1492
-
Borg #1292 Ja, csak nem Civic. -
#1291 szintén pest naponta, etele út, könyveskálmán, aztán az üllői úgyahogy krátermentes :) -
#1290 :D szép! -
#1289 vaze, Te is 5genes vagy? Üdv a klubban. :) -
Borg #1288 :)
-
#1287 uhhh :D (ismerem az érzést gondolhatod, minden nap újpest-angyalföld és még ezek a kerületek nem is annyira vészesek)
Képet!!! :D -
Borg #1286 Pedig az az igazi :) Én is mire átmegyek pesten, egy csomóba össze van ugorva a gyomrom. Mindig azon veszem észre magam, hogy görnyedek a kormányra, hogy kerülgetni tudjam a kátyúkat :D
Mondjuk az enyém még jobban ül, mint a tiéd lenne 4centi után :) -
#1285 áááá nem merném :) bpi utakra... de tény hogy sokkal jobban nézne ki. -
Borg #1284 -40mm ;) -
#1283 Nyárra felkészítve :) (fútómű beállítva nyári szett rajta)
-
#1282 Akebononak tűnik... legalábbis a TEXTAR katalógus szerint (is) -
Borg #1281 És ez miért kell neki? Katalógusba bepötyögi az autódat, és kiadja milyen betét jó rá... (kb attól függ csak, hogy ABS-es, vagy sem, szerintem lucas lesz az) -
#1280 Most akarok fékbetéteket cserélni (tárcsa az új csak a betétek nem az igaziak)
Ezt a kérdést szegezték nekem.....
"fékrendszer milyen a kocsiban? akebono,sumimoto v lucas girling"
-
#1279 Megköszönném :)
(akkor minél hosszabb véget veszek annál jobb ) -
ZsirosKenyer #1278 annyira azért nem gány :D
Rendes, boltban kapható kipufogóvég lett ráheggesztve. Szinte az összes kipuffosnál kapni, de akár netről is rendelhetsz, 1-2e HUF.
Ha BP-i vagy, janónál, vagy a dinamitdob-nál érdemes talán körülnézned.
Kérésre lemérem hogy az enyém mekkora. -
#1277 Köszi, köszi!! :)
Van esetleg tanácsod honnan nézzek kb ilyen hosszú, véget?
Gondolom nem saváló csőt fogtad, levágtad aztán ráheggeszt :D
(ofc zsír a verda !!! ) -
ZsirosKenyer #1276 megegyeznek a felfüggesztési pontok.
Itt egy kép a vég hosszáról.
Nagyon rondán néz most ki, de csak azért, mert ki van akasztva az egyik tartófül(ezért lóg az egész). Természetesen ha visszaakasztod akkor tökéletesen illeszekedik a lökösbe a vég, és alánézés nélkül senki nem fogja megmondani hogy 3 ajtós dobod van :)
-
#1275 És a felfüggesztési pontok egyeznek ?
A kicsit hosszabb vég az kb mennyi lehet (mm) ? -
ZsirosKenyer #1274 nekem is 3 ajtós dob van a 6gen 4 ajtós civicemen. Rakj rá egy kicsit hosszabb véget és jó lesz. -
Borg #1273 Ja hogy neked 4 ajtós van. Arra tuti nem lesz teljesen jó... sokkal hosszabb a hátsó felfüggesztés után a tiéd.. -
#1272 Köszi Borg!
Az nem számit hogy 3 ajtósról van, nekem meg 4ajtósom van? -
Borg #1271 Átmérőben lehet hogy össze kell csalni majd, de amúgy plug&play. -
#1270 Vajon az 1.6 VTI gyári kipufogó dobja, rámegy az én 1.5 gyári rendszeremre? -
#1269 Jót olvastam róla, a mostani Bridgestone Potenzák már nagyon öregek... -
Borg #1268 Nekem ZE512-k voltak előzőleg. Azokkal csak annyi volt a gond, hogy amint egy bizonyos szint alá kopik, többé sapka szart nem ér... a mostani PzeroNero is elérte már ezt a meglehetősen kopott szintet, de még mindig jól tapad... csak azért nem akarom már tavasszal visszatenni őket, mert a rendőrök baszogatnának érte, hogy némelyiknek a belsején nincs minta :) -
#1267 Nekem is ilyen nyári gumijaim vannak elöl csak nagyobb. Sztem elég fasza kicsit mintha jobban tapadna mint a BFGoodrich -
#1266 megkérdezem, ha van vmi akkor privi -
Borg #1265 Nekem használt is jó, ha minimum 5mm minta van még rajta, és ezzel arányos az ára :) (de csak 4 egyforma) -
#1264 Lehetséges, hogy tudok normális árban azért kérdeztem. -
Borg #1263 205/50 16 -
#1262 milyen gumit akarsz? úgy értem méret típus -
Borg #1261 Ne is mond, még én is meg kell "lepjem" magam négy új gumival... lesz vagy 80-100e ft, hacsak nem veszek megint használtakat... -
#1260 Tavaszra való felkészülés, alkatrészek elintézve (szíjjak,görgők,tömítések (kit-be) )
Plusz megleptem magam 4új gumival és felnivel
-
#1259 Alkatrészek nem gond (40-45%-os kedvezményem van, persze nem gyárira) meló az inkább, mert idő az nem nagyon van :)
Márciusig bőven kitart a dolog. Télen már nem állok neki. -
Borg #1258 Erről van szó. Ha fellazítod a szelepfedelet, akkor többet nem fog rendesen visszapasszolni a régi kikeményedett tömítés. Ilyenkor illik cserélni, szal akkor már mindegy leveszed e teljesen a fedelet.
Szal amire készülni kell: szíj(ak), görgő(k), szelepfedél tömítés, vízpumpa. És sok meló :) -
#1257 Köszönöm akkor jól láttam, ha már kibontom akkor nyilván mást is meglehet nézni... és természetesen tömítés csere ha már megbontottam a szelepfedelet... -
#1256 "(igen, alább a felső képen lévőnél is)."
Helyesbítek, nem kell levenni csak a tőcsavarokat meglazítani, aztán már ki lehet fordítani. A burkolatot meg két csavar fogja oldalt.
-
Borg #1255 Szinte az összes Honda motornak le kell venni a szelepfedelét a vezérműszíj cseréhez, mert a burkolat az alá van berakva (igen, alább a felső képen lévőnél is).
Amúgy még ha hozzá is férnél, akkor sem lehet ránézésre vagy tapizásra megállapítani a vezérműszíj állapotát.
Ha elérted a km-t, vagy kétséges az autó előélete, akkor cserélni kell és kész. -
cardeneu #1254 Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom!
www.carden.eu
-
#1253 Nem tudom melyik D15Z6 van neked, de ha ez akkor nem kell:
Ebben nem vagyok biztos, de asszem ennél se.