Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Új Honda Accord Tourer teaser:

Pár pillanatra látszanak az új elsõ-hátsó lámpák. Nekem tetszik elsõ blikkre, bár úgy néz ki nem sokat változtatnak az elõzõ formáján... ami nem is baj, ami jó minek radikálisan megváltoztatni? 😊

És a 8 generáció közül mégis melyiket, milyet?
Sziasztok!

Nekem csak egy kérdésem lenne.
Honda accordot keresek de töröttet, vagy olyat amit bontani fognak esetleg majd, tehát amit nem használ már senki.
Kösz kösz

Hi all . Honda civic 1.4 is 4 ajtós ültetéssel kapcsolatban mondhatnátok 1-2 okosságot megköszönném.Pl: futómühöz nem kell e hozzányulni, hány centit érdemes. és mekkora felniket vegyek rá + gumit nyomtávszélesítés érdemes e, vagyis a futókhoz semmi képp nem akarok nyulni.Vagy az nélkül neki se álljak??
desigo
JGTC
fórumos cartársé <#eljen> jó kis gép, de már szeretne egy Lude-öt 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

leoon
hali, nem tudja valaki, h honnan tudnék kódót szerezni 1 honda civic-hez (a gyári rádiójához)? 2000 vagy 2001-es évjárat. fontos lenne.

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

desigo
Annyi pénzért ajándék volt...
JGTC
már azt is elvitték amit a napokban linkeltem, imádják az emberek 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz6
azota rájöttem😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

én is láttam de eltûnt..nemár hogy annyiért megvették..ki volt az a barom?

amit múltkor javasoltam neked

JGTC

Csabesz6
rex forum?

JGTC
errõl az autóról már olvastam rex fórumon, a régi tulaja írt róla egy-két dolgot

JGTC
akkor bocsesz! csak ha szóbajött gondoltam részletezhetnénk is... 😊

Csabesz6
hhu,de jo lenne elsö autonak😄DD
nem is oly drága.persze sok pénz ez.

nem vagy egyedül

desigo
Tisztában vagyok vele.
Láttam jópár hónapja egyet használtautón 2.6 milláért <#szomoru1>
JGTC
Ebbõl a Coupeból már gyártottak VTI-t , igaz a végén, abból is keveset, és ide csak pár darab jutott el ha jól tudom.
A piros fehér hátsólámpa pl széria az amcsi piacra szánt modellekben...

Csabesz6
jaja

desigo
mehetne bele egy VTI motor
plusz a kasztnit megcsinálni ilyenre és hibátlan lenne...

JGTC
Jó vételnek tûnik!

De h mi az a 75hp ????????

Csabesz6
😄

streeter
Szûrõket meg gyertyát is kapott sztem attól lett kicsit jobb. A légszûrõm pl tiszta fekete volt meg tele volt bogárral.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

pszihopata
Én kérdeztem a csávót aki vitte a fékpadra a kocsim,õ azt mondta:

'az öreg mindíg elöl van a képernyõnél,ugysem látja a féklámpát,majd egy kicsit rásegítek lábbal!Mindíg így csináljuk!"

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Nitrós olajat 😄 Máskülönben nemtom miért menne jobban egy nagyszerviztõl?
desigo
milyen olajat kapott?
streeter
Na ma megvolt a nagyszervíz. Olaj,gyertya,szûrõk, vezérmûszett csere. Sokkal jobb lett most a kocsi 2000-es fordulat alatt meg 2000rõl is már elég jól húz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Hát asszem a KPM vizsgát elég komolyan veszék és az enyém se blokkol 10-nél sõt 5-nél de 2nél se 😄 És a KPM vizsgán átment. Fogott annyira amennyire kell. Mondjuk nem is vagyok az a nagy kézifékezõs szal nem is izgat hogy mennyire fog. Lejtõn emelkedõn megtartja a kocsit max ha nem akkor sebességbe hagyom 😄

JGTC
ahha, kössz!

pszihopata
'hátul egyszerûen nem szorítja olyan erõvel a kézifék mechanika a pofákat a tárcsára, mint a lábfék hidraulikája. "

-ez természetes,nem is kell annyira szorítania!

Ami viszont /mondjuk 10-nél/ nem tudja megcsúsztatni a kereket,az kéziféknek gyenge.
Itt nincsen fékerõszabályzó,annyira nem hülyebiztos a cucc.

Ha komolyan vennék mûszakin a kéziféket,fele autó megbukna.Volt 10-nél több használtautóm,minden szar volt a kézifék,-igaz azt sem mondtam senkinek hogy az így tökéletes.

Ülj be egy új kocsiba,aztán rántsd be 40-nél!

Friss mûszaki van az autón, és tökéletes a kézifék. Egyhelyben teljesen jól fogja az autót.
Menet közben állítólag szándékosan nem lehet a karral satura fékezni, hátul egyszerûen nem szorítja olyan erõvel a kézifék mechanika a pofákat a tárcsára, mint a lábfék hidraulikája.
pszihopata
Szerintem az inkább javításra szorul!Amelyik kézifékkel nem lehet megcsúsztatni a kereket,az egy dúrvább garázslejáróban már necces,de mûszakin is.<#fejvakaras>

Valszeg nem.

Mivel a 2.0 dízel Accordban rover TD moci van, a 2.2-es Prelude meg Honda H22A-s. Egész más motorok.
JGTC
Volna eg yolyan kérdésem, h a 2.2es Prelude autómataváltója jó e a 2.0-s dízel Accordokhoz? Magyarán rá lehet e valahogy tenni?

4.genes Preluderõl van szó és olyan Accordról mint amit vettél Borg.

streeter
Mondjuk igen az Accordot nem éppen erre találták ki 😄

Ez az én Accordomon is ilyen, állítólag szándékosan. Menet közben nem tudja blokkolóra fékezni a hátsó kerekeket.
streeter
Nekem muszáj megállni mert annyira szar a kézifékem 😄 egyhelybe tart ha behúzom de ilyen állaságra alkalmatlan 😄 50nél ha fullon betépem nincs semmi. Bár amikor nagy por volt ott sikrült kipróbálni 😄

desigo
és ték 😊

desigo
Nagyon kívánta az a bekötõ út a kézifékest😊
Nem hiszem,hogy megálltam volna...
streeter
Nincs rajta direkt szûrõ gyári szûrõ van benne. Most van szervízbe majd cserilik, mert már megérett rá 😊 Amúgy tényleg elég dúrva szívó hangja van fõleg 2500-3000 között.

Mikor szóltam én le?
asszem vmelyik nap én is csinálok ilyen kameralerakós kipufogós bulit, még úgy sem hallottam igazán kívûlrõl a gépet.

Bár múltkor Borg leszólta, persze igazából nekem sem tetszik a brutál dob rajta de legalább a vid majd meggyõz a cserérõl 😊

Szerintem semmi gond a hangjával. Nem kell erre ennél nagyobb.

Direktszûrõ van rajta?
streeter
Na a kis Accordomról egy vid. Nem nagy szám semmi komoly vágás vagy effekt. Sztem nincs nagy hanja a kipuffnak ezen kéne kicsit változtatni.

Vid

Galy
rendszántartó lesz az