1492
-
#1132 Heh,én világ életemben Honda függő voltam,ez lesz most a 4. japán autóm és teljes mértékben meg vagyok elégedve vele... Egyik sem volt még a kötelező szervízeken kívül javítás alatt,akkor is csak a szokásos olajcsere és egyéb finomságokat csinálták meg rajtuk.
Remélem gyorsan eltelik ez a két hét és megkapom az új Accordom,tegnap rendeltem meg csak várni kell rá :) -
#1131 Emberek... isteni darab az új honda... 10 körül voltam egy honda szalonban. Hát nagyon állat!! -
erubik #1130 Nekem nagyon bejön az új Accord:) -
eatmerr #1129 Van akinél nyerő. De asszem ebben a topicban csak efféle emberekkel lehet találkozni. -
#1128 Meglehetősen csinos darab! Nem volt még soha hondám, de valahogy azt vettem észre, hogy a honda tulajok nagyon elfogultak. Van is ismerősöm, aki mióta beleült az első hondájába, nem is gondolkozik másban. Télleg ennyire nyerő ez a márka? -
szuszikaa #1127 van, csak egyik sem Ő ;) -
eatmerr #1126 Azért lehetne több ilyen autó is, az tuti. -
szuszikaa #1125 jabocs :-#
csóri fenyő ott a szélén... xD -
eatmerr #1124 Nem láttad még? #1104-re less vissza. Nincs benne nyuszi (de lehet csak én nem szúrtam ki :D). -
szuszikaa #1123 csak azt ne mondd, h megint egy kisnyuszi ugrabugra falevél autóreklám xD -
szuszikaa #1122 melyikben? -
eatmerr #1121 Az biztos, hogy vannak nála nagyobb benzinzabálók is. A koncepciója is a környezetvédelem, ahogy a reklámban mondják. -
szuszikaa #1120 ...meg nem mellesleg nem zabál ki a vagyonodból és nem csinál két kilométeres ózonlyukat. Legalábbis remélem... -
#1119 Ott az igazság. Megmarad benne a három kölök meg az asszony, de azért te meg érzed benne a brutalitást :D -
erubik #1118 Bizony, és kényelmes is:) -
eatmerr #1117 Huh elég tágas belülről! -
erubik #1116 Jók a képek, köszi:) -
#1115 első
második
harmadik -
-
eatmerr #1113 Hát jah, nem mindenkinek kell szem előtt tartani ilyesmit a választásnál... -
mekeggx #1112 Én se a családnak venném. -
Izgága1 #1111 Legalább Hondában gondolkozol. A kategória meg hát kinek mire van igénye. s2000 nem a család kedvence forma. Meglehetősen nagyobb biztonságban érezném magam egy Accordban. Az élvezte meg... honda nem?:) -
mekeggx #1110 Nekem is a Sedanok tetszenek. -
eatmerr #1109 Nem vennék cabriot. Nekem nem jönnek be. De attól még pofás darab. -
#1108 Inkább bevállalnám most ezt az S2000-est
ha patent állapotban van még meg is érne 3,7-et... -
eatmerr #1107 Hát ja, nekem is tetszik, valahogy megragadó. Mint maga az autó. -
#1106 Ezt most aztán jól megfogalmaztam... De remélem azért érthető volt. :) -
#1105 Szerintem ez nem rossz. Ötletes végülis, hogy így azzal a körrel jelenítették meg azokat, akikre gondolni kellene az embernek autóvásárláskor; mármint, hogy nem csak magadra gondolsz. Szerintem... -
Izgága1 #1104 http://auto.indavideo.hu/video/Az_uj_Honda_Accord -
magyardenes5 #1103 Nem hiszem, h megváltozna, azonnal eladnám, és keresnék valami mást helyette:D -
mekeggx #1102 Én is a nagyképűség miatt írtam azt amit. Egy BMW se versenyezhet egy fekete Accorddal. -
#1101 Én még nem láttam; hol találtad meg? -
eatmerr #1100 Kinek mi! Most, ha valaki felajánlana neked egy bmw-t, egyből megváltozna a véleményed.
De ez már nagyon off, egy honda topicban.
On: a reklámja viszont nagyon komolytalan az accordnak... -
magyardenes5 #1099 Számomra egy bmw a nagyképűség szimbóluma. Valamiért soha nem tudtam, nem is fogok tudni vele azonosulni. -
mekeggx #1098 Ha státusszimbólum alatt azt érted, hogy egy cicabaát is adnak vele az anyósülésre, akkor valóban státusszimbólum. xD
Inkább Honda. -
eatmerr #1097 Ezzel vissza is tértünk a #1070-hez.
Igen, a bmw sokkal nagyobb státusz szimbólum. Ennyi. Honda viszont ha ezt nézzük, télleg megéri az árát. -
erubik #1096 szv-ed igen helytálló. És pont mivel ilyen (viszonylag)kicsi a különbség az autók között, nehéz meggyőzni a bmw-seket arról, hogy a Honda jobb. -
#1095 :) -
eatmerr #1094 Azt koránt sem mondtuk, hogy a bmw nem lenne jó! Sőt! Csak összehasonlításként, honda azért több pontot vinne, mint egy hasonló kategóriás bmw szvsz. -
erubik #1093 Hát nem, de akinek olyan autója van, azt eleve nem lehet meggyőzni, mert minek vett olyat, az már nem normális.