a lenezo pillantasokat az oreglanyoktol, akik epp piacra igyekeznek😄

Punkerwork
én annyi pénzt mindig hagyok hogy a taxi-t ki tudjam fizetni 😊

ThePartyFace
Ezt irtam az elobb😊

Punkerwork
üvegbõl a szabadban jó inni, de a legjobb nyáron kiülni 1 teraszra borozni

ThePartyFace
En azt imadom, amikor ingyen megyek partizni, megigerem magamnak, h csak a megsporolt belepo arat iszom el...cirka 3-4 ezer forint. Persze ez eppen eleg ahoz, h miutan elittam meg ratoltsek, mert addigra kb minden mindegy...ures zsebbel szoktam utana hazamenni😄

MIMACSKA
:c))
gratula

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Én nem szeretem azt a stílust, hogy üvegbõl berugni aztán be a buliba.....
Basszus hol van így a fíííling...

www.extragyongy.hu

Punkerwork
én mikor megkaptam az elsõ fizum a nagyját sikerült a görög kávézóban még aznap elinni 😊

ThePartyFace
Ez a topic nekem valo...

ThePartyFace
Annak nincs akkora feelingje, mint pl a siofoki bacardinak😄
En pl imadom a divatos kavezokat. Ott a legflessebb lereszegedni party elott😄

Punkerwork
amúgy ez a spórolás nagyon nem megy nekem, most is elhatároztam veszek még ezt azt a konyhámba, erre még meg se kaptam a fizum de már vettem RAM-ot a gépbe 😊

ThePartyFace
Ugyan ez van partyban is...rengetegszer jartam mar ugy, hogy buli utan elfogy a cigim es kolcson kell kerjek egy doboz cigire: "majd otthon megadom" 😄
Neha tulkoltekezem, vagy keves penzt viszek magammal...ehe

Punkerwork
ezért szoktam mostanában arra rá hogy megveszük a piát és megisszuk a félig berendezett lakásban 😊

ThePartyFace
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha elmegyunk a haverokkal beulni valahova, en mindig tojok a penzre. Felhotlenul akarom erezni magam, es nem erdekel, hogy mennyivel kerul tobbe, ha megiszom meg egy sort, vagy koktelt. Meg aztan szeretem begyujteni az irigy pillantasokat a szomszed asztaltol😊)

MIMACSKA
én is így vagyok. De amikor ott az élvezeti tárgy akkor tojok az árára 😄D

www.extragyongy.hu