Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, csak nem Civic.
hali
szintén pest naponta, etele út, könyveskálmán, aztán az üllõi úgyahogy krátermentes :)

www.napisajto.hu

JohnnySmith
:D szép!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Varenga
vaze, Te is 5genes vagy? Üdv a klubban. :)

:)
JohnnySmith
uhhh :D (ismerem az érzést gondolhatod, minden nap újpest-angyalföld és még ezek a kerületek nem is annyira vészesek)

Képet!!! :D

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Pedig az az igazi :) Én is mire átmegyek pesten, egy csomóba össze van ugorva a gyomrom. Mindig azon veszem észre magam, hogy görnyedek a kormányra, hogy kerülgetni tudjam a kátyúkat :D
Mondjuk az enyém még jobban ül, mint a tiéd lenne 4centi után :)
JohnnySmith
áááá nem merném :) bpi utakra... de tény hogy sokkal jobban nézne ki.

-40mm ;)
JohnnySmith
Nyárra felkészítve :) (fútómû beállítva nyári szett rajta)

JohnnySmith
Akebononak tûnik... legalábbis a TEXTAR katalógus szerint (is)

És ez miért kell neki? Katalógusba bepötyögi az autódat, és kiadja milyen betét jó rá... (kb attól függ csak, hogy ABS-es, vagy sem, szerintem lucas lesz az)
JohnnySmith
Most akarok fékbetéteket cserélni (tárcsa az új csak a betétek nem az igaziak)

Ezt a kérdést szegezték nekem.....

"fékrendszer milyen a kocsiban? akebono,sumimoto v lucas girling"

<#conf><#help>

JohnnySmith
Megköszönném :)
(akkor minél hosszabb véget veszek annál jobb )

annyira azért nem gány :D

Rendes, boltban kapható kipufogóvég lett ráheggesztve. Szinte az összes kipuffosnál kapni, de akár netrõl is rendelhetsz, 1-2e HUF.

Ha BP-i vagy, janónál, vagy a dinamitdob-nál érdemes talán körülnézned.

Kérésre lemérem hogy az enyém mekkora.

JohnnySmith
Köszi, köszi!! :)
Van esetleg tanácsod honnan nézzek kb ilyen hosszú, véget?
Gondolom nem saváló csõt fogtad, levágtad aztán ráheggeszt :D

(ofc zsír a verda !!! )

megegyeznek a felfüggesztési pontok.

Itt egy kép a vég hosszáról.
Nagyon rondán néz most ki, de csak azért, mert ki van akasztva az egyik tartófül(ezért lóg az egész). Természetesen ha visszaakasztod akkor tökéletesen illeszekedik a lökösbe a vég, és alánézés nélkül senki nem fogja megmondani hogy 3 ajtós dobod van :)

JohnnySmith
És a felfüggesztési pontok egyeznek ?
A kicsit hosszabb vég az kb mennyi lehet (mm) ?

nekem is 3 ajtós dob van a 6gen 4 ajtós civicemen. Rakj rá egy kicsit hosszabb véget és jó lesz.

Ja hogy neked 4 ajtós van. Arra tuti nem lesz teljesen jó... sokkal hosszabb a hátsó felfüggesztés után a tiéd..
JohnnySmith
Köszi Borg!
Az nem számit hogy 3 ajtósról van, nekem meg 4ajtósom van?

Átmérõben lehet hogy össze kell csalni majd, de amúgy plug&play.
JohnnySmith
Vajon az 1.6 VTI gyári kipufogó dobja, rámegy az én 1.5 gyári rendszeremre?

JohnnySmith
Jót olvastam róla, a mostani Bridgestone Potenzák már nagyon öregek...

