Honda autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mást ne válassz!
3as BMW és Accord között nem tudok választani. Ti melyiket választanátok? Miért?
Én annyira nem értek az autókhoz, de az én szívemet is rögtön megdobogtatta ez a csoda. :)
Már a régebbi Accord is nagyon tetszett, de az új sokkal kiforrottabb már.
Egyesek szerint nem elég letisztult a design, ebbe inkább nem mennék bele. <#circling>#circling>
De lehet nekem beszûkült a látóterem, most spec nem látok mást csak az új accordot. <#vigyor>#vigyor>
Totalcaron olvastam egyszer, hogy a BMW ma Magyarországon nem autót, hanem jellemhibát jelent.
és árban is korrekt
az idióta handras meg lefikázza
megnézhetnénk akár a legkisebb 1-es BMWt is,hogy ilyen felszereltséggel,hasonló motorral,mennyibe is kerül
és abban el nem lehet férni ehhez képest,megbízhatóságról már ne is beszéljünk...
ja ennek új 3-as coupéja van...
Azt olvastam, hogy környezet barát is, már amennyire egy autó lehet.. <#crazya>#crazya>
Sajnos nem volt szerencsém ülni egyben sem, azt hallottam igazán kényelmes, jó tapintású anyagokból rakták össze a belsõt. <#nyes>#nyes>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Itt meg hátul van a motor mint az NSX-ben. Illetve az NSX ugye mid engine, mert a hátsó tengely elõtt van a motor. Itt meg úgylátom pont rajta.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
amúgy nagyon jók lettek, az anyagok amiket beleraktam nagyon kellemes tapintásuk van engem lenyûgözött.
a 2.4-es automata nagyon jó sztem fõleg a sport fokozat. tényleg sport mert hogy 7-nél alig akar magától elváltani úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek
a fehér egyébként nekem jobban tetszik (kívülrõl)
Inkább a fehér kellene még akkor is ha lehetne mosogatni kétnaponta mert az utolsó kis porszem is messzirõl virít rajta...
bemutatóautó mindkettõ?
amúgy a fehér egy 2.4-es (elm ez is executive de a feketébe van tolató cam meg radar meg gps a fehérbe csak radar) automata a fekete egy 2.0 executive manuál
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Viszont sztem tuti kicsit kisebb lesz a csomagtere
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack