Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
desigo
JohnnySmith
15-16-ra gondoltam ez még úgy beleférne a költségvetésbe...
Bár elgondolkoztam hogy szereznék gyári alufelnit.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Most nincs, de majd még lesznek ha minden összejön. Amúgy köszi szépen.

17-es a felnim, de én 16-ost javaslok a tiedre. A 17-es minimálisan már visszafogja a gépet, fõleg állórajtból (gyorsuláson 1-2-3 tizedet jelent) pedig az enyém vti.

JohnnySmith
A sedan coupe formák közelebb állnak hozzám, nem is annyira tetszik az új generáció...

Persze van azért kivétel... 2008 Mugen Civic Si

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Szép, mûvészi dehát milyet várhatnánk tõled 😊
(megnéztem a többi képeidet nagyon jók, bár nem értek hozzá de tetszenek)
Hondádról van még?

És egy kis hír :
Európai Mugen Civic

Szintén 6.gen

JohnnySmith
Na ez azért már elég ütõsen néz ki!
Mekkora felni van rajta? Én 15-16" osokban gondolkozom...

szép 😊

nekem is 6genem van

JGTC
Széép! 6.gent csak faceliftben,(sztem...)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith

Solten

Saor Alba

Varenga
Grat a géphez! 😊 Vigyázz rá és ne gyilkold, meghálálja... 😉

Szevasztok én is Honda mániás vok. Nemrég vettem elsõ Civicemet 94es 1.5ös. Tuningolgatom is ahogy erõm és a pénztárcám birja
JohnnySmith
Alfa felé húz a szívem már régen 😊 156-ot imádom még mindíg 😊
Meg vannak közös Alfa-Honda találkozók (vagyis régebben voltak)
Én leszek akkor a "legdigóbb" Honda fan 😄

Nagyon köszönöm a segítséget!!

Varenga
Grat a géphez és üdv a Hondások táborában! (jaja, az "Cuore" szöveg legyen má' "Power of Dreams" <#vigyor2>)

szasz!

itt tudnak segíteni

btw, az aláírásodat érdemes átírnod😄

JohnnySmith
Tegnap vettem meg életem elsõ (használtautóját) Hondáját.
2000 Honda Civic 1.5i LS 4D

Szeretnék egy megbízható, Honda szeretõ szerelõt, mûhelyt találni, aki végezne egy mûszaki állapot felmérést, esetleges javítást.
Tudnátok ebben esetleg segíteni, elõre is köszönöm.

JGTC
Tegnapi Vlencei eltévedõs talin volt valaki?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mycso

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

közben rábukkantam a vezethetõ Insight-ra, a Honda RM-ben kipróbálható. (XIII.ker)
akkor körûl kell nézni...érdeklõdni kell,engem már nagyon izgat az hogy egy ilyenbe beleüljek mint az insight....😊
Hozzám legközelebb a Duna Autó van, de ahogy néztem a honlapjukat ott pont nincsen vezethetõ Insight :S
jól van na,nem tudtam hogy így mûködik ez...😊
desigo
Mit kell ezen szólni?
Felhívsz pár Honda szalont és idõpontot egyeztetsz tesztvezetésre.
nagyon nehéz...
egy ilyen új hondát én is tesztvezetnék azt hiszem...😊😊szóljatok mikor lehetne...😊
Akkor lehet majd benézek egybe valamelyik megnyújtott "ebédszünetemben" 😊)
Egyátalán nem. Külön erre a célra felmatricázott autóik vannak, amit tesztvezetni lehet.
Értem, köszi. Ilyen nyílt hétvégére gondoltam én is, csak úgy külön tesztvezetni nincs pofám beesni mert sokszor ilyenkor már azt feltételezik hogy meg is akarom venni egybõl 😊 De ezeken a nyílt hétvégéken gond nélkül ki tudja próbálni az ember amit szeretne.
A legtöbb kereskedésnek van 1 modellje, amit bármikor vezethetsz. Max hívd fel õket elõtte. Nyílt hétvége is lesz valamikor, de azt még nem tudni pontosan.
Lehet valahol tesztvezetni valamikor ezt a kis szörnyet nem tudja valaki?
Varenga
[email protected] nagyon dögös lett... <#eljen>

desigo

Bogyo5
ok kösz , látom nagyon tetszett 😊
lesz tesztvezetés meg minden?

A hibrid topikba írtam, tegnap ültem benne.
Vezetni majd péntektõl lehet.
amúgy jól jönne vki akinek van személyes tapasztalata az autóval, az õ véleményét meghallgatnám.
Bogyo5
Nah én utánnanéztem , ez a honda insight tényleg 5millió körül van ,
és 88 lóerõ , engem érdekel , videót is találtam ittlink

#1198: Vagyis ez azt jelenti h ha fullon van az aksi, akkor sík terepen ~45-50 km/h-val tudsz menni 3 km-t 0 benzin fogyasztással. De. Gondolom ez alatt a 3 km alatt is töltõdik az aksi, nem? fõleg ha fékezel is közbe akkor biztos, hiszen kb ez az egyik lényege a cuccnak. Nem értek hozzá, szal nem tudom h ettõl mennyire fog feltöltõdni az aksi, valszeg több energia megy el az autó mûködtetésre, mint amit ebbõl visszanyer, de azért egy-kis benzin rásegítéssel hosszabb távon egész jól ki lehet jönni belõle. Vagy tévedek?
Bogyo5
Ez komoly? 5gurigáért egy hibrid autó?
ennek hol lehetne utánnanézni?

10-20?

Az insight 4.9-5.7 között van felszereltségtõl függõen.
Bogyo5
Jók ezek a dolgok , hogy környezetvédõ meg kevesebbet fogyaszt meg lyesmi de hát kérdem én , kinek van 10-20 millió forintja , hogy vegyen egy hibrid autót?

Igen, több helyen ellentmondásosak az infók. Ezért kéne már tesztvezetni.

Ugyanakkor a rendszer neve IMA = Integrated Motor Assist. Tehát valószínûtlennek tartom, hogy tényleg tisztán EV üzemre képes...
"Vagyis csak rásegít az elektromotor, a benzinmotor HELYETT nem tudja hajtani az autót."

Khmm:
"Honda say the 2010 Insight can be driven in EV only mode up to 30 mph (48 kph) on a level surface but with such a small battery it will probably give an EV only range of around 2 miles (3 kms)."
Jah, valszeg turbót rakott az elektromotor helyére 😄D
A Mugen csak az optikához nyúlt hozzá, vagy a hajtásláncon is módosított?
Tyû ezek a hibrid autók igazán tetszetõsek esetleg vkinek van már személyes tapasztalata velük kapcsolatban?
Ez a start stop rendszer, szintén nem spanyol viasz. Az hogy mûködteti az autó rendszereit közben csak pr bullshit, hiszen az autó "rendszerei" elektromosak, ahhoz csak akksi kell, mint minden más autóban is...
Azt jelenti, hogy a benzinmotor és az elektromos hajtás kiegészítik egymást, de a fõszerep mindenképp a benzinmotoré, tehát csak elektromos áram segítségével nem mûködik a vas, inkább azért találták ki ezeket a megoldásokat, hogy az autó kevesebbet fogyasszón, kisebb legyen a károsanyagkibocsátás, nomeg a teljesítményhez is hozzátesz egy hangyányit. Remélem így már érthetõ(bb) 😊