112
Ki mennyire fukar? Mire sajnálja a pénzt?
  • Taranov
    Én olyanokat ismerek, akik nem ülnek be egy presszóba vagy egy vendéglőbe, mert sajnálják azt a pár ezer Ft-ot, eléggé gázos, zavaróak.
    Másik fajta meg a "vidéki" ember (a parasztokra gondolok) akik csak olyat vesznek, amik látszanak, amikkel tudnak feszíteni, de olyat, ami nekik nagyobb örömükre szolgálna, de nem látja más, arra sajnálják a pénzt.
  • Taranov
    Ez csak az iskolában van :D
  • ThePartyFace
    :D
    Aztan csak okosan!
    A legolcsobb kannasbort valaszd! Elvegre ebben a topicban sporolni is meg lehet tanulni..
  • Punkerwork
    na most viszont lépek még be kell vásárolnom a holnapi Borhadjárathoz :)
  • Punkerwork
    itt nincs metro..., mondjuk Egerben nincsenek távolságok, bár volt már olyan hogy a 20 perces utat hazáig 2 óra alatt tettük meg :)
  • ThePartyFace

BKV powa:D
    Legjobb az elso metroval hazamenni...begyujteni a lenezo pillantasokat az oreglanyoktol, akik epp piacra igyekeznek:D
  • Punkerwork
    én annyi pénzt mindig hagyok hogy a taxi-t ki tudjam fizetni :)
  • ThePartyFace
    Ezt irtam az elobb:)
  • Punkerwork
    üvegből a szabadban jó inni, de a legjobb nyáron kiülni 1 teraszra borozni
  • ThePartyFace
    En azt imadom, amikor ingyen megyek partizni, megigerem magamnak, h csak a megsporolt belepo arat iszom el...cirka 3-4 ezer forint. Persze ez eppen eleg ahoz, h miutan elittam meg ratoltsek, mert addigra kb minden mindegy...ures zsebbel szoktam utana hazamenni:D
  • MIMACSKA
    :c))
    gratula
  • MIMACSKA
    Én nem szeretem azt a stílust, hogy üvegből berugni aztán be a buliba.....
    Basszus hol van így a fíííling...
  • Punkerwork
    én mikor megkaptam az első fizum a nagyját sikerült a görög kávézóban még aznap elinni :)
  • ThePartyFace
    Ez a topic nekem valo...
  • ThePartyFace
    Annak nincs akkora feelingje, mint pl a siofoki bacardinak:D
    En pl imadom a divatos kavezokat. Ott a legflessebb lereszegedni party elott:D
  • Punkerwork
    amúgy ez a spórolás nagyon nem megy nekem, most is elhatároztam veszek még ezt azt a konyhámba, erre még meg se kaptam a fizum de már vettem RAM-ot a gépbe :)
  • ThePartyFace
    Ugyan ez van partyban is...rengetegszer jartam mar ugy, hogy buli utan elfogy a cigim es kolcson kell kerjek egy doboz cigire: "majd otthon megadom" :D
    Neha tulkoltekezem, vagy keves penzt viszek magammal...ehe
  • Punkerwork
    ezért szoktam mostanában arra rá hogy megveszük a piát és megisszuk a félig berendezett lakásban :)
  • ThePartyFace
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha elmegyunk a haverokkal beulni valahova, en mindig tojok a penzre. Felhotlenul akarom erezni magam, es nem erdekel, hogy mennyivel kerul tobbe, ha megiszom meg egy sort, vagy koktelt. Meg aztan szeretem begyujteni az irigy pillantasokat a szomszed asztaltol:))
  • MIMACSKA
    én is így vagyok. De amikor ott az élvezeti tárgy akkor tojok az árára :DD
  • wizy
    jo, de kölcsönbe adtam:-) van neki pénze, csak az összes apró (tizesek meg huszasok), szal azt majd beváltja és abbol adja meg:-) (négy napra adtam neki oda először 11-et, tegnap este a köröstoroki napokon elivott nyolcat, és meg kellett toldanom még hárommal:-))) )
  • Punkerwork
    na ja, én ha tudom hogy kell másra a pénz inkább nem megyek el mert tudod hogy ha ott vagyok nem fogom az árakat nézzni, csak másnap verem a fejem a falba :)
  • MIMACSKA
    Én is szoktam spórolni az utazásokra.
    De ha már elmegyek egy étterembe ami drága nem fogom az ára miatt a legolcsóbbat enni. mint elég sokan.
  • Punkerwork
    jó befektetés volt
  • MIMACSKA
    Van egy kollégám illetve beosztottam. Kb egy évvel ezelőtt valahogy 12 forintal kevesebbet tudtam adni neki amikor hozott nekem valamit. Most hallom vissza, hogy egy éve fonódik azon, hogy hogyan tudná visszaszerezni.( Nekem nem mert szólni :c))
    B@ssza meg 12 forint!!!! ÚRISTEN
  • wizy
    a spórolás és a fukarság két különböző dolog szerintem:-)) attól hogy valaki spórol, attól még nem fukar. én is spórolok, mert hát minek vegyek meg mindent, amit meglátok, de most adtam tesomnak kölcsön 14ezer pénzt piára:-))))
  • ThePartyFace
    En meg szinte arra koltok a legtobbet:)
  • Punkerwork
    én mostanában a bulizáson spórolok, kell a lakásra a pénz így kevesebbet költök pl alkoholra így marad pénzem az olyan apróságokra mint pl tányérok meg ilyenek...
  • ThePartyFace
    En abszolut nem vagyok spur...viszont en is rengeteg fukar embert ismerek. Tenyleg idegesitoek.
    Kerek toluk vmit, monjduk egy szem ragot, aztan legkozelebb azzal jonnek, hogy en is adtam, vegyel nekem kolat. Az ilyen az b*ssza meg
  • Punkerwork
  • MIMACSKA
    Mostanában annyi spúr emberrel találkozom. Hihetettlen.
    Én csak arra sajnálom a pénzt amit nem látok érzek vagy élvezem a hatását :c)