Honda autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De aki szereti pörgetni a motort az nem fog csalódni benne.
Elég megbízhatónak tûnnek számomra motorikusan.
Ami még tetszik benne,hogy a futómû nem nyiszeg nem nyüszög mint pl egy Golf vagy egy A3-as ban.
Az is lépett két személlyel negyedikben 200-at.
Kérdés, minek? 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Hihetetlen,hogy mit kapott már az az autó de semmi baja.
Egyedül a lambda szonda halt meg rajta.
Ha nincs 4-5 ezer felé pörgetve akkor nagyon gazdaságos a fogyasztása. (5-6 literrel el lehet közlekedni)
De ha eltolja a vezérlést akkor felugrik 8-10 literre.
Cserébe nagyon jól elindul.(persze nem egy VTi)
Én az 1.4-essel is teljesen meg voltam elégedve.
Az is lépett két személlyel negyedikben 200-at.
amúgy abszolult igaz
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
azért jó ha ezt megjegyzed, mert hondás körökben a legnagyobb bûnnek számít ha V-tech-nek mondod 😊
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
VTEC: Variable valve Timing and lift Electronic Control
most esett le hogy mit írtál a #321-ben <#falbav>#falbav>
munka közben fórumoztam és úgylátszik nem fogott az agyam..sry
unalomból jó volt a monológod is, csak nemtom mire irtad 😄
A civic DX (1.5 16V 100 LE a szervízkönyv szerint, mérés alapján 101-102..)
Vagy te most mi alapján számolsz? kerékre leadott? netalán gumi nélküli keréktárcsára, vagy messzebb megyek tengelyre leadott Lóerõkrõl beszélsz? 😊 Mert akkor a többi motorkódnál sem stimmel az adat ha a Dx-et így lebutítod..
utána is néztem mert elbizonytalanodtam:
D15B7 1.5 16V SOHC PGM-FI 1493 102hp@5900rpm 98tq@5000rpm '92-'95 Civic DX/LX (USA)
A hengerenkénti befecsi + ecu, és máris alapból 105le-s változat lesz belõle 😊 Abban meg még van potenciál.
Duplakarbis átalakítással meg már volt, aki 147LE-t is kihozott ebbõl 😊
azért kösz!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
1.3 16V 75LE (EX)
1.5 16V 90LE (LSi / amerikában DX)
1.5 VTEC 90LE (VEi)
1.6 VTEC 125LE (ESi)
1.6 VTEC 160LE (VTi)
lehet összekeverem, mert haver az 1.6 VTI-re kirakta hátulra az 1.4 feliratot, hogy megtévessze a hárdkóros suzukisokat <#hehe>#hehe>
A haver 5. gen-s civicje 1.6 os VTI motorral elég jól megy, mégis 4 ajtós! <#wink>#wink> Odalépett neki miután megvette és eltört a vezetõülés õ pedig hanyattvágódott! Még jó hogy meg tudott állni baleset nélkül.
Mondjuk a 3 ajtós könnyebb, jobban gyorsul 😊
vegyél 4 ajtósat, vagy coupe-t(csak az drágább)
A 3 ajtós sem rossz, csak nekem a kis mérete miatt nem tetszik annyira.. Nameg a Hatchback (csapott-seggû) autókat eleve nem szeretem, mert a görény európai családi autókra emlékeztetnek. 😊
Azért is szeretek érdeklõdni már jó elõre, hogy ne legyek sík hülye, ha netán elmegyek venni.
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban, hogy ha nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy melyik Civic éppen hányadik generációjú, akkor ennek hol tudnék utánanézni? És annak, hogy melyiket mettõl meddig gyártották. Van valami honlap? Mert a Honda oldalán nem voltak valami részletesek. Elõre is kösz!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
honda forever:)