Honda autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár elgondolkoztam hogy szereznék gyári alufelnit.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Persze van azért kivétel... 2008 Mugen Civic Si

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
(megnéztem a többi képeidet nagyon jók, bár nem értek hozzá de tetszenek)
Hondádról van még?
Európai Mugen Civic

Mekkora felni van rajta? Én 15-16" osokban gondolkozom...
nekem is 6genem van

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Meg vannak közös Alfa-Honda találkozók (vagyis régebben voltak)
Én leszek akkor a "legdigóbb" Honda fan 😄
Nagyon köszönöm a segítséget!!
2000 Honda Civic 1.5i LS 4D
Szeretnék egy megbízható, Honda szeretõ szerelõt, mûhelyt találni, aki végezne egy mûszaki állapot felmérést, esetleges javítást.
Tudnátok ebben esetleg segíteni, elõre is köszönöm.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Felhívsz pár Honda szalont és idõpontot egyeztetsz tesztvezetésre.
nagyon nehéz...
Vezetni majd péntektõl lehet.
és 88 lóerõ , engem érdekel , videót is találtam ittlink
Az insight 4.9-5.7 között van felszereltségtõl függõen.
Ugyanakkor a rendszer neve IMA = Integrated Motor Assist. Tehát valószínûtlennek tartom, hogy tényleg tisztán EV üzemre képes...
Khmm:
"Honda say the 2010 Insight can be driven in EV only mode up to 30 mph (48 kph) on a level surface but with such a small battery it will probably give an EV only range of around 2 miles (3 kms)."