Honda autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ceed pedig pont annyira koreai, mint amennyire a Jazz japán. Semennyire.
Az apósom, aki nagy mûszaki ember és ért is az autókhoz legutóbb nagyon bebukott egy használtautó vételt. Mondjuk már ott gyanakodnia kellett volna, mikor az õ autóját úgy vették be, hogy csak beindította a motort és rámondták, hogy rendben..
4 milka tényleg nem ár érte, ha megnézed hogy a piacon ugyanennyiért mit kapsz milyen felszereléssel. Mégiscsak egy Hondáról beszélünk!!😊
Néha van úgy, hogy sehogy!
Lehet hogy az új autó nem annyira értékálló, viszont az már egyfajta garancia arra hogy minõséget veszel.
A Honda Jazz-re kanyarodva pedig egyáltalán nem nõies autó, az egyel régebbi még az volt de szerintem ez egy teljesen korrekt kompakt kis autó.
És azért ne felejtsük el hogy egy Kia Ceed azért koreai, a Honda pedig mégiscsak Japán...
Neked.
Ilyeneket azért ne jelentsünk már ki. Eddig két új Hondát vettem és egyszer egy használtat. Azt beszoptam. Amikor új autót veszek, azt min 6-7 évre tervezem. És az új autó jó érzés.
Igen, bukta. De én járatom be. És a kötelezõ szervizt is lehet okosan csinálni és máris nem 40-50 ezreket hagysz ott, hanem a negyedét.
Az 1.4-es 100LE-s bõven elég erõs, csak ami igaz az igaz, kurvadrága mind. Ennyiért jól felszerelt Ceed-et lehet kapni, akár kombit is. Már ha az A-ból B-be jutás a szempont. Engem is egyre kevésbé érint meg a sok lóerõ, meg a pörgõs motor.. Viszont zsiroskenyernek kurvára igaza van abban, hogy új autóval állati nagyot bukik az ember. Inkább 2-3 évesen kell venni, amikor az elsõ tulaj már bebukta a nagyját az árának. Csak akkor meg már nem új ugye...
fry day fry day sálálálláláá
Azért az új autó vételével nem teljesen értek egyet, bár abszolút igaz, ahogy írtad, hogy ha kihozod a szalonból legalább a negyedét bukod, cserébe ez mindennel így van ami új 😉. Bár az is kétségtelen hogy nekem sincs pénzem, és nem is nagyon lesz a közeljövõben egy új autóra, de ha akkora pénzkidobás lenne senki nem venne újonnan nem 😉
Azzal, hogy kihozod a szalonból az értéke negyedét el is bukod rögtön. A kötelezõ szervízek is drágák.
A helyedben vennék egy pár éves civic-et használtan. Árban jobban jössz ki, férfiasabb mint a jazz és megy is vmennyire.
nézegess hasznaltauto.hu-n
Szerintem neked egy 160 lovas VTI-d van.
Ha így van, elõször is el kell döntened hogy számodra a vezetés élvezet, vagy inkább csak egy módszer, amivel A-ból B-be eljutsz.
Ha az utóbbi, akkor jó választás a jazz. CSendes, keveset fogyaszt, pakolható, viszont végtelenül unalmas.
Nekem is VTI-m van és akármibe ülök át, mindent szarabbnak érzek.
Ha hasonló élményt keresel, egy kis kényelemmel kibõvítve, akkor a 190 lovas Accord TypeS-t javaslom, ami kb úgy megy mint a VTI, de modernebb a megjelenése és azért komfortosabb annál.
Nekem egy Honda Civic-em van(örököltem) és lassan csere érett lesz, most az új Jazz-en gondolkodom, esetleg nincs valakinek valami személyes tapasztalata vele kapcsolatban?
Megprobalok a jövö hetre idöpontot szerezni a szerelömnel, aztan majd meglatjuk. Remelem addig kibirja.
Ilyenkor HF tõcsavarokat is kell cserélni, és ha olyan a téma akkor bizony síkolni is kell a HF-bõl, ami meg gépmûhelyes dolog.
Igazabol semmi jele nincs az egesznek.
Fura modon most hetvegen a mutato is megnyugodott. Hosszu utan sem kezdett el felkuszni, de a viz az valahova mindenkeppen eltünik, ha lassan is.
Mindenkepp beadom szerelöhöz.
Hengerfej tömites viszont eleg draga dolog, nem?
Annal kell hengerfejet csiszolni meg hasonlok, ha jol emlekszem...
Ha máshol nem látni a vízmennyiséget elfolyni, akkor csak az égéstérbe juthatott a HF tömítés átégése miatt.
Lehet hogy vízkõ miatt beállt a termosztát vagy a vízpumpa, és ezért fõtt meg elõször. Ehhez mindenképp szét kell kapni a motort szerintem...
Rover 620 Si-röl van szo, ami ugye Honda Accord motorral rendelkezik.
Müszerfal szerint felforrosodott a motor es ezutan le is allt. A hütöben nem volt viz.
Feltöltöttem. Ment is minden baron tovabb. Menet közben a hömersekletmutato beall közepre, ahogy kell, viszont tartos utazas utan ha a motor nem 2000-es fordulaton vagy a felett megy, elkezd felfele kuszni a piros tartomanyba. Ha a kocsi all is, de gazt adok, hogy a fordulat felmenjen, a mutato visszamegy a normalis allasba.
A hütöböl fogy a viz es a borda nehany helyen nedves, ami arra enged következtetni, hogy lyukas (pedig 2 eve lett cserelve), de a mutato viselkedeset ez akkor sem magyarazza.
Nem gözölög meg semmi.
Tud valaki tippet adni, mi lehet a gond?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Én is enyhe napszúrást kaptam 😄 délután már úgy fájt a fejem majd szét ment.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
(a felnirõl mit lehet tudni? 😊 )
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én sajnos most ezzel voltam, lehet láttátok! Sajátomban épp nincs motor! 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Na képet 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Jó lehet viszont az úttartása kanyarokban 😄
Max 20-at engedek az enyémbõl 😄 a 40 már nagyon dúrva lenne (viszont jól nézne ki)
Honda Klub szervezésében vagy csak spontán?
Ez pl 2008-as Accord tali volt:

(képet rakhatnál a verdádról)