1492
-
#612 jól áll neki:)
-
#611 köszke:) így világosabb -
Borg #610 Nincs minden Hondában VTEC.
5gen civic motorjai:
D13B2 - 1.3 SOHC 16V karbis, 75LE.
D15B2 - 1.5 SOHC 16V DPFI, 95LE. (LSI)
D15B7 - 1.5 SOHC 16v MPFI, 105LE. (LSI)
D16Z5 - 1.6 SOHC 16V VTEC MPFI, 125LE. (ESI)
B16A2 - 1.6 DOHC 16V VTEC MPFI, 160LE. (VTI)
6gen-nél már van 1.5-ből is VTEC, 115LE-vel. -
#609 Helloka
Én már teljesen meg vagyok zavarodva:D valaki elmondaná pontosan hogy eza vtec (vmi változó szelepcucc tudtommal) mindegyik 5. ill 6.gen civicnél van? +akkor a vti milyen plussz?azonkivül hogy erősebb...a type-r -nél szokták mondogatni hogy ötezerakárhánytól vált a vezérlés. namármost gondolom ez nem mindegyik vtec motoros hondánál van jelen. vagy igen?teljes képzavar:D (elsösorban Borg segítségére várok:)) -
#608 Az nem volt ennyire durva... -
Wicked Belzebub #607 Erre gondolsz? -
#606 Volt a gyorsulásin egy fekete turbós Civic.
Na arra semmit nem kell költeni.
Nem találok egy képet róla sehol:( -
Borg #605 Hát igen, csak ehhez 2 milla kéne, mert ugye még autó-színűre is le kéne fújatni, meg felnik stb :) -
#604 Integra motoros Civic... -
#603 Olyan oldal ahol csak Hondához árulnak finomságokat mint pl ez, vagy tunershop. -
ZsirosKenyer #602 mi kell? -
#601 Honda Tuning Webshop hasonló oldalt tud valki? (magyart) -
#600 ez nekem szerintem egy kicsit nagyon nagy lenne, nekem személyszerint nem tetszik. bár azért az eleje jó... -
JDM Crossroad: nagy Honda doboz -
#598 lehet ő is azért adja el? -
#597 Hát, eladni jó lenne másra nem. -
#596 ennek a generációnak a műszerfala nagyon bejön, eszméletlen jól eltalálták! nem úgy mint a középkonzolt... -
kis kocka #595 hát lehet, sőt, bár ki tudja -
#594 csak kicserélnéd a hátsó lámpát -
kis kocka #593 kösssszike
a hátsó lámpa tényleg nem a legjobb, de nem mondanám hogy kösz nem, ha azt mondanák vidd -
-
kis kocka #591 nem tudja vki benyomni ide őket mert már kezd felidegesíteni ez a hulladék -
kis kocka #590 azok nekem tetszenek
először azt hittem rsx mert arra hasonlítanak -
#589 jah... nekem is nehezen hozta, próbáld meg, hogy többször kattintasz rá...
és az elsők?? -
kis kocka #588 nekem nem hoz be több képet a szemét így nem tudok véleményt mondani -
#587 még a sima fényezés sem, hát akkor ez.... -
#586 a hátsókra gondolsz? nekem az eslő tetszik, szerintem az kell rá, amúgy túl egyszerű lenne, és nem menne ehhez a színhez....
a hátsók nekem (sem) tetszenek -
kis kocka #585 hát sztem is nem olcsó egy ilyen festés azt tény -
#584 jól néz ki, csak ha ezen esik egy pici hiba, jó sokba kerül a hibát újra fényezni, sztem... -
#583 mékellenek ien lámpák?poor civic:( -
#582 én nem csak nézegetném... -
#581 ennek megnézném a színét élőben... -
#580 nekem az ezelőtti is tetszik, (bár ez mérföldekkel szebb) és volt szerencsém űlni is egyben, és iszonyat jót megy a nagy súly ellenére.... -
#579 Gondoltam rá én is, csak nemtom, hogy mit kéne belerakni: 1 vagy több autó vagy csak logó.... -
#578 köszönöm szépen:)tökjo h ien okosak vagytok:D -
ZsirosKenyer #577 6.generációs (béka civic) japán piacra készült 3/4 ajtós változatának kasztnikódját jelenti. (kivéve coupe) -
Borg #576 alvázkód
EK az 6gen. -
#575 civiceknél mit jelent eza EK..(vmi szám)? -
kis kocka #574 nekem kell egy ilyen sztem iszonyatosan jól néz ki eddig még nem is láttam, de beleszerettem egyszerűen isteni -
#573 ííí deszíp Oo...áhh imádom ezeket a japán gépeket:))...most nem szebb mint egy rágogumi formáju francica?^^