Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még a neve is jobban hangzik. Olyan légiesebb :D
Egyre inkább meggyõztök, hogy Hondám legyen :)
Pedig az alábbi commentekbõl kiderül, még ez sem gyõzi meg a gizda bmwseket... <#whatever>
Hát 3as Bömös vs. Honda ACCORD párharcban nekem egyértelmûen Honda viszi a pálmát. :D minden egyéb érv nélkül csak rá kell nézni. Am meg érvekbe fogva: méreteit tekintve nagyobb, praktikusabb autó. A 3 as lábtere hátul..hát. A BMW iDrive rendszere meg bonyolult, Hondának sokkal kézenfekvõbb megoldásai vannak. Anyagminõségek újabb pont a hondánál. Megbízhatóság és szervízigény detto.
Az a legkevesebb:D
telehetsz
Nekem ez jóideig nem aktuális. Jogsim sincs még. <#szomoru1><#nezze>

Akkor már inkább lízingelek... <#pardon1>
Ne mond el nekem, hogy nem lehet pár év alatt összespórolni. Én már 6éve gyûjtök autóra.
De jó, hogy ilyeneken gondolkoztok, én meg kínlódok a 15 éves Ventommal:) De azért az én álmom egy új japán autó, talán épp egy Honda. Minden ismerõsöm ódákat zeng a japán autók megbízhatóságáról, és szüleim esetében már nekem is sikerült tapasztalnom pár éven keresztül. A németek se lehetnek rosszak, de valahogy úgy érzem, hogy ott már nincs meg az alázat a vevõ iránt.
Honda,Honda és Honda!!!
Mást ne válassz!
Yeeah, már csak az ár az, amivel barátkozni kelll... <#vigyor5>
Sziasztok!
3as BMW és Accord között nem tudok választani. Ti melyiket választanátok? Miért?
Hát ez az új Honda már csak ilyen:)
telehetsz
:)
Én annyira nem értek az autókhoz, de az én szívemet is rögtön megdobogtatta ez a csoda. :)

Viccelsz? Szerelem volt ez elsõ látásra <#szeret><#szeret><#szeret>
Már a régebbi Accord is nagyon tetszett, de az új sokkal kiforrottabb már.
telehetsz
Te is jól rákattantál, mi? :)

Most elkezdhetném durrogtatni hogy "japán precizitás", de csak rá kell nézni. <#wow2>
Egyesek szerint nem elég letisztult a design, ebbe inkább nem mennék bele. <#circling>
telehetsz
Hát ja, van mivel elbûvölnie az embert, fõleg ha a japán kocsikat részesíti elõnyben. :)

Nah, engem spec a mercivel kapcsoltban riogattak, szóval német autók hurá... :D
De lehet nekem beszûkült a látóterem, most spec nem látok mást csak az új accordot. <#vigyor>
Ez egy hosszú vitát tud indítani. Évek, ellenérvek, meggyõzõdések elõítéletek. Számomra kétségtelen hogy a japánok a rengeteg elektronikai berendezéssel ellátott autóikhoz, kellõ megbízhatóságot is nyújtanak. Ismerõs tulajdonosoktól rosszat még nem hallottam. Német frontról, fõleg BMWkrõl meg hallottam már 1-2 rémtörténetet.
Totalcaron olvastam egyszer, hogy a BMW ma Magyarországon nem autót, hanem jellemhibát jelent.
telehetsz
Meg az sem szép tõle, hogy csak azért fikázza le, mert neki nem ilyen kocsija van. Nem a márkát kéne néznie, hanem az AUTÓ-t. Na, mindegy.

bmw sokkal inkább státusz manapság, emiatt ahogy mondtad, az ára is borsosabb. a német autófanokat azonban hiába gyõzködöd, hogy így-úgy a honda. <#lookaround>
desigo
Szerintem is iszonyat komoly lett kívülrõl,belülrõl is
és árban is korrekt

az idióta handras meg lefikázza
megnézhetnénk akár a legkisebb 1-es BMWt is,hogy ilyen felszereltséggel,hasonló motorral,mennyibe is kerül
és abban el nem lehet férni ehhez képest,megbízhatóságról már ne is beszéljünk...

ja ennek új 3-as coupéja van...
telehetsz
Nem csodálom... Én se bírnék betelni vele... :)

telehetsz
Igen, úgy tudom, hogy pont ez most a szlogenjük. Mármint, hogy ne csak magadra gondolj, amikor autót vezetsz, hanem a többi közlekedõre és a környezetre is. Vagy mi. :)

Awww irigyellek <#rinya>
Bezony~ <#vigyor2>
Azt olvastam, hogy környezet barát is, már amennyire egy autó lehet.. <#crazya>
telehetsz
Utolsó nyamm:

Nekem sikerült ülnöm benne,az elõdjében is. Álomszép kidolgozás... Olyan pihe puha bõrökkel dolgoznak hogy tapiztam csak össze vissza :D Kényelem felsõ fokon.
telehetsz
Sajnos nekem sem adatott meg még a lehetõség, de simogatnivalónak tûnik... :)

Igen, ilyen külsõ mellett a belsõ sem elhanyagolható!
Sajnos nem volt szerencsém ülni egyben sem, azt hallottam igazán kényelmes, jó tapintású anyagokból rakták össze a belsõt. <#nyes>
telehetsz
Nyamm!

telehetsz
Wow, tök jó ez a kép! :)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én eldobtam magam, mikor megláttam az új Accordot!!
JGTC
teljesen igaz RR-t kellett volna írnom vagy MR-t

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ez nem FR :) FR = Front engine, rear wheel.

Itt meg hátul van a motor mint az NSX-ben. Illetve az NSX ugye mid engine, mert a hátsó tengely elõtt van a motor. Itt meg úgylátom pont rajta.
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ha jól emlékszem a 2.0 executive 6.8 a 2.4-es az meg talán 7.2

desigo
milyen áron vannak?
igen, de a szerencsések mint én mehettem velük sajnos csak 1-2 km-t kb, de akkor is nagy élmény volt jól megy mind a kettõ(nem felvágás ként mondom)
amúgy nagyon jók lettek, az anyagok amiket beleraktam nagyon kellemes tapintásuk van engem lenyûgözött.
a 2.4-es automata nagyon jó sztem fõleg a sport fokozat. tényleg sport mert hogy 7-nél alig akar magától elváltani úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek

a fehér egyébként nekem jobban tetszik (kívülrõl)

desigo
szép mindkettõ
Inkább a fehér kellene még akkor is ha lehetne mosogatni kétnaponta mert az utolsó kis porszem is messzirõl virít rajta...

bemutatóautó mindkettõ?
ezeket a képeket tegnap készítettem van egy video is, de azt majd valszeg kis cenzúrázás után felrakom.
amúgy a fehér egy 2.4-es (elm ez is executive de a feketébe van tolató cam meg radar meg gps a fehérbe csak radar) automata a fekete egy 2.0 executive manuál

Csabesz6
uhh ...fájdalmas összetétel<#szeret><#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

JGTC

desigo
kettõt is megér az :)

1M-be esetleg :D
JGTC

kombi formán igenis sokat változtattak hálisten :)

Viszont sztem tuti kicsit kisebb lesz a csomagtere

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hát legalább 2002 vagy 2003-as legyen.:-)