1492
-
Dénes é #1172 ;) -
#1171 Én már szavaztam! A cikket meg majd holnap elolvasom. :) -
Dénes é #1170 Összehasonlító teszt: Honda Civic VTi - 1996 és BMW 323 - 1998 -
#1169 Gondolom már azért sem hívják crx-nek mert elég sok idő eltelt a delsol óta és nem volt ami tovább vigye a vonalat. Ráadásul bejött a képbe az s2k is és nem akartak a japánok két, szinte (vagy teljesen) azonos kategóriájú autót egymás mellett futtatni. (bár ez a döntés toyota-éknál nem okozott gondot :D) -
Lipi1980 #1168 Volna egy kérdésem:
Mennyire van alkatrész ellátottság a Honda 1999-es Logo tip. autójához? Autóvásárlás előtt állunk, és ezt is számításba kell venni...
Előre is köszi :) -
#1167 -
#1166 Az igazi fanatikusok... -
#1165 pedig én szeretem a hondát meg a bmw-t is... :) -
#1164 Sosem értettem hogy miért mindíg a BMW az ellenfél. :D Megannyi autós topikban lehetett olvasni még régebben (is) Honda vs BMW párharcot, hogy márpedig a....Nem mert a.... Annyi más autó van amivel összelehetne mérni a Hondát. Sosem értettem ennek a Honda vs BMW párharcnak a miértjét, valaki vázolja már fel nekem please hogy miért van a két tábor között ez a nagy ellenségeskedés. Félreértés ne essék, pártatlan vagyok ebben a témában, csak valaki letisztázhatná bennem ezt hogy miért van, vagy hogy mire vezethető vissza.
Amúgy sziasztok. -
labda110 #1163 Láttam:D szerintem is király. A bravia után az első kreatív:D Már úntam a kocsi bújik kocsi elől és egyéb elemi erő cuccot. -
nyehhencs #1162 Ja szerintem is tök egyértelmű miért karikáznak.
Egyébként láttátok már ebben a színben? ahhhh hihetetlen.
http://www.honda.hu/galeria/modellek/accord_2008
-
yositosi #1161 nem érted? mindenkire gondolnak, egyre nagyobb lesz a karika is, hogy mindenkinek legyen hely benne. Ez egy ilyen autó, már csak ezért is érdemes foglalkozni vele, hsizen mondanivalója van. -
vadvagyok #1160 jó ez, csak nem értem a videót... az a para, hogy ennek egyáltalán semmi köze az autóhoz, nem tudom miért lett iylen...:S:S -
#1159 Ez mondjuk igencsak kúúúl verda, blokkolnám:) -
mopsar #1158 vicces, kedvcsinálónak tökéletes a kocsihoz. -
#1157 Heló! Csak szeretnék dobni egy linket a honda új videóról, hátha feldobom vele a fórumot:
http://www.youtube.com/watch?v=G1uD3IqC7Bw -
#1156 Érdemes csak egy 80-as évekbeli japán koncertfelvételt összehasonlítani egy európaival... Részemről ha nem ismernék egy jap kocsit se, akkor is azt mondanám, h na, ha ezek nekiállnak autót gyártani, egy vevőjük tuti lesz :) -
mopsar #1155 bezonyám!:) -
Useless ID #1154 A japán ellenesség oka a sok buta ember különben, mert sokan azt hiszik az is kínai = rossz minőség. Ez így van Koreával, meg Hong Konggal is. Lövésük sincs hogy mi van Ázsiában. Pedig a japánok ezerszer fejlettebbek technikailag mint az európaiak. -
mopsar #1153 ide tévedve annyit fűznék hozzá, hogy hiába szidja sok ember a japán kocsikat, mégis azok visznek legtovább és azok a legtakarékosabbak. -
#1152 Ha beszállhatok a vitába, a német kocsik tényleg vattásak (mmint abban ülsz...), míg a japánok belecsempészik azt a kis odab***ást... -
erubik #1151 Ja, abban jó vagyok -
#1150 Kiforgatod a szavaim. =)
Nekem is inkább a japán imponál. A németek se rosszak, de a japánok megoldásai jobban tetszenek. -
erubik #1149 A példa sarkított persze, de pont ezért jól kifejezi a lényeget, jobban érzékelteti, mintha azt mondom, hogy Opel kadett, amiben az emberek 90%a soha életében nem ült.
Hát a második vh. idején elég jól elvoltak egymással a Japánok, és németek
De komolyra fordítva a szót, azt gondolom, hogy azért a német autók is nagyon jók, ha Japánt holnap eltüntetnék a világból, akkor Német autót vennék -
#1148 Kissé sarkított példa nemdebár? x)
Maradjunk a személyautó kategóriánál!
amúgy mi a véleményetek a német vs japán frontról? -
erubik #1147 Köszi, nekem azért a kényelem is fontos, mert pl egy tank valószínűleg sokkal biztonságosabb, mint bármelyik személyautó:D(már így békeidőben) -
#1146 Jah, hát nálad a pont. De ezek közül főleg a biztonságot emelném ki. -
#1145 Hmmm google a barátod? :D -
erubik #1144 Persze, he te elmondod, hogy működik a PLL-szintézer! Mi vagyok én autószerelő??? Dobálóznak itt a 3 betűs rövidítésekkel, de nem azért fogom megvenni az autót, mert van benne BDA,GHB,NBA,FTC vagy BKV...:D
Sokkal fontosabbak az olyan egyszerű dolgok, minthogy kényelem, megbízhatóság és biztonság. -
Izgága1 #1143 El tudja valaki mondani hogy hogy is működik az ACC azaz az Adaptív sebességtartó automatika? -
#1142 Hehe, megértem, én is elsőre beleestem, meg is vettük nem sokkal utána... Remek mű. :) -
erubik #1141 Akkor a te véleményed mérvadó:)
Nekem eddig ugyanis nem volt Hondám, de ez a mostani lenyűgözött engem is:) -
Izgága1 #1140 Nem tudom eleget csodálni ezt az autót. Az előddel is hasonlóképp éreztem. -
#1139 Nekem Honda Accord, de eggyel régebbi modell. Nagyon tetszik az új is, szóval lehet Ő lesz majd az utód. -
erubik #1138 köszönöm, neked most milyen Hondád van? -
#1137 Akkor ezúton had köszöntselek előre is a Hondások népes táborában! -
erubik #1136 Sziasztok!
Engem is meggyőzött az új Honda, szeretnék egyet venni, és szerintem szerencsémre a közeljövőben lesz is rá lehetőségem:) -
#1135 Téged végülis mi győzött meg, hogy a Hondát és azon belül is az Accordot választottad? -
#1134 Csak támogatni tudlak ebben az elképzelésedben :) -
#1133 Én is erős gondolkodóba estem! 1 éven belül aktuális lesz az autó csere. Honda nagyon vonz. :)