1492
-
#532 xDD -
kis kocka #531 :D:D -
#530 -
DJ BP #529 oldalról nagyon koreais, de egyébként jó :) -
kis kocka #528 sztem is -
#527 én sem láttam még, viszont tegnap láttam egy új cr-v-t, ami nagyon szép.
-
Borg #526 Szerintem meg ez úgy van jól, ha ritkaság :D -
kis kocka #525 még nem, de ezek tényleg jók -
ZsirosKenyer #524 nem ismerted a Honda element reklámokat? szerintek viccesek nagyon :)
rengeteg állatról csináltak de itt vanegy. Nézd meg a többit is marhajók! -
kis kocka #523 ilyet én még nem is láttam -
#522 ritkaság...
-
#521 azért sok sikert a leszereléshez
jah, és két ok miatt lehet ilyen a tábla odarögzítése. hogy ne essen le, és hogy ne szedd le :D -
#520 az biztos :) -
#519 Figyelj ez nem Fiat,hogy szétessen magától...
ez össze van rakva rendesen -
Borg #518 Az enyémen is ilyen. 2 kerék, 2 doblemez, 2 lámpa le, és úgy lehet teljesen leszedni a lökköst. Nem hiszem, hogy más autón egyszerűbb lenne. -
#517 De ezek a japánok nagyon kitalálták hogy hogy legyen minél nehezebb leszedni a lökhárítót. Ahoz hogy leszedjem ki kell szedni a lámpákat mert alattuk is van csavar. De a lámpa egyik csvaraja mélyen lent ven a lökhárító mögött amihez szintén nem férek hozzá. Alol meg ilyen műanyag védő van amit még nem tudom hogy lehet leszedni. Azt hittem 5perc lesz az egész de úgy látom ez legalább fél napos munka lesz. :S -
DJ BP #516 De hogy fenébe jutott eszébe valakinek ilyesmi :D -
#515 Na látod ezt én se tudom. Szidtam is a kezét annyak aki így rakta fel. Ezt a megfúrást majd megpróbálom hátha. -
Borg #514 Fűrész?:D
Vagy megfúrod szemből a csavart, ami aztán beesik a lökösbe. Ha sikerül.
De mondjuk nem értem, miért belülről van neked csavarozva a rendszámtartó. -
#513 hát hogy van-e valami olyan módszer amivel le tudom szedni anélkül hogy le kelljen szednem az egész lökhárítót. -
Borg #512 Most ezen mit segítsünk mi?
Ha nem férsz hozzá máshogy a belső csavarokhoz, akkor logikusan le kell szedned a lökköst. -
#511 Na Hondások nekem egy kis segítség kellene.Le akarom szedni az eslő lökhárítóról azt a nagy ronda műanyag rendszámtáblatartót. Csak 2 csavar fogja de azok belöl vannak és nem lehet hozzájuk férni. Aki esetleg csinált már ilyet az hogy szedte le? Mert nem akarom leszedni az egész lökhárítót.
Erről lenne szó:
-
Borg #510 1. nem volt a toppon az s2000 sofőrje
2. az s2000-ret nem lehet annyira vadul belezavarni a kanyarba, mert hátsókerekes. Viszont cserébe az egyenesben jobban kigyorsít, és éppen mivel itt előzte meg a CTR, gondolom hogy az 1-es pont lesz az igazság. -
kis kocka #509 igen meg sztem kicsit agresszívabb volt a type-r-es, de nekem mind1 lenne ha vmelyiket felajánlanák -
#508 Hát ahogy láttam kanyarokban jött rá a typeR az s2000-re, tehát vagy jobb a typeR futóműve, vagy az s2000 pilóta láma volt. -
#507 miért nem az S2000 nyer? -
#506 A ki-be szállás tényleg nem egyszerű, egyébként meglepődnél, hogy hosszútávon is milyen kényelmes.
Hát mondjuk nemis az a "racing kagyló" kategória.
Egy 80k-ért vásárolt homológ OMP kagyló. -
Borg #505 Az az ülésnek nevezett valami elég kényelmetlen lehet. Főleg ki be szállni. -
kis kocka #504 isteni komolyan mondom isteni -
#503 /utálom, hogy nemlehet szerkeszteni/
Aki szereti a hondákat, mindenképp hallgassa meg a videót --> ilyen hangot csak egy VTi tud produkálni :D:D:D -
#502 Igen. :D -
#501 Nem-nem, az elején direkt nincsen jel nemis lesz --> így legalább morcibb, hátra majd talán egyszer kap egy piros honda jelet. -
kis kocka #500 yesssssssssssss -
#499 1.6 160 Le? -
kis kocka #498 type-r -eset -
#497 Pöpec csak az elejére raknék én egy honda jelet mert így kicsit üres... -
kis kocka #496 BBBBBBAAAAAABBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
imádok a hondákat -
#495 1 VTi: :D
Elöl
Hátul
Moci
Bent
Ez még nem a vége :)
Kis video a hang kedvéért :D -
kis kocka #494 igazából mind1 3ajtós/sedan
és bármelyik évjárat -
#493 melyik generációból, és hány ajtós változatban? (a vti)