Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

riotsquad
Hehe, megértem, én is elsõre beleestem, meg is vettük nem sokkal utána... Remek mû. :)

Time waits for no one.

Akkor a te véleményed mérvadó:)
Nekem eddig ugyanis nem volt Hondám, de ez a mostani lenyûgözött engem is:)
Nem tudom eleget csodálni ezt az autót. Az elõddel is hasonlóképp éreztem.
riotsquad
Nekem Honda Accord, de eggyel régebbi modell. Nagyon tetszik az új is, szóval lehet Õ lesz majd az utód. <#miaz>

Time waits for no one.

köszönöm, neked most milyen Hondád van?
riotsquad
Akkor ezúton had köszöntselek elõre is a Hondások népes táborában! <#integet2>

Time waits for no one.

Sziasztok!
Engem is meggyõzött az új Honda, szeretnék egyet venni, és szerintem szerencsémre a közeljövõben lesz is rá lehetõségem:)
riotsquad
Téged végülis mi gyõzött meg, hogy a Hondát és azon belül is az Accordot választottad?

Time waits for no one.

JürgenKlinsmann
Csak támogatni tudlak ebben az elképzelésedben :)

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

riotsquad
Én is erõs gondolkodóba estem! 1 éven belül aktuális lesz az autó csere. Honda nagyon vonz. :)

Time waits for no one.

JürgenKlinsmann
Heh,én világ életemben Honda függõ voltam,ez lesz most a 4. japán autóm és teljes mértékben meg vagyok elégedve vele... Egyik sem volt még a kötelezõ szervízeken kívül javítás alatt,akkor is csak a szokásos olajcsere és egyéb finomságokat csinálták meg rajtuk.
Remélem gyorsan eltelik ez a két hét és megkapom az új Accordom,tegnap rendeltem meg csak várni kell rá :)

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

riotsquad
Emberek... isteni darab az új honda... 10 körül voltam egy honda szalonban. Hát nagyon állat!!

Time waits for no one.

Nekem nagyon bejön az új Accord:)
Van akinél nyerõ. De asszem ebben a topicban csak efféle emberekkel lehet találkozni. <#vigyor>
riotsquad
Meglehetõsen csinos darab! Nem volt még soha hondám, de valahogy azt vettem észre, hogy a honda tulajok nagyon elfogultak. Van is ismerõsöm, aki mióta beleült az elsõ hondájába, nem is gondolkozik másban. Télleg ennyire nyerõ ez a márka? <#whatever>

Time waits for no one.

van, csak egyik sem Õ ;)
Azért lehetne több ilyen autó is, az tuti.
jabocs :-#
csóri fenyõ ott a szélén... xD
Nem láttad még? #1104-re less vissza. Nincs benne nyuszi (de lehet csak én nem szúrtam ki :D).
csak azt ne mondd, h megint egy kisnyuszi ugrabugra falevél autóreklám xD
melyikben?
Az biztos, hogy vannak nála nagyobb benzinzabálók is. A koncepciója is a környezetvédelem, ahogy a reklámban mondják. <#nyes>
...meg nem mellesleg nem zabál ki a vagyonodból és nem csinál két kilométeres ózonlyukat. Legalábbis remélem...
halaszocsi
Ott az igazság. Megmarad benne a három kölök meg az asszony, de azért te meg érzed benne a brutalitást :D

Bizony, és kényelmes is:)
Huh elég tágas belülrõl! <#kacsint>
Jók a képek, köszi:)
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Hát jah, nem mindenkinek kell szem elõtt tartani ilyesmit a választásnál... <#vigyor2>
Én se a családnak venném.
Legalább Hondában gondolkozol. A kategória meg hát kinek mire van igénye. s2000 nem a család kedvence forma. Meglehetõsen nagyobb biztonságban érezném magam egy Accordban. Az élvezte meg... honda nem?:)
Nekem is a Sedanok tetszenek.
Nem vennék cabriot. Nekem nem jönnek be. De attól még pofás darab.
desigo
Inkább bevállalnám most ezt az S2000-est
ha patent állapotban van még meg is érne 3,7-et...
Hát ja, nekem is tetszik, valahogy megragadó. Mint maga az autó. <#nyes>
telehetsz
Ezt most aztán jól megfogalmaztam... De remélem azért érthetõ volt. :)

telehetsz
Szerintem ez nem rossz. Ötletes végülis, hogy így azzal a körrel jelenítették meg azokat, akikre gondolni kellene az embernek autóvásárláskor; mármint, hogy nem csak magadra gondolsz. Szerintem...<#circling>

http://auto.indavideo.hu/video/Az_uj_Honda_Accord
Nem hiszem, h megváltozna, azonnal eladnám, és keresnék valami mást helyette:D
Én is a nagyképûség miatt írtam azt amit. Egy BMW se versenyezhet egy fekete Accorddal.
telehetsz
Én még nem láttam; hol találtad meg?

Kinek mi! Most, ha valaki felajánlana neked egy bmw-t, egybõl megváltozna a véleményed. <#nyes>
De ez már nagyon off, egy honda topicban.
On: a reklámja viszont nagyon komolytalan az accordnak... <#wink>
Számomra egy bmw a nagyképûség szimbóluma. Valamiért soha nem tudtam, nem is fogok tudni vele azonosulni.
Ha státusszimbólum alatt azt érted, hogy egy cicabaát is adnak vele az anyósülésre, akkor valóban státusszimbólum. xD
Inkább Honda.
Ezzel vissza is tértünk a #1070-hez. <#crazya>
Igen, a bmw sokkal nagyobb státusz szimbólum. Ennyi. Honda viszont ha ezt nézzük, télleg megéri az árát.
szv-ed igen helytálló. És pont mivel ilyen (viszonylag)kicsi a különbség az autók között, nehéz meggyõzni a bmw-seket arról, hogy a Honda jobb.
telehetsz
:)

Azt koránt sem mondtuk, hogy a bmw nem lenne jó! Sõt! Csak összehasonlításként, honda azért több pontot vinne, mint egy hasonló kategóriás bmw szvsz.
Hát nem, de akinek olyan autója van, azt eleve nem lehet meggyõzni, mert minek vett olyat, az már nem normális.