Nekem ZE512-k voltak elõzõleg. Azokkal csak annyi volt a gond, hogy amint egy bizonyos szint alá kopik, többé sapka szart nem ér... a mostani PzeroNero is elérte már ezt a meglehetõsen kopott szintet, de még mindig jól tapad... csak azért nem akarom már tavasszal visszatenni õket, mert a rendõrök baszogatnának érte, hogy némelyiknek a belsején nincs minta :)
streeter
Nekem is ilyen nyári gumijaim vannak elöl csak nagyobb. Sztem elég fasza kicsit mintha jobban tapadna mint a BFGoodrich

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

JGTC
megkérdezem, ha van vmi akkor privi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Nekem használt is jó, ha minimum 5mm minta van még rajta, és ezzel arányos az ára :) (de csak 4 egyforma)
JGTC
Lehetséges, hogy tudok normális árban azért kérdeztem.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

205/50 16
JGTC
milyen gumit akarsz? úgy értem méret típus

Ne is mond, még én is meg kell "lepjem" magam négy új gumival... lesz vagy 80-100e ft, hacsak nem veszek megint használtakat...
JohnnySmith
Tavaszra való felkészülés, alkatrészek elintézve (szíjjak,görgõk,tömítések (kit-be) )

Plusz megleptem magam 4új gumival és felnivel

JohnnySmith
Alkatrészek nem gond (40-45%-os kedvezményem van, persze nem gyárira) meló az inkább, mert idõ az nem nagyon van :)
Márciusig bõven kitart a dolog. Télen már nem állok neki.

Errõl van szó. Ha fellazítod a szelepfedelet, akkor többet nem fog rendesen visszapasszolni a régi kikeményedett tömítés. Ilyenkor illik cserélni, szal akkor már mindegy leveszed e teljesen a fedelet.
Szal amire készülni kell: szíj(ak), görgõ(k), szelepfedél tömítés, vízpumpa. És sok meló :)
JohnnySmith
Köszönöm akkor jól láttam, ha már kibontom akkor nyilván mást is meglehet nézni... és természetesen tömítés csere ha már megbontottam a szelepfedelet...

Black Ghost
"(igen, alább a felsõ képen lévõnél is)."

Helyesbítek, nem kell levenni csak a tõcsavarokat meglazítani, aztán már ki lehet fordítani. A burkolatot meg két csavar fogja oldalt.

Szinte az összes Honda motornak le kell venni a szelepfedelét a vezérmûszíj cseréhez, mert a burkolat az alá van berakva (igen, alább a felsõ képen lévõnél is).
Amúgy még ha hozzá is férnél, akkor sem lehet ránézésre vagy tapizásra megállapítani a vezérmûszíj állapotát.
Ha elérted a km-t, vagy kétséges az autó elõélete, akkor cserélni kell és kész.
Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom!

www.carden.eu
Black Ghost
Nem tudom melyik D15Z6 van neked, de ha ez akkor nem kell:

Ebben nem vagyok biztos, de asszem ennél se.
JohnnySmith
D-s motorom van (D15Z6), nézegettem mert 105000-nél járok és vezérmûszíj még nem volt cserélve.
A kérdésem az hogy jól láttam hogy le kell szedni a szelepfedelet hogy lelehessen venni a védõburkolatot a szíjról?
Az a baj hogy még az állapotát se tudom felmérni mert nem lehet látni,megfogni a burkolat miatt...

A másik kérdésem csupán eszétikai jellegû, 15"-os felnit nézegettem MOMO R2008 vagy esetleg valakinek valmi jobb ötlete? :)

Rá valami ilyesmi köpeny Toyo T1R (16K-ért most elég jutányos)... bár lehet ez a mintázat hangos lehet nem tudom..

JohnnySmith
Jaja nagyon hangulatosak, tele 6.gennel :D

Nagyon jók.

JohnnySmith
http://www.youtube.com/v/0vyAJCIgmAI&hl=en_US&fs=1

http://www.youtube.com/v/irTEq9Uf4OY&hl=en_US&fs=1&

Csabesz6
Hangulatos, fasza vidi!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

JohnnySmith
http://www.youtube.com/v/eldeWMsKPZM

Sziasztok!

Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, stb.

CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezetõ áron!

Civichez, CR-V-hez, és Jazzhez gyári méretû multimédia állomások!!!

www.zselehifi.hu
Guer
hogy készítetted ezeket a képeket?

nagyon jók...

remélem ezt befejezik nem úgy mint nsx-et

desigo